Andreea Marin suferă, din nou, din dragoste. Fosta "Zână" a surprizelor şi turcul Tuncay Ozturk au decis să meargă pe drumuri separate, iar Andreea Marin a anunţat pe 27 octombrie, divorţul.

 
toate articolele din dosar
Monden / 28 Feb
Andreea Marin (42 ani) este într-o formă de zile mari! De când a divorţat, vedeta a slăbit, s-a tonifiat şi zâmbeşte non stop. Îi cam prieteşte despărţirea de tinerelul turc. Nu ne crezi!? Ia priveşte imaginile de mai sus! Fosta "Zână" a fost la un pas să reproducă scena din "Basic Instinct".
Monden / 27 Feb
Tuncay Ozturk este aşteptat la Judecătoria Buftea pentru a semna divorţul de Andreea Marin. Fizioterapeutul nu s-a prezentat pe data de 13 februarie, aşa cum trebuie să se prezinte astăzi, la ora 15:00.
Monden / 27 Feb
Tuncay Ozturk trebuie să meargă astăzi să semneze actele de divorţ. Fizioterapeutul turc va fi dus de poliţie dacă nici acum nu se prezintă la Judecătoria Buftea, acolo unde este aşteptat pentru a finaliza divorţul de Andreea Marin.
Monden / 17 Feb
Andreea Marin l-a înştiinţat pe fostul său soţ, pe Ştefan Bănică Jr., faptul că va lua parte la o emisiune TV, alături de Mihaela Rădulescu. Acesta a reacţionat când a aflat şi chiar a sfătuit-o cum să procedeze în show-ul în care va face parte din juriu.
Monden / 17 Feb
Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu vor participa împreună la un show de televiziune care va debuta în luna martie. Cele două vedete vor sta în aceelaşi platou, una la masa juriului, una pe post de prezentator. Andreea Marin a reacţionat după ce a primit marea veste, aceea că se va întâlni nas în nas cu Mihaela Rădulescu.
Monden / 15 Feb
Oficial, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au divorţat în urmă cu două zile, chiar dacă fizioterapeutul turc nu s-a prezentat luni la Judecătoria Buftea. Ei bine, neprezentarea sa i-a adus probleme cu legea, pentru că a fost somat de magistraţi să vină personal la procesul de divorţ.
Monden / 14 Feb
La doar o zi de la divorţ, Tuncay Ozturk are un mesaj dur pe care l-a postat pe o reţea de socializare. Nu s-a prezentat în instanţă, însă nu renunţă să transmită lucruri cu subînţeles.
Monden / 13 Feb
Cu câteva ore înainte de a se prezenta la primul termen al procesului de divorţ deschis în luna octombrie a anului trecut împotriva lui Tuncay Ozturk, Andreea Marin a făcut un gest din care toţi au tras aceeaşi concluzie. Vedeta nu e cu gândul la divorţ, ci la carieră.
Monden / 08 Feb
Andreea Marin caută să o ferească pe fetiţa sa Violeta de lumea modenă, de faptul că ea, dar şi Ştefan Bănică JR. sunt persoane publice. Vrea să îi ofere o viaţă liniştită, ferită de gurile rele.
Monden / 26 Ian
Andreea Marin clarifică alte aspecte din viaţa sa şi a Violetei alături de Ştefan Bănică Jr. Violeta i-a adresat o întrebare şi a pus-o în mare impas pe vedetă.
Monden / 04 Ian
Au anunţat pe 27 octombrie că divorţează, ia acum, Tuncay Ozturk şi Andreea Marin se vor întâlni din nou în luna februarie, la Tribunal.
Monden / 17 Dec
Tuncay Ozturk este foarte activ pe reţelele de socializare şi împărtăşeşte orice cu oamenii care îl urmăresc. De data aceasta, Tuncay a ales să atragă atenţia aşa cum nu a mai făcut-o niciodată.
Monden / 15 Dec
Andreea Marin trece astăzi prin momente de-a dreptul emoţionante. Fiica sa, Violeta împlineşte nouă ani, este deja o domnişoară.
Monden / 14 Dec
Andreea Marin trece prin momente dificile de când a anunţat divorţul de Tuncay Ozturk. Chiar şi aşa, aceasta încearcă să depăşească situaţia şi să revina la liniştea care o avea înainte de a apărea acesta în viaţa sa.
Monden / 07 Dec
Neliniştile privind divorţul cuplului Marin – Ozturk continuă. Andreea şi Tuncay se războiesc prin mesaje cu fel şi fel de înţelesuri care trimit cu gândul la un viitor scandal.
Monden / 03 Dec
Andreea Marin este de departe asemenea unei păsări Phoenix, care poate renaşte din propria cenuşă. Dovezile sunt cele mai recente fotografii cu vedeta, care se află în vacanță, după ce a părăsit plaiurile mioritice. Fosta "Zână a Surprizelor" nu se află singură, de capul ei, ci are o companie pe măsură.
Monden / 30 Noi
Nu mai există niciun dubiu! Andreea Marin este o femeie puternică! De ziua ei de nume, fosta prezentatoare TV şi-a deschis sufletul, la TV, şi a vorbit despre cele mai grele momente pe care le-a trăit în 2016, dar şi cum, luna devebrie, o ajută să depăşească totul cu optimism şi încredere în viitor.
Paparazzi / 27 Noi
Chiar dacă a decis să pună capăt mariajului cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin demonstrează că este o femeie puternică, pregătită să meargă înainte. Singurătatea nu o sperie! Fărăr nicio problemă şi fără ifose, vedeta a trecut la munca de jos.
Monden / 24 Noi
Andreea Marin, fosta "Zână a Surprizelor", a făcut dezvăluiri-bombă în cel mai recent interviu pe care l-a acordat aseară, la un eveniment monden.
Monden / 17 Noi
După despărţirea de Tuncay, Andreea Marin este tot mai activă pe reţelele de socializare. Vedeta postează destul de des poze sau mesaje sugestive care să exprime cât mai bine stările ei interioare.
Monden / 16 Noi
S-au scris multe, s-au spus multe, dar adevărul e la Andreea Marin. "Zâna Surprizelor" a făcut primele declaraţii despre divorţul de cel de-al treilea soţ, medicul turc Tuncay Öztürk.
Monden / 16 Noi
Andreea Marin vorbeşte pentru prima dată despre zvonurile apărute în presă, conform cărora ar fi însărcinată, şi îi pune la punct pe amatorii care ţes poveşti fanteziste.
Monden / 15 Noi
Andreea Marin se vindecă după divorţul de Tuncay Ozturk, dar nu singură. Aceasta are pe cineva care îi ţine companie şi care o încălzeşte pe vedetă.
Monden / 11 Noi
În urmă cu aproape o lună, fosta "Zână a Surprizelor" a anunţat pe facebook că a demarat procesul divorţului de fizioterapeutul turc Tuncay Öztürk, iar astăzi a surprins pe toată lumea, când a apărut în dreapta unui medic turc celebru.
Monden / 07 Noi
Invitată în emisiunea "Agentul VIP" difuzată la Antena Stars, Marin Almăşan a vorbit despre divorţul Andreei Marin de Tuncay Ozturk şi a declarat că medicul turc îi datorează Andreei tot ce are în momentul de faţă.
Monden / 05 Noi
La scurt timp după ce Tuncay Ozturk a postat un mesaj pe facebook legat de zvonurile despre infidelităţile din timpul relaţiei cu Andreea Marin, vedeta a reacţionat. Aceasta a posta doar la câteva minute diferenţă o fotografie pe o altă reţea de socializare, însoţită de un mesaj.
Monden / 05 Noi
La scurt timp după ce s-a zvonit că Tuncay Ozturk ar fi înşelat-o pe Andreea Marin, medicul turc face declaraţiile care demontează orice ipoteză de până acum.
Monden / 05 Noi
De când a anunţat că divorţează, Andreea Marin a postat tot felul de mesaje pe reţelele de socializare. Aceste mesaje fost interpretate în diferite moduri şi multe dintre ele parcă veneau ca explicaţie a gestului pe care vedeta l-a făcut.
Monden / 04 Noi
Lavinia Pârva a postat recent o fotografie pe Facebook prin care transmite faptul că este nostalgică. Îmbrăcată într-o rochie lungă şi roşie dar cu privirea plecată, vedeta le transmite fanilor săi o stare de nostalgie.
Monden / 04 Noi
La o săptămână de la despărţirea de Tuncay, Andreea Marin lasă totul în seama timpului. Vedeta a postat pe Facebook un citat despre iubire şi trădare.
Monden / 03 Noi
La nici o zi după ce Tuncay Öztürk a dat câteva ponturi pentru femeile din România care-şi doresc un abdomen plat, Andreea Marin a făcut public un clip, care are un mesaj emoţionant. Fanii "Zânei Surprizelor" au fost impresionaţi.
Monden / 02 Noi
Primul interviu pe care Andreea Marin l-a acordat, după ce spus că se află în plin divorţ cu medicul turc Tuncay Öztürk a fost în Chişinău, unde a avut un workshop. Declaraţiile ei par desprinse din relaţia pe care a avut-o cu cel de-al treilea soţ.
Monden / 01 Noi
Cea mai bună prietenă a "Zânei Surprizelor", Roxana Iliescu a comentat singurul mesaj public pe care Tuncay Ozturk l-a făcut, după ce s-a aflat de divorţul său. Aceasta e extrem de tranşantă în declaraţiile făcute.
Monden / 01 Noi
La nici o săptămână de când a anunţat că divorţează de medicul turc Tuncay Öztürk, Andreea Marin dă semne care trădează suferinţa uriaşă pe care o are în suflet. "Zâna Surprizelor" a urcat pe internet o fotografie în care e un mesaj sfâşietor.
Monden / 31 Oct
Andreea Marin a anunţat zilele trecute divorţul de Tuncay Ozturk, iar acum, în cadrul emisiunii "Agentul VIP" de la Antena Stars, a fost prezentat documentul în care vedeta a scris motivarea pentru despărţire.
Monden / 31 Oct
După o vizită în Chişinău, Republica Moldova, unde a făcut o mulţime de oameni fericiţi, "Zâna Surprizelor" s-a întors în România. Cât timp a fost plecată, Tuncay Öztürk şi-a făcut bagajele şi s-a mutat din locuinţa în care au trăit timp de aproape trei ani. Surprinsă de ceea ce a găsit în casă, încă soţia medicului turc, Andreea a făcut publică o fotografie grăitoare.
Monden / 31 Oct
Deşi ea a fost cea care a anunţat public divorţul de Tuncay, Andreea Marin încă poartă verigheta pe deget.
Monden / 30 Oct
La câteva zile după ce Andreea Marin a anunţat printr-un mesaj făcut public că se despare de medicul turc şi a mers să depună şi cererea de divorţ, Tuncay Ozturk a scris şi el câteva rânduri pe Facebook, care îi erau adresate femeii ce i-a stat alături timp de doi ani şi nouă luni. "Zâna Surprizelor" nu a fost impresionată şi i-a dat pe acceaşi reţea de socializare o replică acidă.
Monden / 29 Oct
Tuncay Ozturk vorbeste pentru prima data despre divortul de Andreea Marin. La trei zile dupa ce fosta prezentatoare TV a anuntat, in mod public, pe o retea de socializare, ca mariajul ei cu fizioterapeutul turc a ajuns la final, Tuncay confirma despartirea.
Monden / 29 Oct
Andreea Marin a anunțat săptămâna aceasta că divorțează de Tuncay Öztürk după 3 ani de căsnicie. Doctorul turc a devenit cunoscut în urma relației cu fosta prezantatoare, dar nu multă lume știe cum arăta bărbatul înainte să cunoască celebritatea.
Paparazzi / 29 Oct
Andreea Marin a luat o decizie neaşteptată, după ce a anunțat că va divorța de Tuncay Ozturk, turcul cu care s-a căsătorit acum trei ani. Vedeta a decis să părăsească România.
Monden / 29 Oct
La două zile după ce a scris un mesaj pe Facebook că bagă divorţ de medicul turc Tuncay Oztur, Andreea Marin a făcut un nou anunţ. Postarea ei a strâns rapid sute de like-uri şi mesaje.
Monden / 28 Oct
Anunţul divorţului Andreei Marin de Tuncay a căzut ca o bombă în lumea mondenă autohtonă! Ştefan Bănică jr nu pare însă afectat de suferinţa mamei fiicei lui şi îşi vede în continuare de planurile profesionale ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Monden / 28 Oct
Andreea Marin a anunţat, joi dimineaţă, că a decis să pună punct căsniciei cu Tuncay Ozturk. Vestea sfârşitului mariajului "Zânei" nu a lăsat-o indiferentă pe veşnica ei rivală, Mihaela Rădulescu. Diva de la Monaco nu s-a putut abţine să n-o "înţepe" pe prezentatoarea TV, semnalând primul indiciu care ar fi trebuit să-i dea de gândit că ar putea fi înşelată.
Monden / 28 Oct
Andreea Marin l-a dat în judecată pe Tuncay. Se pare că cei doi nu se vor despărţi amiabil, ci vor apela la instanţă.
Monden / 28 Oct
Vestea că Andreea Marin divorţează a şocat pe toată lumea joi, 27 septembrie, când ea a postat anunţul pe Facebook. Vineri s-a aflat adevăratul motiv pentru care "zâna" nu poate să aibă o căsnicie fericită.
Monden / 28 Oct
Imediat după ce Andreea Marin şi-a anunţat divorţul de Tuncay Öztürk, Lavinia Pârva a postat o fotografie pe Facebook care a generat numeroase reacţii în rândul fanilor.
Monden / 27 Oct
Celebra actriţă a făcut o declaraţie-bombă în legătură cu divorţul Andreei Marin de medicul turc Tuncay Ozturk. Rodica Popescu Bitănescu a spus că se bucură că cei doi se despart şi a explicat şi care sunt motivele sale.
Monden / 27 Oct
La câteva ore după ce a anunţat că divorţează de Tuncay Ozturk, Andreea Marin a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversează. Vedeta a fost scurtă în declaraţii şi la obiect.
Monden / 27 Oct
Andreea Marin a şocat pe toată lumea, joi dimineaţă, când a anunţat public că a decis să pună punct căsniciei cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk. Cu ocazia asta, un adevăr mai puţin ştiut despre relaţiile "Zânei" a ieşit la iveală.
Monden / 27 Oct
Carmen Harra a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv că Andreea Marin se va recăsători, deşi în prezent se află la al treilea divorţ. Clarvăzătoarea care a prezis numeroase despărţiri şi împăcări din lumea showbiz-ului mioritic şi internaţional a dat amănunte preţioase despre cel de-al patrulea soţ al "Zânei-Surprizelor".
Monden / 27 Oct
Carmen Harra a dezvăluit mai multe amănunte despre femeia care i-ar fi furat locul Andreei Marin în inima lui Tuncay Öztürk. Şi, deşi, presa din România vorbeşte despre o blondă, se pare că cea cu care ar fi înşelat-o medicul turc pe "Zâna Surprizelor" e brunetă. Mai mult, clarvăzătoarea care a prezis încă de acum trei ani că mariajul lor nu va dura a spus că aceasta este din Turcia.
Monden / 27 Oct
Sandra, tânăra care şi-a câştigat titulatura de "blonda lui Tuncay", a intrat în atenţia publică cu mult timp înainte să ajungă la braţul soţului Andreei Marin. După ce a fost bătută, tânăra a suferit o operaţie estetică la nas, care i-a schimbat fizionomia considerabil.
Monden / 27 Oct
Carmen Hara demontează toate ipotezele în privinţa divorţului dintre Andreea Marin şi Tuncay. Aceasta a declarat că motivul despărţirii celor doi este existenţa unei brunete în viaţa lui Tuncay.
Monden / 27 Oct
Cu siguranţă oamenii se întreabă ce se va întâmpla acum cu Tuncay Ozturk, dacă vă mai rămâne sau nu în România. Trebuie să menţionăm că el şi-a părăsit ţara, pentru a veni aici, alături de Andreea Marin.
Monden / 27 Oct
După ce Andreea Marin a anunţat de dimineaţă că ea şi soţul ei, Tuncay Ozturk vor divorţa, reacţiile nu au încetat să apară. Dintre toate, cea mai aşteptată a fost reacţia lui Tuncay Ozturk în legătură cu mesajul postat de vedeta de televiziune pe contul ei de socializare.
Monden / 27 Oct
A devenit cunoscută în presă ca fiind "blonda lui Tuncay Ozturk", tânăra bănuită că i-a spart familia Andreei Marin, dar puţini ştiu că Sandra a apărut la TV mult înainte să ajungă la braţul fizioterapeutului turc. Tânăra, despre care Andreea Marin spunea că este un "copil delicios", a ajuns cunoscut[ după ce a fost bătută şi desfigurată, în timp ce părăsea un club din Bucureşti. La scurt timp de la incident şi-a făcut povestea cunoscută la TV şi a suferit o operaţie estetică la nas.
Monden / 27 Oct
La scurt timp după ce fosta lui soţie, Andreea Marin, a făcut public divorţul de Tuncay Ozturk, Ştefan Bănică jr a făcut un anunţ pe pagina lui de Facebook.
Monden / 27 Oct
Probleme dintre Andreea Marin şi Tuncay au apărut de câteva luni. Deşi cei doi declarau că relaţia lor este perfectă şi că nu poate fi distrusă de nimic, lucrurile erau de fapt diferite.
Monden / 27 Oct
Andreea Marin a făcut în această dimineaţă un anunţ care a surpins pe toată lumea. Vedeta de televiziune a anunţat prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare că ea şi soţul ei Tuncay Ozturk divorţează.
Monden / 27 Oct
Andreea Marin divorţează. Înainte ca ea să facă anunţul, Tuncay Ozturk avea cu totul alte preocupări, lucru uşor de dedus din activitatea lui de pe reţelele de socializare.
Monden / 27 Oct
Faptul că Andreea Marin divorţează nu a fost o veste care să o surpindă pe Carmen Hara. Celebra clarvăzătoare a prezis divorţul celor doi la scurt timp după ce nunta lor a avut.
Monden / 27 Oct
Andreea Marin are la activ trei căsnicii eşuate. Pe data de 27 octombrie 2016, vedeta a anunţat divorţul de cel de-al treilea soţ, Tuncay Ozturk.
Monden / 27 Oct
Andreea Marin a anunţat în această dimineaţă că divorţează. Anunţul a venit ca un trăsnet, mai ales că vedeta afişa o căsnicie fericită şi stabilă. Cu doar 9 ore înainte de a face anunţul, Andreea Marin a postat pe pagina ei de socializare un mesaj care parcă anunţa decizia pe care cei doi au luat-o. Alături de o fotografie tristă, vedeta de televiziune a postat şi un mesaj trist: "Doamne, ia-mi sufletul în locul acela unde pot vorbi fără cuvinte...", a scris vedeta în postare.
Monden / 27 Oct
Un nou divorţ zguduie din temelii lumea showbiz-ului din România! Andreea Marin şi Tuncay Ozturk îşi pun capăt mariajului după trei ani.
Monden / 27 Oct
Andreea Marin divorţează! A anunţat divorţul joi, 27 octombrie, pe Facebook. Într-un interviu acordat în emisiunea "Răi Da Buni" în urmă cu puţin timp, vorbea despre certurile pe care le are cu Tuncay Ozturk.
Monden / 27 Oct
Andreea Marin divorţează de Tuncay Ozturk! În urmă cu câteva luni soţul Andreei Marin a fost surprins în compania unei blonde, iar reacţia "zânei" a fost surprinzătoare.
Monden / 27 Oct
Andreea Marin a anunţat, astăzi, 27 octombrie, divorţul de Tuncay Ozturk. La fel ca în cazul despărţiri de Ştefan Bănică jr, vedeta a făcut anunţul pe pagina de socializare.
Monden / 27 Oct
Andreea Marin divorţează de Tuncay Ozturk şi a făcut anunţul, astăzi, 27 octombrie, pe reţeaua de socializare.
Monden / 27 Oct
Andreea Marin divorţează de turcul Tuncay Öztürk. După 3 ani de căsnicie, fosta prezentaoare TV a anunţat că mariajul ei cu tânărul fizioterapeut a ajuns la final.
Monden / 18 Feb
Andreea Marin pare că a renăscut după despărţirea de Ştefan Bănică Jr. Cu toate astea, "Zâna" mărturiseşte că eliberarea dintr-o căsnicie e un proces lung, iar unei femei îi trebuie multă forţă ca să depăşească acest moment.
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro
Realitatea.net
Şi-a ucis mama cu sânge rece şi, când a ajuns în faţa judecătorului, nu s-a mai putut abţine. După ce a auzit verdictul,...
O familie din New York a dat în judecată Arhiepiscopia şi biserica, după ce a descoperit că trupul unei rude fusese abandonat...
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...