După doar câteva luni de relaţie, fosta "pupăză" din showbiz s-a căsătorit civil cu Daniel Niculescu (24 de an), un tânăr afacerist. Imagini şi declaraţii exclusive, de la eveniment, numai pe spynews.ro.

 
toate articolele din dosar
Monden / 06 Apr
Nu mai este mult până când Andreea Tonciu își va strânge bebelușul în brațe, iar până atunci, aceasta se ocupă până la cel mai mic detaliu ca micuței Rebecca să nu îi lipsească absolut nimic atunci când va sosi pe lume.
Monden / 31 Mar
Andreea Tonciu a făcut o excursie în Turcia alături de cele mai importante femei din viața sa, mama și sora sa mai mică. Din peisaj nu a lipsit și soțul Andreei, Daniel.
Monden / 22 Mar
Andreea Tonciu a început deja să mobileze camera fetiței sale pe care o va aduce pe lume în luna iunie și așteaptă cu nerăbdare momentul în care o va strânge în brațe pe micuța pe care o va chema Rebeca.
Monden / 14 Mar
Viaţa Andreei Tonciu şi a lui Daniel s-a schimbat radical de când cei doi s-au căsătorit, dar mai ales de când au aflat că vor deveni părinţi. Acum, fosta asistentă păcătoasă este o femeie la casa ei, şi o mămică în devenire.
Monden / 10 Mar
Andreea Tonciu numără zilele până când va deveni mamă pentru prima dată, iar până atunci se bucură de răsfățul de care are parte.
Monden / 01 Mar
Viaţa Andreei Tonciu s-a schimbat radical de când l-a cunoscut pe Daniel, bărbatul care i-a devenit soţ în urmă cu doar câteva săptămâni. Chiar dacă a devenit celebră sub numele de „Tonciu”, Andreea a renunţat fără să stea pe gânduri la numele de fată şi a trecut la numele soţului, şi anume: Niculescu.
Monden / 29 Feb
De când a rămas însărcinată și s-a căsătorit, Andreea Tonciu nici nu vrea să mai audă de ținutele cu care ieșea cândva în oraș.
Monden / 17 Feb
Andreea Tonciu a fost provocată la ”Acces Direct” să facă băiță unui bebeluș și să îl îmbrace, așa cum va trebui să facă și atunci când va deveni mamă, la mijlocul lunii iunie.
Monden / 17 Feb
Andreea Tonciu a avut probleme cu sarcina după nunta de lux la care a dansat până la epuizare. Viitoarea mămică a avut dureri îngrozitoare după noaptea de pomină în care s-a cocoțat desculță pe scaune.
Monden / 17 Feb
Toată floarea cea vestită a lumii mondene româneşti s-a adunat în weekendul trecut la petrecerea de pomină pe care a dat-o Andreea Tonciu cu ocazia primei sale nunţi.
Monden / 16 Feb
A visat mult la ziua în care va spune „DA” în faţa ofiţerului Stării Civile şi iată că totul s-a transformat în realitate. Andreea Tonciu a devenit doamna Niculescu, iar proaspeţii căsătoriţi au petrecut alături de invitaţii lor până în zorii zilei, dar distracţia a continuat şi după ce au ajuns acasă.
Monden / 15 Feb
Sânziana Buruiană a intrat astăzi în emisiunea "Răi da' buni" şi a lăsat să scape un detaliu pe care nu mulţi l-au observat despre Andreea Tonciu înainte de căsătorie.
Monden / 15 Feb
Cununia Andreei Tonciu cu Daniel Niculescu a fost pe gustul tuturor prietenilor dragi, care au participat la petrecere.
Monden / 15 Feb
Atmosfera a fost una absolut incendiară la petrecerea Andreei Tonciu, iar creativitatea artiştilor de a face versuri personalizate i-au determinat pe Reghe şi pe socrul mic să bage mâinile adânc în buzunare.
Monden / 15 Feb
Invitaţi de seamă, muzică pentru toate gusturile şi râuri de şampanie! Petrecerea Andreei Tonciu a fost una cu totul şi cu totul fastuoasă, însă incidentele nu au lipsit.
Monden / 14 Feb
A visat mult la ziua în care va spune „DA” în faţa ofiţerului Stării Civile şi iată că totul s-a transformat în realitate. Andreea Tonciu a devenit doamna Niculescu, iar proaspeţii căsătoriţi au petrecut alături de invitaţii lor până în zorii zilei.
Paparazzi / 13 Feb
Ziua cea mare a sosit pentru Andreea Tonciu şi a fost una plină de emoții. Este și normal pentru că, în urmă cu doar două zile, sexy-graviduța s-a prezentat în fața ofițerului stării civile alături de Daniel și a spuns ”DA” devenind astfel, ”doamna Niculescu”.
Monden / 13 Feb
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost naşii lui Daniel Niculescu şi ai Andreei Tonciu. După cheful de aseară, aceasta a făcut o postare pe pagina sa de Facebook.
Paparazzi / 13 Feb
A visat la această zi dintotdeauna, iar în urmă cu o zi visul i s-a îndeplinit. Andreea Tonciu a devenit doamna Niculescu, iar la Starea Civilă aceasta a strălucit de fericire, având probabil emoţii şi pentru marea petrecere.
Monden / 12 Feb
Andreea Tonciu a trecut astăzi prin cele mai mari emoţii. Vedeta a spus "DA", în faţa ofiţerului stării civile şi astfel a devenit cu acte-n regulă doamna Niculescu.
Monden / 12 Feb
A visat la această zi dintotdeauna, iar în urmă cu puţin timp visul i s-a îndeplinit. Andreea Tonciu a devenit doamna Niculescu, iar la Starea Civilă aceasta a strălucit.
Paparazzi / 12 Feb
Andreea Tonciu este oficial doamna Niculescu. Bruneta s-a căsătorit civil cu Daniel, alesul inimii sale.
Monden / 12 Feb
După o poveste de iubire tumultuoasă, pe care a trăit-o cu Nicolae Mitea, Andreea Tonciu şi-a găsit fericirea în braţele lui Daniel Niculescu, căruia îi va dărui, în curând, şi un copil.
Monden / 12 Feb
Andeea Tonciu spune astăzi "DA" în faţa ofiţerului stării civile. Bruneta radiază de bucurie şi arată extrem de bine, într-o rochie ce i-a pus trupul în evidenţă şi i-a ascuns burtica de gravidă.
Monden / 12 Feb
Andreea Tonciu trece astăzi prin cele mai mari emoţii. Bruneta o să spună cel mai important "DA" din viaţa ei şi astfel o să devină doamna Niculescu.
Monden / 12 Feb
Printre primele persoane care au ajuns la starea civilă pentru a întâmpina mirii a fost chiar Sânziana Buruiană, prietena cea mai bună a Andreei Tonciu.
Monden / 12 Feb
Andreea Tonciu trăieşte astăzi cel mai frumos eveniment din viaţa ei. Bruneta se pregăteşte să spună "DA", iar în urmă cu puţin timp s-a urcat în maşina care o să o ducă la oficiul stării civile.
Monden / 12 Feb
Şi-a dorit cu ardoare să se "aşeze la casa ei", iar acum visul Andreei Tonciu este la un pas să se împlinească. Au mai rămas doar două ore până când aceasta se va prezenta în faţa ofiţerului de Stare Civilă, iar emoţiile sunt uriaşe.
Antena 1
Andreea Bănică a povestit un episod mai puțin știut din viața sa personală. Invitată la Xtra Night Show, frumoasa cântăreață a...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
AntenaStars
Aşchia nu sare departe de trunchi. Alex Velea îl învaţă pe Dominic să facă sport, iar micuţul este foarte ascultor. Trebuie să...
O super vedetă, de nerecunoscut! Este una dintre cele mai iubite actriţe, dar dacă priviţi imaginile următoare cu greu vă daţi seama că e...
Romaniatv.net
Happy Channel
“Love Story” (“O poveste de iubire”), difuzat de la 20:00 la 22:00, pe Happy Channel, a avut cea mai mare audiență înregistrată de la...
Principalele previziuni pentru prima luna a primaverii.
GSP.RO
Giuliano Giannichedda, 42 de ani, este asistentul echipei U20 a Italiei, însă pentru fanii fotbalului este cunoscut din perioadele petrecute...
Realitatea.net
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...
Un desert special, extrem de aromat. Măr cald, învelit în zahăr şi caramel - o combinaţie perfectă! Citește mai departe......
"Când am ajuns acasă, în seara aceea, i-am luat mâna, în timp ce luam cina, şi i-am şoptit: 'Vreau să-ţi spun...