Duminică, 30 august, Pepe şi Raluca şi-au botezat cea de-a doua fetiţă, pe Rosa Maria. Cum a decurs evenimentul, imagini exclusive, dar şi alte detalii senzaţionale de la eveniment, vedeţi aici!

 
toate articolele din dosar
Monden / 23 Sep
Este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de la noi, iar familia pe care o are îl face să se simtă pe deplin împlinit. Pepe se poate considera cel mai norocos bărbat din lume, iar frumoasa lui soţie şi cele două fetiţe sunt dovada vie a acestui lucru.
Monden / 02 Sep
Unu-i familist convins, altu-i Don Juan, însă ia priviţi câtă dragoste îi leagă pe Liviu Vârciu şi Pepe! Puşi pe şotii, cei doi au făcut show la botezul micuţei Rosa, fiica latin loverului, şi, dacă nu am ştii că-s bărbaţi 100%, cu păcat am gândi.
Monden / 02 Sep
Costin Mărculescu a fost invitat la botezul fiicei lui Pepe, dar ţinuta cu care s-a prezentat la marele eveniment a stârnit amuzament printre invitaţi.
Monden / 01 Sep
Trimisă ca spion pentru "Un show păcătos", Daniela Crudu nu a trecut neobservată la botezul fiicei lui Pepe. La un moment dat, asistenta a fost sărutată cu patos de un cântăreţ cunoscut de la noi.
Monden / 01 Sep
Pepe este un tată împlinit! Cântăreţul a botezat-o pe micuţa lui Rosa, iar petrecerea a fost fabuloasă. Cum nimic nu poate fi perfect, înainte de botez au avut loc două mici incidente.
Monden / 01 Sep
După un botez cu mare fast, Pepe, Raluca, împreună cu naşii Andra şi Măruţă, se pregătesc pentru prima băiţă a Rosei Alexandra. La petrecerea de duminică, invitaţii s-au distrat pe cinste, nu le-a lipsit nimic şi au plecat acasă, abia spre seară.
Monden / 01 Sep
Pepe a botezat-o pe micuţa Rosa, duminică, iar la petrecere a făcut o glumă referitoare la Diana Munteanu. Cântăreţul a spus că ea nu a fost invitată la petrecere, iar acum a spus adevărul.
Monden / 01 Sep
Pepe şi Raluca s-au distrat de minune la botezul Rosei, fata lor mai mică. La petrecere, cântăreţul a luat-o la dans pe mezina familiei, oferind un spectacol de neuitat.
Monden / 01 Sep
Nici bine nu a apărut în companiei actualei iubite, o focoasă roşcată în vârstă de 28 de ani, căci cel mai bine păstrat secret al lui a fost descoperit. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la asta din partea lui Alexander, mai ales când toată lumea în cunoaşte atât de bine.
Monden / 01 Sep
Pepe şi Raluca s-au distrat de minune la botezul Rosei, fata lor mai mică. La petrecere, cântăreţul a făcut o declaraţie care a uimit pe toată lumea.
Monden / 31 Aug
Toată lumea l-a dat cuplat cu Ana Mocanu sau cu alte vedete pe care le antrenează de zor și are grijă să arate impecabil, dar acum a dat cărţile pe faţă. Alexander Florescu, antrenorul vedetelor şi-a făcut apariţia la botezul micuţei Rosa, fiica vărului său, Pepe, la braţul unei frumoase domnişoare.
Monden / 31 Aug
Pepe şi Raluca au avut parte ieri de momente emoţionante şi frumoase. Cei doi au botezat-o pe Rosa, fetiţa cea mai mică a artistului.
Monden / 31 Aug
Andra şi soţul ei au fost naşii de botez ai Rosei. Vedeta a recunoscut că fiica lui Pepe a făcut pipi pe ea la botez.
Monden / 31 Aug
Lora a fost invitată la botezul fiicei lui Pepe, unde ceva neaşteptat s-a întâmplat. O vedetă a dat-o de gol că ar putea deveni mămică în scurt timp.
Monden / 31 Aug
Chiar dacă e gravidă în şapte luni, Anda Adam a venit la botezul fiicei lui Pepe şi a făcut un show pe cinste. Vedeta arată foarte bine, iar sânii ei s-au mărit datorită sarcinii.
Monden / 31 Aug
Ieri a avut loc un eveniment important din viaţa lui Pepe. Cântăreţul a botezat-o pe Rosa, dar la un moment dat Maria, fiica cea mare, a început să plângă.
Monden / 31 Aug
Daniela Crudu nu a lipsit de la botezul lui Pepe şi susţine că s-a distrat pe cinste. Bruneta a spus tot despre ceea ce s-a întâmplat la petrecere.
Monden / 31 Aug
Botezul Rosei, fiica lui Pepe şi a Ralucăi Pastramă, a fost unul de-a dreptul spectaculos. Micuţa a fost creştinată ieri, iar Adrian Minune a fost cel care a întreţinut atmosfera.
Monden / 31 Aug
Naşa Andra a strălucit, duminică, la botezul fiicei lui Pepe. Artista a optat pentru două rochii midi, care să-i ascundă abdomenul încă proeminent, însă una dintre ţinute a "trădat-o".
Monden / 31 Aug
Pepe şi Raluca s-au distrat de minune la botezul Rosei, fata lor mai mică. La un moment dat, îndrăgiţii părinţi au dansat pe mese, oferindu-le un spectacol de neuitat invitaţilor.
Monden / 31 Aug
Ieri a fost o zi importantă în familia lui Pepe! Cântăreţul şi soţia lui au botezat-o pe fetiţa mai mică, iar un moment din biserică i-a amuzat pe toţi.
Monden / 31 Aug
Pepe şi Raluca au creştinat-o, ieri, pe Rosa, fetiţa lor cea mai mică. Petrecerea a fost de neuitat, iar Adrian Minune i-a făcut pe toţi să râdă, dar şi să plângă.
Monden / 30 Aug
Pepe şi Raluca au creştinat-o, astăzi, pe micuţa Rosa, iar acum petrecerea e în toi. Soţia artistului a vorbit despre emoţiile pe care le-a trăit în biserică.
Monden / 30 Aug
Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent, are o relaţie frumoasă şi stabilă de ceva timp cu Daniela Aciu. Cântăreţul a anunţat în urmă ceva timp că îşi doreşte să se căsătorească, iar mai nou a mărturisit că îşi doreşte să devină tată.
Monden / 30 Aug
Cea mai tare petrecere de botez este pe cale să înceapă. Pepe şi invitaţii lui dau startul unui show de zile mari. Cei mai tari artişti se pregătesc să intre pe scenă, luminile ringului de dans s-au aprins, iar decorul în care se distrează 300 de oameni este ca-n basme.
Monden / 30 Aug
Slujba de botez a micuţei Rosa Alexandra s-a încheiat în urmă cu câteva momente, iar Pepe, Raluca Pastramă, Andra şi Cătălin Măruţă au ieşit pe rând din biserică, fiind vizibil emoţionaţi.
Paparazzi / 30 Aug
Astăzi are loc cel mai important eveniment din viaţa lui Pepe şi al soţiei lui Raluca, şi anume botezul celei de-a doua fiice, Rosa Alexandra, pentru care cei doi părinţi, dar şi naşii micuţei se pregătesc de mult timp.
Monden / 30 Aug
Pepe şi Raluca au ajuns la biserica unde o vor creştina pe micuţa Rosa, în urmă cu câteva momente. Cei doi au venit zâmbind şi i-au aşteptat câteva minute pe Andra şi Cătălin Măruţă, care au ajuns puţin mai greu, din cauza traficului aglomerat.
Monden / 30 Aug
Andra este o năşică tare mândră de Rosa Alexandra, mezina lui Pepe şi a Ralucăi Pastramă! Cântăreaţa nu a rezistat şi a împărtăşit o parte din fericirea pe care i-o aduce mica ei finuţă şi cu prietenii ei virtuali.
Paparazzi / 30 Aug
Astăzi are loc cel mai important eveniment din viaţa lui Pepe şi al soţiei lui Raluca, şi anume botezul celei de-a doua fiice, Rosa Alexandra, pentru care cei doi se pregătesc de mult timp.
Monden / 30 Aug
Pregătirile pentru botezul micuţei Rosa sunt pe ultima sută de metri, iar naşii Andra şi Cătălin Măruţă au ajuns deja acasă la Pepe.
Monden / 30 Aug
Andra se pregăteşte de zor pentru botezul fiicei lui Pepe, însă nu a uitat de sărbătoarea Sf. Alexandru. Cu aceatsă ocazie, cântăreaţa a postat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare.
Monden / 30 Aug
Pepe şi Raluca Pastramă se pregătesc ca în câteva ore să-şi creştineze mezina, pe Rosa Alexandra. În această zi specială, un alt anunţ i-a surprins pe fanii artistului: acesta va avea un băieţel!
Paparazzi / 30 Aug
Astăzi are loc cel mai important eveniment din viaţa lui Pepe şi al soţiei lui Raluca, şi anume botezul celei de-a doua fiice, Rosa Alexandra.
Monden / 30 Aug
Zi cu emoţii mari pentru Pepe şi Raluca Pastramă! Artistul şi soţia lui se pregătesc ca peste numai câteva ore să-şi boteze fiica cea mică, pe Rosa Alexandra. Artistul s-a pregătit pentru petrecere în sala de forţă.
Monden / 27 Aug
Mai sunt doar câteva zile până la botezul Rosei, iar artistul nu vrea să-i scape nimic. Orice detaliu trebuie pus la punct pentru ca evenimentul să iasă perfect. Am fost pe urmele lui şi acum vă arătăm totul.
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
După o perioadă de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns pe...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
GSP.RO
Kim Kardashian a fost în centrul unui scandal imens în urmă cu câțiva ani când o filmare intimă alături de rapperul...
Realitatea.net
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...
Un desert special, extrem de aromat. Măr cald, învelit în zahăr şi caramel - o combinaţie perfectă! Citește mai departe......
"Când am ajuns acasă, în seara aceea, i-am luat mâna, în timp ce luam cina, şi i-am şoptit: 'Vreau să-ţi spun...