Monden / 16 Mai
A trecut puţin peste o lună de când maestrul Cornel Patrichi a trecut în nefiinţă. A lăsat în urma lui un fiu şi o soţie îndurerată care îl plâng şi în ziua de azi.
Monden / 29 Apr
Cornelia Patrichi a făcut în această seară mărturisiri cutremurătoare despre planurile pe care le avea în această vară împreună cu maestrul Cornel Patrichi.
Monden / 28 Apr
Cornelia, soția lui Cornel Patrichi, a acceptat să povestească cea mai tulburătoare excperineță din viața ei, cea în care a asistat neputincioasă la moartea soțului ei. Cu lacrimi în ochi, dar știind parcă să celebrul coregraf cu care s-a iubit toată viața este acum într-un loc mai bun, ea a descris ultimele clipe din viața lui Cornel Patrichi.
Monden / 11 Apr
Cornelia Patrichi a rămas singură, după ce bărbatul vieții sale, maestrul Cornel Patrichi s-a stins din viață pe 5 aprilie, după o lungă suferință.
Paparazzi / 07 Apr
Astăzi este cu siguranţă cea mai grea zi pentru familia Patrichi. Soţia coregrafului Cornel Patrichi, fiul acestuia, dar şi apropiaţii l-au condus pe ultimul drum pe regretatul artist. Cornel Patrichi a fost îngropat în cimitirul din Pipera.
Paparazzi / 07 Apr
Astăzi este cea mai grea zi pentru familia Patrichi. Soţia coregrafului Cornel Patrichi, fiul acestuia, dar şi apropiaţii îl vor conduce pe ultimul drum pe regretatul artist. Cornel Patrichi va fi îngropat în cimitirul din Pipera.
Actualitate / 07 Apr
Gigi Becali a făcut dezvăluiri incredibile despre Cornel Patrichi. Este de notorietate faptul că regretatul coregraf nu era prea evlavios, însă în ultimele clipe de viaţa a făcut un gest remarcabil.
Paparazzi / 07 Apr
Astăzi este cea mai grea zi pentru familia Patrichi. Soţia coregrafului Cornel Patrichi şi fiul acestuia îl vor conduce pe ultimul drum pe regretatul artist. Cornel Patrichi va fi îngropat în cimitirul din Pipera.
Paparazzi / 07 Apr
Vestea morții prietenului său l-a făcut pe Gigi Becali să sudfere cumplit, dar, totodată, să facă și un gest prin care a uimit pe toată lumea, el punând la dispoziția familiei lui Cornel Patrichi un loc pentru mormântul în care să se odihnească, pentru totdeauna, marele coregraf. Iar de cum a ajuns la slujba de înmormântare, latifundiarul din Pipera a dovedit, din nou, că este un om generos.
Monden / 07 Apr
Gigi Becali a ajuns în urmă cu puţin timp la înmormântarea bunului său prieten, Cornel Patrichi. Începând cu ora 12:00, rudele şi apropiaţii au venit să îşi ia "Adio" de la celebrul coregraf.
Paparazzi / 07 Apr
Astăzi este cea mai grea zi pentru familia Patrichi. Soţia coregrafului Cornel Patrichi şi fiul acestuia îl vor conduce pe ultimul drum pe regretatul artist. Cornel Patrichi va fi îngropat în cimitirul din Pipera.
Paparazzi / 07 Apr
Astăzi este cea mai grea zi pentru familia Patrichi. Soţia coregrafului Cornel Patrichi şi fiul acestuia îl vor conduce pe ultimul drum pe regretatul artist. Cornel Patrichi va fi îngropat în cimitirul din Pipera şi, cu doar câteva ore înainte de ceremonia funerară, Alexandru, fiul coregrafului, a mers la locul de veci al tatălui, pentru ultimele pregătiri.
Paparazzi / 06 Apr
Mormântul lui Cornel Patrichi este pregătit pentru ultimul drum ce va avea loc mâine.
Paparazzi / 06 Apr
După o poveste de dragoste care ar putea servi drept exemplu oricărui cuplu din showbiz-ul autohton, din păcate, Cornelia și Cornel Patrichi s-au despărțit. Definitiv, în această viață. Iar mesajul pe care l-a scris pe coroana fostului coregraf spune totul despre ce a simțit de-a lungul relației de 40 de ani pe care au avut-o.
Paparazzi / 06 Apr
Ştefan Bănică jr. a venit, miercuri, la Teatrul Constantin Tănase, pentru a-i aduce un omagiu maestrului Cornel Patrichi.
Paparazzi / 06 Apr
Trupul neînsufleţit al coregrafului Cornel Patrichi a fost depus astăzi, 6 aprilie 2016, începând cu orele 10.00 în foaierul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.
Monden / 06 Apr
Marina Voica a avut o relație specială cu maestrul Cornel Patrichi, iar vestea că a murit ieri, la numai 72, a dărâmat-o și nu vrea să creadă că este adevărat.
Monden / 06 Apr
Rând pe rând, prietenii și foștii colaboratori ai maestrului Cornel Patrichi vin la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” pentru a-i aduce un ultim omagiu.
Paparazzi / 06 Apr
Trupul neînsufleţit al coregrafului Cornel Patrichi a fost depus astăzi, 6 aprilie 2016, începând cu orele 10.00 în foaierul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.
Monden / 06 Apr
Trupul neînsufleţit al coregrafului Cornel Patrichi va fi depus miercuri, 6 aprilie 2016, începând orele 10.00 în foyerul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.
Paparazzi / 06 Apr
După ce ieri Cornel Patrichi s-a stins, familia acestuia a fost nevoită să se mobilizeze și să stabilească detaliile înmormântării.
Monden / 05 Apr
Cornel Patrichi a murit, ieri, la orele prânzului, în urma unui stop cardiac care a pus capăt unei agonii care dura de câteva zile, starea marelui coregraf înrăutățindu-se brusc din cauza cancerului de care suferea. Iar medicii sosiți în casa în care și-a dat ultima suflare Cornel Patrichi au putut doar să constate decesul acestuia.
Monden / 05 Apr
Cornelia, soţia lui Cornel Patrichi, este sfâşiată de durere din cauza morţii acestuia. Aceasta a postat pe o reţea de socializare un mesaj copleşitor la doar câteva ore de la moartea celebrului coregraf.
Monden / 05 Apr
Cornel Patrichi s-a trezit, marţi dimineaţa, pentru o ultimă revedere cu fiul şi soţia lui. Cornelia Patrichi a dezvăluit că soţul ei i-a cerut să-i satisfacă o ultimă poftă culinară înainte de a depune armele în faţa morţii.
Paparazzi / 05 Apr
În urmă cu puțin timp, pregătirile pentru înmoirmântarea lui Cornel Patrichi au intrat în linie draptă, trupul marelui coregraf urmând să se odihnească în cimitirul Pipera, pe un loc pus la duispoziție de Gigi Becali.
1
2
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro
Realitatea.net
Şi-a ucis mama cu sânge rece şi, când a ajuns în faţa judecătorului, nu s-a mai putut abţine. După ce a auzit verdictul,...
O familie din New York a dat în judecată Arhiepiscopia şi biserica, după ce a descoperit că trupul unei rude fusese abandonat...
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...