Monden / 27 Oct
Lora a avut parte de o surpriză inedită. Extenuată după un concert, vedeta proaspăt divorţată a ajuns acasă şi a dat peste cele mai bune prietene ale sale. Acestea s-au adunat în casa artistei şi au organizat o petrecere pe cinste.
Monden / 25 Oct
Pe data de 13 octombrie, Lora şi Dan Badea au semnat, la notar, actele de divorţ. Deşi păreau împăcaţi cu ideea, Dan s-a dat de gol şi a postat pe contul de socializare un mesaj care îi trădează suferinţa.
Monden / 20 Oct
Dan Badea şi Lora au divorţat, de comun acord, la notar, în urmă cu o săptămână. Comediantul vorbeşte deschis despre cum i-a afectat această despărţire cariera.
Monden / 14 Oct
Despărţirea dintre Lora şi Dan Badea a părut că a venit pe "nepusă masă", însă strologul Remus Ionescu susţine că încă de la începutul relaţiei lor se prevedea apariţia unor tensiuni.
Monden / 14 Oct
Este prima zi în care Lora este din nou o femeie liberă, după ce a fost căsătorită doi ani cu actorul Dan Badea. Actriţa pare optimistă şi comunicativă de la primele ore ale dimineţii.
Monden / 14 Oct
La doar câteva ore de la divorţul de Dan Badea, cel care i-a fost alături aproape doi ani, Lora a fost agresată, prin mesaje, de către un fan. Managerii vedetei au considerat că este nevoie de intervenţia poliţiei.
Actualitate / 13 Oct
Au pus capăt unei căsnicii de doi ani, însă au rămas cei mai buni prieteni. Cel puţin asta au declarat Lora şi fostul ei soţ, Dan Badea. Întâlnirea de azi de la notar era stabilită încă de acum o lună, atunci când doi apropiaţi ai fostului cuplu au mers şi au depus actele de divorţ. Totuşi, viaţa lor a decurs normal, fiecare făcându-şi treaba ca la carte. Ea concerte, emisiuni tv, el spectacole...
Monden / 13 Oct
Lora a divorţat în această dimineaţă, la notar, de Dan Badea, cel care i-a fost soţ aproape doi ani. După o zi agitată şi o vizită nocturnă la secţia de poliţie, din cauza unui fan care a depăşit limita, Lora a ajuns în sfârşit acasă şi şi-a propus să facă o baie cu spumă pentru a se relaxa.
Monden / 13 Oct
Lora a fost hărţuită de un obsedat sexual, chiar la ea acasă. Vedeta a fost nevoită să apeleze la poliţie pentru a scăpa de individ. Incidentul a avut loc la doar câteva ore după ce a artista a divorţat la notar de Dan Badea. Mihai Gruia, în calitate de manager, a fost la secţie alături de ea şi a acceptat să vorbească despre cele întâmplate astăzi.
Paparazzi / 13 Oct
Chiar în ziua în care a divorţat de Dan Badea, Lora a mai primit o lovitură. Artista a fost hărţuită de un obsedat sexual, chiar la ea acasă. Vedeta a fost nevoită să apeleze la poliţie pentru a scăpa de individ, iar după câteva ore în care s-a aflat la secţia, dând declaraţii, Lora a ieşit vizibil marcată de eveniment, obosită. Cu toate astea, vedeta susţine că este foarte bine.
Actualitate / 13 Oct
Lora trece prin clipe de groază, din cauza unui obsedat sexual care a hărţuit-o, chiar la ea acasă! Pentru a scăpa de individ, artista a chemat în urmă cu puţin timp Poliţia, iar în aceste momente dă declaraţii în faţa anchetatorilor.
Paparazzi / 13 Oct
Dan Badea şi Lora au semnat actele de divorţ, la notar, după care, cu zâmbetul pe buze, s-au urcat în aceeaşi măsură şi au mers să ia masa la restaurant.
Monden / 13 Oct
Lora şi Dan Badea au ieşit din cabinetul notarial în care au semnat actele de divorţ, în urmă cu câteva minute.
Monden / 13 Oct
Ziua de luni, 13 octombrie este una neagră pentru Lora şi Dan Badea. Cei doi s-au prezentat la un cabinet de notariat, pentru a divorţa.
Monden / 13 Oct
Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în vara anului 2012, iar relaţia lor a fost una dintre cele mai promiţătoare şi îndrăgite din peisajul monden. Din păcate, cei doi au ajuns într-un impas, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat mai devreme decât ar fi trebuit.
Monden / 13 Oct
Ceea ce era doar un zvon s-a adeverit! Cântăreaţa Lora şi soţul ei, Dan Badea, s-au despărţit! Astăzi, cei doi au mers la un cabinet notarial, pentru a semna actele de divort, după doi ani de căsnicie.
Monden / 13 Oct
Lora şi Dan Badea trec printr-o perioadă a schimbărilor. După ce au hotărât să o ia fiecare pe drumuri diferite în viaţă şi să divorţeze, la notar, cei doi vor avea parte şi de alte schimbări, la fel de neplăcute.
Paparazzi / 13 Oct
Lora şi Dan Badea au semnat, astăzi, actele de divorţ! Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după doi ani de căsnicie, presăraţi cu iubire. Din păcate însă, în ultima perioadă, atât cântăreaţa, cât şi actorul nu au reuşit să mai găsească o cale de mijloc între carieră şi viaţa de familie, iar de aici până la divorţ a fost un singur pas.
Monden / 13 Oct
Gata, e oficial! Cântăreaţa Lora şi actorul Dan Badea au divorţat! Cântăreaţa şi actorul au mers, astăzi, la notar pentru a semna actele de divorţ.
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro
Realitatea.net
Şi-a ucis mama cu sânge rece şi, când a ajuns în faţa judecătorului, nu s-a mai putut abţine. După ce a auzit verdictul,...
O familie din New York a dat în judecată Arhiepiscopia şi biserica, după ce a descoperit că trupul unei rude fusese abandonat...
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...