Paparazzi / 07 Mai
Încă din primele minute de libertate, Elena Udrea i-a minţit pe jurnaliştii care aşteptau la poarta Penitenciarului Târgşor şi, cu toate că le-a spus acestora că se va duce direct acasă, a schimbat planul, în ultimul moment.
Actualitate / 07 Mai
Elena Udrea a părăsit astăzi penitenciarul Târgşor şi urmează să fie plasată în arest la domiciliu. Deşi este extrem de pozitivă se pare că perioada petrecută în arest şi-a pus amprenta asupra ei.
Actualitate / 05 Mai
Elena Udrea a ajuns la această oră la Instanţa Supremă, în faţa magistraţilor. Elena Udrea va da declaraţii şi speră că va obţine eliberarea sau măcar arestul la domiciliu.
Actualitate / 26 Mar
La începutul acestei săptămâni, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis să prelungească mandatul de arestare preventivă în cazul Elenei Udrea pentru încă 30 de zile în dosarul "Gala Bute". Fostul ministru al Dezvoltării a dorit să dezvăluie cum a fost luată această hotărâre.
Actualitate / 23 Mar
Elena Udrea se află în arest preventiv. Buna ei prietenă, Ruxandra Dragomir, a făcut dezvăluiri despre politiciană.
Actualitate / 22 Mar
Mama Elenei Udrea împlineşte astăzi 64 de ani, în absenţa fiicei ei, Elena Udrea care se află în continuare în arest preventiv.
Actualitate / 19 Mar
Elena Udrea a ieşit, astăzi, din arest şi a fost dusă la sediul DNA, acolo unde se va confrunta cu Ana Maria Topoliceanu, unul din denunţătorii fostului ministru, în dosarul "Gala Bute".
Actualitate / 12 Mar
Elena Udrea ar fi trebuit să fie dusă, în cătuşe, la spitalul Dimitrie Gerota, pentru a fi supusă unui control ginecologic, împotriva voinţei ei. Jurnalistul Mădălin Pribu a explicat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, de ce majoritatea femeilor care se află în arest refuză acest consult.
Actualitate / 12 Mar
Jurnalistul Mădălin Pribu a făcut dezvăluiri uluitoare despre perioada în care Elena Udrea se află în închisoare. Prezent în cadrul unei emisiuni de televiziune, el a vorbit despre cum îşi petrece fostul ministru timpul în arest.
Actualitate / 12 Mar
Ruxandra Dragomir a scris un nou mesaj pe o reţea de socializare referitor la Elena Udrea. Se pare că Poliţia Română a renunţat să o oblige pe Elena Udrea să efectueze controlul ginecologic.
Actualitate / 06 Mar
Elena Udrea are două noi colege de celulă, începând de joi seara, când în Arestul Poliţiei Capitalei au ajuns peste 20 de femei. Fostul Ministru al Turismului are o colegă de celulă care ar fi actriţă de filme pentru adulţi şi ar lucra pentru un site XXX, potrivit România TV.
Monden / 01 Mar
Dosarul Elenei Udrea pare să alunece într-o altă direcţie decât cea politică. Conform Obiectiv.info este posibil ca Elena UDrea să fii fost denunţată de Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţio şi o prietenă apropiată a fostului ministru de Turism din motive de gelozie.
Actualitate / 27 Feb
Încă o lovitură pentru Elena Udrea! După ce, în urmă cu două zile, s-a reîntors în Arestul Capitalei, procurorii DNA au pus sechestru asigurător pe mai multe imobile şi pe câteva milioane de lei din averea ei, aceeaşi măsură fiind luată şi în cazul celorlalţi inculapţi din dosarul "Gala Bute".
Actualitate / 26 Feb
Elena Udrea a ajuns, miercuri, din nou în Arestul Capitalei, după ce Înalta Curte de Justiţie a judecat cererea DNA de arestare preventivă a fostului Ministru al Dezvotării. La nici 24 de ore, după ce blonda din politica românească a ajuns în aceeaşi celulă care i-a dat fiori pe şira spinării, Elena Udrea are prima reacţie.
Actualitate / 25 Feb
Elena Udrea a fost săltată de poliţişti, în urmă cu câteva minute, şi se află în drum spre Arestul Capitalei. Ruxandra Dragomir, prietena ei cea mai bună, a vorbit despre starea Elenei de dinaintea deciziei defavorabile şi despre cum a reacţionat mama ei când a aflat această veste.
Paparazzi / 25 Feb
Elena Udrea a fost săltată de poliţişti, în urmă cu câteva minute, şi se află în drum spre Arestul Capitalei, acolo unde a mai stat de altfel o săptămână.
Actualitate / 25 Feb
Elena Udrea s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, acolo unde urma să se judece cererea DNA de arestarea preventivă a acestei, în dosarul "Gala Bute".
Actualitate / 25 Feb
Elena Udrea a ajuns, miercuri dimineaţă, la instanţa supremă, care va judeca cererea DNA de arestare preventivă a acesteia, în dosarul "Gala Bute", informează Mediafax.
Actualitate / 24 Feb
Zi grea pentru Elena Udrea! După patru ore de audieri, cea mai controversată blondă din politică a spus, vizibil obosită, că se simte hărţuită.
Actualitate / 23 Feb
Lovitură teribilă pentru Elena Udrea! Camera Deputaţilor a aprobat, astăzi, noua cerere de încuviinţare a urmăririi penale în cazul fostului MInistru al Turismului, pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute", fiind înregistrate 218 voturi "pentru" şi 76 "împotriva".
Actualitate / 23 Feb
Elena Udrea va merge, astăzi, în Parlament, cu scopul de a se apăra în faţa colegilor ei.
Actualitate / 22 Feb
Elena Udrea se pregăteşte pentru ziua cea mare. După ce Instanţa Supremă a admis cererea Elenei Udrea de a merge luni la Parlament pentru a se adresa plenului Camerei Deputaţilor, emoţiile cresc de la oră la oră.
Actualitate / 21 Feb
Instanţa supremă a admis, sâmbătă, cererea Elenei Udrea, arestată la domiciliu, de a merge luni la Parlament pentru a se adresa plenului Camerei Deputaţilor.
Actualitate / 18 Feb
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat, miercuri, cererile DNA privind încuviinţarea urmăririi penale şi arestării preventive a Elenei Udrea pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute", potrivit Antena 3.
Actualitate / 18 Feb
Elena Udrea a postat, marţi seara, pe o reţea de socializare, un mesaj care i-a uluit pe prietenii ei virtuali, la doar câteva ore după ce a fost eliberată din arest.
1
2
3
Antena 1
Speak pleacă din România şi face nunta! Artistul ne-a dezăluit totul cu lux de amănunte!
De sensibilitatea lui Mădălin din Casa Mireselor ne-am convins cu toții. Tânărul a plâns în repetate ori în emisiune, mai ales de când...
Divahair.ro
Zodia noastră spune multe despre personalitatea pe care o avem și despre ceea ce suntem. Cu toții ne înțelegem mai bine cu anumite...
Rar mai vedem în jurul nostru relații frumoase, bazate pe încredere reciprocă, și puțini sunt cei care știu de ce au nevoie...
BZI.ro
Romaniatv.net
Artista americană Maggie Roche, care a fondatul grupul "The Roches" alături de cele două surori ale ei, a murit la vârsta de 65 de ani,...
Suntem sau nu singuri în Univers? Această întrebare fascinează de mult timp omenirea, iar cinematografia şi literatura ne-au...
HOROSCOP URANIA 21-27 ianuarie: Citeşte previziunile astrale pentru fiecare zodie făcute de celebrul astrolog. Citește mai departe......
Happy Channel
Cei doi nu mai vor sa stea unul departe de celalalt.
O saptamana cu profit pentru multi nativi.
GSP.RO
Caroline Vreeland devine din ce în ce mai celebră datorită imaginilor super-sexy pe care le postează.Blondina arată senzaţional,...
News.ro
Kremlinul s-a declarat joi îngrijorat de o consolidare militară a prezenţei Statelor Unite în Polonia şi consideră intrarea a peste 3.000 de...
Realitatea.net
Şi-a ucis mama cu sânge rece şi, când a ajuns în faţa judecătorului, nu s-a mai putut abţine. După ce a auzit verdictul,...
Un desert special, extrem de aromat. Măr cald, învelit în zahăr şi caramel - o combinaţie perfectă! Citește mai departe......
Se ştie, fiecare bunică are propria reţetă de chifteluţe… Unele înmoaie pâinea în lapte, altele folosesc un amestec...