Paparazzi / 07 Mai
Încă din primele minute de libertate, Elena Udrea i-a minţit pe jurnaliştii care aşteptau la poarta Penitenciarului Târgşor şi, cu toate că le-a spus acestora că se va duce direct acasă, a schimbat planul, în ultimul moment.
Actualitate / 07 Mai
Elena Udrea a părăsit astăzi penitenciarul Târgşor şi urmează să fie plasată în arest la domiciliu. Deşi este extrem de pozitivă se pare că perioada petrecută în arest şi-a pus amprenta asupra ei.
Actualitate / 05 Mai
Elena Udrea a ajuns la această oră la Instanţa Supremă, în faţa magistraţilor. Elena Udrea va da declaraţii şi speră că va obţine eliberarea sau măcar arestul la domiciliu.
Actualitate / 26 Mar
La începutul acestei săptămâni, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis să prelungească mandatul de arestare preventivă în cazul Elenei Udrea pentru încă 30 de zile în dosarul "Gala Bute". Fostul ministru al Dezvoltării a dorit să dezvăluie cum a fost luată această hotărâre.
Actualitate / 23 Mar
Elena Udrea se află în arest preventiv. Buna ei prietenă, Ruxandra Dragomir, a făcut dezvăluiri despre politiciană.
Actualitate / 22 Mar
Mama Elenei Udrea împlineşte astăzi 64 de ani, în absenţa fiicei ei, Elena Udrea care se află în continuare în arest preventiv.
Actualitate / 19 Mar
Elena Udrea a ieşit, astăzi, din arest şi a fost dusă la sediul DNA, acolo unde se va confrunta cu Ana Maria Topoliceanu, unul din denunţătorii fostului ministru, în dosarul "Gala Bute".
Actualitate / 12 Mar
Elena Udrea ar fi trebuit să fie dusă, în cătuşe, la spitalul Dimitrie Gerota, pentru a fi supusă unui control ginecologic, împotriva voinţei ei. Jurnalistul Mădălin Pribu a explicat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, de ce majoritatea femeilor care se află în arest refuză acest consult.
Actualitate / 12 Mar
Jurnalistul Mădălin Pribu a făcut dezvăluiri uluitoare despre perioada în care Elena Udrea se află în închisoare. Prezent în cadrul unei emisiuni de televiziune, el a vorbit despre cum îşi petrece fostul ministru timpul în arest.
Actualitate / 12 Mar
Ruxandra Dragomir a scris un nou mesaj pe o reţea de socializare referitor la Elena Udrea. Se pare că Poliţia Română a renunţat să o oblige pe Elena Udrea să efectueze controlul ginecologic.
Actualitate / 06 Mar
Elena Udrea are două noi colege de celulă, începând de joi seara, când în Arestul Poliţiei Capitalei au ajuns peste 20 de femei. Fostul Ministru al Turismului are o colegă de celulă care ar fi actriţă de filme pentru adulţi şi ar lucra pentru un site XXX, potrivit România TV.
Monden / 01 Mar
Dosarul Elenei Udrea pare să alunece într-o altă direcţie decât cea politică. Conform Obiectiv.info este posibil ca Elena UDrea să fii fost denunţată de Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţio şi o prietenă apropiată a fostului ministru de Turism din motive de gelozie.
Actualitate / 27 Feb
Încă o lovitură pentru Elena Udrea! După ce, în urmă cu două zile, s-a reîntors în Arestul Capitalei, procurorii DNA au pus sechestru asigurător pe mai multe imobile şi pe câteva milioane de lei din averea ei, aceeaşi măsură fiind luată şi în cazul celorlalţi inculapţi din dosarul "Gala Bute".
Actualitate / 26 Feb
Elena Udrea a ajuns, miercuri, din nou în Arestul Capitalei, după ce Înalta Curte de Justiţie a judecat cererea DNA de arestare preventivă a fostului Ministru al Dezvotării. La nici 24 de ore, după ce blonda din politica românească a ajuns în aceeaşi celulă care i-a dat fiori pe şira spinării, Elena Udrea are prima reacţie.
Actualitate / 25 Feb
Elena Udrea a fost săltată de poliţişti, în urmă cu câteva minute, şi se află în drum spre Arestul Capitalei. Ruxandra Dragomir, prietena ei cea mai bună, a vorbit despre starea Elenei de dinaintea deciziei defavorabile şi despre cum a reacţionat mama ei când a aflat această veste.
Paparazzi / 25 Feb
Elena Udrea a fost săltată de poliţişti, în urmă cu câteva minute, şi se află în drum spre Arestul Capitalei, acolo unde a mai stat de altfel o săptămână.
Actualitate / 25 Feb
Elena Udrea s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, acolo unde urma să se judece cererea DNA de arestarea preventivă a acestei, în dosarul "Gala Bute".
Actualitate / 25 Feb
Elena Udrea a ajuns, miercuri dimineaţă, la instanţa supremă, care va judeca cererea DNA de arestare preventivă a acesteia, în dosarul "Gala Bute", informează Mediafax.
Actualitate / 24 Feb
Zi grea pentru Elena Udrea! După patru ore de audieri, cea mai controversată blondă din politică a spus, vizibil obosită, că se simte hărţuită.
Actualitate / 23 Feb
Lovitură teribilă pentru Elena Udrea! Camera Deputaţilor a aprobat, astăzi, noua cerere de încuviinţare a urmăririi penale în cazul fostului MInistru al Turismului, pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute", fiind înregistrate 218 voturi "pentru" şi 76 "împotriva".
Actualitate / 23 Feb
Elena Udrea va merge, astăzi, în Parlament, cu scopul de a se apăra în faţa colegilor ei.
Actualitate / 22 Feb
Elena Udrea se pregăteşte pentru ziua cea mare. După ce Instanţa Supremă a admis cererea Elenei Udrea de a merge luni la Parlament pentru a se adresa plenului Camerei Deputaţilor, emoţiile cresc de la oră la oră.
Actualitate / 21 Feb
Instanţa supremă a admis, sâmbătă, cererea Elenei Udrea, arestată la domiciliu, de a merge luni la Parlament pentru a se adresa plenului Camerei Deputaţilor.
Actualitate / 18 Feb
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat, miercuri, cererile DNA privind încuviinţarea urmăririi penale şi arestării preventive a Elenei Udrea pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute", potrivit Antena 3.
Actualitate / 18 Feb
Elena Udrea a postat, marţi seara, pe o reţea de socializare, un mesaj care i-a uluit pe prietenii ei virtuali, la doar câteva ore după ce a fost eliberată din arest.
1
2
3
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
După o perioadă de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns pe...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
GSP.RO
Kim Kardashian a fost în centrul unui scandal imens în urmă cu câțiva ani când o filmare intimă alături de rapperul...
Realitatea.net
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...
Un desert special, extrem de aromat. Măr cald, învelit în zahăr şi caramel - o combinaţie perfectă! Citește mai departe......
"Când am ajuns acasă, în seara aceea, i-am luat mâna, în timp ce luam cina, şi i-am şoptit: 'Vreau să-ţi spun...