Monden / 02 Feb
Ultimul supraviețuitor din trupa ”Goodbye to Gravity”, solistul Andrei Găluț este, de câteva zile, protagonistul unei vești care i-a bucurat pe toți apropiații lui. Mai exact, se pare că recuperarea lui Andrei Găluț a ajuns la final.
Monden / 27 Oct
A trecut un an de când România trecea prin cea mai cumplită tragedie petrecută în timpul unui concert. Cântau rockerii de la ”Goodbye to Gravity”, o trupă care, acum, mai are un singur membru: Andrei Găluț, vocalistul formației. Un incendiu devastator care a răpit zeci de vieți în club Colectiv își lăsa amprenta de neuitat asupra societăți. Și a supraviețuitorilor, încă chinuiți de sechelele focului care, în doar câteva secunde a distrus totul.
Monden / 12 Oct
Se împlinește un an de la cea mai mare tragedie din istoria modernă a României, incendiul din clubul Colectiv care a răpit zeci de vieți și a mutilat alte câteva zeci de oameni și tot atâtea suflete. Iar cei care au supraviețuit din flăcările iadului vor fi, la exact un an de la tragicul eveniment, în fața clubului în care a avut loc incendiul.
Actualitate / 29 Iul
Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Victimelor din Colectiv, dar şi tatăl unei victime a incendiului, face mărturisiri bombă. Conform Ring.ro, bărbatul îşi doreşte să îşi deshumeze copilul pentru expertiză.
Actualitate / 28 Iul
În faţa lui au îngenucheat mii de oameni care căutau o minune. De la vedete la oameni simpli, au venit la Părintele Ciprian cu speranţa că vor găsi soluţii la problemele lor. Oamenii spun despre el că vede tot ce simţi şi gândeşti.
Actualitate / 21 Iun
Alexis Matache, chelneriţa care şi-a pierdut viaţa în urma incendiului din Colectiv, i-a transmis un "mesaj morse" mamei sale, în timp ce aceasta se afla pe plaja ei preferată. Femeia a dezvăluit totul, cu sufletul împietrit de suferinţă.
Monden / 13 Iun
Cristina, mama lui Alexis Matache - chelneriţa moartă în incendiul din Colectiv, a mers la mare, în Vama Veche, unde a făcut un gest impresionant în amintirea fiicei pierdute.
Monden / 22 Mai
Veștile despre solistul și singurul supraviețuitor al trupei ”Goodbye to Gravity”, Andrei Găluț, sunt, în sfârșit, bune. Ma exact, se pare că recuperarea artistului a ajuns la final, cel puțin din punct de vedere medical, doctorii constatând că Andrei este într-o stare destul de bună pentru a fi externat.
Monden / 21 Mai
Aseară, la Piatra Neamţ, un concert al trupei Carla's Dreams a fost întrerupt din cauza temperaturii mult prea ridicicate.
Monden / 21 Mai
Tragedia din Club Colectiv, aproape să se întâmple la nici un an la un concert Carla's Dreams.
Actualitate / 09 Mai
Durerea unui părinte care-şi pierde copilul este greu de descris în cuvinte. Grea este de cuprins în vorbe şi durerea mamei lui Alexis Matache, barmaniţa din Colectiv moartă în incendiu. Femeia a mărturisit că sunt zile în care are senzaţia că nu mai rezistă.
Actualitate / 05 Mai
Veștile par să fie din ce în ce mai bune când vine vorba despre solistul și singurul supraviețuitor al trupei ”Goodbye to Gravity”. Mai exact, se pare că recuperarea lui Andrei Găluț decurge bine, iar recuperarea artistului se apropie de final.
Actualitate / 05 Mai
Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naţionale Anticorupție în dosarul Colectiv.
Actualitate / 30 Apr
Au trecut șase luni de la incendiul devastator din club Colectiv, locul în care zeci de tineri și-au pierdut viața. Nici acum durerea celor care și-au pierdut apropiații nu s-a stins.
Actualitate / 30 Apr
La șase luni de la incendiul din Club Colectiv și înainte de Sărbătorile Pascale, mai mulți oameni și-au făcut apariția în fața locului mistuit de flăcări în noaptea fatidică de 30 octombrie.
Actualitate / 29 Apr
La împlinirea celor şase luni de la tragicul eveniment din Clubul Colectiv din Bucureşti în urma căruia şi-au pierdut viaţa 64 de tineri, Patriarhia Română îşi exprimă încă o dată compasiunea faţă de familiile îndoliate şi se roagă pentru odihna sufletelor celor trecuţi la Domnul din cauza incendiului.
Monden / 22 Apr
Andrei Găluț a fost, în sfârșit, externat din spitalul din Olanda, dar, cu toatre acestea, problemele medicale pe care le are ultimul supraviețuitor al trupei ”Goodbye to Gravity” nu au dispărut. Din acest motiv, la insistențele familiei, artistul nu s-a întors în România, ci a poposit în Germania într-o clinică specializată pe recuperarea medicală.
Monden / 17 Apr
Aseară, la unul dintre concertele rock care au avut loc în București, un fotograf a obținut o imagine mai mult decât emoționantă.
Actualitate / 14 Apr
Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat astăzi că dosarul incendiului din clubul Colectiv va ajunge în instanţă în perioada imediat următoare.
Monden / 02 Apr
Andrei Găluţ, solistul şi singurul supravieţuitor al trupei "Goodbye to Gravity" din cumplitul incendiu care a avut loc la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut în clubul Colectiv a primit, de curând, o veste uriaşă.
Actualitate / 02 Apr
Specialiştii de la INSEMEX Petroşani, cei de la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice şi chimiştii de la Universitatea Bucureşti au tras concluziile în expertiza cerută de procurori, astfel că raportul final privind incendiul din Club Colectiv din 30 octombrie 2015 este acum gata, informează Mediafax.
Actualitate / 28 Mar
Patronii clubului Colectiv şi cei ai firmei de la care au provenit artificiile vor fi cercetaţi sub control judiciar.
Actualitate / 23 Mar
În urmă cu câteva momente, Judecătoria Sectorului 4 a respins cererea de prelungire a arestului la domiciliu pentru cei trei patroni ai clubului Colectiv. Paul Gancea, Costin Mincu şi Alin Anastasescu se vor afla sub control judiciar cu interdicţia de a părăsi teritoriul naţional fără acordul instanţei.
Actualitate / 22 Mar
Guvernul României a publicat în acestă după-amiză un raport al Corpului de Control al Primului Ministru în cazul Colectiv.
Actualitate / 22 Mar
Situaţia din Bruxelles se agravează din moment în moment. Patru din tinerii răniţi în incendiul din clubul Colectiv, internaţi la Spitalul Militar 'Regina Astrid", au fost externaţi, astăzi, pentru a face loc răniţilor din atentatele din capitala belgiană.
1
2
3
4
5
»
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
După o perioadă de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns pe...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
GSP.RO
Kim Kardashian a fost în centrul unui scandal imens în urmă cu câțiva ani când o filmare intimă alături de rapperul...
Realitatea.net
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...
Un desert special, extrem de aromat. Măr cald, învelit în zahăr şi caramel - o combinaţie perfectă! Citește mai departe......
"Când am ajuns acasă, în seara aceea, i-am luat mâna, în timp ce luam cina, şi i-am şoptit: 'Vreau să-ţi spun...