Monden / 05 Aug
Gata! Nu mai e cale de întors! După ce spynews.ro a anunţat, în exclusivitate, că Alina Vidican şi Cristi Borcea divorţează, avocatul celor doi a trimis un comunicat oficial prin care confirmă separarea oficială a soţilor Borcea.
Monden / 11 Iun
În timp ce Andreea Tonciu s-a externat deja, Valentina Pelinel abia a primit vizita medicului care îi va spune dacă i se va permite sau nu să plece acasă cu micuţul MIlan Cristian.
Monden / 09 Iun
Nu a fost alături de Valentina Pelinel pe parcursul celor 9 luni de sarcină, iar venirea pe lume a fiului său, Milan Cristian, l-a îngenuncheat pe Cisti Borcea. Aflat după gratii, fostul acţionar de la Dinamo plânge, la propriu, şi nu ştie cum să-i convingă pe cei de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor să-l lase în permisie, pentru a-şi vedea copilul şi a-l recunoaşte.
Monden / 09 Iun
Și Valentina Pelinel a avut probleme la naștere, iar medicii au luat hotărârea de a-i face operație de cezariană, după ce ea a vrut să nască natural.
Monden / 09 Iun
Camelia Pătrășcanu a făcut astrograma micuțului Milan Cristian, băiețelul Valentinei Pelinel, care s-a născut ieri, iar avocatul Artin Sarchizian a dezvăluit procedura prin care Cristian Borcea poate veni să își recunoască fiul.
Monden / 09 Iun
Valentina Pelinel a mers ieri la maternitate pentru a deveni mamă pentru prima dată a unui băiețel pe care l-a numit Milan Cristian.
Monden / 08 Iun
Minerva, probabil cea mai cunoscută și pricepută astroloagă de la noi, a făcut și interpretat, special pentru Spynews.ro, astrograma fiului Valentinei Pelinel, născut în urmă cu puțin timp într-o clinică privată din București.
Monden / 08 Iun
Vestea că Valentina Pelinel a născut un băiețel perfect sănătos a traversat, iute ca gândul, oceanul, ajungând și la Alina Vidican, actuala soție a lui Cristi Borcea, stabilită de ceva vreme în însoritul Miami.
Monden / 08 Iun
Valentina Pelinel a sosit în această dimineaţă la o clinică din Capitală, pregătindu-se să aducă pe lume primul ei copil, un băieţel, al cărui tată ar fi fostul acţionar dinamovist, Crsitian Borcea.
Monden / 08 Iun
A venit ziua cea mare pentru Valentina Pelinel. Showbiz-ul se pregăteşte să pregăteşte să primească cu braţele deschise un alt bebeluş monden. Potrivit surselor noastre, Valentina Pelinel a mers, astăzi, la un clinică privată din Capitală, acolo unde s-ar pregăti să-l aducă pe lume pe "bebeluşul poznaş".
Monden / 05 Iun
Valentina Pelinel a început să numere clipele până în momentul în care-şi va strânge la piept fiul, însă până atunci încearcă să se relaxeze şi să-şi "îndulcească" aşteptarea.
Monden / 25 Mai
Valentina Pelinel mai are doar câteva zile până ce va da naştere primului copil şi îl va strânge la piept.
Monden / 25 Mai
Valentina Pelinel aşteaptă cu sufletul la gură momentul în care fiul ei se va hotărî să vină pe lume. Fotomodelul mărturiseşte că arde de nerăbdare să-l strângă la piept pe micuţul care e sigură că-i va umple sufletul de fericire.
Monden / 20 Mai
În urmă cu câteva zile presa mondenă a scris faptul că Alina Vidican, partenera lui Cristi Borcea, ar putea fi însărcinată cu un al treilea copil al cuplului.
Monden / 13 Mai
În presă se zvoneşte că naşterea Valentinei Pelinel este pregătită de Cristi Borcea din închisoare. Vedeta a spus tot adevărul despre naştere şi despre data când micuţul va veni pe lume.
Actualitate / 12 Mai
Cristi Borcea a fost obligat, în închisoare, să renunţe la una dintre cele mai mari plăceri ale sale.
Monden / 11 Mai
Valentina Pelinel a intrat pe ultimă sută de metri cu pregătirile pentru venirea pe lume a bebeluşului poznaş. Ne-a acordat un interviu în exclusivitate despre tot ce a trăit în aceste luni şi ce urmează să i se întâmple.
Monden / 04 Mai
Valentina Pelinel a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a vorbit despre atmosfera de Paşte. Doar câteva momente a durat până ce Valentina a reuşit să mărturisească ceva ce nu a crezut că va spune vreodată.
Monden / 30 Apr
Valentina Pelinel se pregătește și ea de sărbători pe care le va petrece alături de familie. Vedeta a intrat în direct și a mărturisit un detaliu pe care nu mulți îl știau despre ecografia pe care a făcut-o în urmă cu trei săptămâni.
Monden / 29 Apr
La sfârșitul lunii mai, Valentina Pelinel își va strânge pentru prima dată bebelușul în brațe și așteaptă cu nerăbdare acest moment special.
Monden / 25 Apr
Cât soţia stă în America, actuala iubită părea că-şi face cuib în casa sa. Motiv pentru care Valentina Pelinel s-a hotărât să spună adevărul despre mutarea în casa lui Borcea din Pipera.
Monden / 23 Apr
Valentina Pelinel a început numărătoarea inversă până la momentul în care-şi va strânge la piept viitorul bebeluş. Până atunci, blonda se bucură de momente frumoase în sânul familiei.
Monden / 18 Apr
Valentina Pelinel se bucură din plin de cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Fotomodelul urmează să devină mămica unui băieţel, însă se mândreşte cu o siluetă de invidiat.
Monden / 13 Apr
Mult a aşteptat, puţin a mai rămas! Valentina Pelinel poate să înceapă pregătirile pentru nuntă şi botez! Cristi Borcea i-a dat ultimatum soţiei sale, Alina, pe care o aşteaptă în ţară pe 30 iunie pentru a merge să divorţeze, la notar.
Monden / 09 Apr
Valentina Pelinel traversează cea mai controversată, dar şi cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Fotomodelul se bucură de fiecare moment de sarcină şi aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebeluşului ei.
1
2
3
4
5
»
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
După o perioadă de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns pe...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
GSP.RO
Kim Kardashian a fost în centrul unui scandal imens în urmă cu câțiva ani când o filmare intimă alături de rapperul...
Realitatea.net
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...
Un desert special, extrem de aromat. Măr cald, învelit în zahăr şi caramel - o combinaţie perfectă! Citește mai departe......
"Când am ajuns acasă, în seara aceea, i-am luat mâna, în timp ce luam cina, şi i-am şoptit: 'Vreau să-ţi spun...