Homepage » Horoscop » Ce cadouri trebuie să îi iei partenerei, în funcție de zodie. Anul acesta nu vei da greș

Ce cadouri trebuie să îi iei partenerei, în funcție de zodie. Anul acesta nu vei da greș

Publicat pe 03.12.2015 la 16:35 Actualizat pe 03.12.2015 la 16:45

Mai este puțin până la Crăciun, așa că trebuie să începem deja să cumpărăm cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi.

Ce cadouri trebuie să îi iei partenerei, în funcție de zodie. Anul acesta nu vei da greș

Cadouri / foto: HEPTA

Mai este puțin până la Crăciun, așa că trebuie să începem deja să cumpărăm cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi.

Alegerea cadourilor pentru o femeie este cea mai dificilă misiune, iar bărbații trebuie să se pregătească psihic pentru momentul în care partenera, soția sau fiica va da ochii peste cap că nu este cadoul pe care și-l dorea.

Din fericire, fiecare zodie își dorește altceva. Iată câteva propuneri de cadouri, de la horoscopdragoste.ro:

Idei de cadouri pentru femeia din zodia berbec

Berbecii sunt aprinsi, impulsivi si activi, asa ca orice cadou care nu ii consuma timp sau care ii declanseaza un hobby sportiv ii va placea. Oamenii nascuti in aceasta zodie pot fi jucausi, asa ca te poti gandi sa le cumperi un joc sau un „cadou de experienta”, ca, de exemplu, niste cursuri de zbor sau un abonament pentru o luna la un teren de mini-golf.

Nu uita ca berbecii se bazeaza pe cap, fata si creier, asa ca orice cadou care are legatura cu aceste parti ale corpului ii va placea. Nu ii da cadouri prea practice – cadoul care il provoaca, care ii declanseaza un nou proiect sau hobby sau care ii consuma energia fizica va fi cel mai apreciat.

Sugestii pentru cadoul perfect:

Ceas, schiuri, palarii, ochelari de soare, cercei, aparat de cafea, camera foto, trusa de machiaj, bilete la un eveniment sportiv, carte sau caseta „cum sa” pentru un nou hobby, un walkman, un certificat la un salon de infrumusetare, un puzzle.

Idei de cadouri pentru femeia din zodia taur


Cand vrei sa-i cumperi unui taur un cadou, gandeste-te la lux. Taurilor le plac lucrurile bune ale vietii, atat din punct de vedere estetic, cat si financiar. Taurul este semnul Fizicului, asa ca masajele sau alte cadouri tactile sunt foarte apreciate.

Cealalta parte a senzualitatii taurului se manifesta prin iubirea fata de frumusete sau cultura – du-l la teatru, la galerii de arta, cumpara-i flori sau bijuterii. Taurul adora bijuteriile sau hainele pentru gat, ca de exemplu fularele, esarfele, lantisoarele. Taurului ii place sa primeasca si bani, bonuri, actiuni sau portofele. Nu uita insa ca pentru taur nu exista prea darnic!

Sugestii pentru cadoul perfect:

-parfum, lotiuni de baie parfumate, uleiuri si sapunuri pentru corp, ciocolata, un masaj, o esarfa de matase, cercei, un colier, o geanta de piele, sampanie, trandafiri sau alte flori, lumanari, scule pentru gradinarit, bilete la opera sau teatru, o sculptura, o sticla de vin bun, o orhidee.

Idei de cadouri pentru femeia din zodia gemeni

Gemenii examineaza lumea dupa intelect, asa ca daca le oferi un cadou care le stimuleaza imaginatia va fi foarte bine. Ai observat vreodata ca iubitul/iubita din zodia gemeni sta foarte mult cu prietenii la telefon?

Gemenii domina Casa Comunicarii, asa ca le poti cumpara un telefon, o agenda, un cont email etc. Nu uita ca pentru gemeni conteaza mainile, plamanii si palmele asa ca sigur le vor placea manusile, camasile, inelele sau ceasurile. Fii variat. Cumpara-i mai multe cadouri diferite pentru a-l face pe reprezentantul gemenilor fericit.

Sugestii pentru cadoul perfect:

Carti, abonament la o biblioteca din oras, un telefon mobil, abonamente la reviste, lenjerie, inele, manusi, bluze, un stilou bun, un jurnal, o agenda, un lantisor, o bratara, un ceas, software pentru computer, lectii de zbor, o plimbare cu balonul cu aer cald.

Idei de cadouri pentru femeia din zodia rac


Racul este statornic, de casa, fiind placut sa-i cumperi cadouri. Papuci de casa, albume foto, carti de gatit sau alte cadouri de care se pot bucura in casa sau care le-ar imbunatati-o ii vor bucura pe raci.

Sugestii pentru cadoul perfect:

Ciocolata, papuci de casa, ustensile de gatit, flori, lenjerie, un set pentru cina, fete de masa, un cos cu fructe, un album foto, lectii de gatit, un jurnal, o carte de bucate, lumanari, un tratament la spa, un acvariu cu pesti tropicali, prosoape.

Idei de cadouri pentru femeia din zodia fecioara


Fecioarei i-ar conveni si niste actiuni – fecioarele sunt afaceristi buni asa ca le-ar placea sa urmareasca progresul actiunilor de pe piata. Daca vrei sa-i dai ceva mai interesant, trebuie sa stii ca fecioarelor le place si activitatea fizica. Fecioara va fi foarte bucuroasa daca ii vei lua un abonament la sala de forta, o carte legata de catarari sau un masaj. De asemenea, fecioarei ii plac si animalele, asa ca daca ai curaj, cumpara-i fecioarei un peste sau un catel. Nu ai curaj? Un abonament de un an la gradina zoologica s-ar putea sa ii ajunga.

Sugestii pentru cadoul perfect:

Abonament la sala, role, un masaj, un PDA, o geanta frumoasa, un animal de companie, o bicicleta pentru exercitii, un jurnal, manichiura sau pedichiura, o baie cu spuma, un calendar, un abonament la zoo, o sticla de vin bun.

Idei de cadouri pentru femeia din zodia balanta


Balanta este foarte sociabila si este mai interesata de alte persoane decat de ea insasi. Da-i balantei ceva care sa-i aminteasca de prietenii ei – un album cu poze cu voi doi, cu prietenii vostri, o agenda mica in care sa bage toate numerele de telefon etc.

O alta idee de cadou pentru balanta este o biografie a cuiva faimos care sa-i satisfaca nevoia de a sti lucruri despre viata altor persoane. Nu uita ca balantele, ca si taurii, apreciaza si lucrurile frumoase si senzuale, asa ca nu vei gresi daca ii vei cumpara dulciuri, flori sau opere de arta. De asemenea, balantelor le place sa arate bine, asa ca nu le-ar strica o trusa de machiaj sau o oglinda.

Sugestii pentru cadoul perfect:

Ciocolata, un abonament la o revista, un masaj, o manichiura, o geanta, un tablou, un stilou bun, o poseta buna pentru machiaj, o biografie, un album cu pozele prietenilor sau rudelor, flori, un joc trivia, o plimbare cu balonul cu aer cald.

Idei de cadouri pentru femeia din zodia scorpion

Nimanui nu-i place mai mult misterul decat scorpionului, asa ca orice scris de Agatha Christie ii va placea. De asemenea, datorita firii sale tacticoase, orice joc care implica o astfel de gandire va fi cadoul ideal. Poti sa-i mai cumperi cadouri care se leaga de simtul sau competitiv.

Chiar daca vrea sa te bata la carti, nu uita ca scorpionul este foarte sentimental, asa ca orice cadou din inima este extrem de apreciat. Poti sa-i cumperi si cadouri mai intime, de vreme ce scorpionul este o zodie extrem de sexuala.

Sugestii pentru cadoul perfect:

Parfum, lotiuni de baie parfumate, sapunuri, uleiuri, flori, lumanari, carti de mister, jurnal, telescop, o masca frumoasa, o carte legata de Kamasutra, o racheta de tenis, o carte despre astrologie, lectii de mers cu caiacul, o croaziera pe ocean, lenjerie, carti de tarot, jocuri, un acvariu cu pesti tropicali.

Idei de cadouri pentru femeia din zodia sagetator


Sagetatorul reprezinta filosofia si religia, iar oamenii nascuti in aceasta zodie sunt ganditorii zodiacului.

Daca vrei sa-l multumesti pe sagetator, ofera-i ceva intelectual. Sagetatorii sunt si foarte impulsivi.

Sugestii pentru cadoul perfect:

Bilet la loterie, ghete pentru catarat, un rucsac, un telescop, binoclu, atlas, glob pamantesc, un ondulator, o carte de bancuri, bilete la un club de comedie, un abonament la o revista, o plimbare cu balonul cu aer cald, cursuri de parasutism, o excursie pe un vas mare de pescuit, un zmeu, lectii de dansat din buric.

Idei de cadouri pentru femeia din zodia capricorn


Cei nascuti in aceasta zodie sunt ambitiosi si disciplinati; determinati si dedicati scopurilor lor. Sunt si practici si realisti; orice cadou care ii ajuta in cariera, la locul de munca sau in dezvoltarea financiara proprie li se potriveste.

Daca ti se pare ca acest capricorn din viata ta este PREA serios si organizat, ar fi bine sa o iei pe calea opusa si sa ii cumperi niste lotiuni luxuriante pentru o baie in spuma. Capricornilor le place si competitia, asa ca mergeti si jucati-va un joc.

Sugestii pentru cadoul perfect:

Lumanari, parfum, lotiuni de baie parfumate, o geanta frumoasa de piele, sampanie, un ceas de perete, o racheta de tenis, un PDA, o agenda din piele, un costum frumos, o vaza de cristal, bilete la teatru, un calendar, cursuri de dans.

Idei de cadouri pentru femeia din zodia varsator

Varsatorii sunt vizionari si sunt legati de progres, tehnologie si orice este radical. Ce este bun de cadou pentru varsator? Orice aparatura moderna. Le place si sa invete, asa ca niste carti legate de proiectul lor actual sau ceva care ii intereseaza le-ar placea. Varsatorilor le plac si inovatiile.

Du-l la scufundari, la yoga sau la cursuri de gradinarit chinezesc. Daca esti mai conservator decat varsatorul tau iubit, trebuie sa stii ca orice lucru care poate fi pus in jurul gleznelor ii va placea.

Sugestii pentru cadoul perfect:

Abonamente la reviste, aparatura moderna, haine neobisnuite, muzica, un ceas de scufundari, cursuri de scufundari, ciorapi, un stilou bun, walkman, cursuri de yoga, carti SF sau de fantezie, un lantisor, echipament pentru catarat, un telefon mobil, acces la internet.

Idei de cadouri pentru femeia din zodia pesti


Pestii sunt interesati de orice nu este real: iluzii, fantezie, drama, emotie, arta si spiritualitate. Cel mai bun cadou pentru cei nascuti in aceasta zodie este ceva ce le hraneste interesele – bilete la teatru, o carte, o enciclopedie. In timpul liber, pestii se chinuie sa scape de stresul emotional prin exercitiu fizic.

Sugestii pentru cadoul perfect:

Lumanari, parfum, lotiuni parfumate pentru baie, sapunuri, uleiuri, un bilet la cinema, papuci de casa, ciorapi, acuarele, un instrument muzical, o sticla de vin bun, flori, o carte de poezii, o carte despre interpretarea viselor, un film romantic, un costum de baie, un acvariu cu pesti tropicali, o orhidee.


V.M

Citește și:

Ei sunt ghinioniştii zodiacului! Top 5 zodii care se despart sau divorţează în 2016!
Zilele și numerele norocoase în dragoste și bani ale fiecărei zodii, pentru anul 2016. Află ce numere să joci la Loto!
Ştiai că felul în care sărutăm este influenţat şi de astre? Care sunt cele mai pupăcioase zodii

În articolul
Ce cadouri trebuie să îi iei partenerei, în funcție de zodie. Anul acesta nu vei da greș
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Claudia Pătrășcanu a reușit să își termine de amenajat apartamentul pe care și l-a cumpărat în București. Cum arată locuința vedetei: "Fără Dumnezeu..." / VIDEO
Showbiz intern • la 13:37
Claudia Pătrășcanu a reușit să își termine de amenajat apartamentul pe care și l-a cumpărat în București. Cum arată locuința vedetei: "Fără Dumnezeu..." / VIDEO
  • Imagini din apartamentul din București al Claudiei Pătrășcanu
  • Artista a terminat de amenajat locuința
Star Matinal. Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale. Care este cel mai scump articol al său. „Îmi place să fiu mai elegant...” / VIDEO
Monden • la 13:26
Star Matinal. Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale. Care este cel mai scump articol al său. „Îmi place să fiu mai elegant...” / VIDEO
  • Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale
  • Care este cel mai scump articol al său
Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta. Cristi Iacob: „M-ați făcut să mă bucur că sunt actor!”
Emisiuni TV • la 13:12
Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta. Cristi Iacob: „M-ați făcut să mă bucur că sunt actor!”
  • Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain
  • Cum au comentat jurații momentul lor
La 60 de ani, a bifat titlul de Miss Universe. Cum arată femeia care a dovedit că vârsta e doar un număr / FOTO
Stiri internationale • la 13:06
La 60 de ani, a bifat titlul de Miss Universe. Cum arată femeia care a dovedit că vârsta e doar un număr / FOTO
  • Cum arată prima femeie care a primit titlul de Miss Unvierse la 60 de ani
  • A dovedit că vârsta e doar un număr
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Stiri interne • la 12:48
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
  • O fetiță în vârstă de un an și opt luni a murit după ce a înghițit biluțe magnetice
  • Cadrele medicale au diagnosticat-o cu enterocolită
Anunț de ultimă oră al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri în mai multe județe. Care sunt zonele vizate
Meteo • la 12:23
Anunț de ultimă oră al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri în mai multe județe. Care sunt zonele vizate
  • Cod galben de viituri în mai multe județe din România
  • Care sunt zonele vizate
  • Anunțul făcut de hidrologi
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
recomandare pe antena3.ro
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
recomandare pe antena3.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Schimbare uriașă pentru români! Ce se întâmplă cu pașapoartele
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbare uriașă pentru români! Ce se întâmplă cu pașapoartele
Bani pentru fermieri: măsura de finanțare de care beneficiarii nu știau!
recomandare pe dailybusiness.ro
Bani pentru fermieri: măsura de finanțare de care beneficiarii nu știau!
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close