Homepage » Horoscop » HOROSCOP - 3 IANUARIE: Vărsătorii vor întâmpina probleme!

HOROSCOP - 3 IANUARIE: Vărsătorii vor întâmpina probleme!

Publicat pe 02.01.2017 la 23:45 Actualizat pe 03.01.2017 la 09:33

Pentru ziua de 3 ianuarie 2017, astrele nu iartă niciun nativ și le pregătește o mulțime de surprize. Surprizele sunt mai mult neplăcute decât plăcute!

HOROSCOP - 3 IANUARIE: Vărsătorii vor întâmpina probleme!

Sursa: arhivă

Pentru ziua de 3 ianuarie 2017, astrele nu iartă niciun nativ și le pregătește o mulțime de surprize. Surprizele sunt mai mult neplăcute decât plăcute!

BERBEC - 3 IANUARIE 2017:
Dupa ce ai tergiversat la nesfarsit o situatie pentru ca nu stiai ce e de facut, dintr-o data aceeasi situatie parca intra pe repede inainte. Esti prins intr-un ritm infernal de evolutie, de parca toate se petrec concomitent si tu singur trebuie sa le gestionezi pe toate cu atentie. Culmea e ca iti place viteza aceasta, pentru ca nu-ti convin proiectele care treneaza luni de zile, ca atare o solutie atat de brusca precum cea de azi nu face decat sa te bucure. E excelent sa descoperi ce bine se aseaza, dintr-o lovitura, mai multe aspecte in acelasi timp. Ti se citeste pe chip starea de bine.


TAUR - 3 IANUARIE 2017:

Esti coplesit de o stare emotionala coplesitoare, care iti consuma toate resursele de energie. E un fel de stres continuu care te macina, o frica pe care nu o poti controla, desi latura rationala din tine iti spune ca nu are nici un rost aceasta furtuna de ganduri si emotii. Fa un efort sa lupti impotriva stimulilor negativi din jur, cauta un procedeu de relaxare, prin care sa te eliberezi de aceste greutati care te trag inapoi, pentru ca ele nu merita absolut deloc atentia pe care le-o acorzi. Numai tu poti gasi iesirea din aceasta zona emotionala apasatoare care nici macar nu te reprezinta. Unde e optimismul tau caracteristic?

GEMENI - 3 IANUARIE 2017:
Ai putea fi invitat la o plimbare, la o cafea, la o petrecere chiar si pe moment esti tentat sa refuzi, dar gandeste-te mai bine inainte. Profita de orice prilej de socializare, pentru ca fiecare om cu care intri in contact are ceva sa-ti transmita. Parerile venite de le ceilalti sunt complet diferite de ale tale, deci poti afla o multime de lucruri noi, potrivite din cu totul alta perspectiva decat privesti tu. Chiar ai nevoie de aceasta iesire din cotidian, departe de nemultumirile de acasa, pentru ca doarintr-un alt mediu iti incarci tu cel mai bine bateriile.

RAC - 3 IANUARIE 2017:
Ia taurul de coarne si fa ce trebuie facut, pentru ca situatia in care te afli are nevoie de o interventie prompta, care se bazeaza pe norme si legi clare. Nu poti face nimic la voia intamplarii, ci doar ce e mai corect din toate punctele de vedere. Apeleaza la toate resursele care au la baza respectarea adevarului, cinstea, sinceritatea, loialitatea, fidelitatea, deci tot ce e mai corect pentru tine, pentru ca nu mai poti tolera o minciuna sau o nedreptate! E momentul sa faci lumina, sa spui lucrurilor pe nume, si, chiar daca unele gesturi dor, sa recunosti adevarul asa cum e si sa-l faci cunoscut si altora.

LEU - 3 IANUARIE 2017:

Ai mare noroc de persoana care iti apare astazi in cale cu indrumari intelepte, cu sfaturi utile, cu lectii excelente de viata. Ai enorm de invatat de la el, deci stai cu urechile palnie la tot ce-ti poate transmite, pentru ca joaca rol de mentor pentru tine. El iti poate da raspuns la zeci de intrebari, iti transmite exact informatia de care aveai nevoie, te poate ajuta sa faci lumina in mintea ta un pic dezordonata, deci asculta-i povetele cu respect si incredere, fara a te incapatana degeaba si fara a lasa orgoliile sa te conduca. Stie ce spune si-ti vrea numai binele!

FECIOARĂ - 3 IANUARIE 2017:
Transformi in aur tot ce atingi, deci nu astepta sa faca altii in locul tau, ci pune chiar tu mana pe unelte ca sa pui in aplicare un plan atractiv. Da, poate cel mai dificil punct e startul, pentru ca trebuie sa alegi cu grija momentul potrivit pentru ceea ce intentionezi sa faci, dar daca te gandesti bine si pui in balanta toate detaliile pe care le ai la dispozitie, vei reusi sa alegi cel mai bun moment pentru ca mai apoi toate sa mearga ca unse. Analizeaza la rece argumentele pro si contra, alege din multiplele variante pe care le ai la dispozitie, si apoi da startul cu incredere. E vremea sa pornesti pe un drum care duce la succes!

BALANȚĂ - 3 IANUARIE 2017:
Prietenia se mentine prin gesturi reciproce si sincere de devotament si afectiune. Apreciezi foarte mult emotia cu care te invaluie un prieten apropiat, si esti incantat ca ai norocul sa ai pe cineva atat de bun alaturi de tine. Ti-a demonstrat in repetate randuri cat de fidel iti este, cat de mult tine la tine si cate e capabil sa faca atunci cand ai nevoie de ajutorul sau. Sigur ca si tu esti in stare de aceleasi gesturi de altruism oricand are nevoie, iar azi a venit un astfel de moment sensibil cand ii poti oferi ceva la fel de frumos si de valoros in schimbul prieteniei sale sincere si puternice.

SCORPION - 3 IANUARIE 2017:
Cel mai bine e sa stai in banca ta si sa-ti pregatesti succesul din umbra. Nu face prea mult tam-tam pe seama proiectului pe care il construiesti cu ambitie si rabdare. Asteapta sa se clarifice situatia, sa ajungi la primele rezultate palpabile, si abia dupa aceea sa te lauzi cu ce ai realizat. Cele mai de rasunet reusite sunt cele asupra carora pastrezi o oarecare unda de mister, facandu-le publice abia dupa ce se vor materializa. Cat timp esti convins ca te indrepti spre rezultatele cele mai bune, e doar o chestiune de timp pana se vor arata concret!

SĂGETĂTOR - 3 IANUARIE 2017:
Exact lucrul catre care arati cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o sansa doar pentru ca, momentan, nu-ti inspira incredere. Poate e o situatie dificila, la inceput, dar care ar putea lua o turnura excelenta dupa primele etape si, daca-i spui nu acum, s-ar putea sa regreti amarnic ca ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ti se ofera azi, foloseste-te de orice prilej, chiar daca nu-ti place la inceput! Lucrurile bune nu se vad din prima.

CAPRICORN - 3 IANUARIE 2017:
Asculta cu luare aminte ce-ti transmite inima, pentru ca de acolo vin acum cele mai folositoare indicii cu privire la ce ai de facut de acum inainte. Emotiile sunt mesajele prin care intuitia sau sufletul te indruma spre ceea ce e mai potrivit pentru tine. Daca ceea ce simti e negativ, apasator, trist, inseamna ca trebuie sa te opresti din ceea ce doreai sa faci, ca sensul nu ti se potriveste. Daca insa simti entuziasm, atractie, fericire, apuca-te imediat de treaba si pune-ti in practica gandurile, pentru ca ele anunta o directie favorabila. Vezi ce simti si actioneaza conform polaritatii emotiei resimtite.

VĂRSĂTOR - 3 IANUARIE 2017:
Lupta pentru ceea ce doresti, nu astepta sa pice din senin, pentru ca nu se va intampla asa. Fii sigur ca scopul tau e greu de atins, nimic nu ti se ofera pe tava, si, mai ales, te vei trezi cu tot felul de comentarii, critici si piedici venite de la ceilalti care nu vor sa te lase sa ajungi acolo unde visezi. Dar cu cat e mai dificil drumul tau pana la tinta propusa, cu atat mai mare va fi satisfactia de la final, pentru ca nu poti aprecia ceva ce se capata usor. La tine e complicat, obositor, necesita un mare consum de resurse, dar tocmai pentru ca e atat de dificil, pe tine te motiveaza si mai tare sa ajungi acolo. La final vei jubila in fata celor care au incercat sa-ti taie elanul.

PEȘTI - 3 IANUARIE 2017:
Ceea ce iese din mainile tale e demn de laude pentru ca esti serios, te apleci cu maxima concentrare asupra sarcinii asumate si esti un perfectionist. Nu te lasi pana nu duci la indeplinire acel proiect si, mai ales, pana nu-l faci perfect, pentru ca ai incredere maxima in calitatile tale si stii ca poti face ceva ireprosabil. Tine-te de aceste sarcini asumate si du la indeplinire ce ai inceput, convins ca totul va iesi ca la carte. Succesul nu e departe la investitia de forte pe care o dedici acestui scop si tragi tare, constient ca numai de tine depinde reusita.

Sursa: acvaria.com

D.S.

În articolul
HOROSCOP - 3 IANUARIE: Vărsătorii vor întâmpina probleme!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Știrile Antena Stars. Connect-R, acuzat că a furat o piesă! Cum se apără artistul: „Să plătească...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:59
Știrile Antena Stars. Connect-R, acuzat că a furat o piesă! Cum se apără artistul: „Să plătească...” / VIDEO
  • Connect-R, reacție după ce a fost acuzat că a furat o piesă
  • Cum se apără celebrul cântăreț
Ema Uta și Alex Bodi, o nouă vacanță de lux! Ce destinație ideală au ales cei doi îndrăgostiți / FOTO
Emisiuni TV • la 14:46
Ema Uta și Alex Bodi, o nouă vacanță de lux! Ce destinație ideală au ales cei doi îndrăgostiți / FOTO
  • Ema Uta și Alex Bodi, o nouă vacanță de lux!
  • Ce destinație ideală au ales cei doi îndrăgostiți
Lino Golden recunoaște că îi e dor de Alex Velea. Artistul regretă că s-a certat cu celebrul cântăreț: "L-aș suna..."
Showbiz intern • la 14:42
Lino Golden recunoaște că îi e dor de Alex Velea. Artistul regretă că s-a certat cu celebrul cântăreț: "L-aș suna..."
  • Lino Golden regretă că s-a certat cu Alex Velea
  • Artistul recunoaște că îi e dor de celebrul cântăreț
Cristi Spaidăr, fratele lui Vali Spaidăr, a fost eliberat din închisoare! Ce mesaj le-a transmis părinților săi / VIDEO
Showbiz intern • la 14:30
Cristi Spaidăr, fratele lui Vali Spaidăr, a fost eliberat din închisoare! Ce mesaj le-a transmis părinților săi / VIDEO
  • Fratele lui Vali Spaidăr, eliberat din închisoare
  • Ce mesaj a transmis Cristi Spaidăr
Rețetă de prăjitură delicioasă cu căpșuni și cocos. Un desert simplu și rapid de post
Retete • la 14:01
Rețetă de prăjitură delicioasă cu căpșuni și cocos. Un desert simplu și rapid de post
  • Rețetă de prăjitură cu căpșuni și cocos
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Femeile din viața lui Dan Bittman. Motivul pentru care artistul nu s-a însurat până la 62 de ani
Showbiz intern • la 13:42
Femeile din viața lui Dan Bittman. Motivul pentru care artistul nu s-a însurat până la 62 de ani
  • De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman
  • Cine sunt femeile care l-au cucerit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
recomandare pe observatornews.ro
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
recomandare pe as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
recomandare pe antena3.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Se schimbă buletinele. Cât costă cărţile de identitate cu CIP | Ele sunt gratuite doar în anumite situaţii
recomandare pe antena3.ro
Se schimbă buletinele. Cât costă cărţile de identitate cu CIP | Ele sunt gratuite doar în anumite situaţii
Aurul negru! Beneficiile pe care le ai dacă găsești rezerve de petrol și gaze, în propria curte. Ce spune legea
recomandare pe antena3.ro
Aurul negru! Beneficiile pe care le ai dacă găsești rezerve de petrol și gaze, în propria curte. Ce spune legea
Florile pe care să nu le plantezi lângă legume. Sunt duşmanii recoltei bogate, ţine-le departe
recomandare pe playtech.ro
Florile pe care să nu le plantezi lângă legume. Sunt duşmanii recoltei bogate, ţine-le departe
O mare vedetă de la noi, DIVORŢ RĂSUNĂTOR! A fost minţită tot timpul: Mi-au dispărut şi lucruri din casă
recomandare pe playtech.ro
O mare vedetă de la noi, DIVORŢ RĂSUNĂTOR! A fost minţită tot timpul: Mi-au dispărut şi lucruri din casă
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
recomandare pe dailybusiness.ro
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
Anunț major pentru români! Se dau banii înapoi
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț major pentru români! Se dau banii înapoi
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close