Homepage » Horoscop » HOROSCOP COMPLET pentru 2015! Nativii unor zodii vor trece prin încercări mari în cuplu, alţii vor schimba locul de muncă

HOROSCOP COMPLET pentru 2015! Nativii unor zodii vor trece prin încercări mari în cuplu, alţii vor schimba locul de muncă

Publicat pe 20.12.2014 la 16:25 Actualizat pe 20.12.2014 la 16:45

Unele zodii vor fi puse la încercare în plan sentimental, altele vor trece prin schimbări majore, mai ales în ceea ce priveşte locul de muncă. Vezi ce-ţi rezervă astrele pentru anul ce urmează.

HOROSCOP COMPLET pentru 2015! Nativii unor zodii vor trece prin încercări mari în cuplu, alţii vor schimba locul de muncă

Foto: Hepta

Unele zodii vor fi puse la încercare în plan sentimental, altele vor trece prin schimbări majore, mai ales în ceea ce priveşte locul de muncă. Vezi ce-ţi rezervă astrele pentru anul ce urmează.

BERBEC

În prima parte a anului vă faceţi noi cunoştinţe care vă vor fi de folos la un moment dat. Faceţi prietenii benefice, persoanele cu care intraţi în contact în această perioadă fiindu-vă de ajutor în viitor.

Profesional, drumul spre afirmare este liber şi ambiţia vă poartă în sus, încet şi sigur. Nu faceţi salturi mari deocamdată, dar nici nu vi se pun piedici. Va trebui să vă păziţi spatele însă, pentru că pot exista duşmani hotarâţi şi tenace, care încearcă să vă "lucreze" în ascuns. Din fericire, aceştia nu vă pot face prea mult rău.Din toamnă, succesele profesionale vin şi mai uşor, odată cu creşterea optimismului şi cu apariţia unor noi interese şi a unor noi cunoştinţe printre oameni interesanţi, cu vederi la fel de largi şi de îndrăzneţe ca ale dumneavoastră.

Pe planul sentimental tindeţi să deveniţi foarte selectivi şi să faceţi "epurări" printre cunostinţe, păstrându-le doar pe acelea care vă par cu adevărat valoroase. Nici în cuplu nu prea sunteţi dispuşi către concesii şi aveţi cerinţe destul de exigenţe de la partener. Cei care sunt singuri, nu doresc să se lege decât dacă întâlnesc pe cineva serios, demn de încredere. Mulţi Berbeci vor simţi chiar nevoia de singurătate.


TAUR

Pe plan financiar, 2015 este un an generos. În mod sigur nu rămâneţi cu buzunarul gol. Dacă ştiţi că meritaţi, puteţi chiar să cereţi o bursă sau o mărire de salariu, pentru că aveţi şanse mari să vi se acorde. Martie ar fi o lună potrivită, dar nu singura.

În septembrie pare a fi un moment favorabil schimbărilor radicale în plan profesional: schimbarea locului de muncă, avansare pe o altă treaptă ierarhică, extinderea clientelei. Veţi intui foarte bine persoanele de care este bine să vă apropiaţi pentru a fi sprijiniţi. Veţi lega prietenii foarte puternice, mai ales cu bărbaţi şi persoane mai în vârstă.

Şansele de căsătorie, pentru cei singuri, cresc major. Pentru cei deja căsătoriţi, este un moment bun pentru armonizarea energiilor în cuplu, orice problemă anterioară – conflicte, dezechilibre – ajungând mai uşor la consens.

GEMENI


Veţi fi supuşi şi la unele încercâri. Nu e cazul să vă descurajaţi, pentru că, până la urmă, viaţa este o luptă continuă. După primele 6 luni ale acestui an, lucrurile se vor mai relaxa într-o oarecare măsură.

În privinta banilor, situaţia dumneavoastră este cam încurcată: unele resurse secundare pot fi întrerupte sau diminuate, pot apărea dificultăţi legate de o împărţire (partaj, succesiune) care nu vă avantajează; apoi, anumite obligaţii financiare devin împovărătoare, secatuindu-vă bugetul (rate, chirii, taxe etc.); în plus, aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât vă permite punga.

Pot apărea schimbari majore în plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o alta direcţie, o altă profesiune, o altă funcţie. Se pun alte baze ale evoluţiei dumneavoastră socio-profesionale. Vă bucuraţi de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior.

Acordaţi mai mare atentie aspectului dumneavoastră fizic, investiţi mai mult în ceea ce formează imaginea dumneavoastră publică. Anul descrie o etapă bună a vieţii dumneavoastră, priviţi totul cu încredere şi optimism. Sunt câteva luni de succes în plan sentimental. Aveţi alături de dumneavoastră persoana care poate răspunde pozitiv iubirii dumneavoastra.

RAC


La începutul acestui an sunteti mult mai comunicativ, mai deschis, mai jovial, vorbiti si scrieti cu mult aplomb, intretineti relatii armonioase cu lumea.

Luna martie va aduce mai multă siguranţă de sine, dar aveti tendinta sa munciti mult prea mult si exista pericolul de a va epuiza. Incepand cu aceasta luna veti fi foarte indarjiti la locul de munca, cea mai multa energie consumand-o acolo. Din pacate, nu veti putea sa va afirmati inca pe masura eforturilor depuse si veti fi dezamagiti; aveti impresia ca pedalati in gol.

Viata dumneavoastra va fi puternic influentata de sectorul fiananciar. Sunt previzibile creşteri ale veniturilor, dar este bine să nu vă bazaţi pe câştiguri picate din cer, pentru că veţi munci pentru fiecare bănuţ.

De la sfârşitul lui septembrie, Racii încep să primească însărcinari tot mai importante, puterea lor de muncă sporeşte şi începe să se întrevadă o reuşită însemnată pe plan profesional. Octombrie aduce evenimente importante în acest sens.

Pentru unii este un moment ideal pentru studiu, li se oferă şansa de a învăţa ceva nou şi atractiv, pentru alţii este un moment ideal de a deveni părinţi, simţind mai mult ca oricând nevoia de a avea copii cărora să le oferiţi grija şi dragostea de care sunteţi capabil.

Din punct de vedere sentimental, preferaţi libertatea, dar veţi şti să vă asumaţi responsabilitatea într-o relaţie. Aveţi o inimă foarte mare şi foarte romantică, aşa că nu ne temem că nu veţi avea poveşti minunate la finalul acestui an. Oricum, devenţi ceva mai stabili.

LEU

Anul debutează cu probleme financiare serioase, fapt ce va face ceva mai pesimisti. Nu este totusi cazul sa deveniti asa de inchisi, pentru ca dupa 25 ianuarie incep sa se urneasca toate incet, incet, in directia proiectata deja de anul trecut.

În ceea ce priveşte munca, deşi nimic nu este simplu şi apar destule dificultăţi, până în octombrie sunt şanse maxime să apară cel puţin o reuşită adevarată. Afacerile prospera datorita unor asocieri sau colaborari de succes, de aceea trebuie să acceptaţi relationarea cu ceilalţi.

Deveniţi o persoană populară, cu mulţi prieteni, dar s-ar putea ca în anturaj să se strecoare uneori şi „paraziţi” care să profite de bunavoinţa dumneavoastră. Mai glumeţ şi mai simpatic, sunteţi atras acum mai mult de petreceri, distracţii, serbări, bucurându-vă de companii plăcute.

Viaţa dumneavoastră sentimentală va fi plină de aventuri. Femeile pot avea legaturi cu bărbaţi din străinatate. Viaţa familială va înflori, mai ales din luna iulie. În această perioada puteţi găzdui la dumneavoastră persoane din străinatate. Leii celibatari vor duce dorul unei case pline de copii.

FECIOARĂ

Nativilor le reuseste in 2015 aproape tot ce isi pun in minte, mai ales in chestiunile cu adevarat importante. Este un an deosebit, care aduce noi idealuri, noi prieteni, proiecte de viitor mai indraznete. Este un an bun si pentru suflet (cu exceptia lunii septembrie, care poate aduce dezamagire in relatiile de cuplu) fiindca se pot petrece evenimente fericite, cum ar fi o poveste de dragoste, aparitia unei sarcini dorite sau nasterea unui copil in familie.

Este o perioadă de adevarata stralucire pentru dumneavoastra, radiati energie si caldura. Va manifestati personalitatea cu fermitate si va puteti remarca usor, iesind mai mult ca oricand in lumina reflectoarelor.

Profesional, 2015 este unul dintre acei ani în care lucrurile se stabilizeaza şi merg aproape de la sine pe făgaşul potrivit. Este urmarea firească a reuşitelor din ultima vreme. Şi încă mai este loc pentru împlinirea speranţelor, mai ales că Fecioarele se bucură de simpatia şi sprijinul unor personaje influente.

În lunile mai si iunie pot aparea incurcaturi. In aceste perioade, Fecioarelor li se recomandă să se abţină de la împrumuturi şi investiţii şi să fie foarte vigilente în legatură cu veniturile partenerului.

Relaţional, lunile aprilie, mai si iunie pot fi delicate pentru partener sau pentru cuplu în sine. Iar daca în perioada respectivă apare o nouă dragoste, nu trebuie să vă entuziasmaţi prea tare, fiindcă nu sunt şanse să dureze. Cei care intenţionează să se căsătorească, ar face bine să nu-şi fixeze nunta în această perioadă. Sfatul este valabil, de altfel, pentru orice alt fel de contract sau alianţă.

BALANŢĂ

Anul 2015 este pentru Balanţe un an strategic, de decizii importante şi stabilizare profesionala sau sociala, un an de temelie. Cu o condiţie: sa aiba multa rabdare şi tenacitate, fiindca nimic nu se obţine prea simplu.

În acest an, nativii acestei zodii se pot astepta la orice. Poate fi cea mai revolutionara perioada din viata, cu evenimente bruste si neprevazute, cu conjuncturi iesite din comun, cu schimbari radicale. Fie ca-si dau seama sau nu, ele cauta de fapt libertatea, noul si originalul.

Muncile banale şi stereotipe le vor exaspera, deci trebuie sa se orienteze catre preocupari care sa le solicite creativitatea, originalitatea si ingeniozitatea, sau catre un loc de munca in care sa aiba cat mai multa libertate de miscare.

Pe plan profesional, Balantele au din toamna o mare indemanare în a întoarce situaţiile în favoarea lor. Prind din zbor ocaziile favorabile şi le exploatează cu abilitate şi înţelepciune. Îşi fac proiecte şi privesc cu mai multă îndrăzneală spre viitor.

În prima parte a anului sunteţi capabili să îi intelegeţi mai mult pe cei din jur, stiti exact ce doriţi de la ei şi de la dumneavoastră înşivă, nu mai sovaiti in nici o directie si toti se pot baza pe dumneavoastra. Cuplul îl sustineţi cu zâmbetul pe buze chiar daca nu rareori apar momente de incordare datorate în special racelii de care da dovada partenerul sau din cauza distantei de la care sunteti nevoiti sa va sustineti iubirea. Relatiile mai vechi vor rezista cu brio acestui test, cele mai recente ar putea avea oarecum de suferit, dar totul depinde de dumneavoastră şi de el/ ea, astrele neavând prea multe de spus în acest moment despre viitorul acestor cupluri.

SCORPION


În plan material nu duceti lipsa de prea multe. E drept ca v-ati dori sa aveti mai muti bani, sa va permiteti mai multe, dar aveti mai mult decat au altii, si asta ar trebui sa va multumeasca.

Partea cea mai neplăcută a acestui an este aceea ca la serviciu sunteti apreciati mai mult in vorbe, laudati si dati drept exemplu, dar primele, avansarile si recunoasterile oficiale se lasa asteptate. Treceti insa cu bine si peste aceste teste psihice menite a va pune la incercare rabdarea si tenacitatea.

Un punct fierbinte al anului este cuplul. Apare nevoia de transformare, de regândire a relaţiei sau a modului de raportare la partener. Scorpionii disponibili sufleteşte pot trăi o nouă pasiune, pot face cunoştinţă cu aspecte nebănuite ale sexualităţii lor. În cazul Scorpionilor care au un partener stabil, este posibil ca acesta sa treaca prin momente dificile. In fine, pentru cei care se zbat intr-o relatie problematica, 2015 deschide calea spre despartirea eliberatoare.

SĂGETĂTOR

Prima parte a anului favorizează cu precădere realizările dobândite prin seriozitate şi muncă. Partea doua a anului este mai bogata in surprize, in intamplari neasteptate, in posibilitati ivite pe negandite, in ocazii care va imboldesc sa adoptati noi modalitati de actiune, mai moderne sau mai originale.

Pe tot parcursul anului, anumite planete vor influenţa major viaţa dumneavoastră. Pot aduce un eveniment de destin prin care viaţa dumneavoastră capată o altă culoare. Atunci veţi cunoaşte o altă faţetă a propriei dumneavoastre personalităţi, poate în alte condiţii de viata, in care energia dumneavoastra devine maxima, cheful de a trai la fel si descoperiti dintr-o dată ca o latură a personalităţii dumneavoastra nu a fost suficient folosită. Va fi momentul revelarii unei alte identităţi, practic după acele luni descoperind că aţi devenit altul.

Una dintre lecţiile principale pe care le aveţi de învăţat este dominarea agresivităţii şi a posesivităţii în relaţiile cu persoana iubită. Va trebui să învăţaţi ce este constanta şi profunzimea sentimentelor şi va trebui să vă dominaţi instinctele sexuale deosebit de puternice. Activitatea sportivă vă va face foarte mult bine, pentru că vă va consuma excesul de energie.

CAPRICORN

Anul acesta vă este avantajos pe multe planuri, asa ca nu ar trebui sa ezitati cand vi se fac anumite propuneri. Aveti ocazia de a va pune in practica ideile, de a fi sustinuti de oameni deosebiti, de a realiza ceea ce nici nu visati in anii anteriori.

Cei care n-au serviciu, au şanse mari sa-si gaseasca, iar cei care au deja, isi mai pot gasi inca unul. In unele cazuri, s-ar putea ca la originea realizarilor profesionale sa se afle un esec, dar care se transforma pana la urma intr-un mare salt inainte. Din toamnă, apar asocieri şi colaborări profitabile, noi cunoştinţe utile, mai mulţi clienţi şi contracte bune.

În cuplu treceţi printr-o perioada deosebit de benefica, plina de intelegere si daruire, de tot ce isi poate dori un om. Nu par a se isca nici un fel de furtuni cu exceptia micilor impunsaturi de indragostiti. Chiar si Capricornii implicati de ani de zile intr-o relatie sentimentala ce parea a se fi deteriorat vor avea parte de liniste, seninatate si intelegere.

VĂRSĂTOR

Luna martie este un punct de cotitură maximă pentru o mare parte dintre dumneavoastră, un contract de muncă nou fiind cel mai probabil şansa dumneavoastră de a rezolva multe dintre problemele care vă frământa.

Imaginea dumneavoastră publică se îmbunătăţeşte, începeţi să cunoasteţi persoane în care vă puneţi unele umbre de speranţă, în special dacă lucrează în domenii profesionale înrudite cu ale dumneavoastră.

În plan social s-ar putea spune ca nimic nu iese din limitele normalului. Aveţi însă prea puţin timp liber şi pe acesta se cuvine să i-l acordaţi mai mult familiei. Oricum, se pare că multe dintre prieteniile dumneavoastră vechi s-au răcit, fie din cauza distanţei, fie a anturajului. Ar trebui să nu uitaţi însă de ei. Prietenii noi sunt puţini.

PEŞTI


Veţi pune bazele unui nou început pe toate planurile. Vreţi ca viaţa dumneavoastră să ia cursul pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna şi ferească Dumnezeu să încerce cineva să vi se opună! Studiaţi mult, citiţi mult, sunteţi atras de latura abstractă a vieţii, eliberându-vă de cotidian. Intraţi într-o altă lume în care acumulaţi multe informaţii noi, utile evoluţiei dumneavoastră intelectuale şi spirituale.

În plan profesional, intuiţia, sentimentul responsabilităţii, aspiraţia către progres, puterea imaginaţiei, dar şi încăpăţânarea nativă vă ofera noi oportunităţi de avansare. Ca şi anul trecut, important este sa vă bazati pe propriile dumneavoastră forţe chiar dacă nu este absolut necesar să va spetiţi muncind. Banii sosesc încet dar sigur şi cu certitudine veţi reuşi să economisiţi destul de mult.

Nespus de fericiţi vă veţi simţi în cadrul cuplului şi ar trebui să îi spuneţi acest lucru şi partenerului de viaţă care începe să aibă unele îndoieli în privinţa sentimentelor dumneavoastră. Există totuşi şi persoane din afara cuplului care încearcă de vreme lungă să vă destrame relaţia. Important este să reuşiţi să treceţi peste capcanele întinse de rău-voitori.

A.C.C.

Sursa: Mediafax

În articolul
HOROSCOP COMPLET pentru 2015! Nativii unor zodii vor trece prin încercări mari în cuplu, alţii vor schimba locul de muncă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Rețetă de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Îți ia 10 minute să îl prepari și are un gust delicios
Retete • la 00:14
Rețetă de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Îți ia 10 minute să îl prepari și are un gust delicios
  • Cum să gătești un cheesecake din doar trei ingrediente
  • Nu conține zahăr, dar are un gust fabulos
Alertă în România! Au fost depistați tânțari care răspândesc malaria. Cât de periculoși sunt
Stiri interne • ieri la 23:42
Alertă în România! Au fost depistați tânțari care răspândesc malaria. Cât de periculoși sunt
  • Țânțarii care să răspândesc malaria au fost depistați în România
  • Semnal de alarmă din partea specialiștilor pentru toți românii
Xtra Night Show. Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai: „Nu am apucat să...”. Și-au planificat vacanța din timp
Emisiuni TV • ieri la 23:30
Xtra Night Show. Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai: „Nu am apucat să...”. Și-au planificat vacanța din timp
  • Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai
  • Și-au planificat vacanța din timp
Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs: „O relație...”. Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:10
Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs: „O relație...”. Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
  • Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs
  • Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
Laura Brumă și-a dus de urgență mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanță: ”Consider să aflați...” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:01
Laura Brumă și-a dus de urgență mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanță: ”Consider să aflați...” / FOTO
  • Mama Laurei Brumă a ajuns la spital
  • Artista este alături de ea în cele mai dificile momente
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 21:11
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
  • Trei concurente ar putea părăsi curând casa Mireasa
  • Vestea că au ajuns în cursa de eliminare le-a dezamăgit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
recomandare pe antena3.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close