Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul lunii mai. Zodiile care vor trăi regește și se vor bucura de succes financiar

Horoscopul lunii mai. Zodiile care vor trăi regește și se vor bucura de succes financiar

Publicat pe 03.05.2019 la 22:55 Actualizat pe 03.05.2019 la 23:20

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii mai pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea sau dacă vei câștiga sau vei pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii mai.

Horoscopul lunii mai. Zodiile care vor trăi regește și se vor bucura de succes financiar

Horoscopul lunii mai. Zodiile care se bucură de succes în afaceri

Spynews

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii mai pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea sau dacă vei câștiga sau vei pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii mai.

Berbec

Un inceput de luna grozav pentru nativii zodiei Berbec: ochii si atentia multora se indreapta spre ei, sunt cautati, le este dorita compania, au parte de intalniri placute, datatoare de sperante.

Din capul locului, insa, trebuie mentionat si un aspect delicat valabil in prima decada a lunii: Marte (guvernatorul lor) este in opozitie cu Jupiter. De aici, graba, tendinta spre superficialitate, gandul ca lucrurile bune sau oportunitatile sunt fara numar sau fara sfarsit. „Mai vad eu, am de ales, sa ma bucur acum si sa vad mai sfarsit ce am de facut” pot fi atitudini intalnite in aceasta perioada la Berbeci. Sanse apar (o oferta de afaceri, de asociere, de munca, o intalnire sentimentala promitatoare), insa conteaza mult felul in care le abordeaza. Iar pe de alta parte, dimineata zilei de 8 mai prezinta un risc crescut de accident de circulatie: este nevoie de atentie, evitarea grabei si a lipsei de timp, neasumarea vreunui risc.

Sunt in verva, au farmec, inspiratie, le sta bine si cand se bosumfla (daca este cazul), apreciaza rapid o situatie sau o persoana (atentie, inca o data, la superficialitate). Aspecte bune in planul carieirei: pot primi o recomandare pentru o pozitie profesionala, li se acorda credit sau o a doua sansa in cazul unei eventuale incurcaturi. Pentru unii dintre ei, apare gandul sa reia un proiect sau o afacere din locul in care a esuat, sa faca niste schimbari si sa o repuna in circulatie.

Aspecte excelente in sfera sentimentala la inceputul lunii: dupa cum este situatia concreta, poate fi vorba despre o intalnire cu ecou in inima celor care nu sunt implicati intr-o relatie, revenirea unui fost cu propunere de impacare si de reluare a relatiei, trecere usoara peste neintelegeri in cuplu. In anumite situatii pot incerca sa faca un test asupra partenerului: „nu crezi ca ne-ar fi mai bine separat decat impreuna ?”, fara ca ei sa gandeasca in acest fel.

Si sfera financiara este bine aspectata in aceasta luna, mai ales in a doua jumatate: aduna bani, investesc chibzuit, sunt oarecum norocosi.

Taur

Aspecte impartite la inceputul lunii mai pentru nativii zodiei Taur. Dau impresia de siguranta, de tarie interioara, fac o buna impresie fara prea mare efort. In plan interior, insa, pot fi macinati de regrete, de contradictii, duc dorul unor vremuri mai bune. Gasesc oameni pe care ii admira si au poate un sentiment de inferioritate fata de acestia. Si poate ca isi pun intrebarea: „care este secretul lor ?”.

Importanta schimbare de stare de spirit incepand din data de 7 mai (in care poate ca se conving de valabilitatea unor presupuneri sau concluzii la care ajung cam pe 3-4 mai, o data cu fenomenul de Luna noua in semnul lor). Le revine increderea in ei insisi, energia fizica si intelectuala chiar, convingerea ca pot face fata oricarei provocari.

Se intrevede o imbunatatire graduala a finantelor lor din a doua decada a lunii. Pana atunci au tendinta sa cheltuie, sa risipeasca, sa investeasca necugetat (lucru care in principiu nu le este caracteristic): „imi doresc, vreau, nu mai am rabdare, nu imi pasa” etc.

Un ajutor consistent le ofera Venus (guvernatorul zodiei lor) din a doua jumatate a lunii mai, iar acest ajutor se manifesta pe diverse planuri. In primul rand, o buna stare fizica: dispar de la sine mici deranjamente de sanatate aparute din nimic in ultimele saptamani. Apoi incredere in ei insisi, farmec, buna dispozitie, stralucire lesne de observat de cei apropiati. Vor observa o atitudine binevoitoare a celor din jur, primesc o mana de ajutor daca au nevoie si il solicita. Pot aparea si mici atentii, cadouri, semne de recunostinta pentru un gest facut cine stie cand.

Pana la jumatatea lunii, Marte se afla in semnul Gemenilor. Pentru ei acest lucru inseamna tentatii crescute, cheltuieli realizate dintr-o toana de moment. Pe de alta parte, mai inseamna si bani obtinuti in urma unei colaborari, parteneriat sau incasarea unor sume dupa o perioada de asteptare, rugaminti sau presiuni.

Gemeni

Primele zile ale lunii mai se anunta a fi destul de animate pentru nativii Gemeni. Marte este in semnul lor si ii indeamna sa ia initiativa, sa faca alegeri; asteptarea ii plictiseste. Pot neglija sfaturile care li se ofera, sunt tentati sa riste, pot face niste lucruri din spirit de fronda sau pentru a arata ca ei au dreptate.

In putine cazuri, pentru cei experimentati in domeniul lor de activitate poate fi o sansa sa isi depaseasca concurenta, sa observe o ocazie care altora le scapa. In principiu, insa, graba, nepasarea, „merge si asa” nu le pot aduce rezultatele dorite.

Delicate se anunta zilele de 4 si mai, atunci cand Soarele si Luna se afla in semnul Taurului: stari interioare schimbatoare, nesiguranta, probleme de constiinta legate de actiuni, declaratii sau decizii recente sau mai vechi.

Sfera financiara este bine aspectata in prima decada a lunii in special pentru cei care activeaza pe cont propriu ori pentru cei pentru care castigurile sunt legate de rezultate, performante, cifre.

La jumatatea lunii, Marte intra in semnul Racului iar pentru Gemeni poate semnifica inceputul unei perioade de cheltuieli sau investitii realizate fara o justificare, fara o comparatie a unor produse sau preturi. Si, de asemenea, le vine usor sa cheltuiasca surplusul financiar obtinut recent in ideea ca situatia (castigurile) se va repeta in luna mai; acest lucru nu este garantat.

Vremuri bune pentru Gemeni sosesc in a treia deca a lunii, o data cu intrarea Soarelui in semnul lor: clarificari interioare (emotional, sufleteste etc.), o buna stare fizica (nu mai simt nevoia unor timpi suplimentari de odihna si refacere), revin in atentia celorlalti (mesaje, telefoane, invitatii la intalniri, revederi si negocieri).

Atunci este perioada potrivita sa incerce reluarea sau repararea unor relatii (daca este nevoie, daca simt ca este cazul), cresc sansele pentru cei care nu sunt angajati intr-o relatie sa intalneasca pe cineva care le starneste interesul.

Rac

Desi luna mai vine dupa o perioada de sarbatori, Racii sunt pregatiti pentru evenimente si provocari in sfera profesionala. Isi doresc sa se faca cunoscuti, straluceasca, sa urce in ierarhie ori sa demareze o afacere.(dupa cum este situatia concreta). Intalnirile si negocierile din prima saptamana plina de lucru se desfasoara neasteptat de usor, cu roade importante. Poate ca intreruperea fireasca din perioada sarbatorilor a adus ambelor parti idei noi si ganduri mai bune vis-a-vis de celalalt.

Prima decada a lunii le poate aduce un succes profesional sau social destul de important; si l-au dorit, au muncit pentru el, dar nu erau siguri de rezultat. Poate ca atunci se anunta clasamentul unui concurs, al unui vot si surpriza lor este mare.

Li se propune continuarea unei colaborari, a unui parteneriat sau continuarea activitatii dupa iesirea la pensie (daca domeniul permite).

Intreaga luna promite sa fie buna in plan financiar: semneaza un contract important, li se face o plata mai consistenta, obtin o reducere, o facilitate etc.

Intervalul 16 - 22 mai le ofera un maxim in planul vitalitatii, al sanatatii, al starii fizice; isi pot reveni relativ usor dupa o raceala sau dupa o alta problema de sanatate care nu intra in categoria celor cronice sau degenerative.

De felul lor sunt familisti, loiali perechii de suflet si celor apropiati. Din a doua jumatate a lunii, in cazurile in care raporturile relationale ii nemultumesc de o perioada relativ lunga, incep sa se gandeasca din ce in ce mai serios la o separare, divort, sa ia viata de la capat pe cont propriu. La fel pot gandi si in cazul unei asocieri sau al unei colaborari in care au simtit ca cealalta parte nu este la fel de implicata ori ca incearca sa profite de ei. Iar eventuale noi propuneri primite (asa cum am mentionat la inceput) ii pot determina sa renunte cu inima impacata la relatia nesatisfacatoare.

Leu

Luna mai promite sa vina cu vesti bune pentru nativii zodiei Leu. Se continua o perioada placuta, favorabila, cu succese, realizari, recunoasteri. Poate fi foarte bine un varf pentru ei, perioada in care culeg roadele eforturilor lor din ultimele luni.

Sunt convinsi ca succesul nu li se datoreaza in totalitate si ca au beneficiat de sprijin, sustinere emotionala si eventual de o conjunctura favorabila si se arata recunoscatori unor sefi, indrumatori, colaboratori etc.

Luna mai poate fi foarte buna pentru cei care si-au propus sa isi schimbe locul de munca, sa se inscrie la un concurs, sa candideze, sa urmareasca un progres in sfera profesionala. Au deschidere spre oameni importanti si cu influenta, au ''lipici'' la public, au incredere in ei insisi si acest lucru poate fi un atu important.

Apar tot felul de invitatii sa socializeze, sa se alature unui grup profesional. Nu sunt excluse tot felul de ispite care sa ii indeparteze (temporar, eventual) de la urmarirea unui obiectiv. „Hai sa ne distram, nu mai fi asa stresat, concentrat, lasa ca lucrurile vor iesi bine la final !” Este bine sa caute un echilibru, o limita, sa vada in ce masura anturajul sau colectivul se pliaza pe tintele sale.

Mai este o luna in care unii dintre Lei pot iesi dintr-o data la lumina: pentru altii constituie o surpriza placuta progresul lor din ultimele luni (si ani), nivelul de tehnicitate, de cunostinte sau de performanta la care au ajuns. Din ilustri necunoscuti pot deveni relativ repede favoritii publicului, oameni de incredere ai sefului.

Cu siguranta, aceasta evolutie se poate repercuta destul de repede si asupra castigurilor lor. Este momentul favorabil renegocierii avantajoase a unui contract, organizarii unei „licitatii” intre cei care doresc sa isi asigure serviciile lor.

Posibil sa observe ca au mai multa nevoie de odihna si de somn din a doua jumatate a lunii.

Fecioara

Activitate din plin in luna mai pentru nativii zodiei Fecioara. Au un obiectiv la care nu sint dispusi sa renunte cu una cu doua, unii dintre ei socotesc ca acesta este un moment pe care nu ar trebui sa il rateze. Si chiar au parte de intalniri cu oameni ce le pot facilita o ascensiune profesionala, sunt intr-un fel evaluati la o intrevedere, audienta, sedinta.

Se observa o imbunatatire graduala a starii finantelor lor. Mai intai incepand cu ziua de 6 mai (scapa de o datorie, de o obligatie de plata, inchid un credit etc.), iar apoi din a doua jumatate a lunii simt ca se pot „misca” in voie in sfera financiara, isi pot face un buget sau un plan de cheltuieli ori de investitii, se pot gandi sa isi faca o placere sau bucurii celor dragi.

De asemenea, a doua parte a lunii mai poate aduce unora dintre Fecioare o usurare a relatiei cu seful sau cu vreo autoritate de control. Se termina o evaluare, castiga increderea sefului, dispare aspectul de urgenta sau de pretentii exagerate legate de activitatea lor. Foarte posibil ca primele zile ale lunii sa le aduca reprosuri din partea familiei sau a celor dragi legate de timpul pe care li-l acorda lor: „numai la munca ti-e gandul !”. Si ar mai fi de mentionat un aspect: cei care au fost promovati recent si si-au impus o atitudine mai dura fata de subalterni incep sa relaxeze atmosfera dupa atingerea unui obiectiv sau primirea unui calificativ.

Abia din a doua jumatate a lunii se pot gandi cu inima impacata la o vacanta, excursie, city-break, pelerinaj, dat fiind faptul ca se usureaza presiunile de natura financiara sau profesionala. Si poate chiar profita de aceasta perioada, vaneaza oferte ale operatorilor de turism ori se hotarasc sa se indrepte spre un loc de rugaciune, de relaxare, de odihna.

In ultima decada a lunii pot avea parte de aprecieri, recunoasteri si laude de care s-au simtit lipsiti in mod nefiresc in ultimele saptamani si luni.

Balanta

O prima parte a lunii destul de incarcata in evenimente placute in sfera parteneriala si afaceri. Au succes incercarile de a gasi clienti, parteneri, sponsori pentru ideile si proiectele lor, chiar daca pentru aceasta trebuie sa renunte la controlul absolut asupra activitatii respective.

Prima jumatate a lunii este favorabila vietii de cuplu: antren, impacari (daca este cazul), o cucerire (de asemenea daca este cazul). Nu sunt lipsite situatiile tensionate sau, de fapt, unele in care este pusa la indoiala onestitatea celuilalt, buna credinta. Apar zvonuri, vesti sau poate ca fac asocieri departe de realitate. Din fericire, lucrurile revin la normal dupa prima saptamana din luna mai.

Mai delicat pare sa fie planul financiar. Sunt preocupati de datorii, de restituirea unui imprumut, de achitarea ratelor, facturilor. Suplimentar, insa, poate veni partenerul de viata sau cel de afaceri cu idei de investitii sau de cheltuieli ce ii nelinistesc pe nativii Balanta; vor cauta sa inteleaga cum vede situatia cealalta parte, ce interese are, cum vede recuperarea investitiei. Poate ca vor lasa deoparte diplomatia si vor cere estimari, situatii, acte, justificari pentru cheltuielile celuilalt.

Se intrevad dificultati in obtinerea unui credit in a doua parte a lunii; poate ca primesc, totusi, raspunsul dorit pana atunci daca au facut demersuri inca din luna anterioara.

In a doua jumatate a lunii se pot confrunta la locul de munca cu o situatie schimbata in buna masura fata de saptamanile anterioare: pretentii crescute ale sefilor sau ale unui client important, situatii urgente, observa ca sunt intr-un fel oarecare monitorizati, evaluati, apreciati.

Din fericire, in luna mai au parte de liniste in planul sanatatii, astfel ca se pot concentra asupra obiectivelor lor si provocarilor carora trebuie sa le faca fata. Posibilie peripetii la drum in weekend-ul 4 – 5 mai, insa totul pare sa se termine cu bine. Atentie la drum, evitati graba si aglomeratia.

Scorpion

In prima jumatate a lunii mai, curiozitatea si cautarile le sunt rasplatite prin lucrurile invatate in mod direct, nemijlocit, la fata locului. Chiar si daca se afla in deplasare, excursie sau daca prima saptamana este libera pentru ei, nu au stare pana cand nu inteleg ceea ce vad, nu se lamuresc cum functioneaza sau nu afla un istoric, o evolutie a lucrurilor pe care le intalnesc.

O atentie crescuta ar trebui sa le suscite planul financiar: in special platile care li se solicita, investitiile care li se propun. In schimb, prima jumatate a lunii este favorabila obtinerii unui credit, convingerii cuiva sa investeasca in ideile lor, impartirii unei poveri financiare.

Sfera relationala este destul de animata pentru ei de-a lungul integii luni si pot observa schimbari neasteptate de atitudine a partenerului de viata. Mai interesant este cazul in care cineva incearca sa ii (re)cucereasca: respectivul schimba abordarea, ideile, propunerile sau programul de la o zi la alta, fac glume si asteapta sa vada reactia Scorpionului ca apoi, functie de ea, sa isi adapteze discursul.

Eventuale tensiuni sau asperitati pot fi abordate si stinse cu ocazia unei excursii, cu o discutie intr-un cadru ce invita la dialog profund, la descarcari emotionale si sufletesti, marturisiri, declaratii.

Neincrezatori de felul lor sau cu un sentiment de superioritate innascut, pot avea o surpriza placuta o data cu intalnirea unei persoane ce pare stapana pe ea si pe cunostintele sale, principiile de viata, pe experienta profesionala: o reala placere pentru nativul Scorpion sa petreaca timp intr-o asemenea companie.

Mai se anunta a fi o luna bogat ain planul cunoasterii pentru nativii Scorpion. Si marii castigatori pot fi foarte bine elevii care se pregatesc pentru evaluari, teze, examene. Se asaza cum trebuie informatiile, depasesc emotii, capata incredere in ei insisi in perspectiva intalnirii cu subiectele si cu foaia de hartie.

Sagetator

Pentru nativii Sagetator inceputul lunii le poate aduce tot felul de situatii bizare si de incurcaturi in cadrul unui parteneriat. Au, bineinteles, de suferit acele relatii in care cei doi nu se cunosc indeajuns si ajung sa puna la indoiala buna credinta si sentimentele celuilalt. Alterneaza zilele in care se simt bine alaturi de celalalt cu cele in care nu mai stiu ce sa creada despre perspectivele relatiei. Din fericire, Sagetatorii au o rezerva rezonabila de simt al umorului si chiar rabdare (lucru mai rar pentru ei). Cuplurile rodate, insa, pot trece relativ usor peste aceste incurcaturi: rad, se tachineaza, fac haz de necaz. Seara zile de 7 mai pare sa aduca un maxim al tensiunii sau intelegerilor din cuplu. Lucrurile se linistesc cu totul in a doua jumatate a lunii, o data cu iesirea lui Marte din semnul Gemenilor.

Curajul si riscul nu le sunt straine; in plus, data fiind configuratia astrala, pot repurta succese personale, pot avea realizari in plan sportiv sau artistic. Stiu sa se puna in valoare, sa relationeze, nu isi pierd increderea dupa o eventuala prima amanare sau semnal negativ din partea unui antrenor, profesor sau critic.

Chiar daca este retrograd pana la jumatatea verii, Jupiter este totusi de partea lor si, in cel mai rau caz, poate amana momentul unei lansari, „explozii”, al demararii unui proiect.

Buna sansa pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate sa isi vada visul realizat in decursul acestei luni.

Trebuie sa mentionam faptul ca exista riscul sa ia in greutate pana spre sfarsitul anului. Si tocmai de aceea este bine sa nu amane mersul la o sala de gym, intalnirile pe un teren de sport, plimbarile pe o creasta de munte, inotul.

Sferei financiare trebuie sa ii acorde atentie in a doua jumatate a lunii. Poate ca atunci se inregistreaza un varf al platilor pe care trebuie sa le faca, poate vine partenerul de afaceri cu o propunere pe care Sagetatorii trebuie sa o aprecieze daca este justificata sau nu.

Capricorn

Preocuparile domestice, familiale, gospodaresti ocupa cea mai mare parte a agendei nativilor Capricorn in prima jumatate a lunii. Simt nevoia caldurii familiale, se bucura din plin de zilele libere de la inceputul lunii.

Dupa caz, apare interesul pentru achizitia unei case, pentru intemeierea unei familii, pentru mutarea impreuna cu fiinta iubita.

Doresc sa repare, sa puna la punct, sa imbunatateasca, sa faca schimbari destul de serioase; rugamintile copiilor si ale membrilor familiei sunt de prima importanta acum.

Situatii interesante pentru cei care au trecut de prima tinerete si se afla intr-o noua relatie: unul dintre cei doi vine cu ideea unui copil al lor, sa devina parinti. In aceasta perioada, femeile (pentru ca pe ele cade greul, nu-i asa ?) sunt dispuse sa faca acest efort si sa isi asume riscuri legate de varsta (sub supraveghere medicala, evident).

Este o luna destul de fericita pentru ei: daca in general se asteapta la ce este mai rau, sunt excesiv de prudenti, de precauti, acum se simt mai linisiti, increzatori in ei insisi, acorda credit celuilalt. Sunt romantici, cuceritori, dornici sa petreaca timp cu fiinta iubita, nu fac economie de cuvinte si de gesturi de afectiune.

Copiii se bucura din plin de incalzirea vremii si pot capata gustul intrecerii pe terenul de sport, lasa deoparte telefoane, gadgeturi, le face placere sa petreaca timp in natura, sa pedaleze.

Pentru cei care nu sunt intr-o relatie, se prea poate sa aiba surpriza sa observe ca cineva le da tarcoale, ca este insistent si incearca sa fie si convingator in raport cu ei, ca le face curte. Si poate ca ei insisi ajung la concluzia ca a sosit timpul sa treaca peste eventuala amaraciune a unei relatii anterioare, sa se deschida celuilalt, vietii.

Varsator

Animatie, agitatie, frenezie: o buna stre pentru nativii Varsator la inceput de luna. Nu renunta la franchetea lor porverbiala, insa stiu sa o combine cu vorbe bune, diplomatie, exemple, argumente.

Inima lor pare impartita: pe de o parte isi doresc sa se ocupe de casa, de familie, de eventuale schimbari, amenajari, imbunatatiri ale locuintei, pe de alta parte se bucura de incalzirea vremii si nu s-ar satura sa vada locuri noi, sa intalneasca rude sau prieteni vechi aflati in alta localitate. Din a doua decada, insa, accentul va cadea pe preocuparile familiale si gospodaresti. Ei insisi se implica in ideile si activitatea unui constructor sau ale unui mester, discuta viziunea unui decorator.

Copiilor aflati in fata unor examene sau evaluari ar trebui sa li se acorde atentie acum: desi sunt constienti de importanta acestora, au tendinta sa se concentreze mai greu, sa fie mai superficiali, sa treaca cu usurinta peste lucruri pe care le-au invatat deja. Situatia poate sta cu totul altfel daca beneficiaza de prezenta unui parinte sau de indrumarea unui profesor. Cei care au inceput relativ recent sa practice un sport ori sa dedice timp unei activitati artistice isi doresc sa faca progrese in acea directie, sa exerseze, sa se antreneze. Experienta si psihologia arata ca aceste discipline pot merge mana in mana; important este sa se gaseasca un echilibru de timp si efort intre ele.

Aspecte multumitoare in sfera financiara: poate ca nu inregistreaza un spor consistent al castigurilor, insa nici nu se intrevad cheltuieli exagerate.

Bucurii si satisfactii pentru cei care se afla la inceputul unei relatii, care s-au mutat recent impreuna: gasesc mare placere in celalalt, doresc sa il cunoasca, sa il descopere, isi deschid sufletul fata de el.

Pesti

Zona financiara este cel mai bine aspectata la inceputul acestei luni pentru nativii zodiei Pesti. Incep poate sa se adune niste bani, refac o rezerva, incaseaza sume pe care ar fi trebuit sa le primeasca mai demult. Pe de alta parte investesc inspirat, gasesc lucruri de valoare la preturi convenabile. Doamnele isi imbogatesc garderoba, adauga accesorii sau bijuterii, lucruri frumoase colectiei lor.

Interes pentru redecorarea unei camere sau a locuintei in ansamblu, doresc sa renunte la lucruri vechi sau care si-au pierdut farmecul ori nu mai sunt la moda.

Apetitul pare sa fie destul de consistent in prima jumatate a lunii: le fac cu ochiul ingrediente si retete pe care nu le-au mai incercat, doresc sa isi dezvolte calitatile de gospodina, iar cele care nu stiu inca doresc sa invete sa gateasca.

Ar putea fi o luna grozava pentru elevi: sistematizeaza cunostinte, acopera goluri daca este cazul, isi depasesc teama de examen.

Interesant este faptul ca in prima parte a lunii pot avea parte de presiuni sau de incurajari venite din partea familiei sau a partenerului de viata spre schimbarea locului de munca, lansarea unei afaceri, extinderea celei existente (bineinteles, daca sunt implicati si acestia sau daca in afacerea Pestilor se folosesc de resurse ale membrilor familiei).

Jupiter (guvernatorul lor) este retrograd pana pe 10 august: pana atunci este posibil sa observe o incetinire a ritmului de crestere a unei afaceri lansate recent, „rarefierea” celor care sunt interesati de serviciile sau de produsele lor, disparitia unui client important. Ei insisi (nativii Pesti) pot simti astfel nevoia unei schimbari in activitatea lor: se reorienteaza, dau timpul inapoi si incearca sa vada unde s-au abatut de la un plan initial, se gandesc la ce ar putea face si ... actioneaza.

Luna mai se anunta a fi buna in planul sanatatii, fara deranjamente majore, astfel ca isi pot concentra eforturile asupra carierei, profesiei, afacerii.

În articolul
Horoscopul lunii mai. Zodiile care vor trăi regește și se vor bucura de succes financiar
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Tzancă Uraganu și Alina Marymar, într-o situație disperată, din cauza problemelor de sănătate din familia lor: „Fără să știm...”. Cei doi speră într-o minune / FOTO
Showbiz intern • la 23:41
Tzancă Uraganu și Alina Marymar, într-o situație disperată, din cauza problemelor de sănătate din familia lor: „Fără să știm...”. Cei doi speră într-o minune / FOTO
  • Tzancă Uraganu și Alina Marymar, într-o situație disperată, din cauza problemelor de sănătate din familia lor
  • Cei doi speră într-o minune
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner, scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru. Ce a făcut concurentul care a primit cuțitul de aur: „Nu înțelege că trebuie...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 23:40
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner, scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru. Ce a făcut concurentul care a primit cuțitul de aur: „Nu înțelege că trebuie...” / VIDEO
  • Alexandru Sautner, scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru
  • Ce a făcut concurentul care a primit cuțitul de aur
Andra Volos și Lele au plecat în Dubai. Imagini din vacanța de lux. Cât de fericiți sunt cei doi / FOTO
Showbiz intern • la 22:58
Andra Volos și Lele au plecat în Dubai. Imagini din vacanța de lux. Cât de fericiți sunt cei doi / FOTO
  • Andra Volos și Lele au plecat în Dubai
  • Imagini din vacanța de lux
  • Cât de fericiți sunt cei doi
Test IQ iluzie optică! Ești o persoană atentă dacă poți identifica pensula din imagine în 8 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • la 22:53
Test IQ iluzie optică! Ești o persoană atentă dacă poți identifica pensula din imagine în 8 secunde / FOTO
  • Ești o persoană atentă dacă poți identifica pensula din imagine
  • Ai la dispoziție 8 secunde
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Două amulete folosite în timpul probei culinare. S-au produs schimbări drastice: „Am chef să creez haos” / VIDEO
Emisiuni TV • la 22:49
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Două amulete folosite în timpul probei culinare. S-au produs schimbări drastice: „Am chef să creez haos” / VIDEO
  • Două amulete folosite în timpul probei culinare
  • S-au produs schimbări drastice
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner și Ștefan Popescu, replici acide înainte de al treilea battle. Ce probă au avut echipele: „Nu e ușor” / VIDEO
Emisiuni TV • la 22:04
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner și Ștefan Popescu, replici acide înainte de al treilea battle. Ce probă au avut echipele: „Nu e ușor” / VIDEO
  • Alexandru Sautner și Ștefan Popescu, replici acide înainte de al treilea bettle
  • Ce probă au avut cele trei echipe
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
recomandare pe observatornews.ro
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
recomandare pe antena3.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
recomandare pe antena3.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
recomandare pe dailybusiness.ro
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close