Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 11 -17 martie 2024: Gemenii vor avea mai mult timp liber

Horoscop săptămânal 11 -17 martie 2024: Gemenii vor avea mai mult timp liber

Ilinca Lunca

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 11.03.2024 la 11:24 Actualizat pe 11.03.2024 la 11:24

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 11-17 martie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

Remus Ionescu

Remus Ionescu a pregătit horoscopul întregii săptămâni.

Spynews.ro

  • Horoscopul săptămânii 11-17 martie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Luni, zi animata, agitata: intalniri, telefoane, vesti, noutati, idei de valoare (poate ca isi amintesc amanunte de cine stie cand si fac legatura cu actualitati).

Poate ca fizic nu sunt in cea mai buna forma, insa nici nu vor sa piarda timpul ori sa se planga de ceva: sunt activi, iau initiativa, solicita ajutor de la frati, veri, prieteni daca este cazul. Din varii motive, relatia de cuplu poate sa treaca in plan secund; nu sunt excluse banuieli, tensiuni mocnite; luni si marti pot oferi indicii, semne. Miercuri si joi (mai ales), cheltuieli, investitii; poate ca au strans bani pentru ceva de valoare mai mare si acum a sosit momentul achizitiei.

In general, nevoie de odihna, refacere, somn; bucurie pentru timpul petrecut in natura.

Taur

Noutati si surprize la inceput de saptamana; de fapt, foarte bine poate fi vorba despre lucruri care erau mai la coada listei lor, dar care dintr-o data devin urgente, importante. Sau poate ca ies acum in evidenta actiuni ale lor mai vechi, apar consecinte si vor sa ia masuri, sa indrepte lucrurile, trag concluzii.

Miercuri si joi, zile deosebite: intalniri de efect, circumstante norocoase, oferte si propuneri interesante, un raspuns de la autoritati, invitatie la un interviu de angajare.

In mare, perioada norocoasa, bucurie sa petreaca timp cu prieteni, mai ales cu unii cu care nu s-au mai vazut de mult timp, iar acum au noutati interesante si utile. Sau poate ca primesc o mana de ajutor, un sfat de valoare de la cineva cu experienta.

Gemeni

Mai putina presiune in plan profesional, mai mult timp de petrecut in lume, la evenimente diverse, cu prieteni. Invitatii la reuniuni, intalniri apar chiar de luni, marti.

Saptamana buna in plan financiar, mai ales pentru cei care au activitate independenta; sigur, poate fi vorba despre niste bani din urma, dar important este ca se aduna in cont. Interes pentru fonduri care pot fi obtinute in conditii avantajoase pentru activitatea lor. In cadrul unei firme, poate ca li se asigura bugetul solicitat pentru proiecte, idei si initiative.

Vrand, nevrand, popularitate crescuta: se vorbeste despre ei, ies in evidenta, sunt in atentia celorlti (colegi, public) si nu totul este laudativ, ci poate ca apare si o doza de invidie, critici, rastalmacire a unor actiuni sau declaratii ale lor anterioare.

Rac

Inca de la inceputul saptamanii, noutati in sfera profesionala sau afaceri; depun acte pentru o autorizatie, firma, sunt instiintati de noi reguli, primesc responsabilitati sporite. Daca ei sunt sefi, incearca sa eficientizeze activitatea, sa motiveze colectivul.

A inceput o perioada ce poate aduce schimbari care tin de locul de munca, de pozitie; poate ca vine rezultatul unei evaluari, examen, sunt abordati in perspectiva unei promovari. Planul financiar ramane fragil (cheltuieli neasteptate, rambursari, plati etc.). Miercuri si joi, insa, incasari peste asteptari, un noroc de natura financiara, favoare care li se face sau poate ca primesc bonus pentru atingerea unui obiectiv, o recompensa. Schimbare si de stare de spirit: poate ca ceea ce, pana de curand, li se parea greu sau imposibil incepe sa devina realizabil, apar vestile bune, confirmari.

Leu

Schimbare de tactica, de abordare a unui conflict recent: cu gandul la viitor si chestiunile importante, lasa de la ei, fac un pas spre impacare, fac o concesie.

La inceput de saptamana, ganduri legate de concedii, deplasari, excursii, pelerinaje; vorbesc despre acestea cu familia, cu omul iubit; mai mult ca alte dati, bugetul necesar este o chestiune de care tin cont acum; poate ca dau de o oferta convenabila si nu vor sa piarda ocazia. Miercuri si joi, activitate bogata si rodnica la locul de munca sau in afaceri; intalniri de efect, o veste buna, discutii despre o posibila promovare. Sansa remarcabila pentru cei mai tineri, fara experienta, aflati la inceput de drum profesional. Spre sfarsitul saptamanii, vin sau recupereaza bani, rezolva incurcaturi de natura financiara.

Fecioara

Vremuri mai bune in plan relational: sentimental, al asocierilor, cu clienti, al contactelor interumane. Daca este cazul, revenirea unei relatii la parametrii firesti, impacare, o a doua sansa in cuplu. Sunt, insa, niste subiecte care nu mai pot fi amanate: conteaza tare mult tonul si pozitia de pe care le abordeaza.

Luni si marti, cheltuieli, plati. Vor sa scape de griji, datorii, sa fie curati in relatia cu altii. Dar si sa recupereze ce este al lor, ce li se cuvine, iar pentru aceasta fac demersuri, se intalnesc, negociaza, discuta.

In continuare sanatatea poate sa le joace feste si tocmai de aceea necesita atentie sporita; depinde de ei sa se protejeze, sa se fereasca de excese, eforturi prelungite in conditii dificile.

Balanta

Bogata viata sociala in perioada urmatoare: iau initiativa, cauta prieteni, colegi, simt nevoia sa discute, sa se sfatuiasca, sa ceara pareri avizate. Eventual incearca inchegarea unei relatii, vorbesc despre sentimentele lor celei impreuna cu care simt ca pot forma un cuplu frumos. Luni si marti, variante si propuneri de colaborare, asociere, completare in vederea atingerii unui obiectiv comun.

Pentru o perioada vor trebui sa acorde atentie crescuta sanatatii, mai ales daca in ultimul timp au simtiti ca lucrurile nu sunt in regula. Nu ar trebui sa mai amane o vizita la medic, specialist, terapeut, pentru ca situatia sa nu se agraveze. Pe de alta parte, cei mici au nevoie de atentia lor si poate chiar trebuie indrumati, supravegheati, sustinuti in activitatile lor extrascolare. Una peste alta, perioada aglomerata.

Scorpion

Mult de lucru la inceput de saptamana, destule solicitari pentru ei, interventii in cazuri delicate sau situatii de urgenta. Estte o perioada banoasa pentru meseriasi si cei cu activitati independente. Cei mai mici, mai noi, mai tineri acumuleaza experienta: atat din activitatea proprie, cat si de la cineva mai in varsta, experimentat.

Buna stare interioara, entuziasm pentru noi activitati, proiecte; cu cat se anunta a fi mai dificile, cu atat este mai mare hotararea lor sa le duca la bun sfarsit, sa obtina rezultate peste asteptarile altora. Cei mici sunt in plin actiune, activitate; lucruri care pana de curand li se pareau dificile, devin acum automatisme, le fac de drag si de placere. Este o perioada in care doamnele care sunt insarcinate trebuie sa acorde un plus de atentie semnalelor trupului; in plus, evident, se cere prudenta, moderatie.

Sagetator

Preocupare pentru casa, locuinta, gospodarie, familie; o fi trecut grosul unor reparatii, amenajari, imbunatatiri, iar acum finiseaza, ordoneaza, curata. Pe de alta parte, insa, foarte posibil sa isi indrepte atentia spre resurse care stau nefolosite, abilitati si talente care le pot aduce in timp relativ scurt bani, faima. Se fac remarcati, ies in evidenta cu lucruri pe care le realizeaza cu propriile forte.

Pare sa fie inceputul unei perioade remarcabile (va tine destul de mult) in care vor ajunge sa considere ca a meritat investitia in unelte, aparatura, echipamente, materiale sau chiar timpul petrecut incercand, experimentand, jucandu-se, chiar (evident, mai ales pentru cei mai mici); ideea este ca aptitudinile si performantele lor incep sa fie apreciate de catre sefi, juriu, oameni cu influenta, putere de decizie.

Capricorn

Continua o perioada de descoperiri personale si acumulare de cunostinte; evident, cei mai avantajati de configuratia astrala sunt elevii, studentii, ucenicii. Pe langa manuale si tratate sunt interesati si de retete, solutii folosite in trecut cu foarte bune rezultate, mai putin costisitoare si poate si mai comode. Le ies in cale oameni cu experienta de la care au ce invata; pentru cei mici, parintii si bunicii joaca un rol major in saptamanile urmatoare. Miercuri si joi, mare bucurie pentru rezultate, dar si pentru aprecieri, laude, incurajari.

Pentru o perioada se strang legaturile cu frati, surori, veri: se viziteaza mai des, comunica mult, or fi si niste chestiuni practice care trebuie discutate, rezolvate; mici petreceri de familie, revederi, vizite pe durata mai multor zile.

Varsator

Sunt in plina actiune, activitate, continua entuziast un proiect inceput recent, vor sa demonstreze ca au meritat increderea care li s-a acordat de catre sef, angajator. Incep sa vada roadele financiare ale unei activitati in care au investit nu numai timp, incercari, cautari si experimente, ci si materiale, aparatura etc. Oricum, este o buna perioada in plan financiar pentru ei si se vor gandi sa puna ceva deoparte, sa refaca o rezerva financiara; unii se gandesc sa continue investitii, sa isi extinda activitatea.

Se schimba in bine si starea lor de spirit o data cu rezultatele pe care le obtin si aprecierile primite din partea celorlalti. Si, ca de obicei, privesc spre viitor, spre urmatorul nivel; daca asa este situatia, se inscriu la un curs superior.

Pesti

La inceput de saptamana, aspecte bune in plan financiar; chiar si daca este vorba despre cheltuieli si investitii, sunt multumiti de cele achizitionate, de conditiile de plata sau de garantii, intretinere, mentenanta.

Inima buna, scapa de banuieli, indoieli; poate ca se reface o relatie sufleteasca, trec peste un incident recent. Doamnele se preocupa de ele insele: imbracaminte, incaltaminte, cosmetica, coafor, masaj; foarte posibil ca cele care nu sunt intr-o relatie sa simta ca cineva isi indreapta atentia spre ele si vor sa fie in cea mai buna forma.

Dupa caz si dupa varsta, poate ca sanatatea necesita un plus de atentie; o fi vorba doar despre oboseala, nevoie de odihna si refacere; oricum, acestea nu trebuie neglijate, caci pot aparea episoade de scadere a atentiei, concentrarii, cu efecte negative asupra performantelor, rezultatelor.

În articolul
Horoscop săptămânal 11 -17 martie 2024: Gemenii vor avea mai mult timp liber
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Cine a câștigat a unsprezecea ediție a show-ului. Concurenții au fost emoționați: ”Ne-au dat...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:30
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Cine a câștigat a unsprezecea ediție a show-ului. Concurenții au fost emoționați: ”Ne-au dat...” / VIDEO
  • Cine a obținut cele mai multe puncte la Te cunosc de undeva
  • Punctajul a fot detașat
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Cuza, când s-au transformat în Shrek! Jurații au fost uluiți: ”Seamănă prea mult” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:00
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Cuza, când s-au transformat în Shrek! Jurații au fost uluiți: ”Seamănă prea mult” / VIDEO
  • Emi și Cuza au făcut un show incredibil
  • S-au transformat în celebrul personaj Shrek
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Eliza Natanticu și Zarug, spectacol de excepție pe melodia ”Made in Romania”, a lui Ionuț Cercel. Ozana Barabancea a dansat alături de ei! / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:11
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Eliza Natanticu și Zarug, spectacol de excepție pe melodia ”Made in Romania”, a lui Ionuț Cercel. Ozana Barabancea a dansat alături de ei! / VIDEO
  • Eliza Natanticu și Zarug au ridicat publicul în picioare
  • Show de excepție pe ritmurile lui Ionuț Cercel
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Paula Chirilă și Romică Țociu au făcut spectacol! S-au transformat în Bruce Springsteen și au cântat o melodie celebră: ”Foarte grea...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 22:34
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Paula Chirilă și Romică Țociu au făcut spectacol! S-au transformat în Bruce Springsteen și au cântat o melodie celebră: ”Foarte grea...” / VIDEO
  • Paula Chirilă și Romică Țociu au devenit Bruce Springsteen
  • Cât de bine au reușit să intre în pielea artistului
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, show de senzație pe ritmurile lui Gene Kelly.  Au cântat celebra piesă Singin' in the Rain: ”Mi-a plăcut” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 21:52
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, show de senzație pe ritmurile lui Gene Kelly. Au cântat celebra piesă Singin' in the Rain: ”Mi-a plăcut” / VIDEO
  • Dima Trofim și Alexia Țalavutis au făcut show pe scenă
  • Cum a reacționat juriul, după ce l-au înterpretat pe Gene Kelly
Prodanca. Punct și de la capăt. Laurențiu Reghecampf Jr., scos afară de la petrecerea de Revelion organizată de Anamaria Prodan! Cum s-a ajuns aici: ”Ai făcut-o în stilul tău” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 21:14
Prodanca. Punct și de la capăt. Laurențiu Reghecampf Jr., scos afară de la petrecerea de Revelion organizată de Anamaria Prodan! Cum s-a ajuns aici: ”Ai făcut-o în stilul tău” / VIDEO
  • Cum a reacționat Anamaria Prodan, când a alfat că Laurențiu Reghecampf Jr. nu are voie la petrecerea de Revelion
  • Vedeta a făcut tot ce a putut să salveze situația
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close