Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 18-24 aprilie 2022: Balanțele nu își văd capul de treabă

Horoscop săptămânal 18-24 aprilie 2022: Balanțele nu își văd capul de treabă

Georgiana Prodan

De Georgiana Prodan.
Publicat pe 17.04.2022 la 22:44 Actualizat pe 17.04.2022 la 22:52

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 18-24 aprilie 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

  • Horoscopul săptămânii 18-24 aprilie 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna viitoare
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Inceput de saptamana cu motoarele la relanti pentru nativii Berbec; sunt, poate, in
asteptarea unor vesti, confirmari, raspunsuri (nu lipsesc grijile si emotiile). Asteapta cu nerabdare revederea unor rude sau prieteni buni cu ocazia sarbatorilor de Paste; poate isi dau intalnire intr-o statiune, intr-un loc de distractie, relaxare, o oaza de sanatate. Surprinzator pentru ei, este o perioada in care nu prea se grabesc, se bucura din plin de timpul petrecut alaturi de rude, prieteni, colegi. Joi si vineri poate ca nu se intampla ceva deosebit, insa noutatile de la locul de munca (chiar si daca sunt doar la nivel de zvon) ii pun in priza, in alerta.

Taur

In dimineata zilei de luni sunt posibile neintelegeri, tensiuni; intr-o comunicare sau negociere trebuie sa tina cont de starea emotionala a celuilalt, de interesul sau dorinta neexprimate, dar care nu sunt chiar greu de ghicit. De miercuri, semnificativa schimbare in plan fizic, intelectual, emotioanal: Soarele intra in semnul lor. In plus, incep sa apara tot felul de oferte interesante, sunt cautati, ofertati; macar stabilesc data unei intalniri care sa aiba loc dupa Paste. Inspiratie la cumparaturile pe care le mai au de facut: gasesc ceva convenabil, de valoare, de calitate; negociaza avantajos. Chiar daca nu era ceva aranjat, poate ca petrec dupa Paste undeva la drum, la prieteni.

Gemeni

Luni este nevoie de un plus de atentie la detalii si de concentrare; de asemenea, si la nevoile trupului, sa se imbrace potrivit starii vremii. Marti, zi prielnica unei negocieri, discutii cordiale, schimb de informatii; se poate sa afle ceva caruia sa nu ii inteleaga pe moment semnificatia, implicatiile. Miercuri, Soarele intra intr-o zona delicata pentru ei, unde va sta pentru aproximativ o luna; va fi nevoie de prudenta, diplomatie, intelepciune, dar si grija pentru ei insisi (odihna, sanatate, somn). Oricum, tot felul de teste pentru ei in perioada urmatoare, poate si intalnire cu vreun organ de control, ocazii sa iasa in evidenta.

Rac

Atmosfera placuta, distractie, amuzament la inceput de saptamana, poate chiar o iesire cu prieteni sau colegi, o mica petrecere, aniversare. La mijloc de saptamana, zile pline si eforturi serioase; cumva firesc, tinand cont de perioada pe care o traversam, dar poate ca este vorba si despre ceva aparut pe neasteptate, urgente carora trebuie sa le faca fata singuri. Va urma o perioada destul de norocoasa si rodnica in plan financiar; isi vor permite sa profite de oferte turistice avantajoase, sa isi faca bucurii si placeri. Momente deosebite la sfarsit de saptamana: poate o surpriza din partea omului iubit, o revedere emotionanta.

Leu

Poate ca la inceput de saptamana inca se gandesc la o oferta primita recent, la un schimb de replici, de informatii. Va urma o buna perioada pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca, pentru cei care au afaceri pe cont propriu. Intalniri, discutii, negocieri; cunosc persoane importante, cu influenta, poate ca este momentul sa ceara cuiva un serviciu pe care i l-au facut candva. Cine stie ce circumstante apar si reusesc sa urce o treapta in ierarhie sau vor avea o realizare care nu trece neobservata. Daca este nevoie, reusesc sa obtina o finantare, implicarea partenerului de afaceri intr-o noua investitie.

Fecioara

Saptamana plina: deplasari, intalniri, comisioane de facut, rapoarte de realizat, concluzii
de tras. Sfera relationala, parteneriala este prioritatea lor in aceasta perioada; este un bun moment sa incerce sa isi promoveze produsele, sa caute noi clienti, chiar daca intalniri mai serioase vor avea loc dupa sarbatori. Isi doresc sa treaca la un alt stadiu al relatiei, pregatesc o surpriza persoanei pe care doresc sa o cucereasca. Dupa cum este situatia concreta, vorbesc despre mutare impreuna, logodna, casatorie, destinatia pentru luna de miere. Reflectii profunde referitoare la alcatuirea si functionarea lumii, filosofie, religie; isi doresc sa porneasca curand intr-un pelerinaj, sa citeasca mai mult.

Balanta

In aceasta saptamana, activitate bogata pentru nativii Balanta: nu isi vad capul de treaba. O atentionare pentru ziua de luni, legata de cumparaturi, cheltuieli, estimari si devizuri care li se prezinta. De miercuri, interes pentru recuperarea unor sume care li se cuvin, dar si pentru stingerea unei datorii. In continuare trebuie sa acorde o atentie crescuta, semnalelor pe care li le transmite trupul. Activitate si pauze, ingrijire, odihna. Poate ca unii dintre cei mai tineri, in contextul in care cineva din familie are nevoie de ingrijiri medicale, se gandeste sa urmeze o cariera in domeniul sanatatii, cursuri de masaj, alte variante asemanatoare.

Scorpion

Luni, vesti si evenimente care ii iau prin surprindere, emotii intense pentru o revedere, discutie, complimente pe care le primesc. In mare, este o perioada dinamica pentru ei: doresc sa traiasca intens, sa isi descopere calitati si talente, sa isi depaseasca limitele pe care credeau ca le au. In plus, pot aparea oferte interesante pentru ei. Cei mici trebue incurajati sa incerce cat mai multe acum, sa profite din plin de vacanta. Chiar si treburi gopodaresti pot fi o atractie sau o provocare pentru ei acum: este important sa faca lucruri cu mainile lor, sa descopere natura, sa inteleaga cum functioneaza lucrurile.

Sagetator

Oboseala la inceput de saptamana, pareri de rau pentru schimbarea recenta a vremii. Marti si miercuri, zile deosebite: emotii intense, incapatanare, animatie, agitatie, graba. Vor sa faca multe, insa este foarte posibil sa schimbe din mers ideile, programul. Pe de alta parte, le dau tarcoale amintiri, retraiesc bucurii, temeri, sperieturi. Isi propun sa faca ceva remarcabil pentru zilele de sarbatoare, pentru cei dragi. Cumparaturi, investitii pentru casa ceva care aduce un aer proaspat, confort. Vor ajunge, poate, la rude mai in varsta, oameni pe care nu i-au vazut de multa vreme. Cei care locuiesc la oras, ganduri legate de activitati agricole: pentru relaxare, alimentatie naturala, sanatoasa.

Capricorn

Vesti bune la inceput de saptamana; ca de obicei, insa, nu isi vor face vise, ci vor astepta fapte, confirmari. Cu diverse treburi, sunt mai tot timpul pe drumuri. Nu sunt ei genul care lasa lucruri de facut in ultimul moment, ci mai degraba altii apeleaza las ei in situatii dificile. Continua perioada cu stranse relatii cu frati, veri, chiar daca locuiesc in localitati sau zone geografice diferite. Poate ca au facut aranjamentele pentru sarbatoarea de Paste si se vor indrepta spre ei la sfarsitul saptamanii. In cupluri mai tinere sau inchegate recent se va vorbi despre un copil; planuri de viitor cu fiinta iubita.

Varsator

Perioada cu cheltuieli destule pentru nativii Varsator: unele planificate, altele aparute pe neasteptate, dintr-o nevoie. Fac investitii destul de serioase pentru casa (nu neaparat pentru sarbatori: profita de oferte si reduceri la articole pe care oricum le aveau in plan). Luni, noutati interesante la locul de munca; poate sa nu fie vorba despre ceva pe termen mai lung, ci despre urgente, sedinte, schimbari de prioritati. Li se incredinteaza o sarcina mai delicata, le acorda seful incredere, sunt testati. In schimbe, este foarte posibil sa apara o suma pe care nu se bazau, la care doar sperau (prima de Paste, recompensa etc.).

Pesti

Perioada remarcabila in viata lor, sprijin astral consistent. Sunt gata sa ia o decizie importanta, sa isi asume responsabilitati, nu vor sa depinda de cineva sau de conditii exterioare. Sunt pregatiti sufleteste (si nu numai) pentru noi inceputuri, provocari. Luni, telefon sau mesaj neasteptat din partea cuiva pe care nu l-au vazut de mult; poate ca ii anunta ca sunt in aeroport ori ca si-au luat bilete si abia asteapta sa se revada. De fapt, si acesta poate fi un nou inceput pentru ei: se reia o relatie, se vorbeste despre o colaborare, afacere de realizat impreuna, proiecte mai vechi carora le-a venit timpul.

În articolul
Horoscop săptămânal 18-24 aprilie 2022: Balanțele nu își văd capul de treabă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Star Matinal. Cum se descurcă Dianna Rotaru în rolul de mămică! Artista s-a recuperat rapid după naștere: "Bebelina noastră..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:05
Star Matinal. Cum se descurcă Dianna Rotaru în rolul de mămică! Artista s-a recuperat rapid după naștere: "Bebelina noastră..." / VIDEO
  • Au făcut într-un an de zile ei cât alții poate nu au făcut o viață întreagă
  • Cum se descurcă Dianna Rotaru în rolul de mămică
  • Artista s-a recuperat rapid după naștere
Star Matinal. Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, 24 de ani de căsnicie. Care e secretul: "Cred că trebuie..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 13:30
Star Matinal. Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, 24 de ani de căsnicie. Care e secretul: "Cred că trebuie..." / VIDEO
  • Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, poveste de iubire de film
  • Care e secretul unei căsnicii de 24 de ani
Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravidă! Fosta concurentă și Dani vor deveni părinți / FOTO
Showbiz intern • la 13:09
Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravidă! Fosta concurentă și Dani vor deveni părinți / FOTO
  • Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni părinți
  • Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată
E oficial! Românii pot vizita Turcia doar cu buletinul. Președintele turc a semnat
Stiri interne • la 12:59
E oficial! Românii pot vizita Turcia doar cu buletinul. Președintele turc a semnat
  • Vești bune pentru românii care vor să călătorească în Turcia
  • Pot vizita republica doar cu buletinul
Maria Andria vrea să își schimbe meseria! A renunțat și la nunta cu iubitul ei. Decizii radicale pentru focoasa blondină
Emisiuni TV • la 12:55
Maria Andria vrea să își schimbe meseria! A renunțat și la nunta cu iubitul ei. Decizii radicale pentru focoasa blondină
  • Maria Andria vrea să își schimbe meseria
  • A renunțat și la nunta cu iubitul ei
  • Decizii radicale pentru focoasa blondină
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Stiri internationale • la 12:32
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
  • Cazul Mădălinei Cojocari continuă cu dezvăluiri noi
  • Mama fetei a pledat vinovată
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
recomandare pe observatornews.ro
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
recomandare pe as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului înshowbiz, ar putea pleca din azil
Romania TV
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului înshowbiz, ar putea pleca din azil
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
Crezi că ești bolnav de inimă, dar cauza ar putea fi cu totul alta! Medic: ”O mulțime de pacienți care iau tratament, deși sunt sănătoși!”
recomandare pe antena3.ro
Crezi că ești bolnav de inimă, dar cauza ar putea fi cu totul alta! Medic: ”O mulțime de pacienți care iau tratament, deși sunt sănătoși!”
Documentul din care pensionarii pot afla ce pensie vor primi și ce punctaj au obținut după recalculare
recomandare pe antena3.ro
Documentul din care pensionarii pot afla ce pensie vor primi și ce punctaj au obținut după recalculare
Subiectele la Limba română de la Evaluare Națională 2024, clasa a IV-a, au fost publicate
recomandare pe antena3.ro
Subiectele la Limba română de la Evaluare Națională 2024, clasa a IV-a, au fost publicate
Cea mai veche reţetă de sarmale din România. Ingredientul care nu lipsea din ele
recomandare pe playtech.ro
Cea mai veche reţetă de sarmale din România. Ingredientul care nu lipsea din ele
Zodiile care atrag toată atenţia asupra lor. Se hrănesc cu asta, doar aşa sunt cu adevărat fericite
recomandare pe playtech.ro
Zodiile care atrag toată atenţia asupra lor. Se hrănesc cu asta, doar aşa sunt cu adevărat fericite
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Este vestea momentului pentru românii care au credite la bancă!
recomandare pe dailybusiness.ro
Este vestea momentului pentru românii care au credite la bancă!
Anunțul zilei! Ai 6 luni la dispoziție să soliciți mai mulți bani de la Guvern
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul zilei! Ai 6 luni la dispoziție să soliciți mai mulți bani de la Guvern
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
Close