Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 22 - 28 aprilie 2024: Schimbări la locul de muncă pentru nativii Leu

Horoscop săptămânal 22 - 28 aprilie 2024: Schimbări la locul de muncă pentru nativii Leu

Oana Vacarusi

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 22.04.2024 la 16:04 Actualizat pe 22.04.2024 la 16:04

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 22 - 28 aprilie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

  • Horoscopul săptămânii 22 - 28 aprilie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

La inceput de saptamana, posibile incurcaturi, neintelegeri, nesincronizari cu colegi, asociati, cu partenerul de viata. Trebuie evitate exprimarile echivoce, aproximative; intr-o negociere trebuie totul pus pe hartie, stabilit clar, sa se asigurare ca ambele parti au inteles mesajul, conditiile. Pentru cei care nu sunt intr-o relatie, intalnire care le da emotii, trezeste amintiri legate de evenimente din viata lor sau texte literare, melodii, filme. In ansamblu, buna stare interioara, incredere in viitor (chiar daca nu totul este perfect in acest moment), cautarea unor solutii si variante viabile la problemele cu care se confrunta. Aspecte bune in plan financiar (este vorba despre o perioada care se intinde de-a lungul a catorva saptamani): in afara de tranzactiile si incasarile asteptate, fac achizitii in conditii avantajoase, sunt multumiti de rezultatele negocierilor.

Taur

Atuuri astrale importante in saptamanile urmatoare: Soarele si Jupiter sunt in semnul lor; daca este cazul, perioada de recastigare a increderii in ei insisi, incredere in viitorul unor proiecte care nu le-au adus pana acum, rezultatele scontate, intalniri cu oameni care le pot da o mana de ajutor, impuls, sfaturi valoroase, sustinere. Perioada plina de activitati, noutati, inceputuri, entuzaiasm si energie; exista insa riscul sa se concentreze asupra proiectelor personale, caz in care relatia de cuplu ar putea avea de suferit. Miercuri si joi, intalniri si discutii interesante, chiar daca nu se ajunge la miezul problemei, ci doar se creioneaza o tema ce va fi dezbatuta ulterior. De sanatate este bine sa se ingrijeasca nativii Taur in aceasta saptamana, mai ales in primele doua zile.

Gemeni

Evenimente placute, activitate bogata si rezultate peste asteptari, viata sociala interesanta, stranse legaturi cu prieteni, colegi, colaboratori. Foarte important este si faptul ca au de unde sa traga invatauri si concluzii, gasesc explicatii pentru intamplari de cine stie cand. Luni, invitatie la o intalnire, mica petrecere, sarbatorire a unui succes, bun prilej pentru a strange legaturi, dar si de a afla lucruri interesante. Buna perioada in plan financiar; pentru cei care trec de la un loc de munca la altul, marja de negociere a castigurilor, pachetului salarial; acest lucrur este posibil si in cazul in care de curand au avut loc schimbari de cerinte, program, responsabilitati. Este o perioada de formare pentru cei mai tineri: se pune presiune pe ei (din partea sefilor, dar si a clientilor care au fost obisnuiti altfel).

Rac

Luni si marti, zile solicitante: noutati, urgente, intalniri, dar si chestiuni casnice, gospodaresti sau care tin de familie si pe care le vor rezolvate ca sa se poata concentra apoi pe aspectele profesionale. Pentru cei mai mici, discutii cu cei varstnici despre viitorul lor profesional, povestiri si exemple din care au ce invata. Inca este o buna perioada pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca potrivit pregatirii si aspiratiilor lor; conteaza, bineinteles, si conditiile salariale, iar partea buna este ca pot profita de politica angajatorului, nevoile acestuia. Sunt activi, trec cu usurinta de la vis si dorinta la treaba, actiune /acest lucru poate sa insemne si intalniri, rugaminti adresate celor care le pot da o mana de ajutor, sprijin consistent, care pot pune o vorba buna
pentru ei).

Leu

Pentru o luna de acum inainte, nativii zodiei Leu au bune sanse sa realizeze o schimbare destul de semnificativa in ceea ce priveste locul de munca, pozitia, functia, imaginea si rolul social. Pentru cei mai tineri, mare interes pentru progres in cariera, crestere profesionala, apropiere de persoane importante, cu influenta, care pot avea un cuvant important de spus in viitorul lor profesional. Mai ales ca inca se preocupa de probleme financiare stringente: achitarea in avans sau obtinerea unui credit, stingerea unei datorii, recuperarea unor sume sau bunuri. Interes pentru institutii de invatamant, avantaje si inconveniente ale centrelor universitare, specializari care li se potrivesc cel mai bine. Luni poate ca isi amana un drum, o deplasare; Mercur, inca retrograd, le poate juca feste: mesaje incomplete, inexacte, intelese gresit.

Fecioara

Luni si marti, cheltuieli, returnarea unor sume, gandul la plati pe care le au de facut in perioada urmatoare, bugetul pentru Pasti si minivacanta; cauta oferte avantajoase, tip last minute. Bine, insa, ar fi sa nu se grabeasca si sa nu se orienteze doar dupa pret, ci sa aprecieze ofertele in ansamblu, cu toate implicatiile. Oricum, interes pentru calatorii: fizic sau doar mental (urmaresc documentare, citesc jurnale de calatorii, cauta destinatii de concediu care au si atractii istorice, geologice etc.). Pe de alta parte, poate ca vad intr-o alta lumina certuri sau neintelegeri relativ recente (de ordinul saptamanilor, mai ales de cand Mercur este retrograd – 1 mai); se gandesc la o impacare, reluarea unor relatii de colaborare. La fel de bine, se gandesc la o oferta pe care au refuzat-o, dar careia ii gasesc acum avantaje, perspective.

Balanta

La inceput de saptamana, emotii si framantari pentru o revedere, mesaj, intalnire, negociere; exista riscul unor cuvinte care modifica intentia comunicarii iar nativii Balanta vor sa se asigure ca nu se strica o relatie, nu se intrerupe comunicarea, colaborarea. Oricum, luni si marti sunt zile pline, agitate, care le pot da peste cap sanatatea (eforturi, alergatura, emotii etc.). Miercuri si joi, zile de bani; functie de activitatea lor, poate fi vorba despre tranzactii, incasari, recuperarea unor sume, nu mai prelungesc termenul unui depozit si incaseaza dobanda, veste ca li s-a aprobat un credit sau poate ca realizeaza o economie (platesc mai putin pe un produs de interes pentru ei). Sanatatea trebuie sa fie in continuare in atentia lor, pauzele de odihna, orele de somn, exercitii,
repetari, regim etc.

Scorpion

Perioada dinamica, plina de surprize placute: intalniri, discutii, negocieri, oferte de colaborare. Poate ca prezentari ale voastre anterioare, insistente si rugaminti dau roade acum: sunt cautati, doriti, apreciati; isi iau intr-un fel revansa pentru timpul in care parca au trecut neobservati. Luni si marti, zile mai delicate din punt de vedere fizic; poate ca nici schimbarea recenta a vremii nu este pe placul lor, poate ca ii trage la somn, odihna, refacere, visare. Miercuri si joi, zile deosebite: salutari de la oameni dragi care traiesc departe de ei, mesaj important in care se vorbeste despre o deplasare, colaborare, oferta. Intalniri neasteptate pentru cei care sunt in cautarea perechii de suflet; unde este cazul, discutie despre o impacare, reluarea relatiei, vorbe despre viitorul lor comun.

Sagetator

La inceput de saptamana, inima buna, glume, pofta de viata, visuri si sperante. Luni si marti, zile norocoase: pare ca din nimic poate sa apara laude, aprecieri, o promisiune, mana de ajutor, idee care merita atentie. Este o buna perioada pentru doamnele care doresc sa devina mame. Miercuri si joi, preocupare pentru sanatate; de fapt poate ca sunt mici deranjamente de sanatate care le amintesc de episoade dificile din viata lor si retraiesc amintiri, temeri. Profesional, chiar si daca nu se intampla ceva concret, apar semne, vesti, zvonuri despre schimbari de la locul lor de munca sau din domeniul lor de activitate care le schimba tonusul, le readuce speranta, increderea. La sfarsit de saptamana, bucurie sa revada parinti, bunici (evident, mai ales pentru cei mici), rude, prieteni vechi.

Capricorn

Ca sunt prezenti sau nu, luni (mai ales) si marti se vorbeste despre ei la locul de
munca, in colectivul din care fac parte; sunt intrebari la care se asteapta un raspuns de la ei. Poate ca amana o intalnire care era aranjata acum, or fi niste chestiuni suplimentare care trebuie abordate intr-o viitoare discutie. In ansamblu, insa, este o perioada grozava pentru ei, in care reusesc sa se puna in valoare, obtin performante deosebite, depasesc asteptarile pe care altii le au de la ei. Cei mai mici castiga aprecierea profesorilor sau a antrenorilor, indrumatorilor si, cel mai important, isi recapata increderea in propriile forte. Mici schimbari in locuinta le pot aduce un plus important la capitolul confort, placere de a petrece timp in familie (s-au saturat, se pare, de drumuri, deplasari).

Varsator

Alergatura la inceputul saptamanii, rapoarte de facut, mesaje sau telefoane la care
trebuie sa raspunda. Incurcaturi sau evenimente neprevazute pot conduce la amanarea
unei deplasari, intalniri. In perioada urmatoare, interesul se indreapta spre casa, locuinta,
familie; poate ca lucreaza de acasa, la fel ca si partenerul de viata, si reusesc sa puna
lucruri la punct, sa fie acolo cand se monteaza mobila, aparatura, se realizeaza
schimbari destul de importante. Poate sa fie saptamana in care se realizeaza o
tranzactie imobiliara si astfel scapa de griji, considera ca o investitie a dat roade. Unii
chiar achizitioneaza locuinta in care se vad locuind pana la sfarsitul vietii, in care isi pot
creste copiii si nepotii etc. Cei mai mici invata, recupereaza cunostinte sau timpul
pierdut, isi tin promisiunea pe care le-au facut-o parintilor, bunicilor.

Pesti

Aspecte bune in plan financiar: recuperari, li se fac plati intarziate, reusesc sa
obtina o reducere, conditii avantajoase pentru o tranzactie. In acelasi timp, insa, de
bucurie ca au rezolvat chestiuni de natura financiara destul de importante sunt dispusi sa
cheltuiasca (exista riscul unor excese, risipe), sa investeasca ori se arata mult prea
recunoscatori fata de insi care le-au fost de un oarecare ajutor. Este o saptamana
grozava pentru cei care au activitate pe cont propriu in domenii care tin de cosmetica,
sanatate, servicii personale. Aspecte bune in planul sanatatii: or fi uitat de momemtul
unui deranjament care i-a pus pe ganduri, s-au acomodat cu ritmul crescut din ultimul
timp. In plan relational sunt mai deschisi spre intelegere, compromisl lasa deoparte
eventuale neintelegeri recente (pana la proximul deranj, intepatura, vorbe nepotrivite).

În articolul
Horoscop săptămânal 22 - 28 aprilie 2024: Schimbări la locul de muncă pentru nativii Leu
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Soția lui Gabi Stângău, gest suprem de iubire, chiar și după moarte. Diana Berințan i-a ridicat un monument funerar în memoria lui: „Cu părinții mei dragi...”. Cum arată locul / FOTO
Showbiz intern • la 19:28
Soția lui Gabi Stângău, gest suprem de iubire, chiar și după moarte. Diana Berințan i-a ridicat un monument funerar în memoria lui: „Cu părinții mei dragi...”. Cum arată locul / FOTO
  • Soția lui Gabi Stângău, din nou la locul lui de veci
  • I-a ridicat un monument funerar
Știrile Antena Stars. TikToker celebru, bătut crunt, după o șicanare în trafic: „Nici nu pot să vorbesc”. A ajuns de urgență la spital cu trei fracturi
Emisiuni TV • la 18:48
Știrile Antena Stars. TikToker celebru, bătut crunt, după o șicanare în trafic: „Nici nu pot să vorbesc”. A ajuns de urgență la spital cu trei fracturi
  • TikToker celebru, bătut crunt, după o șicanare în trafic
  • A ajuns de urgență la spital cu trei fracturi
Acces Direct. Moarte învăluită în mister. Ce s-a întâmplat în ziua fatidică în care Robert și-a pierdut viața: „Avea pete de sânge” / VIDEO
Emisiuni TV • la 18:36
Acces Direct. Moarte învăluită în mister. Ce s-a întâmplat în ziua fatidică în care Robert și-a pierdut viața: „Avea pete de sânge” / VIDEO
  • Moarte învăluită în mister
  • Ce s-a întâmplat în ziua fatidică în care Robert și-a pierdut viața
Zi importantă pentru Adrian Minune! Manelistul și-a recuperat permisul de conducere. Imaginea cu care și-a surprins fanii: „Ani de zile fără” / FOTO
Showbiz intern • la 18:04
Zi importantă pentru Adrian Minune! Manelistul și-a recuperat permisul de conducere. Imaginea cu care și-a surprins fanii: „Ani de zile fără” / FOTO
  • Zi importantă pentru Adrian Minune
  • Manelistul și-a recuperat permisul de conducere
  • Imaginea cu care și-a surprins fanii
Bogdana și Liviu de la Mireasa, sezonul 8, s-au despărțit? Ce i-a dat de gol pe foștii concurenți că nu ar mai forma un cuplu
Showbiz intern • la 17:20
Bogdana și Liviu de la Mireasa, sezonul 8, s-au despărțit? Ce i-a dat de gol pe foștii concurenți că nu ar mai forma un cuplu
  • Bogdana și Liviu de la Mireasa, sezonul 8, s-au despărțit?
  • Ce i-a dat de gol pe foștii concurenți că nu ar mai forma un cuplu
Acces Direct. O femeie riscă să fie dată afară din casă de copii? Vor să pună mâna pe avere: „Au deschis proces” / VIDEO
Emisiuni TV • la 17:18
Acces Direct. O femeie riscă să fie dată afară din casă de copii? Vor să pună mâna pe avere: „Au deschis proces” / VIDEO
  • O femeie riscă să fie dată afară din casă de copii?
  • Vor să pună mâna pe avere
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Rusia avertizează SUA să nu lase Ucraina să o atace cu arme occidentale: Americanii subestimează gravitatea ripostei ruse
recomandare pe observatornews.ro
Rusia avertizează SUA să nu lase Ucraina să o atace cu arme occidentale: Americanii subestimează gravitatea ripostei ruse
Ce avere a ajuns să aibă milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”: „Am făcut multe greşeli”
recomandare pe as.ro
Ce avere a ajuns să aibă milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”: „Am făcut multe greşeli”
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep. Final trist de carieră pentru fosta lideră WTA, nu se mai poate face nimic!
Romania TV
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep. Final trist de carieră pentru fosta lideră WTA, nu se mai poate face nimic!
Tragedie uriașă! Tânără de 19 moartă din cauza unor complicaţii postnatale, la o lună după ce a născut
Romania TV
Tragedie uriașă! Tânără de 19 moartă din cauza unor complicaţii postnatale, la o lună după ce a născut
Categoriile de bugetari români care trebuie să primească salarii majorate din iunie 2024
recomandare pe antena3.ro
Categoriile de bugetari români care trebuie să primească salarii majorate din iunie 2024
Horoscop 4 iunie 2024. Taurii primesc noi oportunități de afaceri. Peștii trebuie să își asculte intuiția
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 iunie 2024. Taurii primesc noi oportunități de afaceri. Peștii trebuie să își asculte intuiția
Ce contează pentru o pensie mare la recalculare: vechimea sau contribuția? Simona Bucura Oprescu: "Vreau să știe toți pensionarii ce e cel mai important în noua lege"
recomandare pe antena3.ro
Ce contează pentru o pensie mare la recalculare: vechimea sau contribuția? Simona Bucura Oprescu: "Vreau să știe toți pensionarii ce e cel mai important în noua lege"
Noi detalii despre starea lui Kate Middleton. Prin ce trece Prinţesa de Wales şi când ar putea reveni
recomandare pe playtech.ro
Noi detalii despre starea lui Kate Middleton. Prin ce trece Prinţesa de Wales şi când ar putea reveni
Obiectul pe care să îl ţii mereu în geantă pentru a nu rămâne fără bani. Atrage norocul financiar
recomandare pe playtech.ro
Obiectul pe care să îl ţii mereu în geantă pentru a nu rămâne fără bani. Atrage norocul financiar
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
recomandare pe redactia.ro
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Cine e fostul mare fotbalist prins băut la volan după meciul de adio al Generației de Aur
recomandare pe redactia.ro
Cine e fostul mare fotbalist prins băut la volan după meciul de adio al Generației de Aur
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit într-o rochie minusculă!
recomandare pe Ciao.ro
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit într-o rochie minusculă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
recomandare pe bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Cele mai bune oferte la Lidl! Toate produsele preferate ale românilor sunt la reducere!
recomandare pe dailybusiness.ro
Cele mai bune oferte la Lidl! Toate produsele preferate ale românilor sunt la reducere!
O companie gigant din România face angajări! Salariile ajung până la 10.000 de lei lunar!
recomandare pe dailybusiness.ro
O companie gigant din România face angajări! Salariile ajung până la 10.000 de lei lunar!
Trenul de Giurgiu a întârziat 19 ani și 15 minute
recomandare pe Jurnalul.ro
Trenul de Giurgiu a întârziat 19 ani și 15 minute
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape decât crezi
recomandare pe a1.ro
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape decât crezi
Close