Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop săptămânal 1-7 aprilie 2024: Taurii au parte de vești bune

Horoscop săptămânal 1-7 aprilie 2024: Taurii au parte de vești bune

Andreea Stancescu

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 01.04.2024 la 11:39 Actualizat pe 01.04.2024 la 11:39

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 1-7 aprilie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

Horoscop săptămânal 1-7 aprilie 2024: Taurii au parte de vești bune

Horoscop săptămânal 1-7 aprilie 2024: Taurii au parte de vești bune

Arhivă

  • Horoscopul săptămânii 1-7 aprilie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Actiune, eforturi, incercari si rezolvari inca din primele zile ale saptamanii. Poate ca au retineri sau dubii legate de desfasurarea si rezultatele unui proiect, dar nu vor sa piarda timpul si sunt dispusi sa isi asume riscuri rezonabile, isi iau masuri de precautie sau isi fac un plan B. Totusi, multe decizii le iau spontan, prin care se adapteaza noutatilor, schimbarilor. Pentru unii, luni sau marti pot fi ziua in care primesc o oferta de munca, li se raspunde unei aplicatii, scrisori de intentie, primesc invitatia la un interviu de angajare. Se adreseaza autoritatilor pentru rezolvarea unor chestiuni oficiale, are loc o intalnire in biroul sefului, li se stabilesc raspunderi noi pentru perioada care urmeaza, pentru aceasta luna etc. Duminica, toropeala, nevoie de odihna, stari mai putin obisnuite.

Taur

Luni, vesti bune, o nota de noroc sau de inspiratie. In a doua parte a saptamanii, noutati legate de locul de munca, de activitatea lor sua de proiectul in care sunt implicati. In ansamblu, perioada norocoasa, favorabila: rezolvari, ajutor si, in caz de nevoie, un sfat valoros. Este perioada in care observa exemple de succes care ii inspira sa reia un proiect care nu le-a adus rezultatele dorite la prima incercare; vor sti sa il reia evitand de aceasta data greseli, erori, variante care nu duc nicaieri. Oricum, exista o atmosfera motivanta in cercul lor de prieteni, colegi sau cunostinte, cu efect benefic asupra lor. Poate fi vorba si despre un pariu in legatura cu rezultatul unui proiect sau activitati, care ii motiveaza, ii ambitioneaza.

Gemeni

Saptamana incarcata, plina de intalniri si de evenimente; nu prea au timp sa respire, sunt cautati, solicitati, este nevoie sa ofere detalii, explicatii. Se gandesc la lucruri mari realizabile intr-o perioada de timp rezonabila, isi stabilesc un tel. Nu sunt lipsiti de ajutorul prietenilor: se intalnesc, discuta, ii ajuta sa gaseasca cea mai buna varianta pentru a isi atinge obiectivul. Financiar trebuie sa fie o saptamana rodnica, spornica, dar se gandesc si la investitiile necesare pentru un nou proiect, sume pe care le au de platit. Perioada in care trebuie sa fie atenti la relatia cu autoritatile, obligatiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru activitatea lor (posibile controale, evaluari). Poate fi perioada unor examene si teste neoficiale; functie de rezultate si de aprecierile superiorilor depinde continuarea unei activitati, ramanerea pe functie.

Rac

Luni si marti, intalniri, discutii, negocieri. Pentru relatii cu vechime, se ajunge cu usurinta la un acord, la prelungirea unui contract. Zile bune pentru cei care lucreaza in domeniul consultantei. In cazul unor contacte noi sunt doar discutii preliminare, prezentare a serviciilor, produselor, conditiilor. Se poate intampla ceva frumos pentru cei care sunt in cautarea perechii de suflet: intalnire ce le lasa o impresie placuta. Unde este cazul, explicatii, scuze si tot ce mai este nevoie pentru o impacare, reluarea unei relatii (sufletesti, sentimentale sau chiar a uneia de afaceri, parteneriat, colaborare). Oricum, este o perioada buna pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca, pentru o pozitie sau functie superioara. Unii se gandesc sa participe la un examen, concurs, sa obtina un atestat.

Leu

Chiar de la inceputul saptamanii, urgente, chestiuni care trebuie lamurite, corectarea unor erori, aducerea la zi a unui proiect, activitati. Planul financiar este in continuare prioritar pentru ei: sunt plati de facut, se gandesc daca merita sa apeleze la un credit pentru afacerea sau proiectul pe care il au in vedere; daca asa este situatia, fac presiuni (mai ales miercuri, joi sau vineri) pentru ca partea cealalta sa verse contributia baneasca, sa isi indeplineasca obligatiile care ii revin prin contract. Pe de alta parte, preocupari legate de centrul in care sa isi faca studiile universitare, pentru programe de specializare sau cercetare, diverse chestiuni legate de pregatirea si evolutia lor profesionala. Sambata si duminica este nevoie de atentie fina la aspectele financiare ale
oricarei propuneri, tranzactii.

Fecioara

In aceasta perioada, domeniul relational este important pentru ei; este vorba despre toate felurile de relatii semnificative: sentimentale, de asociere, colaborare, afaceri, ba chiar si de cele de competitie, rivalitate, adversitate. In cupluri se vorbeste despre copii, dorinta de a deveni parinti (acum ori niciodata, da sau ba). Acolo unde de cateva saptamani si chiar luni nu este o atmosfera calma si echilibrata, lucrurile se pot tensiona dramatic (sambata si duminica pare sa fie un maxim, in care se pun pe tapet toate nemultumirile, mai vechi sau recente). Si sfera finantelor este de interes pentru ei; poate fi cauza amplificarii disputelor, neintelegerilor. Este greu sa cada la un acord legat de o cheltuiala sau investitie mai mare, se gandesc poate sa tina evidenta cheltuielilor (a fiecaruia dintre ei) ca sa se vada unde se scurg inutil bani.

Balanta

Este o perioada solicitanta pe multiple planuri pentru nativii Balanta; sanatatea le poate juca feste celor care se suprsolicita, fac eforturi deosebite pentru a recupera timp, de a aduce la zi activitati si proiecte, pentru cei care de voie sau de nevoie sar peste mese si ore de somn. Atmosfera placuta in relatia de cuplu si poate ca de la partener vine sprijin, ajutor, sfat intelept, recomandari. Sau foarte bine poate ca isi impart altfel sarcinile, macar pentru o perioada. Cei care sunt la inceputurile relatiei fac eforturi serioase ca sa petreaca timp cu celalalt; nu vor sa rateze o intalnire chiar si daca sunt obositi, daca mai au multe de facut. Pe de alta parte, au sansa intalnirii unor oameni deosebiti, cu care este o placere sa discute, sa se sfatuiasca.

Scorpion

Ambitii, dorinte, actiune si noroc: toate par sa se imbine in viata lor in aceasta perioada. Sunt activi, curajosi, deschisi la o doza rezonabila de risc; vor sa se puna in valoare, sa convinga sefi, public, potentiali clienti de valoarea lor si a serviciilor sau produselor pe care le ofera. Pot fi beneficiarii unor conjuncturi: promovare, crestere in functie, grad, responsabilitati. Cei mici sunt activi, jucausi, dornici sa exploreze si sa descopere si mai ales sa isi slefuiasca un talent descoperit relativ recent. Muncesc din greu, repeta, se antreneaza, fac eforturi, preiau sarcini sau activitati ale altora doar pentru a fi in actiune si a putea observa, invata. Parametrii fizici par sa nu fie la nivelul ideal si tocmai de aceea se recomanda sportivilor respectarea programului de refacere, intretinere, odihna, alimentatie corecta.

Sagetator

Chiar la inceputul saptamanii, incasari, recuperari de bani; de aici si bucuria de a cheltui pentru casa, gospodarie, familie. Poate ca achita avansul pentru mobila sau unei echipe de mesteri; oricm, isi doresc sa faca schimbari destul de importante, dar totul tine de bugetul disponibil. Realizari de ordin personal: pe de o parte este ceva care tine de talent, valoare, cunostinte, pe de alta se folosesc din plin de farmec, putere de convingere. Cei mici sunt energici, nazdravani, se bucura din plin de vremea frumoasa si isi doresc sa ajunga in parc, natura, terenuri sportive, sali de repetitii. Dupa caz, pot primi premii, aplauze, aprecieri din partea antrenorilor, indrumatorilor, mentorilor. Saptamana favorabila din punct de vedere financiar; nu este doar o chestiune de noroc, ci si de implicare personala, putere de convingere, farmec.

Capricorn

Luni si marti, zile deosebite: intalniri, mesaje, salutari, solicitari, invitatii; cu partenerul de viata, cel de afaceri saucu colaboratorii fac planul si programul pe saptamana aceasta sau pentru intreaga luna; sigur vor aparea schimbari pe parcurs, dar este important sa aiba o schita. Pentru cei (cele, bineinteles) care nu sunt implicati intr-o relatie, luni si marti le pot aduce o surpriza placuta: sunt remarcati, abordati, li se fac complimente. Tot atunci, grija pentru sanatate si infatisare: se gandesc sa schimbe coafura, culoarea parului, incearca o combinatie vestimentara, accesorii. Este perioada in care sunt nevoiti sa se deplaseze mai mult, sa calatoreasca, sa faca slalom intre chemari, indatoriri, rugaminti, destinatii. O atentionare pentru cei care calatoresc in ziua de sambata: atentie la drum, starea autovehiculului si, bineinteles,
propria conditie, odihna, sanatate.

Varsator

Mai putin entuziasm la inceput de saptamana; de fapt, poate sa fie grija pentru chestiuni lasate in urma, dar care trebuie aduse la zi, corectarea unor erori (evident, si schimbarea orei poate fi o cauza a lipsei de energie). Este o perioada cu cheltuieli si investitii; poate ca s-au obisnuit cu acest lucru, dar isi doresc sa vada ca se apropie de telul dorit, ca o incep sa culeaga roadele eforturilor si sacrificiilor lor. Nu prea mai au rabdare, doresc sa vada rapid rezultate, semne ca se schimba ceva in bine. Tocmai de aceea miercuri, joi si vineri vor sa ia decizii, sa faca alegeri, un anunt catre cei interesati, implicati. Sunt flexibili, dar si fermi: important este sa isi atinga obiectivul, sa vada ca lucrurile se misca in directia dorita.

Pesti

Sunt activi, energici, hotarati, ambitiosi, gata de eforturi, sacrificii, deschisi la orice provocare (la propriu si la figurat). Luni si marti, zile norocoase (chiar si in plan financiar); pot trage concluzia ca rezultatele li se datoreaza in totalitate si astfel exista riscul sa nu aprecieze contributia altora, bunavointa lor. Spre sfarsitul saptamanii este foarte posibil sa fie pusi in fata unor decizii importante, radicale chiar; mai ales daca este vorba despre o relatie (sentimentala, de afaceri, de colaborare sau de alta natura) este important felul in care isi fac cunoscute parerile, sentimentele, pozitia, dorintele, cerintele. Exista riscul sa exagereze, sa puna la suflet si lucruri pe care cealalta parte nu le-a intentionat sau de care nu se face vinovata; de evitat enervarile, atitudinile belicoase la sfarsit de saptamana, gandul ca tot ce este rau se intampla din vina altora.

În articolul
Horoscop săptămânal 1-7 aprilie 2024: Taurii au parte de vești bune
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Cum explică Romeo Vasiloni zvonul că ar avea o relație cu Iasmina Halas. Totul a pornit după ce s-a afișat cu o blondă în pat: ”Mă atrage...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:11
Xtra Night Show. Cum explică Romeo Vasiloni zvonul că ar avea o relație cu Iasmina Halas. Totul a pornit după ce s-a afișat cu o blondă în pat: ”Mă atrage...” / VIDEO
  • Romeo Vasiloni a clarificat situația
  • Ce spune despre presupusa relație cu Iasmina Halas
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Concurentul care a părăsit competiția: „L-am dezamăgit pe chef!”. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:56
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Concurentul care a părăsit competiția: „L-am dezamăgit pe chef!”. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO
  • Ce concurent a părăsit competiția
  • Cine a plecat acasă în această seară
Horoscop miercuri, 1 mai 2024: Gemenii se vor bucura de zilele libere pe care le au
Horoscop zilnic • ieri la 23:45
Horoscop miercuri, 1 mai 2024: Gemenii se vor bucura de zilele libere pe care le au
  • Horoscopul zilei de miercuri, 1 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Răsare Soarele pe strada lor. Zodia care va fi din nou fericită în luna mai 2024
Horoscop • ieri la 23:40
Răsare Soarele pe strada lor. Zodia care va fi din nou fericită în luna mai 2024
  • O zodie va simți fericirea adevărată
  • Cu ce surprize vine luna mai
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Ce concurent a luat 14 puncte în această seară. Jurații au crezut că este vorba despre un cuțit de aur / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:26
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Ce concurent a luat 14 puncte în această seară. Jurații au crezut că este vorba despre un cuțit de aur / VIDEO
  • Concurentul care a luat 14 puncte în ediția din această seară
  • Cine a trecut mai departe
Ultima dorință a nepoțelului lui Tzancă Uraganu a fost împlinită! Unde a fost dus Lucas, după ce a murit: ”Cum povestea el” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 23:16
Ultima dorință a nepoțelului lui Tzancă Uraganu a fost împlinită! Unde a fost dus Lucas, după ce a murit: ”Cum povestea el” / FOTO
  • Unde a fost dus nepotul lui Tzancă Uraganu după ce a murit
  • Familia i-a împlinit ultima dorință pe care a mai avut-o
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
recomandare pe observatornews.ro
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
recomandare pe antena3.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
recomandare pe antena3.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
Răsturnare de situație cu Charles. Ce se întâmplă chiar ACUM cu regele bolnav, nimeni nu se aștepta
recomandare pe playtech.ro
Răsturnare de situație cu Charles. Ce se întâmplă chiar ACUM cu regele bolnav, nimeni nu se aștepta
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ajutor de stat de 2,25 miliarde lei pentru români. Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutor de stat de 2,25 miliarde lei pentru români. Cine primește banii
Ei sunt românii care pot ieși la pensie cu 10 sau chiar 20 de ani mai devreme!
recomandare pe dailybusiness.ro
Ei sunt românii care pot ieși la pensie cu 10 sau chiar 20 de ani mai devreme!
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Close