Homepage » Horoscop » Horoscopul lunii Octombrie, realizat de Remus Ionescu. Cele mai vizate zodii: Gemeni, Leu, Balanţă

Horoscopul lunii Octombrie, realizat de Remus Ionescu. Cele mai vizate zodii: Gemeni, Leu, Balanţă

Publicat pe 01.10.2017 la 11:00 Actualizat pe 01.10.2017 la 11:12

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile. Iată ce au pregătit astrele pentru luna Octombrie.

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile. Iată ce au pregătit astrele pentru luna Octombrie.

HOROSCOP OCTOMBRIE - BERBEC

Doua domenii sunt de maxima actualitate si interes in luna octombrie pentru nativii zodiei Berbec: sanatatea si zona relationala. Vorbind despre sanatate, surprinzatoare pentru ei sunt schimbarile de tonus de la o zi la alta, ba chiar de la o ora la alta. „M-am trezit plin de energie, dar acum nu mai am chef de nimic, de fapt nu mai pot”. „A, mi-am revenit, ce-o fi fost oare ?”

Cele mai delicate zile din acest punct de vedere ar fi intervalul 2-6 octombrie, dupa care lucrurile se indreapta spre normal, Berbecii putand pune aceste variatii pe seama trecerii la noul anotimp, poate si adaptarii la noul regim termic.

In plan relational, primele doua decade ale lunii pot aduce oarecare tensiuni intr-o relatie. Din septembrie 2016, Jupiter s-a aflat in casa asocierilor, parteneriatelor, relatiilor de cuplu, de stransa colaborare, dar si a dusmaniilor. Pentru multi dintre Berbeci, aceasta a putut sa insemne intalnirea cu ''omul vietii lor'', cu colegul de echipa ideal etc. La fel de bine, se poate si sa fi pus capat unei prietenii, relatii stranse, ba chiar sa se fi ''pricopsit'' cu un dusman. Relatile ce au functionat destul de rau in ultimul timp pot avea acum parte de reprosuri deschise, discutii despre separare sau divort. Pe de alta parte, pentru cei ce au intrat in ultimul an intr-o relatie, se poate pune problema oficializarii ei, discutii si sperante referitoare la copii etc.

O schimbare majora se petrece incepand din 10 octombrie: Jupiter intra in Scorpion si va traversa acest semn mai bine de un an. In cupluri relativ recent inchegate se vorbeste despre planuri pe termen mai lung legate de investitii importante (casa, in primul rand), despre economii etc.

Ei insisi vor deveni mai insistenti in ceea ce priveste sume pe care le au de recuperat (imprumuturi acordate, sume care le revin ca urmare a unor asocieri, pentru bunuri inchiriate, terenuri date in arenda etc.) si poate chiar vor primi ceea ce li se cuvine.

HOROSCOP OCTOMBRIE - TAUR

Chef de viata, de distractie, sa se bucure de placerile vietii pentru nativii Taur in primele doua decade ale lunii octombrie. In acest sens, neplacute ar fi tot felul de situatii, de probleme care se cer acum rezolvate, care cad sau apasa pe umerii lor. Ba chiar activitati de alta natura pe care trebuie sa le desfasoare, eventual sa le preia de la un coleg care lipseste pentru o anumita perioada.

Si totusi, ritmul sustinut caruia trebuie sa ii faca fata pentru o perioada se poate dovedi intr-un final sansa lor. Din 10 octombrie, Jupiter intra in casa a VII-a a cercului zodiacal. Pentru ei, ar insemna faptul ca sunt observati, ''luati in colimator'', analizati, evaluati si, daca ultimele impresii lasate sunt in favoarea lor, ar putea deveni furnizorul preferat, primul specialist la care apeleaza altii, omul pe care sa il promoveze un sef etc. Si toate acestea se vor putea reflecta, evident, in castigurile lor, un lucru care ii bucura in cea mai mare masura.

Sanse bune de a ramane insarcinate in prima jumatate a lunii, posibil o surpriza de proportii pentru cele care in ultimul an au urmat vreun tratament medical in acest scop.

Din 10 octombrie incepe, de asemenea, o perioada de un an care le poate aduce schimbari semnificative in ceea ce priveste statutul relational. Pentru cei care sunt singuri actualmente, decadele doi si trei ale lunii le poate aduce o intalnire remarcabila; nu vor pierde prea mult timp cu observatii si vor vrea sa se intalneasca, sa discute, sa se cunoasca, sa petreaca cat mai mult timp posibil impreuna.

O luna in general favorabila din punctul de vedere al sanatatii pentru nativii Taur. In plus, insa, cei care au probleme mai vechi de sanatate, au sansa sa intalneasca specialistul care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ei, sa le puna diagnosticul corect si sa le ofere tratamentul sau remediile potrivite lor.

HOROSCOP OCTOMBRIE - GEMENI

O luna a revederilor neasteptate, dar fericite pentru nativii zodiei Gemeni. Poate fi vorba despre colegi de scoala sau de liceu, de vecini din copilarie, de rude alaturi de care au crescut dar de care viata apoi i-a despartit, oameni care au insemnat ceva pentru ei intr-o anumita perioada din viata lor. Ba chiar, functie de situatia particulara, ar putea fi vorba despre aparitia unor sentimente despre care nu putea fi vorba in trecut. Despartirea si timpul trecut par sa joace rolul unui catalizator puternic al infiriparii unei relatii sufletesti profunde.

In ansamblu, chestiunile legate de familie, de casa au un rol primordial in prima jumatate a lunii. Pot incepe o curatenie de toamna destul de radicala, in care sa renunte la multe dintre lucrurile de care nu s-au despartit pana acum. Poate deveni acuta dorinta de a se muta. Un copil care se naste in aceasta perioada (culmea, nu neaparat al lor, ci al vreunui frate/sora sau alta ruda) poate constitui semnalul unor schimbari marcante in sufletul lor, in planurile de viitor, legate de intemeierea unei familii etc.

Pentru femei, creste in intensitate dorinta de a deveni mame, chiar si la o destul de insemnata distanta in timp fata de prima nastere (mai ales daca au „supravietuit” unei crize conjugale ori daca si-au refacut viata relativ recent).

Din 10 octombrie, Jupiter le aduce obligatii suplimentare in ceea ce priveste activitatea profesionala, dar pe de alta parte, pe multi ii face sa vrea sa devina ''practicieni'', sa iasa din zona teoretica si sa faca cu mainile lor, sa experimenteze, sa observe, sa isi schimbe din prejudecati ca urmare a experientelor lor. Un plus de harnicie, deci; o perioada excelenta pentru copii sa inceapa sa faca ei insisi diverse lucruri, sa dea o mana de ajutor parintilor, sa fie implicati in activitati gospodaresti ca pregatire pentru viata, pentru viitor.
Pe de alta parte, vor putea observa, in timp, o ameliorare semnificativa a starii de sanatate, vor reflecta la obiceiuri alimentare sau de alta natura.

HOROSCOP OCTOMBRIE - RAC

Mult mai vorbareti decat de obicei, mai deschisi, pregatiti sa impartaseasca din experientele de viata despre care nu au vrut sa vorbeasca pana acum. Sigur, semnalul ar putea fi dat de catre „celalalt” care isi deschide sufletul, iar Racii se vor simti ''obligati'' sa raspunda cu aceeasi moneda.

Foarte posibila ca unii dintre nativii sa simta ca se afla la sfarsitul unei perioade de acomodare sufleteasca cu cineva cu care au petrecut mult timp impreuna in ultima perioada (prieten, coleg sau chiar cel/cea cu care au intemeiat o familie) si atunci incep sa isi arate niste calitati (sufletesti, intelectuale, artistice etc.) remarcabile, pe care poate nu au avut curajul sa le etaleze pana acum.

Un moment de cotitura l-ar putea constitui pentru ei intrarea lui Jupiter in Scorpion in 10 octombrie. Cu un echilibru sufletesc stabil, cu increderea in ei insisi acumulata, cu niste temeri sau prejudecati depasite, vor putea inregistra progrese deosebite in tot felul de activitati: artistice, sportive, in care indemanarea joaca un rol important.
Pe de alta parte, ar putea fi momentul unei realizari financiare bazate pe o ''afacere” imobiliara: schimba, inchiriaza, vand in conditii avantajoase, valorifica o mostenire care le permite apoi demararea sau dezvoltarea unei afaceri.

Viata sentimentala infloritoare: au farmec, emana prospetime, atrag, schimba inima cuiva care a fost suparat pe ei, vor din tot sufletul sa se bucure de viata, sa iubeasca si sa fie iubiti, sa refaca un echilibru firesc intr-o relatie tocita oarecum de timp (mai ales in ultima decada a lunii).
Acumulari importante pentru elevi in aceasta luna. Se potriveste foarte bine acest lucru cu perioada de inceput a cursurilor, in care se pun bazele unor discipline de studiu si este important sa porneasca cu dreptul, fara sa isi creeze ''gauri'' ce sunt greu de umplut mai tarziu.

HOROSCOP OCTOMBRIE - LEU

Continua o perioada cu plusuri si cu minusuri in plan financiar. Se mentin sansele unor bune castiguri suplimentare, insa la fel de mare este si tentatia de a cheltui, nu intotdeauna cu noima sau cu masura. Intervalul 3-7 octombrie pare sa fie cel mai delicat din acest punct de vedere; ar fi capabili sa apeleze la o ''rezerva strategica'' sau chiar la un imprumut pentru ceva ce li se pare extraordinar ca valoare, ca frumusete etc., pentru ca mai apoi sa realizeze ca nu se potriveste decat intr-o mica masura dorintelor sau nevoilor lor.

Seara de 5 octombrie poate fi problematica intr-un alt plan: al drumurilor, calatoriilor. Este bine sa faca astfel incat sa nu fie nevoiti sa plece la drum cu gandul sa recupereze intarzieri pe traseu, sa adapteze viteza conditiilor concrete de drum, sa nu exagereze calitatile tehnice ale masinii si nici ale lor ca soferi.

Din 10 octombrie, Jupiter intra in casa caminului, a parintilor, familiei, a mostenirilor (nu doar in sens material). Cum Nodul Nord (destinul) este in semnul lor inca mai bine de un an, se anunta o buna perioada in care isi pot reface relatia de suflet, casnicia (sigur, daca este cazul). La fel de bine, pentru cei care sunt singuri de o buna perioada, ar putea aparea acea persoana pentru care sa renunte la singuratate, la independenta. Si chiar a treia decada a lunii le poate aduce schimbari in suflet si chiar o intalnire concreta.

Luna octombrie le poate aduce o anume stabilizare de care au nevoie: o impacare cu cineva din familie (parinti, tata mai ales), gasirea locuintei mult dorite (si chiar obtinerea creditului necesar, acolo unde este cazul), poate o anume realizare financiara a partenerului de viata care se rasfrange asupra linistii cuplului.

Cei care au copii de varste relativ mici vor trebui sa le acorde mult mai multa atentie, sa observe faptul ca acestia simt nevoia unui model, unui sprijin, incurajari, sa fie receptivi la toate semnalele pe care acestia vor sa le transmita.

HOROSCOP OCTOMBRIE - FECIOARĂ

O perioada favorabila a anului pentru nativii zodiei Fecioara, in care simt ca toate le merg din plin. Si poate tocmai de aceea vor fi tentati sa jongleze putin, sa faca lucruri sau sa isi asume riscuri la care in alte conditii nu s-ar fi gandit. Si, totusi, nu ar trebui sa renunte la un echilibru firesc, cumpanire; deciziile de acum ii pot conduce spre o eliberare, un nou drum, ba chiar un alt statut relational.

O luna destul de buna sub aspectul castigurilor financiare. Cand si unde este cazul, vor cauta sa isi afirme importanta, sa isi ceara remuneratia potrivit valorii lor si calitatii serviciilor sau produselor oferite.

Atrag lume, reusesc sa isi largeasca cercul de cunostinte, de clienti, de admiratori. Pe de alta parte, este evidenta preocuparea pentru ei insisi: pentru sanatate, pentru silueta, pentru tinuta. Sunt deschisi unor experimente: isi schimba culoarea parului, coafura, incearca un alt stil vestimentar, sunt tentati sa isi schimbe tabieturi, sa adopte obiceiuri observate la persoane dragi, la oameni pe care ii apreciaza din diverse puncte de vedere.
Ultimul an le-a adus posibilitatea asigurarii unei oarecare stabilitati materiale. Acum, preocuparea poate trece mai ales spre zone ce tin de cunoastere, educatie, informare. Isi largesc domeniul de cunostinte, isi indreapta curiozitatea spre alte domenii, isi umplu poate niste „goluri”, caci pentru ei „nu stiu, nu cunosc” reprezinta un handicap major.
Incepe o perioada deschidere spre sfera sociala, dupa o perioada in care si-au redus numarul de cunostinte, de relatii, de legaturi. La fel de bine, poate fi luna reluarii relatiilor cu frati, surori, veri cu care, din diverse motive (eventual dintr-o cauza de natura materiala) au intrerupt comunicarea. Si tocmai prin intermediul acestora isi pot largi sfera sociala, relationala.
Octombrie este o luna in care se pot bucura de o sanatate buna, mai ales incepand cu a doua decada, dupa depasirea unor incidente nesemnificative.

HOROSCOP OCTOMBRIE - BALANŢĂ

Octombrie este o luna importanta pentru nativii Balanta, caci Soarele se gaseste in semnul lor pana in ziua de 23 si le ofera un sprijin consistent in ceea ce priveste starea fizica, increderea in ei insisi, capacitatea de a face fata provocarilor.

Jupiter paraseste semnul lor in ziua de 10 octombrie; pentru cei care si-au facut temele in anul care a trecut (ultimele 13 luni) adica au facut progrese personale: s-au preocupat de ei insisi, de starea fizica si sufleteasca, de promovarea lor, de largirea cercului de cunostinte, vor urma luni bune pentru obtinerea unor roade in plan financiar. Vor avea semnale despre o afacere, intelegere, oportunitatte financiara in primele doua decade ale lunii, iar concretizarea ar putea veni in ultimele zile ale acesteia (20 octombrie promite sa fie o zi remarcabila pentru ei). Posibil sa fi stat ''la cutie'' in ultimul timp (a doua jumatate a lui august, septembrie), sa isi fi pierdut increderea ca se mai deschid acele usi de la care au avut asteptari, insa lucrurile incep sa se indrepte in favoarea lor.

Un aspect interesant este legat de planul relational. Spre sfarsitul lunii, Marte intra in semnul lor (dupa ce a traversat casa a XII-a: asteptari, ghinioane, ecouri negative ale unor greseli anterioare etc.) si le da un plus de incredere in sine, dar un minus de obiectivitate, de rabdare si de echilibru. Ar putea decide sa se separe de un partener de afaceri, de cel de cuplu, unul dintre motive tinand de aspecte financiare sau de sustinere (morala, emotionala, materiala) pe care acela nu l-ar fi oferit lor atunci cand aveau mai multa nevoie.

In schimb, este o luna excelenta pentru cei care de felul lor sunt mai timizi, mai retrasi, mai neincrezatori in fortele proprii, hipercritici fata de ei insisi. Vor gasi motive sa se aprecieze pozitiv, sa se impace cu ei insisi, sa se lanseze in proiecte ambitioase (asa cum se vad lucrurile din punctul lor de vedere).

O mentiune: foarte probabil sa le creasca pofta de mancare, placerea de a gusta; in timp relativ scurt, acestea se pot intoarce impotriva siluetei lor.

HOROSCOP OCTOMBRIE - SCORPION

Luna octombrie (prima decada, de fapt) pare sa anunte linistea dinaintea furtunii. O furtuna in sensul unor schimbari majore, dupa o mai lunga perioada de asteptare.

Inceputul lunii nu anunta nimic spectaculos. Intalniri, vorbe, promisiuni care li se fac (unele chiar exagerate, greu de crezut de catre un om matur). Zilele de 3 si 4 pot aduce chiar neincrederea in prieteni, o ruptura chiar („razi de mine, ma desconsideri ?”).

Din ziua de 10, Jupiter incepe sa lucreze in favoarea lor si le aduce circumstante favorabile, intalniri interesante, curajul cel bun. Din 23 octombrie, intra si Soarele in semnul lor si le poate aduce pana la sfarsitul lunii „lovitura”la care se gandesc de mult: o oferta de afaceri, de munca, deblocarea unor situatii, proiecte, schimbarea atitudinii cuiva fata de ei.

Poate ca cel mai marcant efect al intrarii lui Jupiter in semnul lor va fi observat in starea de sanatate. In timp, evident, vor putea decela o ameliorare semnificativa a unor conditii negative din ultimele luni si poate chiar ani. Si merita mentionat si faptul ca zilele de 5 si 6 octombrie le pot aduce niste semne de intrebare, o criza de oarecare dimensiuni (functie si de comportamentul lor alimentar din ultimul timp, de presiunea fizica sau psihica a muncii lor etc.) in planul sanatatii.

Inceputul unor schimbari majore se pot observa si in alt plan. Saturn in Sagetator in ultimii doi ani le-a incurcat poate niste socoteli financiare, planuri de afaceri. Cu siguranta, insa, nu le-a afectat increderea ca va veni candva si „timpul lor”. Ca nu trebuie sa renunte la un vis al lor, la o afacere. Schimbarile din aceasta luna par sa ii recompenseze intr-adevar pe cei rabdatori si pe cei care au cautat in permanenta solutii, variante, persoane de contact etc.

Ziua de 20 poate marca o intalnire sau o revenire de bun augur in viata lor, sentimentala sau de afaceri.

HOROSCOP OCTOMBRIE - SĂGETĂTOR

Inceputul lunii ii gaseste pe nativii Sagetatori intr-o faza activa, plina de incercari, insistente, cautari. Isi doresc mai mult, sa li se acorde increderea, respectul sau recompensa pe care ei socotesc ca le merita. Insista, se agita, se consuma, tin legatura cu toti cei de care depind o promovare, un spor al castigurilor.

Desi rezultatele demersurilor lor nu sunt garantate, nu este momentul sa renunte la ele, sa se descurajeze. Important de retinut este ca nu insistenta in sine le poate aduce succesul, ci mai degraba realismul sau propunerile cu care vin.

Ar putea fi insa momentul mult asteptat si pregatit poate inca de acum un an prin relatii de prietenie, prin obiective care au fost asumate si anuntate inca de atunci, iar acum se vede in ce masura le-au atins, si acestea ii recomanda pentru o promovare sau pentru ceea ce si-au propus.

Este, de asemenea, o luna foarte buna pentru cei activeaza pe cont propriu, au biroul lor, afacerea lor, nu asteapta avizul nimanui. Acestia pot profita din plin de renumele pe care si l-au facut de-a lungul anului, ba chiar pot fi solicitati pentru un interviu, pentru aparitii in care sa vorbeasca despre succesul lor, sa ii inspire pe cei care se afla in cautarea unui drum personal.

Inceputul lunii (prima decada) le poate aduce nativilor Sagetatori o intalnire marcanta in pan sentimental. In principiu, aceasta se petrece cu ocazia unui eveniment oficial, intr-un cadru profesional, e un simplu schimb de salutari sau de carti de vizita, insa vor urma destul de curand si intalniri cu un caracter privat.

Incepand din a treia decada a lunii par sa slabeasca ritmul; simt nevoia de odihna, sa petreaca mai mult timp singuri sau intr-un cadru familial, linistit, intr-o cabana, pensiune, pe malul unei ape cu undita in mana, poate sa alterneze somnul si odihna cu o carte nu prea solicitanta.

HOROSCOP OCTOMBRIE - CAPRICORN

Atitudine de sefi, de oameni importanti, responsabili, de care depind multe lucruri in echipa, organizatie, firma sau cel putin in familia lor. Se simt obligati sa ia pozitie, sa treaca la actiune, sa dispuna masuri daca functia le permite, sa nu mai mearga lucrurile ca pana acum, dezlanat si dezorganizat. Acesta este tabloul inceputului de luna in ceea ce ii priveste pe nativii Capricorn. Foarte bine poate sa se suprapuna cu un inceput al lor intr-o functie, jilt, post in care doresc sa se faca remarcati inca de la preluarea acesteia.

Indiferent de varsta, luna octombrie poate marca lansarea lor intr-o afacere; un proiect la care au tot muncit (pregatiri, calcule, angajari de personal, amenajare sediu sau spatiu comercial) in ultimele luni. Multi dintre Capricorni au simtit in ultimul an ca au ajuns la un nivel care le permite trecerea din postura de angajat la o activitate pe cont propriu.

Pentru cei tineri, aflati in lunile sau anii de inceput, viata le ofera surprize placute: o oarecare apropiere de sefi sau de persoane cu influenta si cu putere sau circumstante in care altii sunt nevoiti sa apeleze la ei, sa le ofere o sansa pentru afirmare.

Toti, insa, se gasesc cu siguranta, in atentia celorlalti, a lumii, a publicului, a colegilor si mai ales a sefilor. Luminile sunt pe ei, iar acest lucru le poate da idei legate de viitorul lor. Spre sfarsitul anului, Saturn intra in semnul lor; inca de acum simt o presiune interioara remarcabila, isi doresc o eliberare, o lovitura, o noutate prin care sa isi asigure un loc de frunte si venituri pe masura.

Cei care au facut demersuri sau au legaturi cu strainatatea pot primi acum raspunsurile asteptate: un loc de munca, o viza, invitatia sa se alature unui colectiv select, invitatia la negocierea finala pentru o afacere de anvergura, participarea cu lucrari personale la vreun congres, conferinta, targ, intalnire a breslei.

HOROSCOP OCTOMBRIE - VĂRSĂTOR

Primele doua decade ale lunii reprezinta o perioada inca fragila din punct de vedere financiar. Continua sa apara cheltuieli neasteptate, nevoi neobisnuite ale celor din familie, li se cere eventual, daca este cazul, rambursarea anticipata a vreunui imprumut. Zilele de 3 si 4 octombrie atentioneaza asupra riscului unei investitii neinspirate, a unei cheltuieli inutile poate. Cheltuieli justificate in aceasta perioada par sa tina de studii superioare, cursuri de perfectionare, deplasari in strainatate de care se poate lega o evolutie ulterioara in planul afacerilor, al muncii, al cercetarii.

Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) vor fi beneficiarii majori ai intrarii lui Jupiter in semnul Scorpionului (in 10 octombrie). Pe Varsatori ii ajuta sa ajunga acolo unde se petrec lucruri importante, unde se iau decizii, unde sunt observati din plin. Pot ajunge sa isi puna in valoare experienta acumulata in ultima perioada, cunostintele dobandite, diplomele obtinute.

Urmeaza o perioada in care apar niste trenuri pe care nu ar trebui sa le piarda (iar ei, din fericire, nu sunt genul care sa dea inapoi in fata unor provocari). Incepand chiar din a doua jumatate a lunii vor aparea niste semnale de mult asteptate de catre ei (sau chiar unele neasteptate, dar sunt capabili sa reactioneze instantaneu).

Ultima decada a lunii ii arata cu un plus de incredere in ei, chiar ''tupeu'' pentru unii, ce ar putea sa nu fie prea bine primit de catre altii (sefi, parteneri de afaceri, organe de control). Au tendinta sa pluseze, sa blufeze, sa exagereze.

Luna octombrie nu ridica probleme majore de sanatate pentru nativii Varsator (de fapt, nici macar probleme minore). Iar acest lucru ii sprijina in eforturile lor din plan profesional si social.

Se pot hotara sa faca un pas inainte in ceea ce priveste viata personala (cerere in casatorie, stabilirea datei evenimentului) sau, daca sunt singuri, poate aparea o persoana pe care o considera pe sufletul lor sau de nivelul lor.

HOROSCOP OCTOMBRIE - PEŞTI

Inceputul de luna este marcat de evenimente in plan partenerial, de afaceri sau in relatia de cuplu. Neintelegeri, punerea la incercare a fidelitatii, a increderii, glume neinspirate din partea partenerului care pe nativii Pesti ii pun pe ganduri sau ii deranjeaza. La fel de bine, se pot ''bucura'' de insistenta unui pretendent, a unei persoane care incearca sa profite de o eventuala deruta legata de viata lor de cuplu.

Sigur, cei mai tineri(e) se pot simti onorati sau placut impresionati de insistenta cu care sunt curtati, insa ar trebui sa lase sa treaca ceva timp, pentru a vedea daca interesul celuilalt este sincer.

Pot aparea discutii legate de timpul si importanta pe care o acorda slujbei si ambitiilor profesionale in raport cu partenerul de cuplu (si reciproc).

O alta posibila problema careia ar trebui sa ii faca fata este legata de o propunere nerealista de cheltuieli sau de investitii a partenerului de viata ori de afaceri, care ar putea fi insotite si de o incercare de manipulare emotionala (mai ales in prima decada a lunii, accentuat in zilele de 4 - 6 octombrie).

Provocari pot aparea si in cadrul profesional sau al afacerilor: se face simtita concurenta, sunt poate nevoiti sa sutina un examen sau concurs pentru a-si securiza postul.

Pentru ei, intrarea lui Jupiter in semnul Scorpionului din 10 octombrie le poate aduce deschiderea unor orizonturi spirituale, o resimt poate ca o rechemare la credinta, la lacasuri de cult, la viata spirituala.

La fel de bine, le starneste pofta si interesul pentru calatorii si vacante in strainatate si poate chiar isi fac de pe acum rezervari pentru revelion, pentru Paste sau chiar pentru viitorul concediu.

Ramane bine aspectat sectorul sanatatii; Nodul Nord (destinul) ii inspira, le poate arata ce le prieste si ce nu.

A.V.

În articolul
Horoscopul lunii Octombrie, realizat de Remus Ionescu. Cele mai vizate zodii: Gemeni, Leu, Balanţă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:33
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
  • Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă
  • De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
Horoscop zilnic • ieri la 23:26
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
  • Horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
Stiri interne • ieri la 23:17
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
  • Mario Iorgulescu speră să fie liber
  • Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare
  • Declarațiile avocatului
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Showbiz international • ieri la 23:14
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
  • Moment istoric!
  • Arabia Saudită, prima participare la Miss World
  • Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:58
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
  • Imagine rară cu tatăl lui Andrei Bănuță
  • Cântărețul seamănă perfect cu părintele său
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
Stiri interne • ieri la 22:49
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
  • Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest
  • Familia a fost și în apartamentul unde a avut loc crima
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close