Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI: 12 AUGUST - Peştii retrăiesc evenimente fericite, iar Balanţele îşi susţin apropiaţii

HOROSCOPUL ZILEI: 12 AUGUST - Peştii retrăiesc evenimente fericite, iar Balanţele îşi susţin apropiaţii

Publicat pe 11.08.2017 la 22:42 Actualizat pe 11.08.2017 la 23:03

Ziua de 12 august vine cu veşti bune şi mai puţin bune pentru unele zodii. Chiar dacă Peştii retrăiesc anumite evenimente fericite, iar nativii Balanţă îşi susţin familia şi prietenii, să nu uităm că Berbecii sunt foarte tensionaţi şi trec prin clipe grele.

HOROSCOPUL ZILEI: 12 AUGUST - Peştii retrăiesc evenimente fericite, iar Balanţele îşi susţin apropiaţii

Horoscop 12 August 2017

Pixabay

Ziua de 12 august vine cu veşti bune şi mai puţin bune pentru unele zodii. Chiar dacă Peştii retrăiesc anumite evenimente fericite, iar nativii Balanţă îşi susţin familia şi prietenii, să nu uităm că Berbecii sunt foarte tensionaţi şi trec prin clipe grele.

HOROSCOP 12 AUGUST - BERBEC

E mare vanzoleala in jurul tau si nu reusesti sa mentii dialogul pe un teren pasnic. Ceilalti isi calm pierd cumpatul si ridica tonul fara motiv si, cum ai si tu o limita a rabdarii, e normal sa sari la un moment dat cand simti ca nu mai suporti tensiunea. Ceva lipseste pentru a avea o discutie constructiva in care fiecare sa-si expuna punctul de vedere iar nevii pun stapanire pe fiecare incercare de a te face auzit sau inteles. Cand nu reusesti sa tii sub control energiile, furtuna e gata-gata sa rabufneasca. Ceilalti isi vor elibera nervii pe tine ca mai apoi sa te stresezi singur cum sa rezolvi problema.

HOROSCOP 12 AUGUST - TAUR

Ceva nu mai merge in relatia de suflet, esti blocat intr-un punct fragil pe care nu prea stii cum sa-l gestionezi. Unul din voi sufera, se simte neglijat, nu mai are aceeasi senzatie de armonie si buna intelegere, dar la originea acestui hop e o banala replica prost interpretata. Daca ati gasi timpul potrivit si starea necesara pentru a sta putin de vorba fata in fata, ati gasi imediat unde se ascunde punctul sensibil si sa-l reparati cu explicatii si scuze. Dar orgoliul nu te lasa sa recunosti ca ai comis pe undeva o eroare, si risti sa mentii aceasta atmosfera apasatoare prea mult timp.

HOROSCOP 12 AUGUST - GEMENI

Te preocupa soarta unor investitii, a unei afaceri, si stai si chibzuiesti atent la pasii urmatori, ca sa fii sigur ca nu faci nicio greseala sau nici un abuz. Esti atent la cele mai mici cheltuieli, te gandesti chiar si la eventuale plati neprevazute, vrei sa stabilesti o strategie bine pusa la punct ca sa nu te ia nimic prin surprindere. Prudenta de acum, spiritul econom care te cuprinde in acest moment, capacitatea de planificare in detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni in curand, cand roadele strategiei tale de acum se vor arata, profitabile.

HOROSCOP 12 AUGUST - RAC

Oricat te-ai stradui sa fii pe placul lumii, nu poti multumi pe toti, deci nu te mai chinui atata! Daca pe cineva il satisface gestul tau, fii sigur ca alaturi se gaseste cineva care sa te judece. Vei resimti aceasta impartire clara in doua tabere in jurul tau, pentru ca ceea ce spui tu, acum, unuia i se va parea a fi bun si nobil, in timp ce altul te va critica intens. Tu fii asa cum esti, nu te mai lupta sa fii pe placul lumii, pentru ca nu vei reusi! Cat timp ceea ce faci consideri ca este si ceea ce se cuvine, asta conteaza cel mai mult. Tu sa fii multumit ca faci totul corect, cinstit, nobil, conform propriilor tale criterii si principii.

HOROSCOP 12 AUGUST - LEU

Banii sunt motivul celor mai mari dispute astazi, de parca nimeni nu se mai intelege cu nimeni din cauza sumelor vehiculate. Ori te certi cu cei care ar fi trebuit sa-ti dea niste bani, ori nu-ti convine pretul unei tranzactii si te opui, ca atare trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare daca pornesti la cumparaturi sau daca discuti despre afaceri. Oricum ai mereu senzatia ca banii nu-ti ajung, ca nu te satisface remuneratia primita pentru un serviciu deja prestat si nici preturile nu-ti sunt pe plac daca mergi prin magazine, deci nervii tai cresc ori de cate ori vine vorba de bani. De luat sau de dat.

HOROSCOP 12 AUGUST - FECIOARĂ

Esti tentat sa glumesti pe seama trecutului unora, dar ei nu-ti povestesc ce li s-a intamplat candva ca tu sa razi de ei, ci pentru ca simt nevoia sa se elibereze de amintiri. Poti folosi atitudinea jucausa care te cuprinde pentru a le abate gandul de la problemele lor de altadata, pentru a le arata ca orice hop poate fi trecut daca zambesc si trec mai departe cu capul sus, dar incearca sa nu glumesti pe seama acelor probleme care pe ceilalti ii dor. Daca nu poti intelege prin ce treci, compatimeste-i, dar nu ironiza si nu lua peste picior necazurile lor, spunand ca sunt fleacuri. Pentru ei nu sunt!

HOROSCOP 12 AUGUST - BALANŢĂ

Te bucuri de o buna colaborare cu persoanele implicate in acelasi proiect ca si tine. Fiecare separat, aveti interese comune si va uniti fortele pentru a ajunge acolo unde v-ati propus. Nu va subminati unii altora autoritatea, nu va criticati, ci, dimpotriva, descoperiti o cale excelenta de a va completa si a va sustine unii pe altii. Nici urma de competitie sau de egoism aici, incat nici nu-ti vine a crede cat de bine merge relatia. Cat timp fiecare are un rol de jucat aici iar, la final, si ceva de castigat de aici, nu are rost sa va puneti bete in roate, ci sa va sprijiniti reciproc!

HOROSCOP 12 AUGUST - SCORPION

Fidelitatea si loialitatea sentimentelor in plan sentimental sunt puse in balanta in cel mai serios mod, dar ai toate sansele sa iesi bine la aceasta judecata. Daca te simti cu musca pe caciula in relatia de suflet, ar fi mai bine sa recunosti singur ca ai gresit, inainte de a fi descoperit, si sa repari de urgenta situatia, ca nu cumva sa genereze crize in lant. O discutie fata in fata, sincera, in care si tu si partenerul spuneti ce aveti pe suflet, poate redresa cu succes o situatie neclara intre voi doi, dar nu incerca sa te ascunzi dupa deget. Adevarul iese oricum la iveala!

HOROSCOP 12 AUGUST - SĂGETĂTOR

Cei care se cred mai puternici decat tine, in anumite privinte, vor privi ciudat atitudinea ta independenta, prin care arati, de fapt, ce vine te descurci de unul singur. Arati ca tu nu ai nevoie de cineva sa te indrume sau sa-ti dea ordine, iar celor autoritari din fire nu prea le convine asta, dar azi ai libertate deplina de decizie si de miscare. Nu asculti de nimeni, nici macar de cei care chiar detin fraiele puterii in privinta ta, pentru ca detii si tu toate resursele necesare pentru a arata ce poti, ce stii, cine esti si de a ajunge la succes prin forte proprii.

HOROSCOP 12 AUGUST - CAPRICORN

Se naste o dorinta noua in inima ta si pui mult suflet in implinirea ei. Daca mai aduni, alaturi de tine, si un grup mai numeros de sustinere, oameni cu aceleasi dorinte ca si tine, v-ati putea uni cu totii fortele in acelasi sens. Cand vezi ca mai sunt si altii care isi doresc acelasi lucru, parca te ambitionezi si mai mult, pentru ca, daca ar veni din jurul tau doar critici si oprelisti, nu ai mai avea aceeasi putere de a ajunge la capat. Speri mult de la acest plan, tocmai pentru ca isi aduc mai multi contributia la reusita lui, dar sufletul acestei actiuni esti tu!

HOROSCOP 12 AUGUST - VĂRSĂTOR

Chiar daca esti implicat intr-un proiect de lunga durata, nu te astepta ca lucrurile sa evolueze lin, in acelasi ritm, de la un capat la altul. Mai apar si hopuri pe parcurs, si ocolisuri, si intarzieri, dar toate au un scop. Ele nu te opresc din elan, asa cum ti se pare, ci doar iti mai ofera, din cand in cand, cate un moment de respiro. Vei ajunge si azi intr-o astfel de faza de platou, cand trebuie sa stai pe loc si sa astepti conditii mai bune, dar fii sigur ca nu e un final de drum, ci doar o pauza inainte de a trece la etapa urmatoare. Ai si tu nevoie sa iti mai tragi sufletul, deci profita de pauza, dupa care vei continua cu spor.

HOROSCOP 12 AUGUST - PEŞTI

A venit momentul sa te intorci un pic in timp la vremuri mult mai frumoase si mai vesele. Parca ai redeveni copil pentru o zi si te simti bine in aceasta postura, lipsit de griji, bucurandu-te de lucruri de altadata care revin acum in actualitate. Poate treci prin locurile copilariei tale. Poate retraiesti un eveniment fericit de demult care te face inca sa te simti bine. Poate iei de la capat o actiune care nu a avut sorti de izbanda candva, dar acum evolueaza incredibil de repede. Arunca, deci, o privire inapoi in trecut pentru ca ceva bun din alte timpuri revine!

Sursa Acvaria.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

A.V.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI: 12 AUGUST - Peştii retrăiesc evenimente fericite, iar Balanţele îşi susţin apropiaţii
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Papanași sănătoși cu fulgi de ovăz. Rețeta cu smântână și dulceață dietetică
Retete • la 15:12
Papanași sănătoși cu fulgi de ovăz. Rețeta cu smântână și dulceață dietetică
  • Rețetă de papanași sănătoși
  • De ce să eviți papanașii prăjiți
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Emisiuni TV • la 15:12
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
  • Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani
  • A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis
  • În ce stare este fostul primar
Planurile de înmormântare ale regelui Charles, actualizate în mod regulat după ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este într-adevăr foarte bolnav..." 
Stiri internationale • la 14:30
Planurile de înmormântare ale regelui Charles, actualizate în mod regulat după ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este într-adevăr foarte bolnav..." 
  • Starea de sănătate a regelui Charles nu este deloc una bună
  • Planurile de înmormântare ale suveranului, actualizate în mod regulat după diagnosticul de cancer
Caz revoltător în Gorj. Un copil român de șase ani a fost vândut de familie pentru 8.000 de lei. Ar fi fost scos din țară cu o procură falsă
Stiri interne • la 14:30
Caz revoltător în Gorj. Un copil român de șase ani a fost vândut de familie pentru 8.000 de lei. Ar fi fost scos din țară cu o procură falsă
  • Caz revoltător în Gorj
  • Un copil român de șase ani a fost vândut de familie pentru 8.000 de lei
  • Ar fi fost scos din țară cu o procură falsă
Claudia Pătrășcanu a plecat în vacanță cu băieții ei și ai lui Gabi Bădălău! Ce destinație a ales artista / VIDEO
Showbiz intern • la 14:03
Claudia Pătrășcanu a plecat în vacanță cu băieții ei și ai lui Gabi Bădălău! Ce destinație a ales artista / VIDEO
  • Claudia Pătrășcanu, vacanță cu cei doi băieți ai săi și ai lui Gabi Bădălău
  • Ce destinație a ales artista de această dată
Costel Biju, imagini rare cu mama lui: „Iubirea mea cea mai mare”. Cât de bine se înțelege manelistul cu femeia care i-a dat viață / FOTO
Showbiz intern • la 13:54
Costel Biju, imagini rare cu mama lui: „Iubirea mea cea mai mare”. Cât de bine se înțelege manelistul cu femeia care i-a dat viață / FOTO
  • Costel Biju, imagini rare cu mama lui:
  • Cât de bine se înțelege manelistul cu femeia care i-a dat viață
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Ce să faci neapărat cu carnea de miel înainte de a o băga la cuptor. Secretul care îi dă gust special
recomandare pe playtech.ro
Ce să faci neapărat cu carnea de miel înainte de a o băga la cuptor. Secretul care îi dă gust special
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Vicepreședintele Turciei este în România! Anunț de ultimă oră făcut de Marcel Ciolacu
recomandare pe dailybusiness.ro
Vicepreședintele Turciei este în România! Anunț de ultimă oră făcut de Marcel Ciolacu
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close