Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 12 OCTOMBRIE: Nativi Peşti, astăzi se poate întampla ceva deosebit, ceva ce aţi aşteptat sau pregătit de ceva vreme

HOROSCOPUL ZILEI - 12 OCTOMBRIE: Nativi Peşti, astăzi se poate întampla ceva deosebit, ceva ce aţi aşteptat sau pregătit de ceva vreme

Publicat pe 12.10.2016 la 00:25 Actualizat pe 12.10.2016 la 08:21

Este mijlocul săptămânii! Trebuie neapărat să afli ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua e astăzi, 12 octombrie. Balanţelor, profitaţi de fiecare invitaţie care vi se face în cursul zilei de astăzi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre voi, pentru că toate conţin energie pozitivă. Dar, haide, să aflăm pe larg horoscopul pentru fiecare zodie în parte!

HOROSCOPUL ZILEI - 12 OCTOMBRIE: Nativi Peşti, astăzi se poate întampla ceva deosebit, ceva ce aţi aşteptat sau pregătit de ceva vreme

Sursa foto: mistica.ro

Este mijlocul săptămânii! Trebuie neapărat să afli ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua e astăzi, 12 octombrie. Balanţelor, profitaţi de fiecare invitaţie care vi se face în cursul zilei de astăzi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre voi, pentru că toate conţin energie pozitivă. Dar, haide, să aflăm pe larg horoscopul pentru fiecare zodie în parte!

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – BERBEC
Planul care se naste acum in mintea ta are mari sorti de izbanda, totul e sa alegi bine momentul pentru a-i da startul. Vei urma pasii firesti de la inceput pana la final, trecand din reusita in reusita, fiecare succes intermediar fiind, de fapt, punctul de plecare a unei etape noi si mai bune. Esti multumit de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor si faci tot posibilul sa ajungi si mai repede la scopul visat. Evolutia este rapida si promitatoare, iar reusitele te motiveaza sa mergi mai departe.

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – TAUR
Calatoria pe care o faci acum - ca e una la propriu sau la figurat - are efecte puternice asupra ta, pentru ca te intorci acasa cu alt tonus. Mai bun, mai increzator, mai optimist, semn ca pe parcursul acestui drum ai descoperit aspecte care iti dau acum alt chef de actiune. Intalnesti oameni care te stimuleaza sa faci lucruri noi, treci prin locuri care te incarca de o energie pozitiva, afli informatii care deschid noi perspective asupra viitorului, semn ca, din cand in cand, e nevoie sa iesi din mediul tau obisnuit si stramt pentru a-ti umple bateriile. Poate fi un sens nou de explorat si care te duce foarte repede spre o destinatie atractiva.

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – GEMENI
Nu te rupe de restul lumii, nu face opinie separata, pentru ca esti si tu parte dintr-un intreg. Trebuie sa te raportezi permanent la cei din jurul tau, pentru ca nu esti nici exclus, asa cum ti se pare, dar nici mai special:, esti la fel ca toata lumea. Azi vei intelege altfel apartenenta ta la acest cadru mai larg de persoane, pentru ca descoperi ca esti ca oricine altcineva, gandesti ca ei, reactionezi ca ei, deci esti si tu unul ca oricare. Adapteaza-te acestui mediu fara nici un fel de rezerve, si incearca sa legi mai bine relatiile cu cei din jur, aratandu-le ca nu va diferentiaza absolut nimic: nici varsta, nici rangul social, nici averea, nici sexul. Din parti atat de diverse se formeaza intregul.

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – RAC
Lupta cu starea de apatie si oboseala care te-a coplesit. Nu te simti in apele tale, asa e, te apasa emotii negative, vini sau suparari peste care nu poti trece, de aceea ai nevoie de ceva care sa te scoata din aceasta pasa, iar miracolul… chiar apare! Totul e ca si tu sa profiti de sansa care ti se ofera si care iti poate abate imediat gandurile de la ceea ce te framanta. Nu sta singur in aceasta zi si, daca nimeni nu te invita la o aventura, fii tu cel care mobilizeaza gasca de prieteni sau familia la ceva palpitant care sa va dea tuturor chef de viata si de distractie.

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – LEU
Greu te mai descurci cu banii iar azi vei resimti chiar unul din cele mai dificile momente in acest sens. Ai mai multe plati de facut si cand vezi ca incepe o alta luna cu alta serie nesfarsita de datorii si facturi, deja te doare capul. Fii foarte atent la sumele pe care le manevrezi in aceasta perioada pentru a nu te implica in cheltuieli pe care nu le poti duce, altfel dezechilibrezi o balanta si asa fragila si nu o vei mai putea redresa curand. Prudenta si simtul masurii te vor scoate din orice neplacere financiara.

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – FECIOARĂ
Persoana iubita nu mai este alaturi de tine, asa cum ai dori. Ori a fost nevoita sa plece in alta parte si ii duci dorul, ori este chiar alaturi de tine, dar comunicarea dintre voi nu mai merge la fel de bine. Tot greul cade pe umerii tai, dar tu esti un as in domeniul comunicarii si vei gasi usor calea optima de a ajunge din nou la inima celui drag. Ai un talent aparte de a-l ajuta sa alunge grijile si problemele, ca sa restabiliti puntea care va unea altadata. De tine depinde sa refaci armonia!

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – BALANŢĂ
Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energia pozitiva ce iti va face ziua mai fericita. Chiar simti lumina calda a iubirii care te invaluie atunci cand te afli in compania unor persoane care te rasfata in gesturi de simpatie si afectiune si oferi si tu la fel de mult inapoi. Datorita lor, vei trai momente de varf, in care schimbul de vorbe bune, de incurajari sincere, de povesti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevarata vor fi la cote maxime. Pur si simplu simti energia pozitiva cum te insoteste peste tot si ai motive de maxima bucurie!

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – SCORPION
Rabdarea ta are si ea o limita, deci nu mai poti tolera la nesfarsit o situatie care se tergiverseaza deja de prea multa vreme. Esti pregatit sa pui capat aici, chiar daca nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru ca incepi sa observi cu ochii tai ca nu se intrevede nimic clar la orizont. Chiar daca unii te sfatuiesc sa mai astepti, pentru ca e un proiect care se cladeste greu, tu esti gata sa pui punctul final, ca sa te poti elibera. Astfel, vei putea trece la altceva nou fara sa tot bati pasul pe loc.

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – SĂGETĂTOR
Incearca sa asculti parerile diferite care se vehiculeaza in jurul tau, sa le cantaresti cu atentie, sa nu ignori pe vreuna doar pentru ca pare ca se bate cap in cap cu alta, pentru ca cel mai bun verdict il vei da numai dupa ce cunosti situatia privita din mai multe unghiuri. Intr-un final, intuitia te va ajuta sa extragi o concluzie buna, dar nu te grabi sa-ti spui ultimul cuvant inca. E nevoie de o analiza aprofundata pe indelete si indelungata, pana intelegi cum stau lucrurile, de vreme ce apar informatii atat de contradictorii care, aparent, nu se leaga. Se vor lega la un moment dat dupa ce vei reusi sa sondezi suficient de adanc in miezul problemei.

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – CAPRICORN
Discuta mai mult cu persoana iubita, pentru ca este o zi in care multe lucruri pana acum incerte pot gasi o solutie care sa va convina amandurora. Nu refuza dialogul, e nevoie de comunicare sincera si deschisa, de ascultarea parerii celuilalt cu ratiune si detasare, ca nu cumva sa luati fiecare, separat, decizii care sa nu tina cont de celalalt. Chiar daca, in cuplu, barbatul va fi cel care are ultimul cuvant, acesta trebuie sa ia decizii in stransa legatura cu dorintele femeii de alaturi, deci stati amandoi de vorba cu cartile pe masa!

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – VĂRSĂTOR
Iti tot faci procese de constiinta pentru o veche greseala de care nu te poti inca detasa, desi ea nu-si mai arata demult efectele. E vremea sa te eliberezi tu, mai intai, de acea obsesie, pentru ca esti inca bolnav emotional din cauza celor intamplate candva. Iarta, uita, sterge cu buretele, inchide acel sipet cu amintiri urate, pentru ca numai de tine depinde sa echilibrezi situatia trecutului in comparatie cu prezentul. Poti lua acum o decizie salvatoare care reabiliteaza toata situatia de atunci, dar e nevoie de un dram de curaj ca sa faci asta. E o operatie fara anestezie, dar, dupa ce termini, vei fi complet vindecat.

HOROSCOP – 12 OCTOMBRIE 2016 – PEŞTI
Treci printr-o perioada plina de actiune! Se poate intampla ceva deosebit, mult asteptat sau pregatit de ceva vreme, fiind un eveniment la care te-ai gandit multa vreme impreuna cu persoana iubita, ceva presimtit deja dar care abia acum da semne de viata. Nu fugi de provocare, de schimbare sau de noutate pentru ca asta va fi caracteristica de baza a acestei zile, mai ales in plan sentimental, deci orice tendinta spre conservatorism sau eschivare va fi de fapt o piedica in atingerea unor succese care ti-ar fi pe plac.

Sursa info: www.acvaria.com

D.D.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 12 OCTOMBRIE: Nativi Peşti, astăzi se poate întampla ceva deosebit, ceva ce aţi aşteptat sau pregătit de ceva vreme
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Un bărbat de 33 de ani a murit, subit, în timpul unui zbor către Italia. Urma să devină tată peste câteva luni
Stiri interne • la 00:15
Un bărbat de 33 de ani a murit, subit, în timpul unui zbor către Italia. Urma să devină tată peste câteva luni
  • Un bărbat de 33 de ani a murit, subit, în timpul unui zbor către Italia
  • Urma să devină tată peste câteva luni
Xtra Night Show. David Pușcaș, despre relația cu Luminița Anghel. Fiul adoptiv al artistei, noi dezvăluiri: "Mama m-a plasat în societate ca pe un copil problemă" / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:50
Xtra Night Show. David Pușcaș, despre relația cu Luminița Anghel. Fiul adoptiv al artistei, noi dezvăluiri: "Mama m-a plasat în societate ca pe un copil problemă" / VIDEO
  • David Pușcaș, noi dezvăluiri
  • Ce relație are în prezent cu Luminița Anghel
Mireasa. Alexandru și Cristina, mărturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:47
Mireasa. Alexandru și Cristina, mărturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO
  • Alexandru și Cristina, mărturisiri emoționante
  • Ce au povestit concurenții
Rețetă de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregătit în timpul postului
Retete • ieri la 23:18
Rețetă de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregătit în timpul postului
  • Rețetă de chec pufos cu cacao
  • Este delicios și poate fi pregătit în timpul postului
Test IQ! Doar cei foarte atenți pot identifica ochelarii din imagine în 8 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • ieri la 22:45
Test IQ! Doar cei foarte atenți pot identifica ochelarii din imagine în 8 secunde / FOTO
  • Testează-ți inteligența
  • Doar cei foarte atenți pot identifica ochelarii din imagine în 8 secunde
Sărbătoare mare în familia Roxanei Ionescu. Soțul ei, Tinu Vidaicu își sărbătorește ziua de naștere. Ce urare i-a făcut vedeta / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:35
Sărbătoare mare în familia Roxanei Ionescu. Soțul ei, Tinu Vidaicu își sărbătorește ziua de naștere. Ce urare i-a făcut vedeta / FOTO
  • Sărbătoare mare în familia Roxanei Ionescu
  • Soțul ei, Tinu Vidaicu își sărbătorește ziua de naștere
  • Ce urare i-a făcut vedeta partenerului ei de viață
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
recomandare pe observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
recomandare pe as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
recomandare pe antena3.ro
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
recomandare pe antena3.ro
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
recomandare pe playtech.ro
Distanţa dintre rândurile de porumb. Detaliul care îţi asigură o recoltă sănătoasă
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
recomandare pe playtech.ro
Florile pe care să le cultivi în luna aprilie pentru o grădină de vis până toamna târziu. Va fi o feerie în curtea ta
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Au început plățile pentru românii care au nevoie de bani pentru Paște!
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close