Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI – 18 AUGUST: Nativii Raci dau piept cu o situaţie neprevăzută care le taie tot elanul

HOROSCOPUL ZILEI – 18 AUGUST: Nativii Raci dau piept cu o situaţie neprevăzută care le taie tot elanul

Publicat pe 17.08.2017 la 23:30 Actualizat pe 17.08.2017 la 23:50

Pentru ziua de 18 august, astrele ne-au pregătit o mulţime de surprize. Specialiştii au citit în stele şi ştiu care dintre zodii vor avea o zi de nota 10 şi care nativi vor avea ceva bătăi de cap.

HOROSCOPUL ZILEI – 18 AUGUST: Nativii Raci dau piept cu o situaţie neprevăzută care le taie tot elanul

Sursa foto: AstroElla

Pentru ziua de 18 august, astrele ne-au pregătit o mulţime de surprize. Specialiştii au citit în stele şi ştiu care dintre zodii vor avea o zi de nota 10 şi care nativi vor avea ceva bătăi de cap.

HOROSCOP BERBEC – 18 AUGUST 2017

Ai mereu impresia ca incercarile tale de a comunica si a lua legatura cu unele peroane se soldeaza cu usi trantite in nas, cu refuzuri, cu telefoane la care ti se da ocupat… Nu suferi din aceasta cauza si nu le privi ca pe un afront personal. Uneori cei de care ai nevoie nu sunt de gasit, de parca cineva acolo sus iti blocheaza anume toate caile catre ei, tocmai pentru a te determina sa iei singuri decizii, sa faci tu schimbarile care se cer. Daca ai avea mereu la cine apela, unde ar mai fi efortul personal? Ia taurul de coarne si rezolva problema de unul singur, pentru ca poti, dar nu te supara ca nici un prieten nu sare in ajutorul tau azi.

HOROSCOP TAUR – 18 AUGUST 2017

Trebuie sa iti vezi mai mult de propria persoana, chiar daca asta ar parea, in ochii altora, un semn de egoism. Nu trebuie sa te temi de parerea altora, ci sa iti iei libertatea de a te ocupa de treburile care te preocupa. Mai uita de sarcinile spre serviciu, mai lasa treburile de acasa si in grija altora, pentru ca azi tu esti in centrul atentiei. Indiferent ce ar insemna grija pentru propria persoana, te vei simti foarte bine dupa ce vei mai rezolva o parte din problemele care te privesc personal.

HOROSCOP GEMENI – 18 AUGUST 2017

A considera mereu ca dreptatea e numai la tine (chiar daca si aici ai dreptate) limiteaza experientele pe care le-ai putea acumula din tot ce traiesti. Mai dai si in bara uneori, mai faci si cate o boacana, deci nu insista sa fii impecabil si sa primesti doar laude intotdeauna pentru ca e imposibil. Renunta la nevoia de a avea numai tu ultimul cuvant, de a le da altora peste nas cu replici de genul am stiut eu sau ti-am spus eu, nu-i mai judeca tardiv pe altii, ci aminteste-ti ca, pana ai ajuns la acest nivel de experienta si de intelepciune, ai facut si tu suficiente erori. Lasa-i si pe ei sa faca, pentru ca toata lumea invata din greseli, deci evita sa tii predici altora.

HOROSCOP RAC – 18 AUGUST 2017

Dai piept cu o situatie neprevazuta care-ti taie tot elanul. Cand vezi ca nu a iesit conform planurilor, ai tendinta de a le privi pe toate in negru si sa scoti in evidenta doar lipsurile si dezavantajele. Nu toate ies ca la carte, mai exista si momente critice pe parcurs, dar din toate ai ceva de invatat. Desi nu ai primit ceea ce ai sperat, cu siguranta ti se ofera altceva in schimb care sa te multumeasca, deci nu te crampona de un singur tel, pentru ca daca nu il implinesti, deceptia pune stapanire pe tine.

HOROSCOP LEU – 18 AUGUST 2017

Te intorci prea des inapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare sa mearga bine, dar tu te simti mai in siguranta acolo, in trecut. Elibereaza-te de vremurile de altadata, ce a fost a fost, acum conteaza mai mult nivelul pe care te afli si, mai ales, cel spre care te indrepti. Concentreaza-ti energia pe ceea ce va sa vina, pentru ca trecutul si-a jucat rolul la momentul potrivit. Ai primit de acolo tot ce era mai bun pentru ceea ce ai de facut de acum inainte, ca atare nu te tot refugia in amintiri, in istoricul cu care te mandresti sau nu, in vremuri de demult. Gata, s-au dus!

HOROSCOP FECIOARĂ – 18 AUGUST 2017

Gasesti in religie un fel de leac benefic intr-un moment dificil, ca atare o vizita la biserica, o discutie cu un duhovnic sau doar cateva minute de meditatie in rugaciune au efecte fantastice asupra ta. Parca esti revigorat, vindecat, eliberat de tot ce te facea sa nu te simti in apele tale. Intotdeauna vei gasi alinare, liniste, solutii si ajutor de sus, totul e sa-l ceri ca atare indreapta-ti cu mai multa incredere ochii si inima spre cer. Cerurile iti raspund de fiecare data daca te deschizi sufleteste si soliciti ajutor divin. Poti primi azi un fel de sfat edificator la una din problemele care te macina, dar nu vine pus pe tava, ci sub forma unei metafore, a unei pilde simbolice, a unei povesti cu talc.

HOROSCOP BALANȚĂ – 18 AUGUST 2017

Te simti foarte bine in anturajul in care intri azi, unde esti primit cu bratele deschise de parca tu ai fi personajul central al acestei adunari. Poate exista un motiv de sarbatorit, poate e un succes colectiv la care ai contribuit si tu cu un rol important, si acum e vremea sa petreceti. Si in cuplu se resimte un aer proaspat, bun pentru un dialog sincer, si daca ai ocazia de a petrece cateva ore linistite alaturi de partener, veti alunga indoiala de peste multe probleme care va preocupa. La final e loc si de putina distractie.

HOROSCOP SCORPION – 18 AUGUST 2017

Cuvantul de ordine al zilei este iubire, deci investeste sentimente curate si adevarate in tot ce faci, chiar daca te ocupi de ceva care nu pare sa mearga perfect. Cu cat investesti mai multe ganduri frumoase in planurile tale, cu atat ele se vor evolua mai usor spre succes. Cat timp privesti orice situatie cu frica si cu nesiguranta, cu atat mai multa putere dai esecului sa se instaleze, ca atare deschide inima si emite de acolo cantitati uriase de iubire, de pasiune, de placere, de emotie si ai sa vezi imediat diferenta. Mergi la serviciu cu iubire. Fa mancare sau curatenie acasa cu iubire. Si astfel toate roadele muncii tale, chiar obligatii fiind, vor fi demne de lauda!

HOROSCOP SĂGETĂTOR – 18 AUGUST 2017

Parca ai mai trecut printr-un astfel de moment, care se repeta obsedant la intervale de timp, aproape ciclic. Tocmai pentru ca nu e prima oara cand simti emotia de acum, vei sti sa-i faci fata cu brio, chiar daca nu pare a fi cea mai placuta senzatie. Esti epuizat, dar tu stii ca dupa o astfel de cadere, vine imediat si partea buna. Tu evoluezi pe o sinusoida, ba sus, ba jos, dar intotdeauna dupa un coboras esti convins ca vine iar urcusul. Il astepti cu incredere, dar profiti momentan de ritmul mai lent in care se desfasoara evenimentele. Chiar daca nu apare inca soarele la orizont, te consolezi cu o oarecare stare de liniste.

HOROSCOP CAPRICORN– 18 AUGUST 2017

Ia in calcul toate posibilitatile cu privire la sensul in care poate evolua proiectul la care iti aduci contributia. Nu exista o singura cale de mers, ci ar fi mai multe, dar deocamdata nu te opri asupra uneia singure. Asteapta sa apara toate variantele sau sa analizezi situatia din mai multe unghiuri si abia la final sa stabilesti care e cea mai buna pentru asteptarile tale. Important e ca ai de unde alege, nu esti presat de o singura solutie care, eventual, nici sa nu te multumeasca. Acum ai la dispozitie atat de multe posibilitati, incat e o placere sa stai si sa le analizezi pe fiecare in parte.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – 18 AUGUST 2017

Esti blocat intr-o idee fixa impusa de anturajul nepotrivit in care te afli. De fapt, nu esti lasat sa treci peste acest hop, pentru ca ai alaturi de tine oameni fricosi, demodati, rigizi, care nu te lasa nici macar sa incerci sa faci ceva ca sa depasesti impasul. E nevoie de o viziune complet noua asupra situatiei in care te afli, una mai indrazneata, mai moderna, eliberata de toate acele piedici puse de fricile celor din jur. Nu te crampona in limitele dictate de cei din jur care iti vorbesc despre sensul in care mergi doar in termeni sumbri. Ai curajul sa scapi de sub aceasta influenta nefasta: tu chiar poti face ceea ce ceilalti spun ca ar fi imposibil!

HOROSCOP PEȘTI – 18 AUGUST 2017

Ai de a face cu persoane care nu merita increderea ta, si pentru ca nu te poti baza nici pe sprijinul lor, nici pe informatiile pe care le transmit, practic bati pasul pe loc si nimic nu merge. Profitorii sunt piedica principala a marilor tale planuri, pentru ca la tot pasul ei vor incerca sa ti se bage pe sub piele ca sa afle ce gandesti. Refuza sa faci echipa cu alte persaoane, pentru ca acestea mai mult strica ceea ce cladesti tu si vor arunca pe umerii tai tot felul de vini care nu-si apartin. Colaborarea este defectuoasa din cauza tradarii unora.

Sursa info: acvaria.com

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI – 18 AUGUST: Nativii Raci dau piept cu o situaţie neprevăzută care le taie tot elanul
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Acces Direct. Moarte învăluită în mister. Fiul Gabrielei, dispărut în urmă cu trei ani, ar fi fost găsit fără suflare în Germania. Pe cine bănuiește familia
Emisiuni TV • la 18:11
Acces Direct. Moarte învăluită în mister. Fiul Gabrielei, dispărut în urmă cu trei ani, ar fi fost găsit fără suflare în Germania. Pe cine bănuiește familia
  • Moarte învăluită în mister
  • Fiul Gabrielei, dispărut în urmă cu trei ani, ar fi fost găsit fără suflare în Germania
  • Pe cine bănuiește familia
Mirel, criminalul din Timișoara, vizitat de familie închisoare. Ce a făcut mama tânărului care a ucis-o pe studenta de la medicină pe toată durata vizitei
Stiri interne • la 17:57
Mirel, criminalul din Timișoara, vizitat de familie închisoare. Ce a făcut mama tânărului care a ucis-o pe studenta de la medicină pe toată durata vizitei
  • Mirel, criminalul din Timișoara, a fost vizitat de familie închisoare
  • Ce a făcut mama tânărului care a ucis-o pe studenta de la medicină pe toată durata vizitei
Incendiu puternic la o fabrică din Bacău. Pompierii au intervenit de urgență / FOTO
Stiri interne • la 17:48
Incendiu puternic la o fabrică din Bacău. Pompierii au intervenit de urgență / FOTO
  • Incendiu puternic la o fabrică din Bacău
  • Pompierii au intervenit de urgență / FOTO
Acces Direct. Lavinia, în pragul disperării din cauza fostului soț. Îl acuză pe bărbat de răpire internațională. Ar fi încercat să se răzbune pe ea
Emisiuni TV • la 17:46
Acces Direct. Lavinia, în pragul disperării din cauza fostului soț. Îl acuză pe bărbat de răpire internațională. Ar fi încercat să se răzbune pe ea
  • Acces Direct. Lavinia, în pragul disperării din cauza fostului soț
  • Îl acuză pe bărbat de răpire internațională
  • Ar fi încercat să se răzbune pe ea
Sarah Dumitrescu a semnat! Fiica Anamariei Prodan face senzație în baschet la 24 de ani / FOTO
Alte sporturi • la 17:37
Sarah Dumitrescu a semnat! Fiica Anamariei Prodan face senzație în baschet la 24 de ani / FOTO
  • Sarah Dumitrescu a semnat
  • Fiica Anamariei Prodan a trecut la o nouă etapă
Avertizare ANM de ultim moment! Cod galben de vânt puternic în mai multe județele din România
Meteo • la 17:21
Avertizare ANM de ultim moment! Cod galben de vânt puternic în mai multe județele din România
  • Avertizare ANM de ultim moment
  • Cod galben de vânt puternic în mai multe județele din România
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close