Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI – 18 NOIEMBRIE: Săgetători, grijă la sănătate! Riscul de îmbolnăvire este foarte mare astăzi

HOROSCOPUL ZILEI – 18 NOIEMBRIE: Săgetători, grijă la sănătate! Riscul de îmbolnăvire este foarte mare astăzi

Publicat pe 17.11.2016 la 20:50 Actualizat pe 18.11.2016 la 12:52

Astrele ne guvernează atent viața și ne influențează alegerile mai mult decât ne-am putea imagina. Uite ce ne-au pregătit pentru ziua de 18 noiembrie, potrivit acvaria.com.

HOROSCOPUL ZILEI – 18 NOIEMBRIE: Săgetători, grijă la sănătate! Riscul de îmbolnăvire este foarte mare astăzi

foto:spynews

Astrele ne guvernează atent viața și ne influențează alegerile mai mult decât ne-am putea imagina. Uite ce ne-au pregătit pentru ziua de 18 noiembrie, potrivit acvaria.com.


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Berbec

Inainte de a judeca pe cineva, gandeste-te in ce stare psihica este acesta. Nu cumva atitudinea ta e prea agresiva pentru el? Ai in fata o persoana atat de fragila incat trebuie sa te porti cu ea ca si cu o floare: cu tact, cu delicatete, punandu-te mai mult in pielea sa. Inainte de a deschide gura, analizeaza un pic tonul si intentiile pe care vrei sa le transpui in cuvinte. Tie ti-ar placea sa vorbeasca cineva cu tine asa cand nu esti in cea mai buna stare emotionala? Cu siguranta nu, deci ajusteaza-ti si tu replicile pentru a nu face pe cineva sa sufere mai mult decat e cazul. Cu amabilitate, cu duhul blandetii, cu iubire, poti sa-ti transmiti altfel mesajul, chiar daca e vorba de critici!


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Taur
Chiar daca nu ai alaturi de tine persoana cea mai potrivita pentru starea in care te afli, nu generaliza spunand ca esti singur, ca nimeni nu te iubeste sau nu te intelege. E doar o perioada mai terna, mai rece, in care resimti un oarecare blocaj de comunicare cu cei din jur, mai ales in relatia cu sexul opus, care merge cel mai defectuos. Femeile nu sunt sustinute de barbati, barbatii nu sunt intelesi de femei, si de la o banala confruntare la un conflict conjugal nu mai e decat un pas. S-au acumulat tensiuni care se cer echilibrate cu toleranta, deci nu-l privi pe cel de langa tine ca pe un inamic, ci ca pe un om care trece si el prin momente dificile, la fel ca tine. Sunteti la fel de stresati, deci intelege-l!


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Gemeni
Discuti cu familia despre planurile de viitor si iti place sa le iei pe toate la bani marunti ca sa descoperi pe ce resurse te poti baza. Fiecare isi aduce contributia cumva, mai pune cate o caramida oricat de mica la atingerea acelui scop. Sunt toate sansele sa se aseze lucrurile exact asa cum doreai, deci, intr-un limbaj mai comun, iti ies pasientele de minune! Poate nici tie nu-ti vine a crede sa vezi ca toate elementele isi gasesc exact locul cel mai potrivit, ca si cum ar face parte dintr-un plan divin clar stabilit acolo sus pentru tine. Exista o sincronicitate perfecta, o poti numi soarta, o poti numi coincidenta, dar intervine la tanc pentru ca tu sa-ti vezi dorinta implinita.


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Rac
Felul in care te priveste lumea azi iti mareste stima de sine. Chiar aveai nevoie de cuvinte atat de frumoase, de aprecieri sincere, de gesturi de afectiune si prietenie ca cele care vin azi catre tine, pentru ca de aici iti extragi energia de a merge mai departe. Ca atare, cand iti pierzi increderea in tine si stima de sine e la un nivel periculos, incearca sa te privesti prin ochii celor care tin cu adevarat la tine. Numai cel care te iubeste profund si sincer te va ajuta sa-ti (re)descoperi calitatile si te va incarca de energie pozitiva si curaj, ca atare tine-i pe cei dragi alaturi ca sa-ti ridice moralul. In ochii lor vezi cat de multe meriti!


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Leu

Esti nesigur pe unele aspecte si se vede ca mergi ca pe o gheata subtire, prudent, temator si pesimist deopotriva. Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parca s-au adunat in jurul tau numai oameni care iti prezinta viitorul in cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan cand ai mai multa energie sau care te influenteaza si pe tine in mod negativ. Nu ar trebui sa tii cont de factorii de stres din jur, pentru ca tu stii mai bine pe ce te poti baza, si in fond, fiecare intra in joc cu resursele proprii catre succes. Tu ai destule, foloseste-te de ele, nu te mai indoi!


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Fecioară

Nu ai curaj, azi, sa-ti exprimi eficient opinia, pentru ca nu ai incredere in ceea ce vrei sa spui. De fapt, nu ai incredere in capacitatea ta de a te face corect inteles, dar ai uitat ca tu esti un expert in tot ce tine de comunicare! Lasa pesimismul deoparte, spune ca da, poti, stii, ai toate calitatile sa exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau in minte, fara teama de a fi gresit inteles sau interpretat in fel si chip. Doar un pic sa dai la o parte frica de a vorbi in public sau de a-ti expune parerea in fata unor oameni care nu sunt intru totul de acord cu tine, si ai sa vezi ca discutia va curge de la sine, atingandu-ti usor scopurile. Deschide gura, tu ai ce spune si, mai ales, stii s-o spui!


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Balanță

Trebuie sa iti vindeci inima inainte de a incepe o noua iubire, deci nu te aventura intr-o alta relatie fara sa fii sigur ca te-ai debarasat de tot ce te mai leaga inca de cea trecuta. Iarta, uita, inchide acel capitol care tine de trecut si nu mai cauta mereu refugiu in amintirile frumoase de odinioara, pentru ca acum e un moment ideal pentru a te purifica sufleteste. Da, o noua iubire ar avea acel efect de balsam pentru un suflet inca impovarat. Dar ar fi bine sa te eliberezi chiar inainte de a incepe o alta idila, ca sa nu reversi asupra ei vechile tale vise. E nevoie de aer proaspat pentru inima ta!


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Scorpion
Toata viata esti la o scoala la care ai ocazia sa mai inveti ceva nou, iar lectia pe care o primesti azi tine e o lectie de management! Da, poti invata sa-ti administrezi mai bine resursele, fie ca e vorba de banii pe care ii manipulezi, fie ca e vorba de timpul pe care il ai la dispozitie, dar ai sansa de a descoperi cum sa devii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce ti se ofera, ca nu cumva sa le risipesti aiurea. Invata ori de cate ori ai ocazia de a mai afla ceva util de la cineva cu mai multa experienta de viata, pentru ca el a experimentat deja ceea ce tu abia acum descoperi pas cu pas, si ti-ar putea da ponturi deja verificate.


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Săgetător
Nu te simti in apele tale, te-ai trezit inca de dimineata cu o stare de slabiciune fizica ce anunta o posibila boala. Nu te lasa coplesit de aceste simptome, ci ia imediat masuri. Nu te aventura direct la sertarul cu medicamente si nici nu da buzna in farmacie, pentru ca nu acolo e remediul. Il ai chiar tu, la purtator, si este in mintea ta. Daca mintea ta nu accepta instalarea bolii, daca iti spui cu tarie ca esti in stare perfecta si nu dai voie durerii sa creasca, maine te vei trezi ca nou! De tine depinde cat se puternic esti in fata fricii ca boala sa nu te doboare. Doar tu ii poti spune: pleaca! Energia vindecatoare e in tine insuti!


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Capricorn

Totul se invata, nu devii specialist peste noapte, ca atare nu pretinde de la tine performanta fara sa exersezi suficient! Esti abia la inceputul unui proiect care evolueaza promitator, dar incearca sa-ti domolesti nerabdarea, pentru ca e cale lunga pana la apogeul visat. Important e ca in fiecare zi care te duce spre acel tel mai inveti ceva important, mai pui o caramida la edificiul pe care il ridici, intr-un antrenament riguros si ambitios catre succes. Nu te opri din aceasta evolutie, chiar daca e lenta, dar important e ca tot ce acumulezi se aduna intr-un tot unitar de care esti mandru. Iti place cum te formezi, constient ca totul se cladeste pas cu pas, prin practica.


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Vărsător
Porneste cu incredere noul proiect la care te gandesti de ceva vreme, dar tot il tineai in asteptare pentru momentul pe care il considerai potrivit. Acum da, e momentul potrivit pentru a-i da startul, dar nu-ti stabili deja o strategie in detaliu, pentru ca multe idei vor veni pe parcurs. Acum important e scopul, sa ti-l alegi, si startul, sa pornesti spre tinta visata. Pas cu pas, se vor arata toate solutiile si caile care duc acolo unde ai decis sa ajungi. Multe din aspecte utile in atingerea acestui scop vor aparea pe parcurs, de la o zi la alta, de la o etapa la alta, deci porneste la drum cu rabdare si ambitie, atent la tot ce se iveste


HOROSCOP 18 NOIEMBRIE – Pești

Ti se citeste pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la baza un puternic sentiment de siguranta. Ai impresia ca toate merg asa cum trebuie, ca toate sunt la locul potrivit, ca mergi pe teren solid, si resimti aceasta stare generala de bine ca pe un dar divin, ca pe un bonus de la Univers care iti transmit astfel ca esti iubit, ocrotit, in siguranta, si niciodata nu esti singur. Daca te incarci de aceasta superba emotie pozitiva, vei reusi mai apoi sa o transmiti si tu altora prin gesturi, vorbe si sentimente, pentru ca… dar din dar se face rai! Ofera, daruieste, iubeste, zambeste, incalzeste si tu alte suflete!


B.H.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI – 18 NOIEMBRIE: Săgetători, grijă la sănătate! Riscul de îmbolnăvire este foarte mare astăzi
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Feli, revedere emoționantă cu învățătorul ei după 27 de ani. Ce i-a spus dascălul artistei: "De atunci aveai aere de vedetă..." / VIDEO
Showbiz intern • la 11:48
Feli, revedere emoționantă cu învățătorul ei după 27 de ani. Ce i-a spus dascălul artistei: "De atunci aveai aere de vedetă..." / VIDEO
  • Feli și-a revăzut învățătorul după 27 de ani
  • Ce i-a spus dascălul
Chiar dacă a obținut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, Cristina Cioran tot nu are liniște: „Am muncit o viață...”. Ce spune datoriile pe care le are
Showbiz intern • la 11:16
Chiar dacă a obținut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, Cristina Cioran tot nu are liniște: „Am muncit o viață...”. Ce spune datoriile pe care le are
  • Cristina Cioran, noi detalii despre scandalul cu fostul iubit
  • Vedeta susține că nu are nici în prezent liniște din cauza lui Alex Dobrescu
Star Matinal. Lidia Buble, despre legătura pe care o are cu divinitatea. Cum și-a ghidat artista viața după credință: "Îl simt pe Dumnezeu..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 11:16
Star Matinal. Lidia Buble, despre legătura pe care o are cu divinitatea. Cum și-a ghidat artista viața după credință: "Îl simt pe Dumnezeu..." / VIDEO
  • Cum și-a ghidat Lidia Buble viața după credință
  • Artista, recunoscătoare părinților pentru lecțiile primite
Xtra Night Show. Stelian Ogică, alături de soția lui, Alexandra, pe terenul de fotbal. Cei doi sunt căsătoriți de un an: „Sunt un bărbat împlinit”
Emisiuni TV • la 10:27
Xtra Night Show. Stelian Ogică, alături de soția lui, Alexandra, pe terenul de fotbal. Cei doi sunt căsătoriți de un an: „Sunt un bărbat împlinit”
  • Stelian Ogică, alături de soția lui, Alexandra, pe terenul de fotbal
  • Cei doi sunt căsătoriți de un an
Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei în care a crezut că nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Dacă ai încredere..." / VIDEO
Stiri interne • la 10:22
Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei în care a crezut că nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Dacă ai încredere..." / VIDEO
  • Monica Davidescu, o lecție pentru femeile puternice
  • Cum își va petrece soția lui Aurelian Temișan Sărbătorile Pascale
Star Matinal. Oana Lis, despre cum gestionează problemele care apar în viața ei. Vedeta spune că a învățat să se accepte așa cum e: "Sunt uneori..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:59
Star Matinal. Oana Lis, despre cum gestionează problemele care apar în viața ei. Vedeta spune că a învățat să se accepte așa cum e: "Sunt uneori..." / VIDEO
  • Oana Lis a învățat să se accepte așa cum e
  • Soția lui Viorel Lis luptă cu greutățile cu zâmbetul pe buze
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
recomandare pe antena3.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close