Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 23 SEPTEMBRIE: Nativi Peşti, ar fi bine să vă puneţi doar pe voi azi în prim plan

HOROSCOPUL ZILEI - 23 SEPTEMBRIE: Nativi Peşti, ar fi bine să vă puneţi doar pe voi azi în prim plan

Publicat pe 23.09.2016 la 00:30 Actualizat pe 23.09.2016 la 01:52

Astrele aduc veşti bune pentru toate zodiile astăzi, 23 septembrie. Există unele însă, care vor primi şi veşti mai puţin plăcute. Fiţi atenţi cum reacţionaţi!

HOROSCOPUL ZILEI - 23 SEPTEMBRIE: Nativi Peşti, ar fi bine să vă puneţi doar pe voi azi în prim plan

Sursa foto: arhivă

Astrele aduc veşti bune pentru toate zodiile astăzi, 23 septembrie. Există unele însă, care vor primi şi veşti mai puţin plăcute. Fiţi atenţi cum reacţionaţi!

HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016 – BERBEC
Ceea ce se petrece azi in jurul tau te pune pe tine in valoare, dar nu neaparat in cea mai buna forma posibila. Tot ce spui, tot ce faci, iese in evidenta intr-un fel aparte, pentru ca nu poti sta cuminte fara un gest cat de cat socant despre care lumea sa vorbeasca, dar nu sunt gesturi cu care te poti mandri intru totul. Unii ar putea sa te denigreze, sa te barfeasca, sa te puna intr-o lumina defavorabila, ceea ce te obliga sa vorbesti si mai mult de tine, dar nu toata lumea te apreciaza. Nu poti multumi pe toata lumea.


HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016– TAUR
Joci un rol important in grupul din care faci parte, fie ca e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tai. Lumea iti apreciaza sfaturile si compania, pentru ca esti o sursa de energie pozitiva pentru ei. Stiu ca intotdeauna se pot baza pe ajutorul tau, pentru ca tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decat ei, deci le poti fi de folos cand ei se simt blocati in ceata. Au darul de a-i invata pe altii ce sa faca, de parca tu ai fi o enciclopedie ampla de solutii si raspunsuri, la care se poate apela usor. O faci cu sinceritate si neconditionat doar pentru ca tu detii solutia pentru ei: de ce ai tine-o doar pentru tine?


HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016 – GEMENI
Banii pe care ii primesti ori nu sunt de ajuns pentru a-ti satisface o dorinta, ori nu sunt la nivelul meritat, desi ar trebui sa te ridici pentru drepturile tale. Toleranta are si ea o limita, deci nu poti trece cu vederea ca esti platit prea putin sau ca eforturile tale nu sunt apreciate la justa valoare. Evident, fiecare simte ca merita mai mult, dar uneori trebuie sa-ti ajustezi pretentiile si in functie de ce iti poate oferi cel cate te plateste. Multi vor aminti de criza atunci cand vine vorba sa semneze cecul!


HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016 – RAC
Dialogul este un pic cam agitat astazi, pentru ca ai tinut in tine mult timp o serie de aspecte bine pazite carora le-a venit acum randul sa fie exprimate. E vremea destainuirilor, a adevarurilor spuse pe sleau, a secretelor descoperite, dar e posibil ca efectul acestor confesiuni sa nu fie unul prea placut, ci pot genera tensiuni si mai mari. Daca ai continua sa taci, probabil ar fi mult mai bine pentru relatia ta cu anumite persoane, pentru ca nu oricine apreciaza sinceritatea si dezvaluirile transante.


HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016 – LEU
Fii foarte precaut in orice tip de tranzactie, deoarece exista riscul sa fii inselat sau sa comiti o eroare greu de reparat. Poti bate palma cu o persoana care nu merita increderea ta si care poate profita ori de credulitatea ta, ori e bunavointa ta pentru a obtine ceva in avantajul propriu. Numara cu atentie restul la cumparaturi, stai cu ochii pe portofel in inghesuiala si citeste bine clauzele contractelor pe care esti gata sa le semnezi, deoarece se poate infiltra un mic aspect din care ai putea avea de pierdut mai tarziu.


HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016 – FECIOARĂ
Cel mai de pret lucru, in acest moment, e faptul ca cineva care tine cu adevarat la tine iti sta alaturi la bine si la greu. E dispus sa preia pe umerii sai ceva din problemele tale, sare in ajutorul tau oricand ai nevoie si. astfel, totul merge mult mai usor pentru ca nu esti singur in fata provocarilor vietii. E modul sau de a-ti intoarce niste servicii similare pe care si tu, cu alte ocazii, i le-ai daruit cu inima deschisa, oferindu-va unul altuia tot suportul necesar in momente cheie. Privesti la el cu incredere, cu recunostinta, mandru ca ai asemenea prieten!

HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016 – BALANŢĂ
Nu stii cum sa tratezi oportunitatile acestei zile, de parca acelasi lucru ar contine si o recompensa, dar si un motiv de suparare. Nu le poti avea pe toate la cote maxime, chiar si cele mai frumoase reusite au la baza un pret de platit, dar merita sa-l platesti, daca la final te asteapta succesul. Nu te gandi nicio clipa ce pierd ceilalti cand tu castigi, pentru ca asa e viata: cand unul urca, altul coboara! Bucura-te de sansa ta, nu plange pentru tristetea altuia de langa tine; acum contezi doar tu.


HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016 – SCORPION
Te simti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai misca si esti gata sa renunti, coplesit de pesimism. Aduna-ti fortele si indreapta-ti privirea si spre cer, pentru ca de acolo va veni si solutia adecvata. Totul e sa crezi cu tarie ca vrei acel ajutor, sa il lasi sa se manifeste in viata ta si, daca vine sub alta forma decat cea pe care ai fi dorit-o tu sau nu coincide cu propriile tale principii, s-o accepti totusi. Nu intotdeauna solutia divina e aceeasi cu cea umana, deci nu te impotrivi, pentru ca sigur e varianta optima pentru tine in acel moment. Nu te astepta ca un vis implinit sa arate neaparat asa cum ti l-ai imaginat tu.


HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016 – SĂGETĂTOR
Iubirea poate fi un joc si la fel te comporti si tu, astazi, fata de cel cu care dezvolti o relatie. Nu privesti intalnirile cu el ca si cum ar necesita un comportament mai special, mai controlat sau mai serios, ci te lasi dus de val, de emotii, de senzatii, fara sa te gandesti neaparat la viitor. Consideri ca sunt momente cand e mai bine sa te lasi purtat de destin incotro vrea el, fara sa urmaresti ceva anume. Si celalalt se bucura de senzatii placute si frumoase, deci de ce sa nu va jucati un pic? Va veni si ziua asumarii responsabilitatilor, dar nu acum!

HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016 – CAPRICORN
Ar fi bine sa te asezi doar pe tine azi in prim plan si sa te ocupi mai mult de tine. Ai si tu nevoie de ocrotire, de ingrijire, de infrumusetare, de aceea orice activitate in care acorzi prioritate corpului sau sufletului tau este binevenita. Ca mergi la un concert sau citesti o carte, ca te duci la coafor sau la sala de sport, efectele acestor daruri pe care singur ti le oferi cu ingaduinta se vor vedea imediat si se vor traduce prin buna dispozitie, calm, tonus ridicat si o stare de confort general de care rareori ai parte. Lasa pe oricine altcineva la o parte si adu-ti aminte de propriile tale nevoi si dorinte.

HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016 – VĂRSĂTOR
Lumea nu te intelege deci sa nu te mire ca auzi in jurul tau si judecati nemeritate sau incorecte la adresa ta. E pentru ca tu esti cu cativa pasi inaintea multora iar ei nu pot accepta viziunea ta moderna, avangardista originala. Mergi pe calea ta, nu te lasa nici oprit din drum si nici tras inapoi de cei cu pareri conservatoare. Intr-o zi iti vor da dreptate si vor gandi ca tine, dar tu deja vei fi atins un nivel net superior lor. Tu trebuie sa ai rabdare cu cei demodati, invechiti sau fricosi sa mai incerce si altceva, pentru ca tu esti liber sa urci pana unde vrei, dar cat mai sus!

HOROSCOP – 23 SEPTEMBRIE 2016 – PEŞTI
Te simti bine printre oameni care tin la tine orice ai face si, cu asemenea suport, prinzi si mai mult curaj sa te implici in activitati cu un consum emotional maxim. De dragul lor, esti capabil de orice si, daca mai primesti si din partea lor aceleasi gesturi de prietenie si afectiune, puteti construi impreuna planuri marete. Uneori ajunge doar sa stii ca esti sustinut, ca esti apreciat indiferent ce ai face, pentru ca prezenta celor dragi, a familiei, a prietenilor, este cea care te impinge de la spate. Ei iti ofera mult, la fel oferi si tu in schimb.

Sursa info: acvaria.com

D.D.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 23 SEPTEMBRIE: Nativi Peşti, ar fi bine să vă puneţi doar pe voi azi în prim plan
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Vești bune pentru români! A fost lansat programul ”primul student din familie”. Cine poate beneficia de ajutor financiar
Stiri interne • la 17:15
Vești bune pentru români! A fost lansat programul ”primul student din familie”. Cine poate beneficia de ajutor financiar
  • Ce înseamnă programul ”primul student din familie”
  • Guvernul vine cu un nou beneficiu pentru studenți
Alertă la un spital din București! A fost înregistrat primul caz de febră tifoidă. Care sunt simptomele
Stiri interne • la 16:59
Alertă la un spital din București! A fost înregistrat primul caz de febră tifoidă. Care sunt simptomele
  • Alertă la Spitalul Victor Babeș din Capitală
  • Primul pacient din 2024 cu febră tifoidă
Acces Direct. Georgian vrea să își recupereze fetița, după ce a fost luată de fosta lui soție. Femeia ar fi maltratat copilul: ”A trântit...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:48
Acces Direct. Georgian vrea să își recupereze fetița, după ce a fost luată de fosta lui soție. Femeia ar fi maltratat copilul: ”A trântit...” / VIDEO
  • Georgian și-a spus povestea în lacrimi
  • Bărbatul își dorește ca fiica lui să fie adusă acasă la el
Cornel Dinicu scapă de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor
Stiri interne • la 16:33
Cornel Dinicu scapă de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor
  • Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu
  • Afaceristul va merge la Ferma Dacilor pentru a aduce un omagiu victimelor
Iuliana Tudor, declarații emoționante după moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferință: ”E o luptă” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:22
Iuliana Tudor, declarații emoționante după moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferință: ”E o luptă” / VIDEO
  • Cum a trecut Iuliana Tudor peste pierderea mamei sale
  • Prezentatoarea TV a fost profund afectată
Dan Bittman are o dorință specială de ziua lui de naștere. Ce își dorește marele artist de la viață: „O doamnă trecută de 70-80 de ani, miliardară” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:17
Dan Bittman are o dorință specială de ziua lui de naștere. Ce își dorește marele artist de la viață: „O doamnă trecută de 70-80 de ani, miliardară” / VIDEO
  • Dan Bittman are o dorință specială de ziua lui de naștere
  • Ce își dorește marele artist de la viață
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
recomandare pe observatornews.ro
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
recomandare pe as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
recomandare pe antena3.ro
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
recomandare pe antena3.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Floarea pe care să o plantezi lângă morcovi. Va ţine la distanţă dăunătorii, aşa procedează bunicii
recomandare pe playtech.ro
Floarea pe care să o plantezi lângă morcovi. Va ţine la distanţă dăunătorii, aşa procedează bunicii
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
recomandare pe playtech.ro
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
recomandare pe Ciao.ro
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Atenție! Rămânem fără apă caldă și căldură
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenție! Rămânem fără apă caldă și căldură
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
recomandare pe dailybusiness.ro
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close