Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI: 25 AUGUST - Leii sunt faţă în faţă cu un nou început

HOROSCOPUL ZILEI: 25 AUGUST - Leii sunt faţă în faţă cu un nou început

Publicat pe 24.08.2017 la 22:28 Actualizat pe 24.08.2017 la 22:29

Horoscopul zilei de 25 August vine cu veşti pentru toate zodiile. În timp ce Leii sunt faţă în faţă cu un nou început, Balanţele traversează o perioadă în care nimic nu pare să înainteze. 

HOROSCOPUL ZILEI: 25 AUGUST - Leii sunt faţă în faţă cu un nou început

Horoscop

pixabay.com

Horoscopul zilei de 25 August vine cu veşti pentru toate zodiile. În timp ce Leii sunt faţă în faţă cu un nou început, Balanţele traversează o perioadă în care nimic nu pare să înainteze.

HOROSCOP 25 AUGUST - Berbec
Sentimentele iti sunt impartasite cu aceeasi intensitate de catre partener, ceea ce iti da incredere in viitor. Este momentul unei schimbari favorabile in cuplu, si nu mai esti nici nesigur, nici timid, ci ai curaj sa recunosti deschis, public, in fata tuturor, ceea ce simti. Planurile comune prind contur si gasesti sprijinul necesar din partea parintilor sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului vostru. Daca ai ajuns deja la angajamente, de acum poti fi convins ca ai pe cine trebuie alaturi, dar nu te culca pe laurii victoriei. Lupta in continuare pentru dragoste!

HOROSCOP 25 AUGUST - Taur
Tu esti propriul magician pentru ceea ce vrei sa obtii in viata, deci nu spera miracole din senin, cat timp ai un as in maneca de care te poti folosi cand vrei! Orice poti atinge cu acest instrument magic pe care il ai la indemana: succesul, prosperitatea, iubirea! Nu te gandi la cine stie ce scamatorii oculte, pentru ca nu de asta ar fi vorba, ci doar sa-ti pui la treaba atuurile pentru ca tu ai multe la dispozitie, dar nu prea stii sa le valorifici asa cum ar trebui. Porneste ceva, ia o decizie, fa primul pas, pentru ca dupa aceea vor veni si roadele, ca atare primul lucru e sa spui odata: vreau - pot - start!

HOROSCOP 25 AUGUST - Gemeni
Ai o oarecare tendinta spre izolare, o ciudata atractie spre locuri uitate, departe de lume, sau te retragi din iuresul lumii pentru ca ai ceva important de studiat si te inchizi de buna voie in casa. Nu esti usor de vazut la ochi, preferand singuratatea. Calatoriile sunt si ele problematice, apar piedici sau modificari de program care te vor tine sau chema inapoi acasa. Nu esti intr-o pasa prea buna, cuprins deodata de tot felul de complexe, de angoase, de ganduri, fara a avea incredere in tine de aceea respingi total contactul cu lumea.

HOROSCOP 25 AUGUST - Rac
Cu ajutorul potrivit, toate pot reveni la normal, ca atare cea mai mare atentie trebuie sa o acorzi sfaturilor care vin acum de pretutindeni. Ai destui prieteni buni care pot participa cu ceva la planurile in desfasurare, dar numai de tine depinde sa discerni intre tot ce afli in jurul tau. Cineva iti da un exemplu de moderatie, de modestie, de cumpatare si daca faci ca el, ai numai de castigat, ca atare nu face nimic din ceea ce poate da peste cap o stare de lucruri asezata deja pe un teren stabil.

HOROSCOP 25 AUGUST - Leu
Esti in fata unui nou inceput si, ca de obicei, te inflacarezi foarte repede, dar nu de entuziasm e nevoie acum, ci de un control foarte riguros al resurselor. Nu investi tot ce ai din prima clipa, ci dramuieste-ti bine fortele pe termen lung, deoarece mai e mult pana la succes. Acum e doar prima etapa, poate si cea mai dificila, cand trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui start, dar nu te grabi! Nu cere rezultate imediate, nu te dezumfla daca nu ajungi peste noapte la ce ti-ai propus, ci investeste cu cap, cu determinare, cu grija tot ce tine de tine. Daca pornesti la drum si dai tot ce stii din prima etapa, cum vei administra resursele mai departe? Tine fraiele, domoleste caii!

HOROSCOP 25 AUGUST - Fecioara
Iti faci griji fara rost, cand tot ce ai avea nevoie in acest moment ar fi o strategie foarte detaliata pentru a depasi hopul care consideri ca te tine pe loc. Nu e deloc un impas, asa cum ai putea spune, ci doar un moment de respiro inainte de a porni o noua etapa, si mai dificila, si mai plina de evenimente. Stabileste obiective, spune clar ce vrei sa atingi, pentru ca, dupa ce-ti clarifici mai bine directia, se vor arata foarte repede si caile de a ajunge acolo unde ti-ai propus. Cand faci ordine in propriile idei, vei gasi imediat si oamenii care te pot ajuta si solutiile de a rezolva orice piedica, deci concentreaza-te asupra planului tau!

HOROSCOP 25 AUGUST - Balanta
O vreme, nimic nu parea sa mai inainteze, dar pesemne ca era doar linistea de dinaintea unui mare salt cu cateva etape mai in fata. Asa simti acum, ca dupa o prelunga asteptare, dintr-o data lucrurile capata un ritm mai alert, ducand din ce in ce mai repede spre un nivel superior pe care, dupa aceea, vor ramane mai multa vreme. E un semn bun ca a meritat sa astepti atat pana aici, chiar daca totul evolua mult mai lent decat ai fi tolerat tu, dar iata ca, atunci cand esti motivat, ai suficienta rabdare chiar si cand te misti ca melcul. Ai motive sa fii mandru de ceea ce ai obtinut.

HOROSCOP 25 AUGUST - Scorpion
O discutie fata in fata, ca de la egal la egal, va rezolva cu brio o problema majora de comunicare. La originea acestor animozitati se afla interpretarea gresita a unui cuvant sau a unei atitudini, de aceea e nevoie de o explicatie in care fiecare sa aiba dreptul sau la cuvant ca sa-si expuna punctul de vedere. Vei fi foarte multumit cand vei vedea ca ambele parti au ajuns la un consens si se clarifica situatia, ceea ce va restabili buna intelegere si atmosfera amicala de dinainte.

HOROSCOP 25 AUGUST - Sagetator
Este o zi cam agitata in mediul familial, de parca s-ar perinda prin casa ta foarte multa lume cu tot felul de probleme. Te implici trup si suflet in tot ce auzi de la cei dragi, de parca ar fi chiar problemele tale, dar incercarea ta de a fi de ajutor nu inseamna decat aglomerarea propriului tau program. Ceilalti se vor simti usurati ca ai intervenit tu, ca si-au desartat povara pe umerii altuia, pe cand tu nu-ti mai vezi capul de treburi din aceasta cauza, dublandu-ti lista de sarcini pentru o zi in care si tu ai fi avut dreptul la relaxare.

HOROSCOP 25 AUGUST - Capricorn
Ai grija la atitudinea agresiva pe care o adopti astazi, pentru ca, desi pe tine te ajuta sa-ti atingi scopurile, s-ar putea sa-l deranjeze pe altul. Cineva are de suferit din cauza nervilor tai, a tonului ridicat, a ambitiilor pe care le urmezi, de aceea trebuie sa cantaresti cu atentie cata energie investesti in planul in care te implici. A-i domina pe altii, a le da ordine, a o face pe seful doar pentru ca ai un interes personal, nu e pe placul multora. Fii ambitios si urmareste-ti scopul, dar nu face din asta un mod de a rani pe cei mai sensibili care pot considera orice cuvant mai dur ca pe un atac la persoana, chiar daca nu asta e intentia ta.

HOROSCOP 25 AUGUST - Varsator
Ai curaj sa ceri daca vrei sa si primesti ceva de la viata. Indiferent care sunt nevoile tale actuale, primul lucru e sa ridici ochii spre cer si sa ceri fara frica. Stii cum se spune: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti, deci acelasi lucru trebuie sa stea la baza dorintelor tale de astazi. Cere doar ceea ce stii ca poti duce, doar ceea ce ai cu adevarat nevoie, pentru ca, daca te-ai gandi un pic mai atent, ai vedea ca nu pui accent pe lucrurile care sunt cu adevarat esentiale. Alege cu mai multa grija ceea ce e cu adevarat potrivit pentru tine in acest moment, deci fa-ti lista dorintelor cu sinceritate si luciditate. Vezi cat de multe lucruri ai deja inainte de a mai cere!

HOROSCOP 25 AUGUST - Pesti
Daca nu incerci sa le controlezi pe toate, vei vedea ca propria intuitie te va duce acolo unde trebuie sa ajungi, deci lasa-te purtat de val. Inabusa gandirea, care poate veni cu reguli mult prea stricte pentru situatia de fata. Esti intr-un moment in care numai sufletul te va ajuta sa iei cele mai bune decizii, fara a incerca nici sa le stii pe toate dinainte, nici sa le conduci tu intr-o anumita directie, asa cum ar vrea ratiunea. Asteapta, imagineaza-ti ca esti o frunza dusa de apele care curg la vale si te vei trezi, la un moment dat, ca ai ajuns la destinatie fara sa fi facut eforturi prea mari decat sa plutesti in voie.

Sursă: acvaria.com

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.P.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI: 25 AUGUST - Leii sunt faţă în faţă cu un nou început
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Emisiuni TV • la 22:41
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
  • Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan
  • Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Retete • la 22:26
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
  • Rețetă de prăjitură cu portocale
  • Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Accident mortal în Râmnicu Vâlcea. O persoană a murit și alte patru victime au ajuns la spital, în stare gravă
Stiri interne • la 21:45
Accident mortal în Râmnicu Vâlcea. O persoană a murit și alte patru victime au ajuns la spital, în stare gravă
  • Accident mortal în Râmnicu Vâlcea
  • O persoană a murit și alte patru victime au ajuns la spital, în stare gravă
Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, prima apariție, după ce Costel Corduneanu a fost înmormântat astăzi: „Asta e, dăm înainte...”. L-a avut alături și pe unul dintre frații lui Emi Pian
Showbiz intern • la 21:27
Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, prima apariție, după ce Costel Corduneanu a fost înmormântat astăzi: „Asta e, dăm înainte...”. L-a avut alături și pe unul dintre frații lui Emi Pian
  • Costel Corduneanu a fost înmormântat astăzi
  • Fratele lui, Adrian, primele declarații după ce interlopul a fost condus pe ultimul drum
  • L-a avut alături și pe unul dintre frații lui Emi Pian
Descoperire șoc în Timișoara! Un cadavru a fost găsit în râul Bega și dus la IML
Stiri interne • la 21:08
Descoperire șoc în Timișoara! Un cadavru a fost găsit în râul Bega și dus la IML
  • Descoperite șoc în Timișoara.
  • Un cadavru a fost găsit în râul Bega și dus la INML
De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei. Când s-a produs ruptura dintre cele două: „M-a blocat pe rețelele de socializare”
Showbiz intern • la 20:48
De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei. Când s-a produs ruptura dintre cele două: „M-a blocat pe rețelele de socializare”
  • De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei
  • Când s-a produs ruptura dintre cele două
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close