Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI: 29 Octombrie: Nativii Capricorn, aveţi grijă la tonul pe care îl folosiţi astăzi, mai ales faţă de cei dragi sau cei din familie

HOROSCOPUL ZILEI: 29 Octombrie: Nativii Capricorn, aveţi grijă la tonul pe care îl folosiţi astăzi, mai ales faţă de cei dragi sau cei din familie

Publicat pe 28.10.2016 la 23:21 Actualizat pe 28.10.2016 la 23:58

Astrele au planuri mari pentru fiecare nativ în parte. Fiecare zodie va avea parte de diferite surprize pe parcursul acestei zile.

HOROSCOPUL ZILEI: 29 Octombrie: Nativii Capricorn, aveţi grijă la tonul pe care îl folosiţi astăzi, mai ales faţă de cei dragi sau cei din familie

foto: arhiva spynews

Astrele au planuri mari pentru fiecare nativ în parte. Fiecare zodie va avea parte de diferite surprize pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016- BERBEC

O relatie superba incepe sa se infiripeze la orizont, dar esti abia la primele semne, nu te grabi deja la etapa urmatoare. Bucura-te de fiecare pas necesar in aceasta evolutie, pentru ca tot ce inveti acum, incetul cu incetul, va contribui la consolidarea acestei relatii. Ca e o relatie profesionala, una de prietenie sau una de dragoste, trebuie sa fii constient ca nimic nu se cladeste peste noapte si nu ajungi la telul suprem cat ai bate din palme. E nevoie de timp sa va cunoasteti mai bine, e nevoie de adaptarea fiecaruia la stilul unic al celuilalt, deci cladeste caramida cu caramida acest edificiu care arata deja foarte promitator. Sunt mari sanse ca aceasta relatie sa dureze mai apoi o viata!

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016-TAUR

Copiii necesita multa atentie azi si, oricat de obosit ai fi, te dedici lor cu inima deschisa, constient ca fericirea lor depinde de disponibilitatea ta. Esti un parinte dedicat sau, daca nu ai proprii tai copii, esti profesorul ideal, unchiul preferat, educatorul perfect prin excelenta care isi pune toata grija in slujba celor mai mici, care au nevoie acum de compania ta. Nici nu simti oboseala daca primesti inapoi un zambet linistit, o imbratisare sincera de copil sau un multumesc din partea celor carora iti oferi azi inima, timpul, energia.

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016-GEMENI

Esti mai puternic decat crezi, chiar daca cineva din jurul tau incearca sa te intimideze cu ton ridicat sau cu diverse tehnici de manipulare, sperand ca asa se va impune. Cu siguranta ai un as in maneca de care vei sti sa te folosesti la momentul cel mai potrivit fara a apela catusi de putin la autoritate, agresivitate sau nervi, asa cum fac ceilalti. Ba chiar o astfel de confruntare de forte, cu oameni care ti se cred superiori, este o provocare excelenta pentru tine ca sa arati ce poti si sa-i invingi prin mijloace cinstite.

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016-RAC

Ai mare noroc ca cineva drag si mai matur este alaturi de tine si iti da sfaturi venite din inima. Te poti baza intru totul pe ceea ce iti transmite, pentru ca sunt cuvinte nascute si dintr-o minte limpede si experimentata, si dintr-un suflet mare! Iti vrea binele si pentru ca tine cu adevarat la tine, nu iti va spune decat ceea ce este in avantajul tau, sursa de intelepciune si de iubire deopotriva. Azi descoperi cine e langa tine trup si suflet, pentru ca exista cineva implicat, dornic sa te ajute si gata sa te indrume, daca ii ceri sfatul.

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016-LEU

Ai doua directii la dispozitie, dar niciuna nu-ti inspira mai multa incredere pentru a te decide rapid. Stai in cumpana, analizezi situatie pe toate fetele, inainte de a spune la ce varianta te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, sa alegi o cale iar peste cateva zile deja sa regreti, gandindu-te ce-ar fi fost daca porneai in cealalta directie? Daca ai putea amana marile hotarari pe altadata, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reusi sa vezi lucrurile echidistant si lucid, avand mereu dubii si semne de intrebare fara raspuns.

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016-FECIOARĂ

Stai un pic si analizeaza cu maxima exigenta ceea ce nu merge bine in planurile tale, pentru ca exista ceva care iti blocheaza evolutia si care te irita. Esti tinut pe loc de dispute aprinse care lasa urme si asupra increderii tale de a duce mai departe ce ai inceput. Nu renunta, ci ia-ti un mic ragaz pentru a mai studia odata toate aspectele problemei, pentru ca pe undeva s-a strecurat o greseala. Daca nu o descoperi acum si daca nu intervii imediat pentru a o remedia sau a o inlatura, candva in viitor va iesi la iveala cu efectele sale nedorite si vei consuma alt timp pretios pentru a te ocupa de ea de urgenta.

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016-BALANŢĂ

Nu esti cea mai placuta companie astazi. Ai dori ca ceilalti sa te rasfete in gesturi de prietenie si in cuvinte de incurajare, pentru ca treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tau pare impovarat de temeri si griji, dar norocul tau de azi este exact sansa de a iesi din mediul incarcat negativ. Ca atare pleaca oriunde vezi cu ochii: o calatorie, o plimbare, o iesire in locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru ca asa poti uita, pentru cateva ore, de framantarile tale. Nu inseamna ca se rezolva, dar te mai poti relaxa si tu un pic!

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016-SCORPION

Ti-ai luat pe umeri niste responsabilitati care s-ar putea sa te depaseasca in acest moment. Te-ai crezut mai matur si mai bine pregatit pentru o situatie foarte serioasa, cand tu inca mai cauti, inca mai inveti, inca mai experimentezi... Ar fi bine sa-ti recunosti limitele cu sinceritate si, acolo unde nu stii ce sa faci, sa-ti accepti pozitia de novice si sa ceri sfaturi de la cei care detin deja cunostintele din respectivele domenii. Nu le stii tu chiar pe toate, dar sansa ta minunata de azi e ca ai ocazia de a invata ceea ce nu stii. Iti iei caietelul cu notite si incerci sa prinzi din experienta celor mai maturi tot ce pot acestia sa-ti transmita, si asa devii si tu mai intelept!

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016-SĂGETĂTOR

Daca pleci la drum, asigura-te ca ti-ai luat suficiente rezerve financiare, pentru ca s-ar putea sa fie calatorii mai costisitoare sau care sa contina aspecte neprevazute ce te vor obliga sa umbli suplimentar la card. Pe de alta parte, visai demult acest moment in care sa mai iesi din mediul obisnuit, indiferent cat te costa, pentru ca rareori iti permiti astfel de bonusuri doar pentru placerea ta. Cand te vei intoarce acasa vei spune ca da, ai cam data iama in bani, dar a meritat fiecare banut cheltuit pentru bucuria ta si a celor dragi.

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016-CAPRICORN

Ai grija la tonul pe care il folosesti azi, mai ales fata de cei dragi, din familie. Chiar daca cineva din casa se intoarce nervos dupa o zi agitata, fii tu balsamul de care are nevoie pentru a se detasa de toate motivele sale de iritare. familia este spatiul ideal care aduna toate energiile pozitive ca sa va impartasiti unii altora tot ce s-a intamplat frumos peste zi. Incearca si tu, si ceilalti, sa lasati la usa motivele de enervare cu care v-ati confruntat, astfel incat atmosfera de acasa sa fie luminoasa, armonioasa, calda! Iti face bine prezenta celor dragi, iar tu, la randu-ti, aduci bucurie pe chipul acestora.

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016-VĂRSĂTOR

Niciodata nu le poti avea pe toate, tot asa cum nu poti multumi pe toata lumea. Ceea ce pe tine te favorizeaza acum, dezavantajeaza pe altul, dar conteaza doar ceea ce ai tu de castigat fara sa te tot gandesti la sacrificiile altora. Ti-ai atins scopul? Foarte bine, bucura-te de el fara atatea procese de constiinta despre cat are altul de suferit in spatele tau. Nu e o dovada de egoism, ci asa arati ca-ti cunosti interesele si faci tot ce-ti sta in putinta pentru a le atinge. Daca altul nu le-a obtinut, inseamna ca nu le merita… deocamdata.

HOROSCOP- 29 OCTOMBRIE 2016-PEŞTI

Nu te sperie deloc finalurile de drum, dimpotriva, le tratezi ca pe o ocazie excelenta de a te apuca imediat de altceva. Ca atare azi spui adio unei etape si deja te concentrezi asupra celei care vine la rand. Ai extras, din pasii parcursi pana acum, exact invatamintele potrivite si stii ce ai de facut de acum inainte. Chiar daca unii sunt derutati ca pun punct acum unui demers, tu esti constient ca acest final era necesar pentru a incepe, de maine, un drum nou. Punct… si de la capat!

Sursa info: acvaria.com

B.H.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI: 29 Octombrie: Nativii Capricorn, aveţi grijă la tonul pe care îl folosiţi astăzi, mai ales faţă de cei dragi sau cei din familie
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Banc: „Stăteau două prietene de vorbă...”. Această glumă te va amuza copios
Beauty & Lifestyle • la 19:55
Banc: „Stăteau două prietene de vorbă...”. Această glumă te va amuza copios
  • Banc pentru această seară de marți
  • Cu ce glumă să-ți termini bine ziua
Vești bune pentru români! Se oferă noi tichete. Ce condiții trebuie să îndeplinească beneficiarii
Stiri interne • la 19:54
Vești bune pentru români! Se oferă noi tichete. Ce condiții trebuie să îndeplinească beneficiarii
  • Anunț important pentru români
  • Se vor da noi tichete
Ce dorință arzătoare are Céline Dion, la 56 ani. Face terapie 5 zile pe săptămână, după ce a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară
Showbiz international • la 19:35
Ce dorință arzătoare are Céline Dion, la 56 ani. Face terapie 5 zile pe săptămână, după ce a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară
  • Ce dorință arzătoare are Celine Dion, la 56 ani
  • Face terapie 5 zile pe săptămână, după ce a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară
Alex Bodi, vacanță de lux alături de Ema Uta. Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți / FOTO
Showbiz intern • la 19:25
Alex Bodi, vacanță de lux alături de Ema Uta. Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți / FOTO
  • Alex Bodi și Ema Uta, vacanță de vis
  • Ce destinație au ales
Moarte misterioasă a unui muncitor român din Italia! Unde l-au dus colegii pe bărbatul decedat
Actualitate • la 18:56
Moarte misterioasă a unui muncitor român din Italia! Unde l-au dus colegii pe bărbatul decedat
  • Moarte misterioasă a unui muncitor român din Italia
  • Cum a decedat bărbatul
Acces Direct. Un bărbat, dispărut fără urmă, după o vizită la sora lui. Nimeni nu mai știe nimic de Costel de ani de zile / VIDEO
Emisiuni TV • la 18:50
Acces Direct. Un bărbat, dispărut fără urmă, după o vizită la sora lui. Nimeni nu mai știe nimic de Costel de ani de zile / VIDEO
  • Bărbat dispărut fără urmă
  • Nimeni nu mai știe nimic de Costel, după o vizită la sora lui
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
recomandare pe observatornews.ro
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
recomandare pe as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
recomandare pe antena3.ro
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
recomandare pe antena3.ro
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
recomandare pe dailybusiness.ro
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close