Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI: 3 SEPTEMBRIE - Nativi Scorpion, iubirea va trece și pe strada voastră

HOROSCOPUL ZILEI: 3 SEPTEMBRIE - Nativi Scorpion, iubirea va trece și pe strada voastră

Publicat pe 02.09.2017 la 23:49 Actualizat pe 02.09.2017 la 23:53

Horoscopul zilei de 3 Septembrie vine cu tot felul de vești pentru toate zodiile. Nativii Scorpion ar putea face cunoștință cu adevărata dragoste. 

HOROSCOPUL ZILEI: 3 SEPTEMBRIE - Nativi Scorpion, iubirea va trece și pe strada voastră

Horoscop 3 septembrie

Arhivă

Horoscopul zilei de 3 Septembrie vine cu tot felul de vești pentru toate zodiile. Nativii Scorpion ar putea face cunoștință cu adevărata dragoste.

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Berbec
Te apropii mult mai usor de oamenii care iti seamana din cel putin un punct de vedere: aceeasi varsta, aceeasi profesie, acelasi mediu social, pentru ca acesta e punctul comun care faciliteaza primele discutii. Aveti multe de povestit impreuna din acelasi domeniu, ceea ce este un excelent punct de plecare spre o eventuala prietenie. Nici tie nu-ti vine a crede sa descoperi ca mai sunt si altii care gandesc ca tine, au aceleasi preocupari ca si tine, prefera sa faca aceleasi lucruri, si simti nevoia sa impartasesti cu ei ceea ce va leaga.

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Taur
Iubirea cere, inainte de orice, incredere unul in altul si acelasi lucru il vrea cel drag de la tine. Daca tu ii pui la indoiala toate vorbele, toate gesturile, toate intentiile, cum sa evolueze relatia spre un nivel superior? Lasa-te dus de val cu maxima incredere, pentru ca ai alaturi de tine un om demn de iubire. Nu are rost sa-i cauti nod in papura, nici sa-l banuiesti de cine stie ce gesturi incorecte, pentru ca el chiar nu face nimic care sa merite suspiciunea ta. Daca tu nu te simti cu musca pe caciula, dedica-te acestei relatii cu inima deschisa, punand in prim plan sinceritatea, loialitatea, fidelitatea, si rezultatul nu poate fi decat o iubire fericita.

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Gemeni
Chiar daca in acest moment nu prea vezi atat de multe lucruri bune pe care sa te poti baza in plan financiar, chiar daca un calcul sumar al resurselor tale financiare nu da o cifra promitatoare, nu aluneca nici spre depresie, nici spre lamentari, nici spre panica. Ai incredere ca toate se vor aranja perfect ca tu sa scapi si de greutati financiare si de datoriile care te macina. Vinovata e atmosfera cam sumbra in care ai nimerit, de parca ai atrage langa tine doar oameni cu probleme, cu lipsuri, cu rate la banca si care nu vorbesc decat despre asta. Nu-ti compara situatia materiala cu a altora, nici daca e in plus, nici daca e in minus. Fiecare cu norocul lui!

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Rac
De cand nu ai mai avut o discutie cu universul la modul cel mai serios? E un moment bun sa-ti ridici privirea spre cer si urechea spre interiorul tau, pentru ca din aceste doua directii se va lega un dialog extrem de puternic ce se va solda cu multe raspunsuri utile pentru ca tu sa-ti indeplinesti marile dorinte. Sufletul cere iar cerurile aud. Nu degeaba cele doua cuvinte - cer - suna la fel, deci ai curaj sa ceri iar cerul iti va raspunde! Printr-un vis cu impact emotional major, printr-un mesaj auzit intamplator pe strada sau la radio, printr-o intuitie de moment, toate acestea se vor dovedi a fi garantii ca esti pe drumul cel bun catre un scop care ti se potriveste.

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Leu
Esti alaturi de cineva drag care trece prin momente dificile si te bucuri ca-i poti fi de folos la greu. Si el a facut ceva similar pentru tine altadata, ca atare ofera-i tot ce poti pentru a-l vedea din nou zambind. E trist, se vede ca sufera, dar compania ta ii ridica moralul. Daca ai putea, ai prelua ceva din greutatea necazurilor sale pe umerii tai, dar chiar nu depinde de tine rezolvarea necazurilor sale, in schimb ii faci foarte bine cu o imbratisare sau o mangaiere, un umar de plans sau o ureche de ascultat. Sustinerea emotionala conteaza enorm!

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Fecioara
In viata de cuplu s-a instalat rutina si monotonia, dar poate ca nu este chiar asa de rau! Pentru ca lucrurile s-au cam dat peste cap in ultima perioada intre tine si partener, e nevoie uneori de o atmosfera mai tihnita si mai banala pentru a restabili normalitatea in relatia voastra. Nu grabi lucrurile, ia-le incet, pas cu pas, bucura-te de calmul care planeaza peste voi, pentru ca ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie sa le iei in pripa. Stii si tu ca graba strica tot, deci stai de vorba pe indelete cu jumatatea ta ca sa vedeti ce rol are fiecare in povestea pe care o traiti.

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Balanta
Ai ajuns la un final de etapa si nu ar trebui sa te grabesti deja spre altceva nou, ci ia si tu o pauza. Cateva zile de detasare totala, in care doar sa te gandesti la nivelul atins pana in acest moment, va avea efecte excelente asupra psihicului tau. Vezi cat de multe ai realizat, vezi ce bine s-au asezat toate, deci nu are rost sa-ti propui deja alte scopuri. Bucura-te cat mai mult de ceea ce ai realizat pana aici, scalda-te o vreme in placuta senzatie de succes, si, dupa ce vei extrage de aici concluziile cele mai potrivite, vei putea sa te gandesti la nivelul urmator. Acum doar incarca-te de energia acestui happy end!!

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Scorpion
Iubirea poate trece azi pe strada ta, dar numai de deschiderea ta sufleteasca depinde daca se opreste si la poarta ta sau trece mai departe. E mai complicat daca e vorba de o iubire in paralel cu o relatie deja oficializata, pentru ca nu ar fi deloc pe placul partenerului tau de acasa, dar cum tu te pricepi destul de bine sa ascunzi anumite lucruri, si inca o faci cu mult talent, s-ar putea sa accepti ispita in viata ta si vei vedea tu mai tarziu cum o vei scoate la capat. Se poate forma un triunghi sentimental riscant, totusi, dar daca nevoia ta de iubire e la cote maxime, greu i te vei opune. La urma urmei, poate chiar de dincolo primesti mai mult sau mai bine.

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Sagetator
Desi pleci la drum cu ceva rezerve, vei vedea ca roadele acestei calatorii vor fi mai bune decat te-ai fi asteptat. Nici nu banuiesti cate lucruri bune se vor intampla pe parcurs, ce persoane cu rol marcant in planurile tale iti pot iesi in cale. E ca si cum ai trece prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a avea parte de o reusita de proportii. Daca vrei o zi de succes, nu sta in casa si nici nu te multumi cu peretii lumii tale obisnuite, iesi afara, mergi unde vezi cu ochii, chiar si in locuri pe unde n-ai mai fost, pentru ca surprizele placute apar pe parcursul acestor calatorii diverse.

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Capricorn
Ai impresia ca, pentru a face fata unei provocari, ai nevoie de suportul unui anumit grup de persoane, dar te inseli. Nu ei sunt cheia problemei tale, ci chiar tu stii sa te descurci de unul singur, iar acest impas este chiar punctul in care poti sa-ti descoperi aceste calitati. Nu te baza doar pe altii, mai incearca sa iti pui si propriile resurse la treaba, pentru ca momentele acestea mai dificile au acest rol: de a scoate la iveala puteri pe care nici tu nu credeai ca le detii. Ceea ce ti se pare a fi un mare hop, ar putea fi de fapt drumul cel mai simplu catre o mare reusita, care sa-ti schimbe total parerea despre tine si sa-ti amplifice cumva stima de sine. Poti mai mult decat crezi!

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Varsator
Stii cum se spune: toate la timpul lor, dar stii tu care e timpul acela? Nu te lasa coplesit de faptul ca o anumita dorinta nu s-a indeplinit inca! Inseamna ca nu acela era momentul potrivit pentru ca ea sa prinda viata, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa speri in continuare. Du dupa tine vechile dorinte, nu le abandona si nu ti le sterge din minte, pentru ca momentul lor de varf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde sa stii tu cand ii este sortit visului tau sa devina realitate, ca atare tu nu trebuie sa stabilesti termene limita sau momente clare, ci doar sa-ti doresti sa se implineasca. Sincronizarea e dictata de undeva de sus, ai incredere in asta!

HOROSCOP - 3 SEPTEMBRIE: Pesti
Nu esti sigur pe tine, daca alegi ceva, te gandesti oare ce-ar fi fost daca alegeai altfel, si aceasta stare de continua indecizie te face sa pasesti cu grija. S-au infiltrat in mintea si in inima ta atat de multe dubii, incat calci ca pe gheata subtire, avand mereu impresia ca sub pasii tai se ascunde un pericol. Nu exagera cu frica, nici cu prudenta, chiar daca tu esti genul de om care apreciaza doar lucrurile foarte clare, concrete, stabile. De data aceasta toate aceste temeri ale tale nu-si au rostul, deci fa un efort sa te eliberezi de ele si sa mai lasi lucrurile sa se desfasoare si in voia lor, fara a incerca sa le conduci sau sa le controlezi pe toate.

sursă: acvaria.com

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.P.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI: 3 SEPTEMBRIE - Nativi Scorpion, iubirea va trece și pe strada voastră
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Ai văzut-o pe tânăra din imagine? Dacă da, anunță autoritățile! Miruna are 13 ani și a spus familiei că pleacă la școală, însă nu a mai revenit acasă / FOTO
Stiri interne • la 09:20
Ai văzut-o pe tânăra din imagine? Dacă da, anunță autoritățile! Miruna are 13 ani și a spus familiei că pleacă la școală, însă nu a mai revenit acasă / FOTO
  • O fată de 14 ani, din județul Vrancea, este căutată de oamenii legii
  • Miruna a spus familiei că pleacă la școală şi nu s-a mai întors acasă
  • Dacă ai văzut-o, sună la 112
Dronă militară, prăbușită în apropierea orașului Brăila. Oamenii au ieșit speriați din case când au auzit o bubuitură puternică / VIDEO
Stiri interne • la 09:06
Dronă militară, prăbușită în apropierea orașului Brăila. Oamenii au ieșit speriați din case când au auzit o bubuitură puternică / VIDEO
  • O dronă de origine militară s-a păbuşit, seara trecută, pe Insula Mare a Brăilei
  • Oamenii au ieșit speriați din case când au auzit o bubuitură puternică
De ce e bine să bei ceai de castravete amar. 10 beneficii miraculoase pentru sănătate
Beauty & Lifestyle • la 09:02
De ce e bine să bei ceai de castravete amar. 10 beneficii miraculoase pentru sănătate
  • Beneficiile ceaiului de castravete amar
  • De ce este recomandat de medici
Caz șocant în Iași! Un bărbat a oprit curentul electric al unei locuințe și a intrat cu un cuțit în casa unei tinere, încercând să o abuzeze sexual
Stiri interne • la 08:44
Caz șocant în Iași! Un bărbat a oprit curentul electric al unei locuințe și a intrat cu un cuțit în casa unei tinere, încercând să o abuzeze sexual
  • Scene șocante într-o comună ieșeană
  • Un bărbat a oprit curentul electric al unei locuințe și a intrat cu un cuțit în casa unei tinere
  • Ar fi încercat să o abuzeze sexual
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:33
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
  • Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă
  • De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
Horoscop zilnic • ieri la 23:26
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
  • Horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close