Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 30 SEPTEMBRIE: Nativi Gemeni, renunţaţi la trecut! Nu-l mai "căraţi" cu voi în prezent

HOROSCOPUL ZILEI - 30 SEPTEMBRIE: Nativi Gemeni, renunţaţi la trecut! Nu-l mai "căraţi" cu voi în prezent

Publicat pe 29.09.2016 la 19:30 Actualizat pe 30.09.2016 la 09:15

Astrele aduc veşti bune pentru unele zodii astăzi, 23 septembrie. Pentru altele însă, veştile sunt mai puţin plăcute. Sfatul specialiştilor e să ascultaţi înainte să acţionaţi!

HOROSCOPUL ZILEI - 30 SEPTEMBRIE: Nativi Gemeni, renunţaţi la trecut! Nu-l mai "căraţi" cu voi în prezent

Sursa foto: Hepta

Astrele aduc veşti bune pentru unele zodii astăzi, 23 septembrie. Pentru altele însă, veştile sunt mai puţin plăcute. Sfatul specialiştilor e să ascultaţi înainte să acţionaţi!

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016 – BERBEC
Nu le stii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul intr-o situatie in care ai avea mai mult de castigat daca spui sincer: nu stiu! Intreaba, ai alaturi de tine oameni mult mai experimentati, care vor sti sa te indrume de minune intr-o directie din care ai numai de castigat. Accepta-ti inocenta, limitele, pozitia de simplu invatacel si stai cu urechile palnie la ce are cel de langa tine sa-ti transmita. Ii place si lui sa predea aceasta lectie si iti va explica pas cu pas, ca unui scolar aflat in clasa intai. Te jigneste asta? Nicidecum, ci chiar te amuza! Cere ajutor, sfaturi, indrumare, deci intreaba! Nu e o rusine.

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016– TAUR
Uneori, ti-e frica s-o iei de la capat, pentru ca esti prea atasat de ceea ce aveai deja, dar azi e bine sa spui adio acelei emotii, acelei stari de lucruri de care nu te poti desprinde. Apare altceva, mai promitator la orizont, care te atrage ca un magnet, ca atare e momentul cel mai bun sa te desprinzi. Gata, inchide acel capitol, e vremea sa pleci din acel loc spre alte orizonturi. Nu va fi o despartire dureroasa, nu vei avea ce regreta, pentru ca ceea ce ti se ofera in schimb, in cealalta parte, suna mult prea frumos ca sa-i poti rezista. Accepta deci cu inima deschisa!

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016 – GEMENI
Fa un efort sa te rupi de trecut! Duci dupa tine un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamagiri, emotii si ganduri care nu-si mai au rostul demult, dar parca ti-e frica si sa le lasi. Azi ai putea sa ajungi la concluzia ca cele mai bune solutii pentru a te bucura de viata e sa uiti, sa stergi cu buretele, sa inchizi acel capitol care te macina inca, si depinde numai de tine sa faci asta cat mai curand. Poti, pentru ca ti se ofera ceva in compensatie. Daca trecutul doare, viitorul arata bine, deci ai la ce te gandi. Concentreaza-te pe ceva drag inimii tale, pentru ca numai asa te vei elibera de ceea ce nu-ti place. Scoate ceva vechi din viata ta inlocuind cu altceva mai frumos si chiar ai cu ce!

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016 – RAC
Ai de partea ta adevarul si te va insoti pe tot parcursul pana vei primi ceea ce ti se cuvine. Nu te abate de la lege, de la reguli, de la calea cea dreapta, pentru ca numai corectitudinea te va ajuta sa obtii ceea ce vrei. Vor exista suficiente tentatii care vor incerca sa-ti distraga atentia de la ce e bine, dar tu prefa-te ca nu le vezi. Te vei felicita la final ca ai rezistat oricarei ispite periculoase, care te chema spre tertipuri incorecte, spre castiguri facile, spre cai mai usoare. Nu le accepta, respinge-le din start si mergi pe calea cea buna, chiar daca e mai grea. Victoria va fi a ta in totalitate!

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016 – LEU
Desi ai fi tentat sa spui ca nimic nu se mai misca si esti prins intr-un punct mort, probabil nu vezi toate semnele pozitive care ti se lasa in cale ta. Tu esti una din zodiile care stie sa inteleaga semnele, coincidentele, asa zisele intamplari, dar care, de fapt, nu sunt deloc intamplatoare, deci de ce nu le vezi si pe cele care iti arata iesirea din acest impas? Fa putina liniste in mintea ta, pentru ca acolo e o voce secreta care iti atrage atentia asupra unei directii, iti insufla o anumita atitudine, iti inspira o idee salvatoare, dar nu le poti descoperi cat timp esti nervos, agitat, stresat, prins in iuresul unor evenimente negative. Detaseaza-te si observa semnele: sunt suficiente!

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016 – FECIOARĂ
Raspunsul pe care il primesti nu te ajuta prea mult, pentru ca pare a fi o solutie nepotrivita situatiei de fata. Consideri ca nu este un raspuns corect in urma unei analize juste, deci trebuie sa lupti sa restabilesti ordinea in aceasta problema. Incearca sa intelegi unde s-au strecurat informatii false si ce anume a determinat situatia de fata, deoarece la mijloc se afla o impresie formata gresit asupra unei probleme care sta cu totul altfel decat pare. Cu cat aprofundezi mai lucid situatia, cu atat sansele de a o readuce la normal cresc.

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016 – BALANŢĂ
Se anima spiritele in jurul tau, si desi pare a fi o atmosfera mai tensionata, tu nu intri in panica si nu te opresti la aparenta agresiva a acestei stari de lucruri. Presimti ca in spatele acestei agitatii se afla altceva, ca atare nu tragi inca nicio concluzie. E o masca falsa, pusa de cineva care doreste sa-si ascunda astfel adevaratele sentimente, de aceea abordeaza o atitudine bataioasa si combativa pentru a abate atentia de la propriile sale slabiciuni. Intuitia ta de fin psiholog stie ce se petrece cu el si vei reusi, pe de o parte, sa-i domolesti energia covarsitoare si nervii si, pe de alta parte, sa-l ajuti sa se deschida sufleteste ca sa-si gaseasca singur solutii la ceea ce-l irita. Te dovedesti a fi un bun ascultator!

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016 – SCORPION
Dorul de cei dragi devine din ce in ce mai puternic incat ai fi in stare sa urci in primul tren si sa ajungi acolo unde inima te cheama. Vestile care sosesc de la cei de acelasi sange te stimuleaza, te bucura, te pun pe ganduri, dar intr-un mod pozitiv, pentru ca sunt evenimente care lumineaza familia, care va bucura pe toti, care va fac sa va impartasiti cu mai mult entuziasm, unii altora. nenumaratele motive de bucurie. Se simte chiar aer de sarbatoare care va apropie mai mult unii de altii, inima langa inima, chiar daca va despart kilometri. Schimbarea pe care o decizi astazi va avea efecte benefice asupra tuturor celor care locuiesc in casa ta si care asteapta de la tine solutia optima.

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016 – SĂGETĂTOR
Nu sta sa astepti sa vina un miracol din cer si sa te scoata din zona tulbure in care te simti blocat. Solutiile vin de pretutindeni, dar nu prea vrei tu sa le auzi, sa le accepti, sa le pui in practica. Hai, capul sus si priveste in jurul tau ca sa vezi cat de multe iesiri ai din aceasta debusolare. Un gand luminos iti trece azi prin minte si te stimuleaza sa te apuci de treaba. Vei vedea ca era exact scanteia de curaj de care aveai nevoie, acel spirit intreprinzator care te trimite intr-o directie mult mai benefica tie. Nu te opri dupa primul pas, alimenteaza continuu aceasta flacara de energie, pentru ca nici nu ai idee ce efecte minunate va avea in cele din urma. Apuca solutia cu ambele maini… si la lucru!

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016 – CAPRICORN
Trebuie sa pleci neaparat la drum pentru a rezolva o problema undeva departe de casa. E nevoie de tine la fata locului pentru ca privesti lucrurile logic, impartial, fara implicare emotionala. Tocmai de aceea se apeleaza la aceste calitati ale tale, pentru ca se stie ca poti face lumina in problema respectiva. Te intorci acasa satisfacut ca ai putut fi de folos si ca ai putut transmite ceva din experienta ta si celor care au avut nevoie de tine acolo, departe.

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016 – VĂRSĂTOR
Ceva nu iese asa cum ai dorit si prima reactie este de a aluneca spre pesimism si depresie. Treci peste acest hop fara sa-l pui la suflet, pentru ca e un sacrificiu trecator prin care oricine trece din cand in cand. Te vei simti mult mai eliberat dupa ce va trece totul, chiar daca pe moment ai tendinta de a spune ca ai ghinion, ca cele mai rele lucruri ti se intampla doar tie. Nu-i adevarat, mai sunt si altii in aceeasi situatie, dar numai tu esti atat de depresiv incat te cramponezi de acel moment nefericit.

HOROSCOP – 30 SEPTEMBRIE 2016 – PEŞTI
Daca un drum s-a blocat, nu sta pe loc plangandu-ti de mila, ci aduna-te imediat pentru a schimba macazul din mers. Ai un plan de rezerva la tine care se potriveste perfect situatiei de fata, ca atare poti oricand transforma un esec intr-o noua provocare si un capat de drum intr-un nou inceput. Nu conteaza ca totul se destrama pe moment sub ochii tai, ci cel mai important e faptul ca ai o alternativa de care trebuie sa profiti imediat, fara sa mai lasi timpul sa treaca fara rost. Cu cat e mai rapida reactia, cu atat creste si sansa de a recupera totul!

Sursa info: www.acvaria.com

D.D.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 30 SEPTEMBRIE: Nativi Gemeni, renunţaţi la trecut! Nu-l mai "căraţi" cu voi în prezent
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Zi decisivă pentru judecătoarea Ancuţa Popoviciu! Va afla dacă este suspendată din funcție. Ce se întâmplă cu procesul lui Vlad Pascu
Stiri interne • la 08:57
Zi decisivă pentru judecătoarea Ancuţa Popoviciu! Va afla dacă este suspendată din funcție. Ce se întâmplă cu procesul lui Vlad Pascu
  • Este o zi decisivă pentru judecătoarea Ancuţa Popoviciu
  • Femeia va afla ce se întâmplă cu funcția ei
Star Matinal. Alex Dobrescu, declarații înainte de a intra la Tribunal. Fostul iubit al Cristinei Cioran nu se consideră un pericol: ”Cine să se apropie de ea?!” / VIDEO
Emisiuni TV • la 08:47
Star Matinal. Alex Dobrescu, declarații înainte de a intra la Tribunal. Fostul iubit al Cristinei Cioran nu se consideră un pericol: ”Cine să se apropie de ea?!” / VIDEO
  • Ce s-a întâmplat în sala de judecată între Cristina Cioran și Alex Dobrescu
  • Fostul iubit al vedetei a contrazis tot ce s-a spus despre el
Cutremur în România, în urmă cu câteva ore! Ce magnitudine a înregistrat seismul și unde a fost resimțit
Stiri interne • la 08:21
Cutremur în România, în urmă cu câteva ore! Ce magnitudine a înregistrat seismul și unde a fost resimțit
  • Cutremur în țara noastră, în urmă cu câteva ore
  • Unde a fost resimțit acest seism
Planta care ajută la creșterea părului. Cum se poate consuma
Beauty & Lifestyle • la 01:07
Planta care ajută la creșterea părului. Cum se poate consuma
  • Planta care ajută la creșterea părului
  • Cum se poate consuma
Xtra Night Show. Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat. Horațiu nu a făcut plângere la poliție: „Am lacrimi în ochi”
Emisiuni TV • la 00:37
Xtra Night Show. Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat. Horațiu nu a făcut plângere la poliție: „Am lacrimi în ochi”
  • Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat
  • Reportul Xtra Night Show nu a făcut plângere
Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:59
Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO
  • Concurentul care a părăsit competiția
  • Orlando Zaharia s-a despărțit de un om
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
recomandare pe observatornews.ro
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
recomandare pe as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
recomandare pe antena3.ro
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
recomandare pe antena3.ro
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
recomandare pe dailybusiness.ro
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close