Homepage » Horoscop » HOROSCOPUL ZILEI - 7 OCTOMBRIE: Nativii Peşti nu dau randament dacă sunt presaţi de termene limite sau de şefi

HOROSCOPUL ZILEI - 7 OCTOMBRIE: Nativii Peşti nu dau randament dacă sunt presaţi de termene limite sau de şefi

Publicat pe 06.10.2016 la 23:05 Actualizat pe 07.10.2016 la 09:01

Astrele aduc veşti bune pentru toate zodiile astăzi, 7 octombrie. Totuşi vor fi unele situaţi în cazul unor nativi care le vor scoate peri albi. Sfatul specialiştilor e să ascultaţi înainte să acţionaţi!

HOROSCOPUL ZILEI - 7 OCTOMBRIE: Nativii Peşti nu dau randament dacă sunt presaţi de termene limite sau de şefi

Sursa foto: arhivă

Astrele aduc veşti bune pentru toate zodiile astăzi, 7 octombrie. Totuşi vor fi unele situaţi în cazul unor nativi care le vor scoate peri albi. Sfatul specialiştilor e să ascultaţi înainte să acţionaţi!

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – BERBEC

Nu e momentul potrivit sa pornesti o actiune noua, de la care ai mari sperante. Ceva iti spune sa mai astepti o vreme, sa mai aduni ceva informatie, pentru ca urmeaza sa se mai intample unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profita de o zi ceva mai libera pentru a sta si a cantari pe indelete nivelul pe care te afli sic e resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauza inainte de a da startul, dar acest ragaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ti stabili o strategie corecta.

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – TAUR
Calmul care se lasa peste un plan este dat peste cap de o surpriza neplacuta care arunca in aer tot ce ai construit pana acum. Tie iti plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situatie ca aceasta te destabilizeaza complet. Va fi greu pentru tine sa-ti recapeti calmul, oricata rabdare si toleranta ai avea, pentru ca vestea picata din senin e greu de acceptat si mai ales greu de tinut sub control. Fii pregatit si pentru rasturnari majore de situatie, pentru ca acestea pot aparea chiar si in cele mai organizate si stabile proiecte, obligandu-te sa intervii prompt pentru a reechilibra totul.

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – GEMENI
Nu te astepta ca ajutorul celor din jur sa vina in lumini stralucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi si cel mai banal cuvant adresat tie. Coboara stacheta pretentiilor tale de la ceilalti, pentru ca azi te vei bucura de un sprijin sincer si eficient sosit in cel mai obisnuit ambalaj posibil. Vei avea numai de castigat daca vei sti sa beneficiezi de sustinerea prietenilor bucurandu-te de simpla lor prezenta. O informatie aparent minora, care soseste azi de la ei, are pentru tine conotatii speciale.

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – RAC
Atmosfera este foarte tensionata in jurul tau, dar chiar tu esti cel care genereaza dispute, pentru ca il iei pe nu in brate si respingi parerile altora. Fii mai flexibil in fata ideilor diferite de ale tale, pentru ca nu numai tu ai intotdeauna dreptate. Daca tu crezi cu tarie ca parerea ta este cea mai corecta, lupta pentru a-ti impune punctul de vedere, dar gandeste-te cat se poate de obiectiv inainte daca adevarul e la tine. Poate e undeva la mijloc si ar merita ascultata si parerea adversa, gasind un compromis reciproc avantajos.

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – LEU
Esti in centrul atentiei, inconjurat de prieteni care au numai cuvinte de lauda la adresa ta. Ai reusit sa atingi un scop de care esti mandru si simti nevoia sa-ti impartasesti bucuria alaturi de cei care tin cu adevarat la tine. Se aduna multa lume in jurul tau la succes si esti magulit de toata atentia aceasta! Daca apare si motiv de petrecere, cu atat mai bine pentru tine, deoarece la asemenea succes se aude si veste de distractie. Poti spune ca toate iti merg bine si entuziasmul celor din jur te stimuleaza sa tintesti si mai departe!

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – FECIOARĂ
Relatia de iubire infiripata nu demult evolueaza foarte bine, spre o zona care deja iti da sperante si mai mari ca veti forma in curand un cuplu cu tot ce inseamna el! Esti fericit, ai incredere in cel de langa tine, si cand mai auzi de la cei din jur si cuvinte de lauda la adresa omului pe care-l iubesti sau povesti care il pun intr-o lumina excelenta, cum sa nu visezi si mai departe? Va sustineti bine unul pe altul, primesti din partea sa garantii ca si el simte si viseaza la fel ca tine, deci merita sa te implici intru totul!

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – BALANŢĂ
Ai numai motive de bucurie! Primesti de la cei din jur superbe semne de afectiune, de prietenie, de simpatie, care te fac sa te simti bine in pielea ta. Iubirea pare sa fie planul cel mai favorizat al zilei, traind momente cu o incarcatura emotionala maxima, deci profita din plin de tot ce se petrece in jur. Fa declaratii de iubire, primeste-le pe cele care vin de la oameni care tin cu adevarat la tine, daruieste tot ce ai mai bun in suflet pentru ca vei primi inzecit inapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum in inima ta, ar fi culmea sa nu fie o zi fericita!

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – SCORPION
Atmosfera zilei depinde enorm de mediul in care nimeresti. Ai tendinta sa te alaturi celor tristi, pesimisti, negativisti, care te vor molipsi si pe tine, in loc sa cauti compania oamenilor veseli, care iti pot ridica moralul si atrage in actiuni constructive. Nu te complace in starea de comoditate si liniste pe care ti-o inspira cei tristi, pentru ca acum nu conteaza faptul ca tu le faci lor bine cu prezenta ta, ci ca ei te trag mult in urma, facandu-te sa semeni cu ei. Daca vrei o zi reusita, inconjoara-te de cei mai optimisti decat tine!

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – SĂGETĂTOR
Nu primesti chiar ceea ce asteptai, dar in loc sa privesti totul ca pe o dezamagire, incearca sa gasesti jumatatea plina a paharului in ceea ce se petrece in fata ta. Poate nu e chiar asa de rau precum pare sau, mai bine zis, e altceva decat ai dorit, dar poate la fel de bun ca si varianta la care te gandeai initial. Profita de alternative, fara sa comentezi si fara sa cauti nod in papura, deoarece, dupa o vreme, iti vei da seama ca era doar o alta solutie decat ai gasit tu la inceput, dar la fel de eficienta.

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – CAPRICORN
Ai nevoie de unele garantii atunci cand vine vorba de iubire, de parca partenerul nu ti-ar inspira, cel putin azi, prea multa incredere. Vrei sa stati de vorba foarte serios fata in fata pentru a stabili niste detalii care nu mai sunt asezate la locul lor de la o vreme. Discutati despre intentii de viitor, despre angajamente, despre fidelitate si incredere, si discutia respectiva se dovedeste a fi extrem de utila pentru a readuce linistea in relatia voastra. Parca se ridica o povara de peste inimile voastre!

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – VĂRSĂTOR
Esti in fata unui nou inceput si, ca tot ce-i nou, te entuziasmeaza la maximum. Nu te aprinde prea tare, pentru ca risti sa te dezumfli la primul hop, de aceea trebuie sa-ti gestionezi rational energia si elanul ca sa le folosesti exact atunci cand si atat cat este nevoie. Stabileste-ti o strategie foarte clara ca sa nu pierzi vremea inutil pentru rezultate minore, deoarece ai in fata un scop cu adevarat important care necesita din partea ta o investitie masiva de resurse: ambitie, forta, rezistenta, curaj!

HOROSCOP – 7 OCTOMBRIE 2016 – PEŞTI
Nu esti lasat sa analizezi in liniste o situatie care se desfasoara intr-un ritm infernal care te irita. Esti obligat sa iei decizii rapide, sa gasesti solutii imediate, or tu ai avea nevoie de putina detasare ca sa fii sigur ca nu ai scapat nimic din vedere. Nu dai randament daca esti presat de termene limita sau de sefi care cer totul gata ieri, daca s-ar putea, dar trebuie sa te organizezi si sa faci putina ordine in minte ca sa faci alegerea optima. Nu ai incotro, trebuie sa fii spontan si rapid in reactii, fara sa iei vreun ragaz de gandire.

Sursa info: www.acvaria.com

D.D.

În articolul
HOROSCOPUL ZILEI - 7 OCTOMBRIE: Nativii Peşti nu dau randament dacă sunt presaţi de termene limite sau de şefi
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Erika Isac, despre impactul pe care l-a avut piesa "Macarena" asupra ei. Ce spune despre valul de hate: "Îmi place să nasc controverse..." / VIDEO
Showbiz intern • la 10:00
Xtra Night Show. Erika Isac, despre impactul pe care l-a avut piesa "Macarena" asupra ei. Ce spune despre valul de hate: "Îmi place să nasc controverse..." / VIDEO
  • Ce impact a avut piesa "Macarena" asupra Erikăi Isac
  • Ce spune artista despre valul de hate
Star Matinal. Andreea Bălan, detalii din viața de cuplu. Cât de importantă este susținerea pentru artistă și iubitul ei, Victor Cornea: „Cea mai frumoasă iubire” /  VIDEO
Emisiuni TV • la 10:00
Star Matinal. Andreea Bălan, detalii din viața de cuplu. Cât de importantă este susținerea pentru artistă și iubitul ei, Victor Cornea: „Cea mai frumoasă iubire” / VIDEO
  • Andreea Bălan, detalii din viața de cuplu
  • Cât de importantă este susținerea pentru artistă și iubitul ei, Victor Cornea
Descoperire macabră în Focșani. Un poliţist de penitenciar a fost găsit mort într-o benzinărie
Stiri interne • la 09:21
Descoperire macabră în Focșani. Un poliţist de penitenciar a fost găsit mort într-o benzinărie
  • Un poliţist de penitenciar a fost găsit mort într-o benzinărie
  • Criminaliştii au început cercetările
Banc: „Bulă dă examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste
Beauty & Lifestyle • la 08:30
Banc: „Bulă dă examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste
  • Bancul zilei
  • Cele mai amuzante bancuri
Când vor putea românii să călătorească fără vize în America. Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, anunț important
Stiri interne • la 08:15
Când vor putea românii să călătorească fără vize în America. Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, anunț important
  • Data la care românii ar putea călători fără vize în America
  • Anunţul făcut de Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA
Trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată până la sfârșitul lunii aprilie. Acești nativi se vor afla în locul potrivit pentru a se îndrăgosti
Horoscop • la 07:40
Trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată până la sfârșitul lunii aprilie. Acești nativi se vor afla în locul potrivit pentru a se îndrăgosti
  • Zodiile care vor întâlni dragostea adevărată până la sfârșitul lunii aprilie
  • Acești nativi se vor afla în locul potrivit pentru a se îndrăgosti
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
recomandare pe observatornews.ro
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
recomandare pe antena3.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
recomandare pe antena3.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
recomandare pe dailybusiness.ro
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close