Homepage » Horoscop » Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii august. Leii, Fecioarele şi Săgetătorii vor avea buzunarele pline cu bani

Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii august. Leii, Fecioarele şi Săgetătorii vor avea buzunarele pline cu bani

Publicat pe 01.08.2017 la 11:00 Actualizat pe 01.08.2017 la 11:00

Luna august vine cu unele veşti bune, iar altele mai puţin bune pentru zodii. Unele dintre ele vor avea noroc la bani, în timp ce altele cheltuiesc peste măsură. Este cazul şi nativilor din zodia Rac.

Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii august. Leii, Fecioarele şi Săgetătorii vor avea buzunarele pline cu bani

Horoscopul lunii august

Arhivă

Luna august vine cu unele veşti bune, iar altele mai puţin bune pentru zodii. Unele dintre ele vor avea noroc la bani, în timp ce altele cheltuiesc peste măsură. Este cazul şi nativilor din zodia Rac.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Berbec

O excelenta stare de spirit pentru nativii zodiei Berbec in luna august, mai ales in primele doua decade, o perioada minunata pentru cei care au avut inspiratia sa isi programeze concediul acum. Sunt zile de neuitat pentru cei aflati in perioada de inceput a unei relatii sentimentale: traiesc din plin momentul, etapa pe care o traverseaza. Cei care au inceput in decursul ultimelor luni o relatie pot considera ca au ajuns sa se cunoasca suficient de bine si sa rosteasca cererea in casatorie, sa stabileasca data nuntii.

Cei care din pricina programului aglomerat din timpul anului duc dorul aventurii, al adrenalinei se pot „descarca” pe deplin in aceasta perioada. In plus, vor putea observa, acolo unde este cazul, o semnificativa imbunatatire a starii de sanatate sau recuperarea tonusului fizic, a increderii in ei insisi si in viitorul lor. Sigur, este necesara o atentionare asupra riscurilor firesc asociate activitatilor fizice pe care le practica in aceasta perioada: nu trebuie sa isi supraestimeze fortele si abilitatile, sa neglijeze potentialele pericole legate mai ales de viteza, de riscul unui impact fizic nedorit.

Spre jumatatea lunii, ganduri si dorinte legate de un copil care sa vina firesc in cuplu, sa intregeasca bucuria familiei. Poate copilul lor sa aiba o realizare personala care ii va inspira in alegerea unui drum profesional.

August este o luna incitanta pentru ei in ceea ce priveste dezvoltarea abilitatile lor tehnice, profesionale sau individuale. Le place sa experimenteze, sa observe, sa aplice ce observa la colegi de-ai lor sau in deplasarile pe care le fac. Eventual se pregatesc mental si fizic pentru concursuri profesionale sau competitii care urmeaza in toamna.

25 august se anunta a fi o zi speciala pentru ei. Au parte de o intalnire semnificativa, o discutie lamuritoare, un exemplu care ii inspira, o critica pe care isi vor dori sa o contrazica prin fapte si realizari.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Taur

Un inceput de luna marcat de nostalgie, de amintirea anilor copilariei, a primei iubiri, a casei parintesti. Dorinta sa depaseasca, daca este cazul, situatii nefericite din trecutul lor, sa se ridice deasupra conditiei parintilor lor, sa ofere copiilor lor tot ce le-a lipsit lor in anii de inceput ai vietii.

Unii dintre nativii zodiei sunt dispusi sa renunte la zile sau saptamani de vacante si deplasari pentru o reamenajare de anvergura a locuintei. Foarte posibil sa gaseasca acum casa potrivita visurilor si dorintelor lor si sa nu mai stea pe ganduri in ceea ce priveste accesarea unui credit imobiliar.

Firi intreprinzatoare, se pot gandi sa investeasca intr-un teren pentru agricultura, intr-un spatiu sau proprietate locativa astfel incat sa isi asigure o sursa importanta de venit in viitor.

August este o luna minunata pentru elevi in special, dar si pentru cei care dispun acum de timp liber: pot (re)descoperi placerea lecturii, sunt atrasi de povesti (la propriu sau la figurat) care le umplu sufletul si le aprind imaginatia. Totul se face acum din placere si din curiozitate, mai putin de nevoie ori din constrangeri exterioare.

Se bucura de revederea rudelor sau a unor oameni din trecutul lor care le-au fost apropiati la un moment dat. Pe de alta parte, exista, evident, si unele situatii familiale ce pot deveni tensionate, mai ales acolo unde exista o miza materiala, unde nu exista acte sau legi aplicabile pentru impartirea unor bunuri. Acest gen de situatii se acutizeaza acum si rezolvarea pare sa nu vina prea usor.

Parintii din zodia Taurului au tendinta sa acorde cum mai mult tip si atentie copiilor lor; in principiu doresc sa ii ordoneze, disciplineze, sa ii ''pregateasca pentru viata''. Rezultatele vor depinde, bineinteles, de tonul si atitudinea folosite; exemplul personal conteaza mult, precum si convingerea copiiilor ca totul se desfasoara spre binele lor.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Gemeni

Se observa un alt ritm in viata lor, care va fi colorata acum de intalniri, de mesaje si propuneri diverse; majoritatea acestora sunt legate de diverse actiuni pe termen scurt. Pentru cele de o alta natura se recomanda evitarea grabei in oferirea unui raspuns, oricat de clare li se par lucrurile la o prima vedere.

Un lucru remarcabil pentru ei il constituie tranzitul planetei Venus pentru aproape intreaga luna (pana pe 26 august) in casa banilor. Se schimba lucrurile radical fata de luna iulie, in care au avut parte de cheltuieli neasteptate, poate chiar neinspirate sau fortate de imprejurari diverse. Vor putea reface o rezerva ori sa isi recapete linistea in plan financiar. O data cu Venus incep sa apara castiguri neasteptate: nu neaparat coplesitoare prin valoare, insa binevenite.

Este activa insa casa drumurilor scurte, a fratilor si surorilor, verilor, a vecinilor, a zvonurilor, a informatiilor ce trebuie aprofundate inainte de a trage o concluzie. Si trebuie remarcata tendinta spre graba si superficialitate in prelucrarea vestilor. Ziua de 3 august anunta riscul stricarii unei relatii, cauza putand fi un raspuns rapid nefundamentat sau disproportionat intr-o discutie. Pe de alta parte, se recomanda un plus de atentie la volan si mai ales renuntarea la excesul de viteza (in special in ziua de 8 august, data eclipsei de Soare).

Este o luna in care se accentueaza dorul de parinti, de locurile natale, de colegi de scoala. Si poate tocmai de aceea reiau sau intensifica relatiile cu acestia. Pe de alta parte vor sa faca ordine in casa lor, in viata lor, in amintirile lor. Din ziua de 13, Mercur, patronul zodiei lor, incepe miscarea de retrogradare dar se pare ca nu ii va afecta prea mult; dimpotriva, le aduce o nota de nostalgie, de romantism. Vor cauta sa vada ce a ramas in picioare dintre visurile copilariei sau tineretii lor si care se mai pot realiza acum.

August este pentru Gemeni o luna in care sanatatea nu le pune probleme deosebite; poate doar riscul de insomnii, amintiri care nu le dau pace.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Rac

Pentru nativii zodiei Rac, august este luna care se remarca printr-un nivel ridicat al cheltuielilor, dorite (investitii, achizitii importante si utile) sau nu (nevoia de a inlocui ceva, de a face fata unor obligatii neasteptate). Soarele si Marte se afla in casa banilor si pot ''topi'' niste economii, bani pusi deoparte pentru orice eventualitate.

In compensatie, Venus va fi in zodia lor aproape toata luna si le poate aduce un plus de castiguri. Acestea vin ca urmare a recomandarilor de care beneficiaza din partea unor clienti sau colaboratori, mai vechi sau mai noi. Oricum, sunt populari, cautati, doriti in compania altora, li se face curte, dupa caz.

Pe de o parte don cauza temperaturilor, pe de alta din cauza pozitiei astrelor, se pare ca nu vor avea pofta prea mare de mancare. Vor manca putin si bun, poate mai picant decat de obicei; cert este ca au acum sanse foarte bune sa isi imbunatateasca semnificativ silueta, sa elimine parte din lichidele care in mod firesc se acumuleaza in corpul lor.

Desi este luna de vacanta si chiar de concedii, sunt atrasi de lectura, de noutati si informatii carora le gasesc destul de repede miezul, le ordoneaza astfel incat sa isi clarifice o imagine asupra unor fenomene. Vor putea trece mult peste nivelul banal sau protocolar al unor conversatii, vor avea sansa sa afle lucruri interesante de la oameni pe care abia ii cunosc. Lucruri de care se pot mira prima oara cand le afla, dar despre care vor gasi confirmari si chiar alte relatari despre subiecte importante.

Pentru unii dintre nativi, poate fi luna unor eforturi consistente pentru reparatii de amploare in locuinta; chiar daca angajeaza firma sau meseriasi, vor fi si ei acolo implicati total. Aspectul este mai intens, evident, daca este vorba despre casa in care se muta plecand de la parinti, cuibul pe care vor sa il faca alaturi de sot, pregatirea unei camere pentru copilul care ureaza sa se nasca.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Leu

Soarele si Marte se gasesc in semnul lor; Soarele pana pe 22 august, iar Marte intreaga luna. Ambitii deosebite, sentimentul ca nimic nu le poate sta in cale. Sunt de felul lor genul care de multe ori isi afirma taria increderea in sine, fermitatea si raman la nivelul declaratiilor. Acum insa se mobilizeaza cu usurinta, simt ca este ceva important de facut, de pus bazele, de urnit si nu se vor opri pana cand nu vad ca au obtinut ceea ce si-au propus. Pe de alta parte, li se poate parea mai mult ca in alte dati ca cineva ii provoaca, ii pune a incercare si vor reactiona destul de energic, nu vor accepta prea usor sa fie contrazisi. Se pot dovedi oameni cu tarie de caracter insa, daca duc lucrurile dincolo de o limita, pot deveni aroganti sau nesuferiti. Cu siguranta, faptele vorbesc acum cel mai bine pentru ei.

Mai exista un aspect demn de mentionat: daca pun prea mult la suflet eventuala neincredere a altora in capacitatile sau in planurile lor, daca li se pare ca altii nu le recunosc valoarea, statutul sau importanta pe care Leii si-o aroga, ajung sa se consume exagerat, iar inima lor ar avea de suferit (si poate nu doar ea).

Altfel, este o luna buna pentru sportivi, pentru cei care vor sa isi refaca un tonus, o capacitate de efort tocmai prin activitatile fizice desfasurate acum. Si vor vedea ca miscarea si efortul le schimba in bine starea mentala si cea sufleteasca.

In intreaga luna august, Mercur se afla in casa banilor, a averii. Poate nu le aduce neaparat un castig suplimentar, insa ii poate tine in frau in ceea ce priveste cheltuielile (in general au tendinta sa nu se uite la bani, mai ales daca este vorba despre haine, accesorii de efect sau de lux, despre imaginea lor in general). Ori vor cauta varianta cea mai avantajoasa in ceea ce priveste raportul calitate/pret pentru un produs sau un serviciu pe care si-l doresc cu tot dinadinsul.

Luna august pare sa le puna probleme mai ales in ceea ce priveste orgoliul: vor sa fie admirati, respectati, ascultati. In cazul unui comportament necorespunzator, dezechilibrat, egoist risca sa isi indeparteze prietenii.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Fecioara

O perioada nu prea placuta, cel putin pana pe 22 august, data fiind prezenta Soarelui si a lui Marte in casa lor a XII-a (inamici secreti, prieteni falsi, ghinioane de tot felul care nu li se pot imputa direct, barfe sau zvonuri despre ei, dar si greutati pe care si le fac cu mana lor). Ce se poate face in asemenea conditii ? Un plus de atentie la ceea ce se intampla in jurul lor si la ''micile'' neconcordante dintre declaratiile care li se fac si actiunile reale ale respectivilor. O rememorare a actiunilor sau vorbelor lor care ar fi putut sa raneasca un prieten, colaborator, cunostinta, coleg. Meditatie, rugaciuni, curatare interioara.

Mercur le vine in ajutor inca de la inceputul lunii. Ei pot veni in apropierea unor surse de informatii vitale, de calitate, de prima mana. Iar apoi le vine usor sa le disece, sa faca legaturi intre evenimente si persoane, sa traga concluzii. Pot merge pe firul unor evenimente petrecute cu destul de mult timp in urma si sa vada cine le-a fost intr-adevar de ajutor si cine doar s-a prefacut in ceea ce-i priveste. Ii ajuta sa isi pastreze sangele rece si gandirea limpede in situatii de criza, surprinzatoare.

Un alt lucru bun il constituie intrarea lui Venus in semnul Racului. Pe de o parte, sanse bune sa obtina un surplus salarial, bonus, prima de concediu etc., lucruri neprevazute in contractul lor de munca. Pe de alta parte, beneficiaza de o atitudine favorabila, dezinteresata in principiu, a altora fata de ei, chiar si din partea unor persoane necunoscute. O sansa in plus pentru un castig la loto, tombola etc. Sigur, nu are la baza vreun calcul matematic, adica o cheltuiala consistenta in speranta unui castig pe masura. E suficient sa participe, suma nu conteaza. Zilele de 18 si 19 sporesc considerabil aceasta sansa.

In ultima decada a lunii pot primi vesti legate de o aplicatie pentru un job pe care au facut-o mai demult, o oferta de munca pe care sa o ia in considerare. Si totusi, tinand cont de retrogradarea lui Mercur, ar fi bine daca ar putea stabili discutia sau negocierea finala dupa data de 7 septembrie.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Balanta

Primele doua decade ale lunii sunt in acelasi timp norocoase si derutante. Norocoasa in sensul ca apar acum promisiuni sau circumstante favorabile, derutante in sensul ca nu pare a fi ceva pus la punct pentru un termen mai indelungat. Pot fi ''bagati in viteza'' de catre altii care vin cu planuri de amploare, ca sa observe apoi ca lucrurile nu stau chiar cum le-au fost prezentate initial. Pot aparea castiguri, insa nu la nivelul sperantelor sau visurilor pe care si le-au facut.

Este important sa ceara si sa obtina niste garantii, sa nu se lase folositi in interesul altora, cu promisiunea unor castiguri viitoare deosebite.

Cel mai bine aspectate sunt activitatile in care ei sunt intreprinzatori, patroni, sefi, coordonatori. Niste planuri sau tinte usor marite, un plus de ambitie, le pot aduce rezultate bune, ii pot face sa iasa dintr-o situatie neclara, de asteptare, tulbure.

Venus in semnul Racului le va deschide niste usi, poate altele decat se asteptau initial, insa binevenite. Combinatia Venus in Rac cu Jupiter in Balanta este buna pentru toata lumea, insa pentru Balante pare a fi o mana cereasca: intalniri cu persoane influente, cu putere de decizie, bine orientate sau dispuse fata de ei in aceasta perioada. Tocmai de aceea ar trebui sa nu amane intrevederi, intalniri, chiar daca sunt in concediu sau ... nu prea au chef. Conteaza impresia, discutiile de ansamblu sau de perspectiva, legaturile pe care le realizeaza.

Cum spuneam, o prima parte a lunii destul de agitata, de incarcata; Mercur ii va ajuta sa discearna intre promisiuni, sa ramana cu picioarele pe pamant si sa nu creada in vise desarte. Mai ales sa se tina departe de investitii care li se cer acum in schimbul unor promisiuni legate de un termen mai indelungat, care se pot dovedi subtiri, nesigure.

Sfarsitul lunii le aduce nevoia de odihna, de relaxare, de apreciere la rece a ofertelor pe care le-au primit si alegerea unui curs de actiune.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Scorpion

Mari realizari se anunta o data cu intrarea lui Jupiter in semnul lor, adica din 11 octombrie. Pana atunci insa sunt bune tot felul de pregatiri: intalniri, contacte, eventuale diplome, licente, autorizari pe care sa le obtina.

Primele doua decade ale lunii august le accentueaza dorintele si ambitiile. Se grabesc poate sa recupereze un timp pierdut (asa cum se vede situatia din punctul lor de vedere) ori sa profite de o oportunitate limitata ca perioada. Vor incerca poate sa forteze niste limite, bunavointa unor cunostinte, insa rezultatele eforturilor lor in acest sens nu sunt garantate.

Totul depinde de felul in care se raporteza la realitate, la conditiile practice din domeniul lor de actiune. Isi pot testa limitele rabdarii, autocontrolul, disciplina. Pot face o impresie excelenta unor persoane cu autoritate ori cu influenta care vor lua in considerare capacitatile lor, ambitia, ideile si proiectele acestora, chiar daca nu le acorda sprijin imediat.

August este o luna interesanta pentru copii, pentru tineri, pentru cei care viseaza la viitorul lor profesional. Sunt atenti la ce se intampla in jurul lor si nu numai, observa persoane, situatii, isi aleg poate un model de viata sau profesional pe care sa il urmeze.

Pe de alta parte, calatoriile, voiajurile in strainatate si nu numai ii aduc in contact cu conceptii si cu atitudini destul de diferite fata de cele pe care le observa imprejurul lor, in locul in care isi desfasoara activitatea si isi duc traiul. Vor dezbate cu partenerul de viata situatii si subiecte observate la drum si vor avea la ce sa mediteze in legatura cu alegerile pe care le vor face pe termen mai lung, legate de afaceri, de profesie, de mod de viata.

Ii preocupa optimizarea unei activitati, de fapt a regandirii unor adaosuri, comisioane, tarife percepute, adaptarea acestora la specificul zonei, a pietii, a momentului.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Sagetator

August este o luna multumitoare in plan financiar pentru Sagetatori si se pare ca partenerul de viata are o contributie consistenta; poate ca acesta beneficiaza de niste sporuri salariale ori de rezutatele unor investitii anterioare. La fel de adevarat este ca linistea financiara ii indeamna sa isi satisfaca niste dorinte mai vechi legate de locuri in care nu au mai fost, destinatii exotice de vacanta.

Sunt constienti mai mult decat oricand ca viitorul si rezultatele activitatiilor lor depind de implicare, de atitudine si se pare ca lucreaza in adancul lor la aceste aspecte in aceasta luna. Vor realiza ca nu le sunt de folos atitudinea rigida si nici lasarea lucrurilor la voia intamplarii.

In relatiile cu ceilalti se pot arata intransigenti, fermi, categorici; astfel pot castiga respectul altora, dar la fel de bine pot crea animozitati. Bine este sa asculte si sa incerce sa inteleaga si punctele de vedere ale celorlalti, sa fie deschisi dialogului si discutiilor in loc sa isi afirme in mod brut convingerile sau pretentiile.

Acum este o prioritate pentru ei, insa se intereseaza despre oportunitati din domeniul lor de activitate si nu ar spune NU unei oferte de munca. Vor fi insa incepand din a treia decada a lunii mult mai interesati de un progres in plan profesional, vor fi mult mai categorici in a cere ceea ce considera ca merita de la actualul loc de munca si, daca nu le sunt satisfacute solicitarile, sunt pregatiti pentru o schimbare de loc de munca. In aceasta ultima eventualitate, un rol important il pot juca relatiile pe care si le-au facut de-a lungul timpului cu persoane aflate in acelasi domeniu de activitate, cu fosti profesori, tutori, evaluatori, coordonatori.

Din 13 august Mercur este retrograd, astfel ca ar fi bine sa nu stea prea mult pe ganduri in ceea ce priveste o discutie legata de un nou loc de munca, de o oferta rezonabila care li se face acum.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Capricorn

Primele doua decade ale lunii sunt marcate de griji legate de bani, de cheltuieli care par ca nu se mai termina, de tot felul de propuneri ''exotice'' de investitii, de parteneriate de afaceri, de bani care li se cuvin si care li s-au promis dar nu mai vin.

Cei a caror activitate are un specific sezonier accentuat sunt poate preocupati de obtinerea urgenta a unui credit care sa le permita desfasurarea in cele mai bune conditii a afacerii lor, pentru a putea obtine apoi rezultatele financiare estimate.

In diverse negocieri in care sunt importante sumele, participarile financiare in cadrul unei asocieri, Venus in casa a VII-a atrage atentia asupra unei atitudini impaciuitoare din partea celuilalt, care sa nu dea de banuit, insa nu trebuie sa se lase influentati de aceasta atitudine, ci sa ia in considerare riscurile reale, potentialul afacerii si, evedent, corectitudinea raportului dintre aportul de capital al fiecaruia, implicarea si impartirea beneficiilor.

Aspecte fericite in plan sentimental, in cadrul relatiei de cuplu, in care se pot vindeca rani produse in urma cu saptamani si luni. Ramane valabila atentionarea legata de aparitia in viata celor ce nu au o relatie actualmente a unei persoane care se arata draguta, disponibila, interesata de o legatura dar care pune (prea) mare pret pe starea economica si financiara a Capricornilor.

Sunt genul de oameni care au conceptii si convingeri clare, fixe, ferme; vor intra insa in contact cu oameni care ii vor surprinde cu un alt fel de a vedea lucrurile si le va prinde bine sa stea la povesti cu acestia, sa reflecteze la lucrurile pe care le afla.

Sunt intr-o perioada in care se bucura de diverse deplasari, vacante si concedii si se pare ca aceasta perioada nu se termina curand. Dupa cum le permite timpul si bugetul, se arata interesati de excursii macar in weekend atat in august cat si in septembrie.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Varsator

Primele doua decade ale lunii august se arata efervescente si chiar tensionate in domeniul relatiiilor apropiate. Acum ies la iveala diferente majore de atitudine, de conceptii fata de partenerul de viata, de cel de afaceri, de colegul de munca cu care pana mai ieri se intelegeau atat de bine. Pentru o perioada vor intampina flexibilitate si rigiditate de partea cealalta, poate chiar un soi de egoism, lipsa de deschidere, multumire cu propriile conceptii.

Se poate sa admire peste masura, intr-o prima faza, o persoana nou intrata in viata lor. Incet-incet insa vor descoperi si faptul ca ii despart multe lucruri. Poate fi o perioada frustranta pentru ei insa, la fel de bine, vor observa mai clar cu cine sunt compatibili si cu cine nu astfel ca vor putea face o alegere inteleapta in ceea ce priveste o relatie pe termen mai lung.

Planul sanatatii este cel mai bine aspectat in aceasta luna pentru nativii Varsator. Merita facuta o mentiune: ar trebui sa nu se increada, sa nu ia drept absolute evaluarile unui control medical de suprafata, pe fuga, superficial, din partea unui specialist care a vazut ''multe asemenea cazuri la viata lui si nu se poate insela''. Aceasta cu atat mai mult cu cat de rezultatul acestei evaluari depinde alegerea unei operatii drept singura varianta de rezolvare. Este bine de observat ca oricine, indiferent de experienta si de pregatire, se poate insela in ceea ce priveste un caz particular.

Pe de alta parte, le este mai usor sa faca un program de exercitii fizice in doi, sa tina un regim, sa se lase de fumat ori de alte obiceiuri daunatoare cu sprijinul partenerului de viata ori al cuiva apropiat, care joaca un rol important in viata lor.

Se intensifica relatiile si comunicarea cu cineva aflat la distanta de ei. Fac planuri de revedere sau, daca acestea sunt stabilite, numara zilele pana la fericitul eveniment. Cu siguranta vor gasi ceva de admirat sau de invatat de la o persoana cu care viata ii aduce intr-un strans contact chiar si pentru cateva zile sau saptamani.

HOROSCOPUL LUNII AUGUST - Pesti

Un inceput de luna mai delicat in planul sanatatii, cu o evolutie neasteptata a unor eventuale afectiuni de care deja sufera nativii zodiei Pesti. Surprinzator insa, pare ca nu se lasa coplesiti de o asemenea situatie si vor respecta intocmai recomandarile care li se fac de catre un specialist sau vor cauta chiar sa apeleze la terapii neconventionale, legate de natura care nu mai sunt la moda, dar ale caror rezultate au primit confirmari de-a lungul timpului.

Sunt activi chiar daca se afla in concediu: sunt cei care fac bagajele, se preocupa de toate amanuntele de care depinde succesul unei calatorii, al unui sejur. Ii pun pe ceilalti pe primul plan, vor sa le asigure conditii optime de relaxare si de odihna.

Luna august se anunta plina de satisfactii in ceea ce priveste viata sentimentala. Cei care nu au pe nimeni in viata lor sunt pregatiti sa intalneasca fiinta alaturi de care sa fie fericiti. Se pare ca inima nu le va juca feste si vor simti daca si unde merita sa se implice sentimental (se pare ca nu doar o persoana le face curte).

Bucurii simple (si tocmai de aceea profunde, care le ofera o liniste, siguranta, multumirea sufleteasca) vin acum din partea copiilor. Le face placere sa petreaca timp impreuna, se pun la mintea lor, vor sa ii rasfete si primesc, in schimb, multumire si privirile care ii fac fericiti.

Este o perioada in care se pune in discutie aparitia unui copil in viata cuplului; argumentele pro sunt covarsitoare si lucrurile par de la sine intelese. Eventuale tratamente anterioare pentru fertilitate pot da acum rezultatele dorite.

Cei implicati in afaceri sau in proiecte ambitioase se pare ca nu isi vor permite prea multe momente de relaxare; considera ca exista in fiecare zi ceva de pus la punct, de imbunatatit ca sa poata ajunge la un moment dat sa spuna: ''sunt multumit, imi ajunge efortul de pana acum, merit o pauza”.

Horoscop realizat de Remus Ionescu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

C.P.

În articolul
Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii august. Leii, Fecioarele şi Săgetătorii vor avea buzunarele pline cu bani
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Bia de la Mireasa, sezonul 8, o nouă schimbare de look. Cum arată acum soția lui Robert / FOTO
Showbiz intern • la 17:30
Bia de la Mireasa, sezonul 8, o nouă schimbare de look. Cum arată acum soția lui Robert / FOTO
  • Bia de la Mireasa, sezonul 8, a apelat la o schimbare de look
  • Cum arată acum soția lui Robert și ce au sărbătorit cei doi
Vești bune pentru români! A fost lansat programul ”primul student din familie”. Cine poate beneficia de ajutor financiar
Stiri interne • la 17:15
Vești bune pentru români! A fost lansat programul ”primul student din familie”. Cine poate beneficia de ajutor financiar
  • Ce înseamnă programul ”primul student din familie”
  • Guvernul vine cu un nou beneficiu pentru studenți
Alertă la un spital din București! A fost înregistrat primul caz de febră tifoidă. Care sunt simptomele
Stiri interne • la 16:59
Alertă la un spital din București! A fost înregistrat primul caz de febră tifoidă. Care sunt simptomele
  • Alertă la Spitalul Victor Babeș din Capitală
  • Primul pacient din 2024 cu febră tifoidă
Acces Direct. Georgian vrea să își recupereze fetița, după ce a fost luată de fosta lui soție. Femeia ar fi maltratat copilul: ”A trântit...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:48
Acces Direct. Georgian vrea să își recupereze fetița, după ce a fost luată de fosta lui soție. Femeia ar fi maltratat copilul: ”A trântit...” / VIDEO
  • Georgian și-a spus povestea în lacrimi
  • Bărbatul își dorește ca fiica lui să fie adusă acasă la el
Cornel Dinicu scapă de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor
Stiri interne • la 16:33
Cornel Dinicu scapă de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor
  • Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu
  • Afaceristul va merge la Ferma Dacilor pentru a aduce un omagiu victimelor
Iuliana Tudor, declarații emoționante după moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferință: ”E o luptă” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:22
Iuliana Tudor, declarații emoționante după moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferință: ”E o luptă” / VIDEO
  • Cum a trecut Iuliana Tudor peste pierderea mamei sale
  • Prezentatoarea TV a fost profund afectată
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
recomandare pe observatornews.ro
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
recomandare pe as.ro
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
recomandare pe antena3.ro
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
recomandare pe antena3.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Floarea pe care să o plantezi lângă morcovi. Va ţine la distanţă dăunătorii, aşa procedează bunicii
recomandare pe playtech.ro
Floarea pe care să o plantezi lângă morcovi. Va ţine la distanţă dăunătorii, aşa procedează bunicii
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
recomandare pe playtech.ro
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
recomandare pe Ciao.ro
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Românca din Pașcani l-a zăpăcit pe bărbatul cu avere de 800.000.000 de euro! Cum arată tânăra
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Românca din Pașcani l-a zăpăcit pe bărbatul cu avere de 800.000.000 de euro! Cum arată tânăra
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Rușii atacă tot mai aproape de România! Explozii la graniță!
recomandare pe dailybusiness.ro
Rușii atacă tot mai aproape de România! Explozii la graniță!
Atenție! Rămânem fără apă caldă și căldură
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenție! Rămânem fără apă caldă și căldură
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close