Homepage » Horoscop » Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii IULIE! Pierderi financiare pentru Gemeni și Săgetători. O perioadă minunată pentru Pești

Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii IULIE! Pierderi financiare pentru Gemeni și Săgetători. O perioadă minunată pentru Pești

Publicat pe 01.07.2017 la 21:20 Actualizat pe 01.07.2017 la 21:51

Luna iulie vine cu vești bune, dar este și o perioadă obositoare, chiar epuizantă pentru unii nativi din zodiac. De asemenea, înseamnă și o pierdere de bani pentru Gemeni și Săgetători, dar se vor pune repede pe picioare.

Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii IULIE! Pierderi financiare pentru Gemeni și Săgetători. O perioadă minunată pentru Pești

HOROSCOPUL LUNII IULIE

Spynews.ro

Luna iulie vine cu vești bune, dar este și o perioadă obositoare, chiar epuizantă pentru unii nativi din zodiac. De asemenea, înseamnă și o pierdere de bani pentru Gemeni și Săgetători, dar se vor pune repede pe picioare.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Berbec

In prima parte a lunii, pentru cei nascuti in zodia Berbecului, trecutul este de actualitate. Revin in atentia lor amintiri legate de anii copilariei, de locurile copilariei, de colegi. Si, bineinteles, de visurile acelei perioade. Si pe care poate ca vor incerca sa si le indeplineasca acum, macar ca pe un capriciu. Revenirea din strainatate, pentru concediu macar, a unui fost coleg sau prieten le trezeste amintiri intense; vor dori sa se vada cat mai mult in toto acest timp.
De asemenea, foarte probabil sa se impuna pe agenda lor urgente legate de un membru al familiei. Are cineva vreo nevoie speciala, participa la un concurs ori se afla in fata unei provocari (scolare, profesionale, sportive etc.) careia trebuie sa ii faca fata si simte nevoia unei sustineri consistente.
Unii dintre Berbeci doresc sa faca reamenajari, reparatii sau schimbari consistente in locuinta. Poate chiar sa se mute cu totul, eventual in apropierea locurilor natale. Componenta emotionala care influenteaza aceste decizii este foarte importanta acum. Nu doresc neapara confort, ci vor sa scape de amintiri neplacute ori, dimpotriva, sa puna in valoare o mostenire de familie (lucruri diverse, poze sau un teren pe care sa isi ridice o casa).
De altfel, este de remarcat ca toate zodiile vor fi influentate puternic pana pe 21 iulie de tranzitele planetelor in semnul Racului (Mercur iese din Rac pe 7 iulie, insa raman acolo Soarele si cu Marte).
Pentru cei care nu au o relatie stabila actualmente, devine interesanta perspectiva unei legaturi stranse cu un vechi prieten/a, coleg/a aflat intr-o situatie asemanatoare, mai ales daca a existat o simpatie puternica in perioada in care viata i-a tinut aproape unul de celalalt. Si lucrurile pot evolua chiar spre logodna, casatorie.

In ansamblu, o perioada de revigorare sentimentala, la care nativii Berbec vor lua parte din plin. Alte chestiuni, cele materiale, mai ales, trec in plan secund acum. Sanatatea nu prezinta probleme pentru ei in aceasta luna.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Taur

Nativii Taur sunt, de felul lor, firi independente si prefera sa isi formeze
convingeri si sa isi stabileasca preferinte fara sa fie influentati de altii intr-un mod direct. Au ocazia, in prima parte a lunii, sa observe multe lucruri, sa afle informatii care ii provoaca sa reflecteze la conceptiile lor, sa observe care dintre ele se mai potrivesc realitatilor sociale, economice.
Frati, surori, veri joaca un rol mai activ in viata lor in aceasta perioada. Comunica mai des cu acestia, fac drumuri unii catre altii daca locuiesc in localitati diferite. Se intereseaza despre specificul zonei in care locuiesc ceilalti legate de sanatate (statiuni balneoclimaterice, aer curat, peisaje, diverse tratamente).
Un plus in plan financiar incepe sa se manifeste incepand cu data de 5 iulie, o data cu intrarea patronului lor, Venus, in casa averii. Nu este vorba despre ''marea lovitura'', insa cu siguranta se bucura de un spor al veniturilor aparut pe neasteptate, fara un plus consistent al eforturilor lor. Sunt poate solicitati pentru scurte perioade sau proiecte de mica anvergura, ce le aduc insa cadouri, castiguri suplimentare neanticipate si vor fi astfel mai linistiti in ceea ce priveste concediul care se apropie.
Interesant, se intensifica schimburile de informatii cu colegii de munca ori cu cei din aceeasi breasla. Pe acest fond, pot aparea si certuri, contradictii, nemultumire fata de metodele folosite. Bine este sa incerce sa vada lucrurile in ansamblu, sa incerce sa observe partile bune si chiar sa incerce sa le incorporeze in activitatea lor. Au de invatat, cu siguranta, in aceasta perioada nu doar din carti ci mai ales practic: vazand, observand si facand.
O luna cu neasteptat de multe drumuri pentru ei. Fie este nevoie sa ''alerge'' pentru acte, diverse chestiuni birocratice, fie le face placere sa se deplaseze, sa observe locuri, oameni sau situatii cu potential pentru ei: isi reimprospateaza cunostinte, se inspira din ce vad, se amuza ori se simt bine.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Gemeni

Continua o perioada marcata de complicatii in planul financiar. Vad multe, isi doresc multe si nu doar pentru ei, ci si pentru cei dragi ai lor. Astfel ca primele doua decade ale lunii pot reprezenta drumul spre golirea contului, caci le vine greu sa spuna Stop ori sa puna o oarecare ordine in finante. In plus, se pot aduna diverse elemente neprevazute: pagube, urgente ce implica niste sume suplimentare de plata.
Este adevarat si ca, pe de alta parte, pot aparea castiguri neasteptate, mai ales provenite din colaborari pe termen scurt, insa si din valorificarea (vanzarea) unor lucruri, bunuri sau chiar imobile sau terenuri. Interesante sunt schimbarile legate de silueta prin schimbarea obiceiurilor alimentare. Sunt ei insisi interesati sa gateasca ori cel putin sa isi prepare sucuri, amestecuri, shake-uri, sa incerce retete noi, nu neaparat din carti, reviste sau de pe net. Vor da frau liber imaginatiei si instinctelor, poftelor din acest punct de vedere. Si ar putea obtine niste rezultate surprinzatoare; cele observate le vor putea folosi si in alte perioade in care vor simti nevoia unor schimbari de regim, de alimentatie. Din acest punct de vedere, sunt saptamani minunate pentru copii, pentru cei mai tineri in general care doresc sa invete sa gateasca.
Un atu semnificativ pentru ei va fi intrarea planetei Venus in semnul lor. In combinatie cu planetele din Rac, le poate aduce niste cadouri neasteptate (poate cumva sugerate, insa in niciun caz impuse). Oricum, o luna buna sa isi largeasca cercul de cunostinte, dar mai ales sa refaca relatiile care pare ca au luat distanta in ultimul timp. Tot Venus le aduce un plus de bung gust si de rafinament culinar, in legatura cu cele mentionate anterior. Ultima decada a lunii le sporeste dorinta de a porni la drum, de a vizita locuri interesante ori de a revedea prieteni vechi, rude.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Rac

Cu trei planete in semnul lor la inceputul lunii, Racii fierb pe dinauntru: doresc schimbari majore in viata lor, nu mai accepta amanari, tergiversari, vor raspunsuri concrete din partea celor cu care au relatii stranse, dar nu atat de stranse pe cat si-ar dori.
Este perioada unor ambitioase initiative si proiecte personale. Cu siguranta pot schimba acum impresia pe care o dau celorlalti uneori, de fiinte timide, retrase. Nativii Rac (in special femei) care in ultimele luni (sau chiar ani) s-au simtit neimpliniti sau neintelesi in relatie de catre parteneri se pare ca ajung acum la fundul sacului rabdarii si se pot hotara sa rupa relatia, cel putin sa se separe fizic (sa nu mai locuiasca impreuna) pentru o perioada.
Din 5 iulie se poate accentua sentimentul singuratatii, sa creada ca nu sunt sustinuti, ca sunt marginalizati chiar de catre cei carora le-au fost de mare ajutor candva. Totusi, acesta nu este neaparat adevarul, ci doar perceptia lor, pentru ca se grabesc si vor ca totul sa se intample ''acum''.
Din 6 iulie, incep sa se concretizeze propuneri sau oferte pe care le-au facut recent si sa obtina un pus financiar. Primele doua decade ale lunii sunt favorabile celor care isi doresc sa isi refaca silueta. Lucrurile nu se intampla chiar de la sine, insa vor constata cu surprindere ca nici nu sunt nevoiti sa faca mari eforturi in acest sens. Cu siguranta, nu este nevoie de o dieta drastica si, de fapt, o asemenea abordare le-ar aduce mai degraba prejudicii, iar stomacul si intestinele ar fi primele afectate.
In ansamblu, este o luna in care cei care s-au simtit obositi, extenuati in ultima perioada incep sa se simta mai bine, revigorati. Cei care sunt puternic motivati, isi doresc sa realizeze multe si muncesc din greu se poate sa nici nu resimta prea mult la nivel fizic eforturile lor.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Leu

O prima parte (aproximativ douazeci de zile) a lunii mai delicata pentru nativii Leu din multe puncte de vedere. Se pot plange de lipsa energiei, a entuziasmului, a poftei de viata. Isi propun sa functioneze la un nivel minim, ba chiar le pare rau ca nu pot tine pasul cu propunerile pe care le primesc, sansele care le apar. Nu este totul pierdut, caci vor observa totusi bunavointa din partea altora (poate chiar de la care nu se asteapta la o asemenea atitudine).
Eventuale arogante de la un moment dat din partea lor la adresa unor colegi, fosti prieteni se pot intoarce impotriva lor acum. In schimb, este o perioada excelenta pentru petrecerea concediului, pentru ca simt nevoia relaxarii, detasarii, recuperarii fortelor. Sigur, este bine de facut mentiunea ca nu este deloc momentul potrivit sa isi puna la incercare fortele cu marea, cu fluviul sau cu raurile rapide si periculoase. Retraiesc mental sau emotional experientele care i-au marcat in ultimul an. Se pregatesc sa revina in forta, cu un nou proiect, cu o noua tinta.
Din 5 iulie reapar vesti, zvonuri, promisiuni sau oferte, insa isi propun sa mai astepte pana cand se concretizeaza ceva ori pana cand se apropie de nivelul pretentiilor lor. Si poate ca este mai bine asa; e o perioada deosebita pentru ei, in care trebuie sa se puna pe primul plan nu in sensul egoismului, ci al sensului actiunilor si zbaterilor lor. Vor gandi poate ca decat o continua zbatere pentru teluri sau castiguri mediocre, mai bine asteapta lozul cel mare, care va veni el candva (nu prea tarziu, bineinteles).
Delicata se arat prima perioada a lunii si pentru cei aflati la limita dintre sanatate si boala, oameni carora li s-au recomandat tratamente, terapii, regimuri. Este necesar sa urmeze sfatul specialistului, sa nu continue sa faca eforturi mai mari decat le permite starea lor actuala de sanatate.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Fecioara

Vor sau nu vor, traverseaza o perioada aglomerata din viata lor. Solicitari destule, din toate partile si, in principiu, se vor mobiliza sa faca fata acestora. Poate fi o luna foarte buna din punct de vedere al castigurilor. In unele cazuri, vor fi tentati sa profite de o situatie si sa impuna un tarif, un comision, un castig minim destul de ridicat pentru prestatia lor (ori incearca sa forteze o promovare). Ar trebui, totusi, sa se gandeaca de doua ori inainte de a face o asemenea alegere caci, in timp, se poate intoarce impotriva lor.
Venus in Gemeni din 5 iulie le aduce situatii favorabile in plan profesional, isi pot face sau reface imaginea in cadrul colectivului sau al breslei. Primele doua decade ale lunii sunt foarte bune mai ales pentru cei care activeaza pe cont propriu; isi largesc baza de clienti, li se duce vestea. Toti nativii, insa, se bucura de o sansa oarecare in aceasta perioada.
Pentru cei care sunt singuri, toate intalnirile din cadrul profesional ii pot aduce fata in fata cu cineva care le trezesc sentimente puternice. Vor cauta sa obtina o intalnire in cadru privat, sa se cunoasca mai bine si, intr-adevar, se poate lega o relatie frumoasa. Se pare ca in aceasta perioada au ambitii mari in ceea ce ii priveste pe copiii lor. Isi doresc sa le faciliteze conditii pentru a practica un sport, sa isi exerseze talentele ori sa ii tina cumva in priza in ceea ce priveste educatia scolara. Mai ales femeile care nu au copii isi doresc sa raman insarcinate.
Spre sfarsitul lunii se mai linistesc apele in planul profesional. Raman poate niste relatii placute, legaturi de adancit dupa intoarcerea din concediu (pe care si-l doresc, data fiind incarcatura ridicata din ultima perioada). Poate au de analizat o propunere importanta, de afaceri sau profesionala, la care sa dea un raspuns spre sfarsitul lunii viitoare sau chiar la inceputul lui septembrie.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Balanta

Inceputul lunii ii gaseste pe nativii Balanta in plina activitate. Daca au deja concediile programate in aceasta perioada, pare sa nu treaca vreo zi fara un semn din partea colegilor, sefilor, asociatilor, clientilor. Ei insisi se gandesc la viitorul profesional, la extinderea unei afaceri, la un alt loc de munca daca cel actual nu le-a adus satisfactiile scontate. Mai exista si varianta unor certuri, rivalitate sau competitie in actualul loc de munca, insa cu ata mai mult ar trebui sa reflecteze la modalitatea de iesire dintr-o asemenea criza.
Ar putea fi pusi in situatia sa tina locul sefului plecat in concediu ori sa li se incredinteze conducerea unor proiecte ce nu au o prea mare intindere in timp, insa pentru ei ar fi un fel de testare. Poate le prinde bine aceasta experienta si isi vor dori sa ajunga cat mai repede oficial intr-o asemenea pozitie ori se gandesc sa isi deschida chiar ei o firma cu un profil similar.
Oricum, ambitii ridicate, si rabdare putina: isi doresc schimbari, evolutii, progrese. Poate fi momentul in care cei care sunt constienti de valoarea lor, insa sunt mai comozi din fire sa se hotarasca sa porneasca pe cont propriu. Si chiar ca ar trebui sa faca pasul cel mare, caci Jupiter ai este in semnul lor doar pana spre aniversarea lor. La fel de ridicate se arata insa si asteptarile altora (sefi sau clienti) fata de ei.
Este o perioada in care multe dintre Balante si-au programat casatoria sau cununia. Oricum, statutul lor matrimonial este la ordinea zilei si poate ca in aceasta perioada rostesc cererea in casatorie (sigur, acolo unde este cazul).
Nu se vad schimbari semnificative in plan financiar deocamdata; acestea vor aparea in urma schimbarilor din planul profesional sau al afacerilor pe care le au in vedere acum. Se bucura in toata luna de o buna stare de sanatate, insa este important sa nu se suprasolicite fizic sau cu gandul pentru ambitiile lor.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Scorpion

O luna destul de placuta, fara solicitari semnificative pentru Scorpioni. Este poate perioada unor mari drumuri sau, chiar daca fi vorba despre ceva in apropierea resedintei ori a localitatii lor, persoanele, lucrurile sau istoriile descoperite sunt importante. Afla experiente de viata care ii sensibilizeaza, ii pun pe ganduri, ii fac sa reflecteze la valorile si convingerile lor. Exemplele oferite de prieteni sau de rude aflate in alta tara sau la studii ii poate face sa se gandeasca serios la posibilitatea de a emigra ori de a munci pentru o perioada in alta tara.
Ar putea avea motive de satisfactie in plan financiar. Poate nu ei insisi au un succes important, ci partenerul de viata, insa cu siguranta acestea se vor reflecta si asupra lor. La fel de important este ca au sanse mutl sporite sa recupereze sume sau lucruri, bunuri care au fost date cu imprumut, uitate sau pierdute.
Poate ca nu se intampla evenimente extraordinare in aceasta perioada. Este mai degraba un timp de reflectie sau de pregatire mentala. Din octombrie, Jupiter se va afla in semnul lor pentru aproximativ un an si le va aduce sanele la care acum viseaza sau ... lucreaza (prin relatiile pe care si le fac, prin studiile pe care le finalizeaza ori prin alte modalitati). Scorpionii care sufera de afectiuni diverse isi pot gasi leacul sau alinarea, ameliorarea starii de sanatate; concediul le vine manusa din acest punct de vedere. Nu este straina de aceasta imbunatatire schimbarea starii emotionale, meditatia sau rugaciunea, ba poate acceptarea unor infrangeri ori chiar comportamente nedorite ale altora.
Oricum, o alta stare de spirit pentru ei incepand din a treia decada a lunii. Fac poate primele demersuri, se informeaza mai in amanunt asupra pasilor pe care trebuie sa ii urmeze pentru a se indrepta spre pozitia, functia, situatia visata.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Sagetator

O prima parte a lunii care continua necesitatea regandirii unor cheltuieli, investitii, obiceiuri de consum. Poate este nevoie de economii, de strangerea surubului, de unele demersuri pentru a recupera ceva care este al lor sau care li se cuvine si de care au mare nevoie acum. Se vad poate nevoiti sa puna piciorul in prag in ceea ce priveste dorinte sau ambitii materiale ale partenerului de viata sau ale celui de afaceri. Trebuie sa isi protejeze interesele, caci nimeni altcineva nu o va face in locul lor, iar lucrurile au tendinta sa se inrautateasca daca le lasa la voia intamplarii.
Un alt aer in relatia de cuplu se va simti pentru nativii Sagetator incepand din 5 iulie. Venus deschide canale de comunicare, usureaza refacerea unor relatii, desfasurarea discutiilor pe temele dificile mentionate mai sus. Nu trebuie sa se lase impresionati de o schimbare aparenta de atitudine a celor cu care negociaza ori cu care au ceva de impartit; trebuie sa ceara si ceva concret, fapte sau acte. Daca este nevoie, ar putea gasi acum avocatul potrivit, consultantul sau specialistul bine pregatit care sa le ofere sfaturi in domeniul de care au nevoie.
O schimbare remarcabila in planul finantelor se intrevede din a treia decada a lunii. Se intrerupe o perioada de cheltuieli neasteptate, pagube sau poate ca nu mai estecazul ori nu se mai simt obligati fata de cineva, din familie sau nu, sa il sustina material. Pot avea parte de niste succese obtinute ca urmare a unor informatii esentialepe care le primesc, ori poate prin intermediul unor cunoscuti, prieteni, oameni cu care au mai colaborat in trecut si reapar cu propuneri avantajoase in aceasta perioada. Se prea poate sa se inchida un credit, sa achite ultimele rate sau dobanda si, cel putin pentru o perioada, sa scape de grija datoriilor.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Capricorn

Semnele cardinale (Berbecul, Racul, Balanta si Capricornul) sunt actorii principali ai acestei luni (cel putin in primele doua decade). Pentru Capricorni, este o perioada cruciala pentru continuarea unor relatii: sentimentale, de afaceri, de munca. Sunt scoase la iveala toate dorintele si interesele ambelor parti. Aspectul neplacut este legat de lipsa de deschidere sau de inflexibilitatea celor cu care negociaza (este de gandit in ansamblu o asemenea situatie, caci ar putea fi un raspuns la actiuni din trecut ale nativilor Capricorn).
Apar ultimatumuri: „acum ori niciodata'', ''ori asa, ori deloc''. Nu este neaparat rau, poate ca sunt lucruri care trebuie cristalizate, insa atmosfera in sine poate fi deranjanta. Pentru cei mai inerti, se prea poate ca un apropiat care ii apreciaza si ii simpatizeaza sa se tina scai de ei incercand sa le faca binele cu forta: „trebuie; acum; e momentul; ce mai astepti; cat vrei sa mai stai asa; l-ai vazut pe cutarica cum s-a miscat / a progresat”, si poate ca este spre binele lor o asemenea atitudine.
Relatiile sufletesti care nu au dus-o prea bine in ultima perioada au tendinta sa se indrepte spre un final. Cel putin unul dintre cei doi isi pierde rabdarea, iar deznodamantul pare inevitabil. O atitudine tensionata va ingreuna insa eventuale negocieri de impartire a unor lucruri pe care cuplul le are in comun.
O perioada excelenta incepe pentru cei care vor sa se integreze intr-un colectiv ori care doresc sa creasca profesional, sa invete de la altii mai priceputi. Exista poate ironie sau o atitudine de superioritate, insa in mod real o dorinta din partea celuilalt de a le transmite Capricornilor ucenici lucruri de esenta, utile pentru activitatea lor profesionala. Vor suporta cu stoicism tot ce lise intampla si poate ca in adancul lor isi vor pune intrebari, vor schimba ceva din atitudinea lor.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Varsator

O prima parte a lunii solicitanta, epuizanta chiar, pentru nativii zodiei Varsator. Parca toate cele nerezolvate sau neterminate s-au adunat acum si cer o finalizare urgenta. Ei insisi sunt pretentiosi, ambitiosi peste masura. Vor sa isi demonstreze maiestria, talentul, cunostintele, rezistenta fizica. Si poate ca nu este momentul cel mai potrivit pentru excese si perfectionism. Tensionate se arata relatiile de la locul de munca; nu prea sunt de acord cu metodele si tehnicile folosite de altii si din acest motiv pot aparea disensiuni majore.
Cu siguranta ca efortul peste limite din aceasta perioada se poate intoarcem impotriva lor. Fie chiar acum, fie in timp; este o invitatie la temperanta, cumpanire, echilibru. Este o perioada delicata in planul sanatatii pentru Varsatori si se pot accentua in aceasta perioada afectiuni, dureri, disfunctionalitati.
Din 5 iulie, Gemeni in casa a V-a le aduce un zambet pe fata chiar si in cele mai dificile incercari si le sporeste increderea in sine (macar cea pe care le-o arata celorlalti). Sunt genul de oameni care vor sa isi faca norocul cu mana sau cu mintea lor, insa care sunt in permanenta pe receptie, in observarea unor oportunitati care apar. In iulie, mai ales cei mai tineri sau aflati la inceput de drum profesional atrag atentia sefilor ori celor mai experimentati asupra potentialului si calitatilor lor.
Celor care sunt siguri pare sa le surada dragostea in aceasta luna si vor incerca sa faca fata cu succes pe doua fronturi: la munca si in viata sentimentala. Este ridicata probabilitatea sa isi gaseasca o persoana cu care sa fie compatibili chiar in cadrul colectivului in care se gasesc. O situatie tensionata la inceput, din motive profesionala,se poate indrepta spre o prietenie si simpatie reciproca si chiar mai mult. Luna iulie sa arata favorabila conceperii copiilor, pentru cele care isi doresc acest lucru, ori petrecerii placute a timpului alaturi de copii.

HOROSCOPUL LUNII IULIE: Pesti

O excelenta stare de spirit pentru nativii Pesti, cel putin in prima parte a lunii iulie. Evident, nu inseamna ca viata este lipsita de dificultati, ci doar ca le abordeaza cu un aer de invingatori, de superioritate sau de specialisti. Exista dorinta si tendinta de a se pune in valoare; unii pot trece o bariera si deveni oarecum infatuati, dar chiar si asa pare ca le sta bine.
O luna excelenta pentru cei care practica sport de performanta ori activeaza intr-un domeniu artistic, creativ. Pun accentul pe frumos, pe sensibilitate si pe echilibru. Pot repurta succese personale: se fac cunoscuti, strang legaturi, impaca tabere care au fost certate, ridica moralul cuiva care nu traverseaza cea mi buna perioada a vietii. Diplomatia si farmecul ii pot ajuta sa schimbe cuiva atitudinea fata de ei: din dusmani sau indiferenti sa le devina acceptabili ori chiar indragiti.
O perioada minunata pentru parinti care au acum toata disponibilitatea (daca sunt in concediu, cu atat mai bine) sa fie alaturi de copiii lor: se pun la mintea copiilor, tocmai in ideea cale pot transmite sub o forma mai putin obisnuita lucruri importante, ii fac pe copiii lor sa se simta bine, iubiti, apreciati, sa isi sporeasca stima de sine.
Starea sufleteasca oarecum relaxata le permite sa vada lucrurile din jur cu alti ochi si chiar potentialul lor profesional (sau al afacerilor). Acum anticipeaza, vizualizeaza viitorul, isi pun intrebari de genul „ce-ar fi daca as schimba putin fel/abordarea/tintele” si pot obtine niste raspunsuri spectaculoase. Iar asupra acestei schimbari vor incepe sa lucreze, sa actioneze in sensul de a le deveni o obisnuinta.
Sportul practicat in aceasta perioada le sporeste tonusul, rezistenta, imunitatea chiar si se pare ca vor avea nevoie de toate acestea incepand cu ultima decada a lunii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

În articolul
Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii IULIE! Pierderi financiare pentru Gemeni și Săgetători. O perioadă minunată pentru Pești
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:33
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
  • Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă
  • De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
Horoscop zilnic • ieri la 23:26
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
  • Horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
Stiri interne • ieri la 23:17
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
  • Mario Iorgulescu speră să fie liber
  • Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare
  • Declarațiile avocatului
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Showbiz international • ieri la 23:14
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
  • Moment istoric!
  • Arabia Saudită, prima participare la Miss World
  • Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:58
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
  • Imagine rară cu tatăl lui Andrei Bănuță
  • Cântărețul seamănă perfect cu părintele său
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
Stiri interne • ieri la 22:49
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
  • Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest
  • Familia a fost și în apartamentul unde a avut loc crima
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close