Homepage » Horoscop » Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii IUNIE! Fecioarele şi Balanţele au succes pe toate planurile. Schimbări majore pentru Peşti

Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii IUNIE! Fecioarele şi Balanţele au succes pe toate planurile. Schimbări majore pentru Peşti

Publicat pe 01.06.2017 la 09:30 Actualizat pe 01.06.2017 la 10:49

Un inceput frumos de luna, favorabil relatiilor de cuplu si probabil ca vom asista la impacari spectaculoase ori la intalniri emotionante, socante fata de starea cu care ne obisnuisem.

Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii IUNIE! Fecioarele şi Balanţele au succes pe toate planurile.  Schimbări majore pentru Peşti

Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii Iunie

Un inceput frumos de luna, favorabil relatiilor de cuplu si probabil ca vom asista la impacari spectaculoase ori la intalniri emotionante, socante fata de starea cu care ne obisnuisem.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Berbec
Intalniri neasteptate, cunostinte interesante pentru nativii Berbec la inceputul lunii mai (in special, zilele de 3 si 4 iunie). Poate fi vorba despre o intalnire de relativ scurta durata (vecini de camera de hotel, de cabana), insa discutiile si ideile schimbate pot avea un rasunet important, pe termen mai lung. La fel de bine, ar putea fi senzatia de ''dragoste la prima vedere'' pentru cei aflati in cautarea perechii de suflet, insa va fi nevoie, evident, de timp sa va cunoasteti mai bine.
Un atu deosebit in planul finantelor il va constitui intrarea lui Venus in Taur in 7 iunie, si care va sta acolo toata luna. Se poate ca acestia sa isi fi dorit ori sa se fi interesat de un lucru frumos sau de valoare in luna anterioara iar acum, cand au strans bani ori s-au hotarat, sa gaseasca si o reducere pentru acel lucru.
Pe de alta parte, vot fi tentati sa faca achizitii costisitoare, luxoase chiar, pentru casa, sa renunte la lucruri de care s-au plictisit ori se poate intampla sa se strice un lucru de care oricum nu mai erau multumiti si sa gaseasca astfel un motiv sa il inlocuiasca.
Este de notat o oarecare nestare sentimentala; vor retrai inceputurile relatiei si vor vrea sa faca tot posibilul sa o readuca intr-o stare in care sa se simta pusi in valoare ambii membri. In cazul in care ajung la concluzia ca exista diferente ireconciliabile de valori intre ei si partenerul de viata, se poate discuta si despre posibilitatea unei separari, fie si temporare.
Sanatate buna pentru Berbeci in luna iunie pe care se pare ca si-o vor intretine si prin plimbari la pas, drumetii. La fel de bine, curiozitatea, nevoia de a cunoaste si de a intelege ii poate face sa acorde mai mult timp unor lecturi interesante, prin aceasta creandu-si si o stare interioara remarcabila.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Taur
O usurare evidenta in plan material pentru nativii din Taur, o data cu depasirea opozitiei Marte-Saturn de pe casele avutiei. Se poate sa inceteze o perioada cu cheltuieli neplanificate, obligatorii, datorii de onoare si nu numai. Ramane, este adevarat, Soarele in casa banilor pana pe 22 iunie, adica tanjesc in continuare dupa lucruri frumoase (si scumpe), insa dispare impulsul de a cheltui necontrolat, fara sa tina cont de viitor sau de alte lucruri importante.
Din 7 iunie, Venus (planeta lor guvernatoare) intra in semnul lor (o pozitie astrologica de forta, favorabila lor). Isi schimba starea interioara, atitudinea exterioara si, in schimb, pot avea surpriza imbunatatirii unor relatii, revenirii in viata lor a unor persoane alaturi de care au avut succes (financiar si nu numai).
Le revine pofta de viata si de lucruri bune, gustoase si frumoase, iar acest lucru inseamna si un risc pentru silueta lor. Se vor simti cu siguranta bine in pielea lor si vor fi admirati pentru naturalete, farmec, incredere in ei insisi, carisma.
Vor fi expresivi si convingatori in exprimare, in relatii si negocieri si, de aici, pot inregista succese remarcabile; poate chiar sa obtina un post mult dorit ori salariul visat.
O atentionare, totusi, in ceea ce priveste planul financiar pentru perioada 14-17 iunie. Se pot simti obligati sa faca o cheltuiala, o investitie in ceva de efect, care ''sa ia ochii'', insa la fel de bine ar putea sa fie impresionati de o poveste bine spusa si sa considere ca sunt datori sa sara in ajutorul cuiva, dar mai apoi sa ajunga la concluzia ca au facut o cheltuiala deloc inspirata.
Iunie este o luna buna pentru cei aflati in perioada de examene, de evaluari, pentru cei care care au de terminat si de prezentat apoi lucrari, teze, proiecte, dizertatii: isi gasesc cu usurinta vorbele, isi ordoneaza ideile, produc o buna impresie.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Gemeni
Nativii Gemeni vor putea observa acum rezultatele unor ''contre'', ambitii, schimburi mai aprinse de idei din ultima parte a lunii mai. Vor observa noua atitudine fata de ei a celorlalti, isi vor reevalua pozitia si actiunile si poate vor incerca sa repare ceva. Ar fi foarte bine sa fie asa, sa profite de prezenta Soarelui in semnul lor pana pe 22 iunie.
Se reduce intrucatva presiunea din planul social: au avut o perioada incarcata, in care au fost sustinuti, observati, dar si ''cantariti''. Se bucura sa fie singuri, sa isi puna ordine in ganduri, sa reevalueze actiuni, proiecte si tinte ale lor.
Din 4 iunie, Marte intra in casa banilor. Apar tentatii, nevoi, dorinte si se vor grabi poate sa scoata din buzunar pentru toate acestea. Se prea poate, insa, sa aiba sansa sa obtina niste bani in plus intrand intr-o echipa, formand un parteneriat. Bine ar fi sa nu stea prea mult pe ganduri, caci lucrurile se pot schimba, ofertele acestea pot disparea, iar ei sa ramana doar cu parerile de rau.
Din 7 iunie, Mercur (guvernatorul zodiei) intra in Gemeni, semnul lor (si are o viteza apreciabila, semn ca multe lucruri se pot schimba in bine intr-un interval de timp destul de scurt): vivacitate intelectuala, usurinta in a transpune in practica planurile elaborate in ultimele zile, ultimele saptamani. Li se ia un val de pe ochi, observa cu usurinta detalii, inteleg sensuri si subtilitati. Sunt in atentia familiei, a parintilor, si ar putea beneficia de aceasta: sfaturi, indemnuri, incurajari, incredere, lucruri bune vin spre ei acum. Dispar ambitiile inutile, certurile fara noima, isi pot imbunatati relatiile (si relatia de cuplu, care se pare ca a avut cel mai mult de suferit in ultima luna si jumatate).
O luna deosebit de favorabila pentru mai tineri, mai ales pentru cei aflati in cautarea iubirii: se prea poate sa aiba parte de o intalnire remarcabila, sa gaseasca pe cineva cu care au numeroase subiecte si preferinte comune.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Rac
O luna care incepe mai greu pentru nativii Rac, caci ei vin dupa o perioada in care Soarele si Marte au traversat casa a XII-a (lucruri fara noima actualmente, ghinioane de tot felul, temeri irationale, consecinte ale unor actiuni din trecut de care am si uitat, crezand ca nu ne vor prinde din urma).
Din 7 martie, Marte intra in semnul lor: se observa o imbunatatire semnificativa a vitalitatii, a increderii in ei insisi, a curajului abordarii unor proiecte solicitante, sunt pregatiti pentru competitie.
Mai ales pentru cei care au fost activi, ''pe piata'' in ultima perioada, sunt sanse foarte bune pentru sporirea veniturilor in aceasta luna, prin diverse bonusuri, prime, comisioane de succes, premii. Cei care activeaza pe cont propriu, independenti, pot simti acum ''dorinta'' (inspiratia, simt pulsul) de a-si creste tariful, comisionul etc.
Dupa o perioada de asteptare sau de deruta in legatura cu relatia de suflet, cu comportamentul partenerului de viata, sunt pregatiti sa ia taurul de coarne, sa ceara respectarea unor intelegeri anterioare, revenirea la un climat firesc, in caz contrar nesfiindu-se sa vorbeasca despre separare, divort etc.
O usurare semnificativa pentru nativii zodiei Rac in planul sanatatii are loc o data cu iesirea lui Marte din Gemeni (7 iunie) si, in plus, dupa 22 iunie, o data cu intrarea Soarelui in semnul lor. Se pot ameliora ''de la sine'' probleme de sanatate de care nu credeau ca vor scapa prea curand, care se agravasera la un nivel neasteptat in ultimele zile ale lui mai.
Unii dintre Raci pot simti nevoia sa o ia de la inceput intr-un alt loc intr-o alta firma, intr-o alta relatie; evident, depinde de situatia concreta a fiecaruia. Cel putin, isi doresc sa nu depinda in vreun fel de altcineva, mai ales in ceea ce priveste libertatea de miscare, de actiune, de decizie.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Leu
O luna in general favorabila pentru nativii zodiei Leu. Pana pe 22 iunie, Soarele traverseaza casa a XI-a, astfel ca ar putea beneficia de atentie, sprijin, intelegere, incurajare; la fel de adevarat este si faptul ca vor veni si ei cu ceva in ecuatie: cu entuziasm cel putin, daca varsta nu le ofera prea multa experienta practica, realizari anterioare.
Un balsam pentru ei il va constitui intrarea lui Venus in casa a X-a, pe 6 iunie. Pot primi acum ''binecuvantarea'', acordul, autorizarea, semnatura pentru care s-au zbatut si pentru care au avut emotii. Pe de alta parte, vor veni in contact cu persoane influente ce au in aceasta perioada rabdare si deschidere fata de ei. Ar putea intra intr-un cerc select de cunostinte, pot face contacte de afaceri care in scurt timp sa se materializeze prin contracte, legaturi profesionale.
Va fi o luna fertila in planul relatiilor sociale, profesionale si se vor simti in largul lor, caci sunt ei insisi firi sociabile. O perioada favorabila participarii la tot felul de conferinte, intruniri, expuneri, intalniri ale breslei din care fac parte.
Va fi important, insa, sa isi dozeze eforturile. Din 7 iunie, Marte intra in casa lor a XII-a si le poate aduce scaderi neasteptate ale energiei, entuziasmului, randamentului. Vor trebui sa caute un echilibru intre activitate si odihna; sunt bine aspectate plecarile la sfarsit de saptamana in scopul recreerii.
Pe de alta parte, o perioada buna pentru cei care au de sustinut examene, intalniri cu comisii, jurii. Jupiter le-a asigurat in ultimele luni un plus semnificativ de cunostinte teoretice, iar pozitiile astrale de acum ii ajuta sa faca o buna impresie, sa fie convingatori.
Daca locul de munca sau activitatea le permite, ar fi foarte bine sa isi programeze o excursie, vacanta in ultima saptamana a lunii; oricum, sa se deconecteze putin de la tensiunile zilnice.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Fecioara
Activitate profesionala din plin pentru nativii zodiei Fecioara in luna iunie si este momentul ideal sa fie activ, sa arate ce stiu, ce pot, sa vina cu initiative, sa incerce sa se puna in valoare, caci acum sunt observati si apreciati la adevaratul nivel.
O luna favorabila pentru cei care doresc sa isi schimbe locul de munca, sa faca un pas inainte in cariera, sa participe la un interviu, casting, competitie. In plus, pot beneficia de recomandarile unor profesori, tutori, responsabili, de recomandarile scrise ale sefilor de la actualul loc de munca.
Se termina o perioada de frictiuni la locul de munca (sau de controale, investigatii pentru cei care au o afacere proprie sau activeaza independent) si vor putea rasufla usurati, ori sa vina cu raspunsurile pe care le considera potrivite: petitie, cerere, contestatie, dupa caz.
Din 6 iunie se reactiveaza niste relatii bune cu strainatatea. Pot tine de planul profesional ori al afacerilor, insa la fel de bine poate fi vorba despre relatii cu prieteni aflati peste granite: invitatii si aranjamente de calatorie in strainatate. Inspiratie si o stare de bine daca si-au planificat luna de miere in aceasta perioada, daca vor sa isi refaca relatia de cuplu; au starea, atat ei cat si partenerul, sa discute mai deschis si mai detasat despre problemele dintre ei.
Este o perioada favorabila in planul afacerilor; pot culege roadele cei care au inceput sau si-au extins o afacere in perioada in care Jupiter a fost in semnul lor (aproximativ septembrie 2015 – septembrie 2016). Oricum, un plus de vizibilitate pentru ei si ar trebui sa profite de acest lucru: sa investeasca in publicitate, in reclama, sa insiste asupra prezentarii online a afacerii si a produselor lor. Daca nu este cazul, atunci macar sa lucreze la profilul lor de pe retelele de socializare, caci cu siguranta isi pot face contacte valoroase si utile.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Balanta
O luna placuta, favorabila nativilor zodiei Balanta. Foarte importanta pentru ei este revenirea la mersul direct al lui Jupiter, marele benefic, aflat in semnul lor inca din toamna trecuta. Si chiar ar trebui sa profite de el, caci le va fi alaturi pana la incputul lui octombrie. Cu siguranta, in ultimele luni au fost aproape de a semna un contract, de a obtine un succes, o promovare, un castig, dar parca lucrurile s-au impotmolit la un moment dat. De acum insa, sunt toate sansele sa se ''lege'' in sfarsit lucrurile, sa faca pasi mari, sa recupereze timpul pierdut.
Din 6 iunie, sanse bune sa recupereze niste bani, obiecte, sa repare niste erori materiale. Ar putea, la fel de bine, sa aiba surpriza unor castiguri consistente ale partenerului de viata ori idei inspirate legate de o investitie a partenerului de afaceri.
Mult mai multa activitate decat in ultima perioada se va observa in sectorul drumurilor lungi, excursiilor, strainatatii. Se simt bine la drum, intr-o statune, fac noi cunostinte ce se pot transforma in legaturi de afaceri sau stranse prietenii.
Un plus de ambitie pentru ei incepand din ziua de 4, cand intra Marte in Rac, in casa lor a X-a. O perioada excelenta mai ales pentru cei care de felul lor sunt mai moi, nehotarati: isi gasesc o motivatie, un tel. Jupiter isi poate face treaba magistral si sa le aduca o crestere neasteptata in plan profesional; pot beneficia de eliberarea unui loc, de cresterea nevoilor unui angajator, de diverse conjuncturi. Este, insa, adevarat ca vor avea de depasit concurenta ori, cel putin, li se vor da inca din primele zile sarcini dificile, adevarate examene pentru ei. Cu cat mai bine isi fac treaba, cu atat mai mare va fi prestigiul obtinut in cadrul colectivului, organizatiei.
O luna buna, fara probleme majore de sanatate; ba mai mult, este o perioada buna pentru cei care se afla intr-o perioada mai llunga de recuperare dupa o afectiune, boala, accidente.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Scorpion
Din 7 iunie se observa depasirea unei presiuni in plan financiar, de fapt a ''presiunilor'' e care le pun altii pe ei: membri ai familiei, parteneri de afaceri, clienti, necunoscuti chiar. Dupa 22 iunie, vor putea trage o linie, sa faca o socoteala si sa observe cu ce au ramas in urma unei afaceri, proiect, experiment (sigur, e vorba despre componenta financiara). Va trebui insa sa raman vigilenti in situatia unor ''cereri'' delicate, voalate de ajutor, propuneri de afaceri pe care le primesc. Nu li se ia, insa parca partea cealalta abia asteapta sa profite de un moment de slabiciune din partea lor.
O perioada buna refacerii relatiei de cuplu, daca cumva a avut de suferit in ultimul timp, incepe o data cu intrarea lui Venus in Taur, adica din 6 iunie. De asemenea, surprize placute pentru cei care isi cauta jumatatea ori pentru cei care isi doresc inchegarea unei relatii aflate actualmente in faza de tatonare.
Pe de alta parte, in luna iunie vor simti chemarea departarilor; dor de cunoastere, de aventura, de explorare. Sunt favorizate destinatiile de la malul marilor sau oceanelor, de pe marginea unor lacuri spectaculoase prin adancime, prin peisaj. Iau, de asemenea, in calcul, un pelerinaj la manastiri, locuri sfinte, locuri unde isi pot regasi libertatea interioara, curajul, se echilibreaza emotional dupa eventuale pierderi suferite in ultima perioada. Calatoriile realizate in aceasta perioada, de fapt lucrurile vazute si oamenii intalniti cu aceste ocazii, ii pot face sa isi schimbe anumite convingeri, conceptii.
Pentru Scorpioni este o luna cu mai putine evenimente marcante in viata lor. De fapt, acumularile importante sunt in planul ideilor si al conceptiilor, al viselor si planurilor pentru viitor. Tocmai de aceea este bine sa vada, sa observe, sa isi puna intrebari, sa se informeze, astfel incat schimbarile pozitiilor planetare care vor urma (Jupiter in semnul lor incepand din octombrie) sa ii gaseasca gata de treaba, cu proiecte majore.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Sagetator
Sfarsitul lunii mai a marcat o perioada tensionata in relatiile personale, dar si in cele de afaceri, in parteneriate si colaborari. Din 4 iunie, presiunile din acest domeniu se reduc. Fie ei, fie cei cu care au avut neintelegeri, conflicte isi reduc din pretentii, din nemultumire si vor cauta o alta abordare a relatiei, mai constructiva.
Primele zile ale lunii le pot aduce surprize placute in domeniul parteneriatelor, prieteniilor, dar si ale relatiilor de afaceri. Poate fi vorba despre o activitate pe termen scurt, o intalnire mai mult satisfacatoare in care sa puna la punct detali ale unor actiuni comune, insa la fel de bine ar putea avea o intalnire cu rasunet in plan sentimental (o impacare, daca este cazul).
Merita atentie efectele intrarii lui Marte in casa a VIII-a, incepand din data de 4 iunie. Apar presiuni si insistente din partea celor carora le datoreaza bani (daca este cazulu). Sunt ei insisi tentati sa apeleze la un imprumut, cu gandul sa poata continua o afacere, o investitie, sa o puna pe picioare si sa isi revina mai apoi din punct de vedere financiar. Este bine sa aiba in vedere si o a doua varianta:
Jupiter (planeta lor guvernatoare) revine la mersul direct din data de 9 iunie, iar ei (si nativii zodiei Pesti, de asemenea) vor fi marii beneficiari ai acestei schimbari. Pentru Sagetatori, Jupiter se afla in casa a XI-a: Bona Fortuna pentru astrologii din vechime. Noroc neasteptat, circumstante fericite, anturaj favorabil fata de ei (si capabil sa le ofere sprijin, ajutor chiar si nesolicitat). Proiecte care au fost intarziate din diverse cauze pot fi reluate acum. Sub o forma oarecare, Jupiter le aduce o crestere a veniturilor (mai ales pentru cei care activeaza in profesii independente). La acest lucru ne refeream mai sus cand aveam in vedere a doua varianta. Lucrurile se pot imbunatati relativ repede, fara sa fie nevoie sa apeleze la vreun credit.
Prezenta lui Venus in casa sanatatii le asigura o protectie consistenta; evident, este important sa nu faca excese, greseli elementare.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Capricorn
In continuare, nativii din Capricorn sunt pusi pe fapte mari, investesc timp, eforturi deosebite in activitatea lor. Nu vor sa lase lucrurile la voia intamplarii, se implica hotarat la cele mai mici niveluri, detalii, chiar daca sunt patroni sau conducatori ai unei afaceri. In plus, incep sa scape de probleme de sanatate, nu grave ci doar care le-au dat emotii, si vor avea astfel un imbold suplimentar in activitatea lor.
Din 4 iunie, in casa asocierilor, parteneriatelor, a relatiilor de cuplu (dar si a dusmaniilor exprimate fara ocolisuri) se muta Marte. Pot fi acum primii abordati in vederea unui partneriat de afaceri; si poate fi vorba despre ceva de sezon, ceva care necesita raspuns si actiune rapida. De felul lor sunt metodici, insa aceste propuneri ar putea fi pentru ei primul pas spre o extindere, crestere intr-un viitor apropiat. Jupiter din casa a X-a ii vegheaza, le deschide usi acolo unde au nevoie, le deschide drumuri.
O perioada buna pentru cei care vor sa se lanseze intr-o afacere, sa isi expuna produse si servicii, sa isi largeasca clientela, segmentul de piata carora i se adreseaza. Posibil sa aiba nevoie pentru o perioada de ajutoare, de colaboratori pe o perioada determinata, pe durata unui proiect si le va fi mai usor decat se asteapta in aceasta privinta.
O luna efervescenta in planul relatiilor sentimentale. Sunt genul care nu vrea sa piarda controlul, capul intr-o asemenea situatie, insa se pare ca pentru o perioada vor lasa garda mai jos, se vor bucura de clipe placute, de declaratii de dragoste, sa asculte si sa vorbeasca despre sentimentele lor. In cupluri ce au depasit fazele incipiente, se poate ca partenerul sa ia initiativa logodnei, casatoriei si sa incerce sa realizeze acest lucru cat mai curand posibil. In plus, nu este exclusa confirmarea unei sarcini, astfel ca vor dori si ei grabirea evenimentului.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Varsator
Dupa o perioada in care au experimentat, s-au distrat, incep sa se concentreze asupra unui proiect, activitati, calitati personale ce trebuie slefuita. Sunt perfectionisti, ambitiosi, mult mai seriosi poate (lucru imbucurator pentru cei aflati la varste mici, ori la inceputul carierei).
Munca si studiul se impletesc armonios: invata teorie si au ocazia sa o aplice direct, practic, iar activitatea concreta ii ajuta sa inteleaga ceea ce studiaza, ba chiar sa isi puna intrebari, sa observe si sa descopere, lucruri ce le aduc o mare satisfactie personala.
Sanse profesionale si de afaceri apar prin intermediul strainatatii: este utila participarea la schimburi de experienta, colocvii, conferinte, congrese ale domeniului in care activeaza.Le pot fi apreciate acolo descoperirile, observatiile si noutatile pe care le prezinta.
Mediul familial va fi bine orientat fata de ei: beneficiaza de intelegere, sprijin, degajarea temporara de unele indatoriri ale lor, tocmai ca sa se poata concentra asupra activitatilor profesionale. Pe de alta parte, in zilele libere se vor bucura din plin de prezenta rudelor, chiar oameni cu care nu s-au vazut de o buna perioada de timp. Se poate anunta vizita unor prieteni de demult sau a unor rude aflate in alta zona geografica, alta tara. Si de aici ar putea aparea niste oportunitati legate de strainatate, asa cum am mentionat mai sus.
Se implica total in proiectele si activitatile curente, se consuma poate mai mult decat este cazul. Si tocmai de aceea trebuie facuta o atentionare in planul sanatatii: orice exces, lipsa de odihna sau alimentatia necorespunzatoare vor fi taxate destul de curand. Cazul cel mai des intalnit ar fi probleme de digestie, dar si raceala (de evitat trecerea brusca de la caldura, transpirati fiind, la aer conditionat).
In ansamblu insa, satisfactii personale remarcabile de pe urma activitatii lor profesionale si sociale.

HOROSCOP IUNIE 2017 - Pesti
Continua o perioada a unor schimbari mai ales in plan interior, sufletesc. Retraiesc mental si emotional intamplari din viata lor, in special din copilarie si cauta sa se impace cu acestea. In cazuri extreme, functie de situatia concreta, ar putea lua decizia unei separari de partenerul de viata, sa paraseasca ori sa il invite pe celalalt sa plece din caminul conjugal, daca ultimele saptamani au marcat o mare diferenta intre atitudinile si sentimentele lor.
Pe de alta parte, continua perioada de schimbari, renovari si aranjamente in casa, gospodarie; isi doresc sa se simta iarasi ''ca acasa''. Interes sporit pentru accesarea unui credit pentru achizitionarea unui apartament sau teren pe care sa isi ridice cat de curand o casa. Si chiar ar trebui sa se grabeasca, sa profite de niste conditii destul de avantajoase.
O luna foarte favorabila celor care au de sustinut examene, cu un plus remarcabil pentru cei care au de trecut probe artistice sau sportive. Emotiile par sa se topeasca pe masura ce se apropie data examinarii si vor lasa loc increderii in sine si bunelor evolutii si performante.
Pentru femeile trecute de prima tinerete si care au fost concentrate pana cum doar pe cariera si realizari profesionale sau materiale, apare acum o dorinta acuta de a ramane insarcinate, de a deveni mame.
Sanatate buna, in general, fara probleme deosebite. Mai importanta, insa, pare a fi regasirea sanatatii emotionale, a increderii in ei insisi, a imbunatatirii climatului familial. Vor simti nevoia sa isi exprime sentimentele si starea de spirit intr-un mod artistic, sa duca un plus de frumusete lucrurilor practice pe care le realizeaza.
Ar putea reveni la bucuria copilariei, inotul si vor cauta sa ajunga mai des la mare, la un lac geotermal, in locuri pe placul inimii lor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

În articolul
Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii IUNIE! Fecioarele şi Balanţele au succes pe toate planurile. Schimbări majore pentru Peşti
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Care sunt zilele norocoase din luna mai pentru fiecare zodie. Gemenele Adina și Oana Timofte: „Vin anumite rezultate, se deschid uși”
Emisiuni TV • la 00:51
Xtra Night Show. Care sunt zilele norocoase din luna mai pentru fiecare zodie. Gemenele Adina și Oana Timofte: „Vin anumite rezultate, se deschid uși”
  • Care sunt zilele norocoase din luna mai pentru fiecare zodie
  • Previziunile lunii mai, cu Adina și Oana Timofte
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce concurent părăsește competiția. Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptată: „Nu accept chestia asta” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:44
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce concurent părăsește competiția. Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptată: „Nu accept chestia asta” / VIDEO
  • Ce concurent părăsește competiția
  • Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptată
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al treilea battle. Cine s-a calificat la duel: „Sunt foarte dezamăgit” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:23
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al treilea battle. Cine s-a calificat la duel: „Sunt foarte dezamăgit” / VIDEO
  • Ce echipă a câștigat al treilea battle
  • Cine s-a calificat la due
Fosta iubită a lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt, a fost la mormântul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroană / FOTO
Stiri interne • la 00:13
Fosta iubită a lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt, a fost la mormântul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroană / FOTO
  • Fosta iubită a lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt, a fost la mormântul lui
  • Ce mesaj a scris Narcisa pe coroană
Tzancă Uraganu și Alina Marymar, într-o situație disperată, din cauza problemelor de sănătate din familia lor: „Fără să știm...”. Cei doi speră într-o minune / FOTO
Showbiz intern • ieri la 23:41
Tzancă Uraganu și Alina Marymar, într-o situație disperată, din cauza problemelor de sănătate din familia lor: „Fără să știm...”. Cei doi speră într-o minune / FOTO
  • Tzancă Uraganu și Alina Marymar, într-o situație disperată, din cauza problemelor de sănătate din familia lor
  • Cei doi speră într-o minune
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner, scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru. Ce a făcut concurentul care a primit cuțitul de aur: „Nu înțelege că trebuie...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:40
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner, scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru. Ce a făcut concurentul care a primit cuțitul de aur: „Nu înțelege că trebuie...” / VIDEO
  • Alexandru Sautner, scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru
  • Ce a făcut concurentul care a primit cuțitul de aur
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
recomandare pe observatornews.ro
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
recomandare pe antena3.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
recomandare pe antena3.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
recomandare pe dailybusiness.ro
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close