Homepage » Horoscop » Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii Mai! BANI pentru Raci și Gemeni. Vine BARZA la Săgetători și Capricorni

Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii Mai! BANI pentru Raci și Gemeni. Vine BARZA la Săgetători și Capricorni

Publicat pe 30.04.2017 la 22:45 Actualizat pe 01.05.2017 la 10:25

Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru luna mai. Se pare că va fi o perioada foarte bună pentru anumite zodii, printre care și nativii raci sau gemeni. Pentru altele s-au anunțat perioade mai dificile însă va răsări și soarele pe strada lor.

Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii Mai! BANI pentru Raci și Gemeni. Vine BARZA la Săgetători și Capricorni

Horoscopul lunii mai realizat de Remus Ionescu

Arhivă

Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru luna Mai. Se pare că va fi o perioada foarte bună pentru anumite zodii, printre care și nativii Raci sau Gemeni. Pentru altele s-au anunțat perioade mai dificile însă va răsări și soarele pe strada lor.

HOROSCOP MAI 2017 - Berbec

Prezenta lui Venus in mers direct in semnul lor le va conferi un avantaj consistent Berbecilor in luna mai. Multi dintre cei cu care a avut de a face in trecut in plan profesional sau al afacerilor (si nu numai) isi aduc aminte de ei si se prea poate sa le solicite colaborarea, sfatul ori se bucura sa ii revada.
O luna in mare parte favorabila lor, in care vor avea sansa sa aiba niste castiguri financiare suplimentare fara mari eforturi insa, evident, trebuie sa fie ''acolo'', sa raspunda ''prezent'' oportunitatilor. Pot avea parte de mici (sau chiar mai mari) chilipiruri, sa gaseasca reducerea multumitoare la produsele pe care si le doresc.
Pe de alta parte, o luna agitata si solicitanta: nu prea au timp sa se odihneasca, vor avea destule drumuri de facut (cu peripetii unele dintre ele: atentie la ziua de sambata 13 si la primele ore ale diminetii de 27) fie cu treburi importante, fie de placere.
Perioada interesanta pentru elevi, studenti, masteranzi, pentru toti cei implicati in realizarea unor lucrari sau care se pregatesc pentru examene si evaluari: sunt curiosi, vor sa isi acopere goluri, se concentreaza asupra unor subiecte sensibile, insa au nevoie de perseverenta pentru a obtine rezultatele dorite. Pot incerca sa ''ia ochii'' cu un subiect delicat, complicat chiar, insa au tendinta sa trateze, din pacate, superficial aspecte pe care le considera simple, elementare si sa aiba, intr-un final, surprize neplacute.
Incepand cu data de16 mai, Berbecii au sanse crescute de a conduce simple relatii si prietenii spre o colaborare, un parteneriat care sa le aduca niste castiguri financiare, pentru o perioada cel putin; la fel de bine ar putea obtine acum acordul, OK-ul, sa fie instiintati ca au depasit stadiul de proba si ca se va permanentiza un job, o pozitie, o colaborare.

HOROSCOP MAI 2017 - Taur

Inceputul de luna ii gaseste pe nativii Taur cu Soarele in semnul lor, acestuia adaugandu-i-se din data de 17 mai si Mercur. Vor avea, deci, forta sufleteasca, incredere in ei insisi, inspiratie pentru idei si proiecte noi, dar si pentru unele mai vechi ce nu le-au adus inca satisfactii si bucurii, insa pentru care au convingerea ca prezinta un potential important.
In prima decada a Lunii, conjunctia Mercur-Uranus din casa a XII-a le da o oarecare nesiguranta, semne de intrebare, ganduri si griji legate de evenimente din trecutul lor, de vorbe pe care le-au spus, promisiuni pe care le-au facut. Aceste semne de intrebare pot conduce spre raspunsuri si rezolvari eficiente, practice care ii pot ajuta sa depaseasca situatii delicate, incurcate ori pot evita consecinte neplacute ale unor alegeri din trecutul lor.
Aspecte complexe in ceea ce priveste aspectul financiar in luna mai. Pentru ei, Marte se gaseste in casa a II-a si ii ''stimuleaza'' sa caute tot felul de variante prin care sa obtina un plus financiar: vand, cumpara, inchiriaza, intermediaza etc. Pe de alta parte insa, se avanta spre cheltuieli sau investitii fara sa isi faca obisnuitele socoteli legate de utilitatea sau randamentul acestora. Delicate din acest punct de vedere se anunta zilele de 12 si 13 mai, in care sunt inclinati sa apeleze la un imprumut (prieteni, banca ori sa ''forteze'' un card de credit) pentru un lucru care li se pare de valoare, ori sunt ''convinsi'' de o oferta, reducere. Alegerea nu este neaparat proasta, insa ar fi bine totusi sa se consulte cu cineva, cu partenerul de viata, cel de afaceri, cu un specialist etc.
Sanatatea pare cel mai bine aspectata pentru nativii din zodia Taurului in luna mai si se prea poate sa isi regaseasca form de alta data ori sa inregistreze ameliorari semnificative ale unor conditii care le-au dat mari emotii in ultima luna.

HOROSCOP MAI 2017 - Gemeni

In primele doua decade ale lunii, Soarele se gaseste in casa lor a XII-a, iar Marte in semnul lor. Situatii amestecate: nu au intreaga tragere de inima pentru noi proiecte (amintirea unor esecuri sau nerealizari nu le da pace si poate impieta asupra curajului si entuziasmului lor, care acum este unul mai degraba la nivel declarativ). In schimb, beneficiaza de conjuncturi favorabile, de ajutorul dezinteresat al unor prieteni si chiar din partea unor persoane cunoscute recent. Aici se face diferenta intre mentalitate: intre cei care ''se pun pe analiza'' si nu demareaza noi proiecte pana cand nu gasesc explicatii pentru trecut, si cei care sunt constienti ca viata este o continua provocare.
In ansamblu este o luna favorabila, de care ar trebui sa profite din plin. Sunt cautati, solicitati, afla ''la prima mana'' despre oportunitati, deblocarea unor proiecte sau situatii, astfel ca au timp sa reactioneze, sa se prezinte pregatiti cu un raspuns, cu propuneri, cu experienta lor.
O sansa pentru ei o constituie intalnirea cu persoane noi sau chiar intrarea intr-un alt grup, colectiv, ''gasca'', caci li se vor deschide noi perspective. Nu ar trebui sa caute un avantaj sau un castig imediat, ci doar sa fie deschisi la noi domenii, experiente, pasiuni.
Un plus deosebit il constituie intrarea Soarelui in semnul lor la sfarsitul zilei de 20 mai. Am putea spune ca nu mai au acum scuze, ca nu exista circumstante care sa se interpuna intre ei si realizarile lor. Nu ar fi nimic de amanat, de evitat, pregatiri suplimentare de facut.
Premise bune in ceea ce priveste castigurile din plan financiar pentru intreaga luna, cu un plus pentru ultima decada. Iar noile relatii, despre care vorbeam mai sus, au un cuvant important de spus. Pe de alta parte, este momentul in care se simt altii datori sa le rasplateasca o fapta, o pozitie, o mana de ajutor sau chiar considera ca merita sa fie propusi, recomandati, sprijiniti, incurajati.

HOROSCOP MAI 2017 - Rac


Continua o perioada buna pentru nativii acestei zodii: Venus are mers direct in casa lor a X-a, a realizarilor in plan social si profesional, a onorurilor, succesului, gloriei (alaturi de alte semnificatii). In toata luna au parte de contacte benefice lor, ocazii sa iasa in evidenta, sa se lanseze, sa fie observati si apreciati. Sunt primii la care se gandeste cineva (un sef, o persoana cu influenta) daca apare o pozitie libera sau o situatie de urgenta ce nu permite un adevarat concurs; oricum, sanse pe care nu ar trebui sa le risipeasca. Ba chiar ei insisi, daca rezultate mai noi sau mai vechi ori valoarea ii recomanda, ar trebui sa incerce sa se promoveze, sa se inscrie la concursuri, selectii dupa cum se practica in domeniul lor de activitate.
Prima decada a lunii constituie o perioada plina de schimbari, rearanjari si oportunitati in munca lor. Emotii mari pentru ei si se pare ca vor simti nevoia unei pareri mai detasate din partea tovarasului de viata ori a unui prieten apropiat in legatura cu evenimente de la locul de munca, relatia cu sefii sau cu superiorii sau, bineinteles, legate de o propunere de afaceri sau legata de un nou loc de munca.
Perioada aceasta favorabila pentru ei vine dupa luni si ani (de la sfarsitul lui 2015) de munca sustinuta, eforturi neobservate sau neapreciate la justa lor valoare; luna mai le poate aduce sansa la care viseaza de ceva vreme incoace.
La fel de bine, tinand cont de pozitia lui Jupiter in semnul Balantei (pentru ei casa a IV-a, a familiei, caminului etc.) si daca situatia relationala se preteaza, ar putea aparea in aceasta perioada mult asteptata cerere in casatorie, logodna, ori ei sunt pregatiti sa se afiseze in cercul lor de cunoscuti cu persoana alaturi de care isi doresc sa fie un cuplu, sa formeze o familie.
Racii sunt genul de oameni care se bucura de stabilitate si predictibilitate, iar daca in viata lor apar schimbari, ar vrea sa fie pe scara mare. Tocmai de aceea, o oportunitate profesionala le-ar putea aduce unora dintre Raci probleme legate de o noua locuinta, compatibila cu un nou statut.

HOROSCOP MAI 2017 - Leu

Luna mai ar putea aduce punctul culminant al unei campanii demarate la inceputul anului; Soarele le va fi un ajutor important in aceasta luna, ba chiar si in cea care urmeaza.
Sunt in mare masura favorizate relatiile cu strainatatea: demersuri mai vechi sau mai noi pot primi acum raspunsul asteptat. Apar tentatii din strainatate legate de munca, de studii sau de cercetare ori cel putin legate de o vacanta intr-un loc in care nu au mai fost, dar care are pentru ei o atractie irezistibila. Acum le incolteste ideea (sigur, tinand cont de situatia concreta) unei vacante alaturi de persoana pe care vor sa o cucereasca, unde sa le prezinte inelul de logodna, de casatorie.
O perioada animata in plan social si pot realiza aliante pe diverse durate, pentru un scop comun; sunt tentati sa se alature unei cauze, unui grup alaturi de care pot iesi in evidenta prin preocupari sau prin rezultate, dar nici preocuparile umanitare, total dezinteresate nu e vor fi straine.
Pentru ca sunt genul de persoane active, implicate social si profesional, pot avea multe de castigat in aceasta perioada: popularitate, faima, influenta, o pozitie profesionala mai avantajoasa, ba chiar si premii, diplome, alte forme de recunoastere profesionala ori sociala.
Vor lupta (si vor avea sansa) ca progresele in plan profesional sa fie insotite de un spor (consistent chiar) in plan financiar: daca nu acum, atunci cand ?
O perioada importanta pentru cei mai tineri aflati in cautarea unui drum profesional: pot fi influentati de o personalitate, de un reper dintr-un domeniu de activitate de care se simt atrasi; la fel de bine, influenta parintilor (pare a fi un plus pentru mame) se va face simtita si vor avea de castigat de pe urma sfaturilor, indrumarilor sau experientelor de viata pe care acestia li le vor impartasi.

HOROSCOP MAI 2017 - Fecioara

Luna mai ii aduce pe nativii zodiei Fecioara in situatia de a rezolva diferende de natura financiara, sa recupereze sume sau bunuri care li se cuvin, sa ajunga la un acord multumitor de impartire a unor bunuri detinute in comun cu cineva. La fel de bine, pot gasi variante prin care sa iasa dintr-o situatie financiara jenanta, vanzand sau valorificand resurse diverse ale lor.
Marte in casa a X-a ii aduce in situatia de a lua unele decizii importante legate de cariera, de situatia profesionala acuala. Acutizeaza nemultumiri mai vechi si ii face sa caute poate un alt loc de munca, o alta pozitie. Cu gandul la viitor, vor profita de avantajele unor cursuri de perfectionare si vor fi tentati sa apeleze chiar la un credit daca este vorba despre ceva de prestigiu, cu un pret pe masura.
O perioada animata in plan social si profesional si vor observa poate ca anumite convingeri, preferinte, prejudecati chiar ale lor nu isi gasesc acoperirea in evenimente si realitati; vor reflecta si vor fi dispusi sa reevalueze atitudini si conceptii pe care pana acum le considerau absolute.
Destul de interesant pentru altii care ii cunosc destul de bine, vor fi dispusi sa isi asume niste riscuri mai mari decat de obicei, sa sara niste etape, sa forteze o situatie, norocul; nu vor mai sta ''la locul lor'' si vor cauta sa obtina ceva pe masura valorii profesionale pe care considera ca o au.
Pozitiile planetare predispun in aceasta perioada la tensiuni in relatii cu sefi, autoritati, oficiali sau chiar cu parteneri de afaceri daca se simt neglijati ori neapreciati; isi cer drepturile, reechilibrarea unei situatii, inlaturarea unor ''derapaje'' ale celor cu care au de a face.
Dorinta de expansiune pentru oamenii de afaceri, de lansare pe o alta piata, de atacare frontala a concurentei.

HOROSCOP MAI 2017 - Balanţă

Luna mai va fi poate una dintre cele mai frumoase perioade ale anului (sau chiar din viata lor) pentru adolescenti, pentru cei care sunt in cautarea jumatatii lor ori pentru cei care vor sa salveze o relatie sentimentala (a doua jumatate a lunii aprilie a adus poate niste frictiuni neasteptate intre ei si partenerul de viata ori unul de afaceri). Jupiter si Venus pot face minuni pentru ei din acest punct de vedere si pot conduce la limpezirea unor situatii neclare, rezolvarea unor neintelegeri, recapatarea increderii in partener (si a acestuia in nativii Balanta).
Primele zece zile sunt marcate de suprize, de semne, de ''coincidente'' al caror inteles il vor gasi ceva mai tarziu, o data cu desfasurarea evenimentelor, cu invitatii si declaratii care li se fac. Doresc sa isi refaca ''fata'', blazonul, influenta, relatia cu cineva si se prea poate sa reuseasca.
Au sansa sa vina in contact cu oameni de la care au lucruri interesante de invatat; evenimentele ii ajuta sa isi confirme (sau, dimpotriva, sa infirme, dar sa gaseasca un rost in asta) conceptii, pareri, convingeri. In concluzie, o perioada de progres personal prin intermediul unor persoane cu certa valoare profesionala sau morala, cursuri si discutii.
Li se fac propuneri interesante, de afaceri sau profesionale, iar aspectele par a fi in mare parte bune. Sigur, nu trebuie sa renunte la a verifica date, fapte, cifre, acte care li se prezinta, pentru a evalua corect potentialul unei afaceri (si al persoanei care face propunerea, evident), insa nu se observa riscuri deosebite. Ar putea fi, in consecinta, un inceput pe care il asteapta de mult, intrarea pe un alt palier, superior (este anul lor norocos, in care Jupiter se gaseste in semnul lor). Se poate sa reapara sansa pe care nu au valorificat-o acum cateva luni (nefiind convinsi poate la momentul respectiv), iar aceasta vine prin intermediul unei persoane, a unei propuneri sau idei.

HOROSCOP MAI 2017 - Scorpion

Din fericire, va fi o perioada incarcata in planul muncii, al unor activitati ce le pot suplimenta veniturile, astfel incat sa faca fata nevoilor crescute in plan financiar ale lor insile, ale familiei, ale partenerului de viata.
Isi doresc multe, vor sa schimbe lucruri care nu ii mai satisfac, care nu mai functioneaza cum si-ar dori si pentru aceasta sunt dispusi sa renunte la o buna parte din timpul liber.
Lucruri interesante in planul sanatatii. Ar putea gasi acum abordarea gresita, obiceiuri de care nu erau constienti dar de care se conving ca nu le aduc beneficii in planul sanatatii (ba dimpotriva). Un consult medical, un specialist ar putea gasi remediul, tratamentul potrivit adevaratei afectiuni. In plus, planetele sunt de partea lor si ar putea observa progrese spectaculoase in recapatarea sanatatii, functionalitatii (toate consideratiile din acest paragraf trebui sa tina cont de starea individuala, evident).
Contacte interesante in aceasta perioada pentru nativii zodiei Scorpion. Nu neaparat placute, dar incitante: observa diferente dintre ei si cei cu care vin fata in fata, apreciaza si evalueaza (la fel de important: si ei sunt urmariti si evaluati). Astfel ca peste cateva saptaluni sau luni se pot trezi cu o oferta, cu o invitatie la discutii preliminare pentru un post sau o asociere.
Luna mai va fi una a secretelor: unele de natura profesionala pe care le descopera acum (sau le ''fura'' de la colegi mai experimentati), altele care li se dezvaluie de catre partenerul de viata sau un prieten apropiat, un confident. Poate fi astfel, o perioada de maturizare pentru tineri, pentru ucenici, pentru cei care isi doresc sa se perfectioneze, sa isi sporeasca valoarea personala.
O atentionare pentru zilele de 12, 13 si 26 mai in ceea ce priveste riscul unor investitii paguboase; graba nu este buna si nici nu trebuie sa se lase influentati de cuvinte frumoase, de oferte ce par de nerefuzat.

HOROSCOP MAI 2017 - Săgetător

Pentru ei, in luna mai Marte se gaseste in casa a VII-a si aduce un element de conflictualitate. Sigur, ar putea fi vorba despre tachinari, provocari minore din partea cuiva care vrea sa ii incurajeze, sprijine, sa ii scoata dintr-o stare de inertie sau de melancolie (si, din pacate, nu apeleaza la alte variante), insa foarte bine exista si riscul unor dispute izvorate aparent din ... nimic. Posibila influenta deloc benefica din partea anturajului, a unor prieteni apropiati.
Preocupati cu alte treburi, ar putea sa nu dea prea multa atentie unor schimbari de comportament ale celor cu care au avut de-a face o buna perioada de timp si pe care ii cunosc foarte bine, schimbari pe care sa le considere trecatoare sau insignifiante. Din data de 21 mai, insa, o data cu intrarea Soarelui in semnul Gemenilor, lucrurile se pot complica (mai ales weekend-ul 25-27 se arata problematic).
Ar putea fi o perioada cu turbulente in relatii pentru adolescenti, pentru cei care simt inca fiorul dragostei, dar acest lucru sa le faca mare placere, sa il considere drept o ''regula a jocului''.
In primele doua decade, indiferent de situatia concreta, observam o preocupare pentru sanatate. Cer mai multe pareri, cauta mai multe variante de tratament, de ameliorare, de prevenire.
Fertilitate crescuta in aceasta luna pentru femei. Multe isi doresc sa devina mame; dupa situatia concreta, se poate ajunge la concluzia ca situatia din cadrul cuplului ar fi alta daca in viata lor ar aparea un copil.
Satisfactii deosebite pentru bunici, pentru matusi si unchi ce, din diverse motive, isi vad nepotii mai rar; li se arata interes din partea acestora, ei insisi se simt foarte bine in compania noii generatii, sunt inspirati de vivacitatea, de curiozitatea si de puritatea sufleteasca a celor mici.

HOROSCOP MAI 2017 - Capricorn

O stare sufleteasca buna pentru Capricorni in aceasta luna. Trateaza cu seninatate intamplari sau vorbe pentru care in alte perioade s-ar fi consumat din plin. Sperante mari din partea celor mai tineri legate de cel pe care il doresc drept partener de viata: viseaza frumos, isi fac planuri, traiesc din plin aceasta perioada din viata lor. Ganduri de casatorie, sa se mute ''la casa lor'', fie si cu chirie.
Pe de alta parte, mari eforturi sa se ridice la inaltimea asteptarilor unor sefi, clienti, a parintilor sau a persoanei iubite (dupa caz). Sunt dornici sa invete din mers lucruri noi, ''vazand si facand''. Sa amenajeze cu mana lor, daca se poate, casa in care locuiesc ori cea in care se muta.
Traverseaza o perioada in care pare ca uita de necazurile vietii (sau le minimalizeaza) si se concentreaza asupra carierei, noutatilor profesionale, copiilor sau fiintei iubite.
Unii dintre ei fac pregatiri intense pentru lansarea unei activitati, a unei afaceri sau a unui proiect la care se tot gandesc de cateva luni bune (ori se preocupa indeaproape de un eveniment major din viata lor: nunta, botez, lansare etc.).
Interesant pare a fi planul sufletesc: accepta (uita, se vindeca, nu le mai dau importanta) evenimente neplacute din trecutul lor, din copilarie, dintr-o relatie sentimentala incheiata nefericit si se concentreaza asupra prezentului si a viitorului.
Un moment marcant ar putea fi rezultatul (confirmarea) unui test de sarcina, care pare sa vina intr-o perioada in care sunt pe deplin pregatiti pentru asumarea unei schimbari de o asemenea amploare in viata lor.
Traverseaza o perioada aglomerata in viata lor si au tendinta sa isi neglijeze sanatatea. Acest lucru nu ar fi deloc bun, iar ''plata'' pentru excese ar putea aparea in ultima decada a lunii. Bine ar fi sa nu neglijeze semnalele pe care le primesc din partea organismului, recomandarile unui specialist.

HOROSCOP MAI 2017 - Vărsător

O perioada mai senina in viata nativilor zodiei Varsator: Marte din casa a V-a (a placerilor si a distractiei, printre alte semnificatii), dar si Venus din casa a III-a (rutina zilnica, relatii superficiale, curiozitate, drumuri scurte, ''gura casca'' etc.) au grija de starea lor de spirit, de buna lor dispozitie. Sa notam, in treacat, ca Varsatorul este un semn saturnian si, sub aparenta unei jovialitati sau nepasari, se ascunde o serioasa preocupare pentru viata, activitate, rezultate, performanta, prestigiu.
Este o perioada excelenta pentru sportivi, artisti, performeri; pe de alta parte, cei mai mici isi pot descoperi acum o pasiune, un sport care sa li se potriveasca, un gen de arta caruia sa i se dedice de acum inainte. Influenta parinteasca este majora in acest ultim caz: parintii ar trebui sa ii ''imbie'' pe copii, sa ii duca intr-o sala de sport, una de teatru sau de dans, la o expozitie de pictura etc.
Zile bune si pentru elevi si liceeni care se pregatesc pentru examene, evaluari teze. Au chef de studiu, se bucura sa observe si sa inteleaga lucruri, concepte, sa corecteze o intelegere gresita. Mai ales, capata incredere in ei insisi: ei sunt cei mai buni ''ambasadori'' ai lor si reusesc sa convinga profesori, un juriu de progresele lor.
Este perioada in care copiii ar putea regasi placerea citirii unei carti pana la capat si inca intr-un timp foarte scurt; gasesc acolo lucruri care le aprind imaginatia, le ofera tot felul de exemple si de experiente.
Chiar si cei mai in varsta, cei trecuti de varsta pensionarii pot beneficia din plin de situatia astrala: gasesc tot felul de activitati care sa le suscite interes si sa le faca placere, primesc atentie si solicitari diverse, astfel incat sa se simta utili, doriti, necesari poate.
O perioada in care se simt bine, iar sanatatea nu le este pusa la incercare; in schimb sunt atrasi de sport, miscare, drumetii.

HOROSCOP MAI 2017 - Peşti

In luna mai, cel mai favorizat pare a fi planul financiar: au parte de mici castiguri, oferte avantajoase pentru ceea ce isi doresc. Ba chiar se poate sa primeasca pe neasteptate cadouri, semne de pretuire. Este de evitat totusi tentatia de a apela la credite, imprumuturi mai serioase in ideea ca pot rambursa suma mai devreme decat li se cere si ca vor ramane si cu un oarece profit. Nu se pune problema ca ar pierde ori ca ar fi conditii nefavorabile pentru afaceri, insa se prea poate sa aiba o imagine nerealista asupra perspectivelor.
Vor dori sa directioneze rezultatele peste asteptari din planul financiar spre casa: sa inlocuiasca, sa innoiasca, sa reamenajeze, sa faca o curatenie ampla, de profunzime. Mare dorinta acum pentru cei care nu traiesc in casa lor sa isi cumpere una (cele mentionate mai sus referitoare la imprumuturi bancare nu se aplica; evident, insa, ca trebuie sa compare oferte bancare si sa prospecteze piata pe indelete). De fapt, poate cumva ar trebui sa se grabeasca, caci dupa luna octombrie le va fi ceva mai greu sa acceseze un credit.
Se pot strange acum relatii cu rude cu care se vad mai rar fie din cauza distantei, a timpului, fie din alte considerente. O situatie initiala in care ar fi pusi sa negocieze ori sa imparta ceva cu acestia i-ar putea face intr-un final sa isi doreasca sa se intalneasca mai des, cel putin sa comunice mai mult decat pana acum, daca ii despart distante prea mari.
A intrat Nodul Nord (destinul) in casa sanatatii, unde va sta aproximativ un an si jumatate si le va oferi o oarecare protectie. De remarcat insa faptul ca luna mai le aduce un apetit crescut, dar si dorinta de a incerca noi retete sau ingrediente. Vor fi insa interesati de legatura dintre acestea si sanatatea lor; vor citi si vor afla multe din acest punct de vedere si, aplicand practic informatiile obtinute, vor putea observa imbunatatiri ale energiei, rezistentei la solicitarile zilnice.

Horoscop realizat de astrologul Remus Ionescu.

C.P.

În articolul
Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii Mai! Cele mai vizate zodii: Rac, Gemeni, Săgetător și Capricorn
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Star Matinal. Daniel Onoriu s-a prezentat la ultimul termen în procesul de divorț. A luat sfârșit scandalul cu Isabela Onoriu: ”S-a ajuns la...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:50
Star Matinal. Daniel Onoriu s-a prezentat la ultimul termen în procesul de divorț. A luat sfârșit scandalul cu Isabela Onoriu: ”S-a ajuns la...” / VIDEO
  • Daniel Onoriu a făcut declarații despre ultimul termen în procesul de divorț
  • Fostul pilot și Isabela Onoriu vor fi divorțați la jumătatea lunii mai
O nouă lege pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Ce a anunțat șeful MAI
Stiri interne • la 09:47
O nouă lege pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Ce a anunțat șeful MAI
  • Românii care nu locuiesc la adresa din buletin au parte de o nouă lege
  • Anunțul făcut de șeful MAI
Ceaiul care te ajută să scapi de sângerările nazale. Remediu narural
Beauty & Lifestyle • la 09:21
Ceaiul care te ajută să scapi de sângerările nazale. Remediu narural
  • Ceaiul pe care trebuie să îl consumi dacă te confrunți cu sângerări nazale
  • Ce beneficii are
Star Matinal. Mama lui Daniel Onoriu, acuzații grave la adresa Isabelei Onoriu. Fostul pilot ar fi pierdut două case din cauza ei: ”Este dator...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:16
Star Matinal. Mama lui Daniel Onoriu, acuzații grave la adresa Isabelei Onoriu. Fostul pilot ar fi pierdut două case din cauza ei: ”Este dator...” / VIDEO
  • Mama lui Daniel Onoriu o pune la zid pe fosta noră
  • Fiul ei ar fi avut de suferit de pe urma Isabelei Onoriu
Zi decisivă pentru judecătoarea Ancuţa Popoviciu! Va afla dacă este suspendată din funcție. Ce se întâmplă cu procesul lui Vlad Pascu
Stiri interne • la 08:57
Zi decisivă pentru judecătoarea Ancuţa Popoviciu! Va afla dacă este suspendată din funcție. Ce se întâmplă cu procesul lui Vlad Pascu
  • Este o zi decisivă pentru judecătoarea Ancuţa Popoviciu
  • Femeia va afla ce se întâmplă cu funcția ei
Star Matinal. Alex Dobrescu, declarații înainte de a intra la Tribunal. Fostul iubit al Cristinei Cioran nu se consideră un pericol: ”Cine să se apropie de ea?!” / VIDEO
Emisiuni TV • la 08:47
Star Matinal. Alex Dobrescu, declarații înainte de a intra la Tribunal. Fostul iubit al Cristinei Cioran nu se consideră un pericol: ”Cine să se apropie de ea?!” / VIDEO
  • Ce s-a întâmplat în sala de judecată între Cristina Cioran și Alex Dobrescu
  • Fostul iubit al vedetei a contrazis tot ce s-a spus despre el
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
recomandare pe observatornews.ro
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
recomandare pe as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
recomandare pe antena3.ro
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
recomandare pe antena3.ro
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
recomandare pe dailybusiness.ro
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close