Homepage » Horoscop » Semnul lui Uranus: semnificația și trăsăturile pentru toate cele 12 semne zodiacale

Semnul lui Uranus: semnificația și trăsăturile pentru toate cele 12 semne zodiacale

Oana Vacarusi

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 19.08.2023 la 19:14 Actualizat pe 19.08.2023 la 19:14

În astrologie, Uranus reprezintă schimbare radicală, revoluție, excentricitate, inovație tehnologică și inovație, în general. Chiar și descoperirea sa a deschis o nouă lume a gândirii științifice în astronomie și cosmologie și a schimbat perspectivele umane asupra sistemului solar. Ca gigant de gheață, Uranus nu este asociat cu emoții. Logica și sensibilitatea sunt calități uraniene. În harta astrologică natală, semnul tău Uranus reprezintă locul în care ai putea găsi schimbări bruște care apar în viața ta, relația ta cu excentricitățile și modul în care interacționezi cu tehnologia modernă.

Planetele astrologiei - Etichetare în spaniolă, design realist, în cerc zodiacal - cu nume în cercul exterior și simboluri în cercul interior.

Semnul lui Uranus: semnificația și trăsăturile pentru toate cele 12 semne zodiacale

Profimediaimages.ro

  • Ce înseamnă semnul tău Uranus?
  • Care este semnificația și care sunt trăsăturile pentru cele 12 semne zodiacale

Potrivit specialiștilor, lui Uranus îi ia 84 de ani pământești pentru a face o orbită completă în jurul Soarelui. Deci, poate că oamenii experimentează o întoarcere a lui Uranus în, dar aceasta vine spre sfârșitul vieții lor. În plus, acest lucru înseamnă că, de obicei, există două generații de oameni cu Uranus în același semn în viață, în același timp. Acest lucru ne permite să comparăm și să contrastăm modul în care Uranus într-un anumit semn afectează grupuri de oameni din timpuri diferite.

Semnul lui Uranus: semnificația și trăsăturile pentru toate cele 12 semne zodiacale

Planeta Uranus este conducătorul modern al Vărsătorului. Inițial, Vărsătorul a fost condus de Saturn. Mulți astrologi compară Jupiter expansiv și Saturn delimitat ca fiind aproape opuși. Cu toate acestea, trebuie făcută și o comparație importantă între Uranus/Saturn. Saturn este despre structurile societale și despre cum să le susțină sau să participe la ele, iar Uranus este despre cum să le ocolească, să le reinventeze sau chiar să le distrugă complet.

Berbec

Persoanele cu această plasare au spiritul unui pionierat. Când dragostea pentru revoluție a lui Uranus se îmbină cu atitudinea înflăcărată a Berbecului, totul este posibil. Acestor nativi le poate fi ușor să implementeze idei, în special pe cele care au legătură cu noile forme de tehnologie. Cu toate acestea, le este greu să lucreze cu alții la aceste idei. S-ar putea să se miște prea repede sau să devină nerăbdători atunci când alții nu se ridică la ideile lor. Oamenii cu Berbec Uranus pot părea rebeli, ceea ce poate crea relații dure în setari foarte structurate.

Taur

În timp ce Uranus este o planetă cu schimbări rapide, Taurului îi plac schimbările metodice și bine gândite în viață. Poate de aceea Uranus în Taur este considerat o „cădere” sau o poziție mai provocatoare. Aceste două sunt puțin în dezacord, dar există puncte de armonie. Oamenii cu Uranus în Taur sunt adesea inovatori în domeniile confortului pământesc - bani, mâncare, sex, natură și afaceri. Cu toate acestea, sunt lenți să inoveze și o fac doar în modul lor lent. De asemenea, pot fi încăpățânați când vine vorba de schimbare, dacă inovația nu este dorită sau neplanificată.

Gemeni

Energia curge cu ușurință între Uranus și Gemeni. Acest lucru are sens atunci când ne gândim la Gemeni ca la un semn. Curge cu schimbarea cu ușurință și este condusă de Mercur, cealaltă planetă a tehnologiei. Pentru persoanele cu această plasare, ideile pentru metamorfoză curg cu ușurință. Ele pot fi întruchiparea acelui bec care apare deasupra capului unui inventator într-un desen animat. Cu toate acestea, implementarea acestor idei este o altă poveste. Ei au adesea nevoie de oameni din jurul lor care să le ajute să-și pună ideile în practică.

Rac

Oamenii cu Uranus în Rac își pot îndrepta ochii creativ către viața de acasă și de familie. Cu toate acestea, puțul profund de emoții al Racului, plus schimbările profund răsunătoare ale lui Uranus pot duce la o viață emoțională interioară care pare confuză pentru ceilalți. Empathetic Cancer plus umanitarul Uranus simte cu adevărat durerea lumii și poate suporta prea mult. Cu toate acestea, vibrația logică a lui Uranus poate elimina uneori marginea sentimentelor profunde ale Racului și poate permite persoanei cu această plasare să gândească lucrurile dintr-o perspectivă mai rațională.

Leu

Oamenii cu Uranus în Leu sunt creativi, dar vor fi fericiți doar dacă simt că munca sau contribuția lor la societate provine dintr-un loc de autenticitate. Ei sunt, de asemenea, probabil creatori de tendințe ca generație.

Fecioară

Oamenii cu Uranus în Fecioară pot experimenta un fel de anxietate din cauza dragostei Fecioarei pentru rutine și dragostei lui Uranus pentru... opusul rutinei. Cu toate acestea, aceasta poate fi și o plasare care îi ajută pe oameni să creeze rutine și moduri radical diferite de a se deplasa în întreaga lume. Ochiul critic și orientat spre detalii al Fecioarei se împerechează foarte bine cu cel inovator al lui Uranus.

Balanță

Oamenii cu Uranus în Balanță ar putea fi mai deschiși la stiluri de relație neconvenționale, cum ar fi non-monogamia, decât alții. De asemenea, ar putea fi mai probabil să respingă instituția generală a căsătoriei. Cu toate acestea, aceste tendințe pot fi alienante în rândul oamenilor mai tradiționali.

Scorpion

Uranus în Scorpion este considerat o plasare „exaltată” sau ușoară. Oamenii cu această poziție sunt atrași să descopere adevăruri. Cu toate acestea, acest lucru nu este pentru simpla urmărire a cunoașterii. Pentru că vor să facă schimbări semnificative în lume, descoperind ceea ce este cu adevărat acolo.

Săgetător

Condus de Jupiter expansiv, Săgetătorul este un semn optimist, plin de posibilități. Împreună cu natura transformatoare a lui Uranus, conduce la oameni care au un ochi real pentru imaginea de ansamblu și care văd unde este posibilă schimbarea. Dezavantajul este că nu le place să se gândească la detalii despre cum să facă lucrurile să se întâmple. Sunt mai mult ca niște vizionari. Cu toate acestea, cu sprijinul potrivit de partea lor, pot avea un impact mare.

Capricorn

Capricornul iubește structura, iar lui Uranus îi place să distrugă structura. Deci, persoanele cu acest plasament pot avea relații neconvenționale cu locul de muncă și cu structurile societale. Pot prefera să lucreze pentru ei înșiși sau pur și simplu să aibă locuri de muncă sau programe de lucru neobișnuite. Generația născută în timpul celui mai recent Uranus în Capricorn a ajuns la majoritate imediat după criza financiară din 2008. Ei au avut un rol important în crearea mișcării Occupy Wall Street, care a fost o căutare cu adevărat uraniană, cu o umbrire a valorilor capricorniene. Oamenii cu acest plasament au dorința de a regândi structurile societale care nu funcționează.

Vărsător

În calitate de conducător al Vărsătorului, se spune că Uranus se află la domiciliu în zodie. Asta înseamnă că energia este în general ușoară și curgătoare. Oamenii care s-au născut în timpul celui mai recent Uranus în timpul Vărsătorului sunt, în general, niște șuvitori de web și tehnologie, crescând în era computerelor, smartphone-urilor și internetului. Cu toate acestea, acești mileniali târzii și generația Zer de început nu sunt doar despre tehnologie.

Pești

Oamenii care îl au pe Uranus în Pești sunt grozavi în a visa noi inovații pentru societate. Le este greu să-i vadă pe alții suferind și folosesc puterea de organizare colectivă a lui Uranus pentru a-i ajuta pe alții. Cu toate acestea, deoarece este imposibil să ajuți pe toată lumea, aceștia pot fi ușor copleșiți de toată durerea din lume. Astfel, ei pot apela la evadările neptuniene, cum ar fi abuzul de droguri, abuzul de alcool și alte comportamente dăunătoare pentru a atenua durerea.

Citește și: Trei zodii care dau lovitura până la sfârșitul anului 2023. Ei vor primi tot ce au visat până acum

În articolul
Semnul lui Uranus: semnificația și trăsăturile pentru toate cele 12 semne zodiacale
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop miercuri, 15 mai 2024: Săgetătorii vor avea parte de o surpriză
Horoscop zilnic • la 01:39
Horoscop miercuri, 15 mai 2024: Săgetătorii vor avea parte de o surpriză
  • Horoscopul zilei de miercuri, 15 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Xtra Night Show. Ce spune Dana Săvuică despre participarea la Asia Express. Cu cine și-ar dori vedeta să participe: „Nu am voie să...”
Emisiuni TV • la 01:14
Xtra Night Show. Ce spune Dana Săvuică despre participarea la Asia Express. Cu cine și-ar dori vedeta să participe: „Nu am voie să...”
  • Ce spune Dana Săvuică despre participarea la Asia Express
  • Cu cine și-ar dori vedeta să participe
Xtra Night Show. În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvăluirile făcute de designer: „Am suferit”
Emisiuni TV • la 00:22
Xtra Night Show. În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvăluirile făcute de designer: „Am suferit”
  • În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu femeile din viața lui
  • Dezvăluirile făcute de designer
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce a scos-o din minți pe Lucica Susanu. Concurenta nu s-a putut abține și a răbufnit: "Dă-o încolo de treabă..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:18
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce a scos-o din minți pe Lucica Susanu. Concurenta nu s-a putut abține și a răbufnit: "Dă-o încolo de treabă..." / VIDEO
  • Lucica Susanu, scoasă din minți de gestul făcut de Alexandra Veber
  • Concurenta s-a enervat și a răbufnit
Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret, în urmă cu un an. Cum a reacționat vedeta: „Ne-am găsit...”
Showbiz intern • ieri la 23:56
Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret, în urmă cu un an. Cum a reacționat vedeta: „Ne-am găsit...”
  • Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret, în urmă cu un an
  • Cum a reacționat vedeta
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Apariție surpriză în platoul emisiunii! Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama: "A fost ceva senzațional..." / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:37
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Apariție surpriză în platoul emisiunii! Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama: "A fost ceva senzațional..." / VIDEO
  • Mama lui Richard Abou Zaki, apariție surpriză în platoul emisiunii
  • Cum a reacționat chef-ul când a văzut-o pe cea care i-a dat viață
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
recomandare pe observatornews.ro
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
recomandare pe as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Câţi bani a strâns un român, în medie, la Pilonul II de pensii. Suma lunară a crescut cu 50%
recomandare pe antena3.ro
Câţi bani a strâns un român, în medie, la Pilonul II de pensii. Suma lunară a crescut cu 50%
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
A lăsat sportul și s-a călugărit. Când a apărut lângă Gigi Becali, nimeni NU l-a mai recunoscut! Foto
recomandare pe playtech.ro
A lăsat sportul și s-a călugărit. Când a apărut lângă Gigi Becali, nimeni NU l-a mai recunoscut! Foto
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
Lovitură dură pentru români. Guvernul taie 50% din bani
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură dură pentru români. Guvernul taie 50% din bani
Se oferă noi zile libere pentru români! Vestea cea mare
recomandare pe dailybusiness.ro
Se oferă noi zile libere pentru români! Vestea cea mare
4 cele mai negativiste zodii: Enigmatice, ambițioase, perfecționiste, visătoare
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai negativiste zodii: Enigmatice, ambițioase, perfecționiste, visătoare
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
Close