Homepage » Horoscop » ZODIAC 2018! Previziunile astrologice pentru fiecare zodie, pe toate planurile

ZODIAC 2018! Previziunile astrologice pentru fiecare zodie, pe toate planurile

Publicat pe 25.10.2017 la 20:00 Actualizat pe 25.10.2017 la 20:12

Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, în anul ce urmează! Oare anul 2018 va fi unul bun pentru zodii sau vor fi obstacole peste care va trebui să treacă fiecare?

ZODIAC 2018! Previziunile astrologice pentru fiecare zodie, pe toate planurile

ZODIAC 2018

spynews

Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, în anul ce urmează! Oare anul 2018 va fi unul bun pentru zodii sau vor fi obstacole peste care va trebui să treacă fiecare?

HOROSCOP 2018 - BERBEC
Dragoste și cuplu: Se prea poate ca 2017 să fi fost destul de plin pe aceste planuri, dar nici anul următor nu va la fel! Vor exista schimbări mari la acest nivel. Trebuie să fii precaut și să te adaptezi fiecărei situații. Nu-ți pierde cumpătul, căci vine o perioadă bună pentru sufletul tău!
Cât despre bani și carieră, anul 2018 se întrevede a fi unul dinamic și ofertant atât din punct de vedere profesional, cât și financiar. Vor fi obstacole la fiecare pas, dar nu te lăsa mai prejos.
Dacă vorbim despre sănătate, nu vor fi probleme mari pe acest plan. Poate că vor exista momente când te vei simți doborât, dar nu va fi nicio problemă din punct de vedere emoțional, dar nici fizic.

HOROSCOP 2018 - TAUR
Dragoste și cuplu
: Cuvântul cheie este confuzia. Poți avea parte de surprize, dar este bine ca tu să iei primul inițiativa și să nu te sfiești.
Cât despre bani și carieră, se întrevede un an destul de dinamic pe plan profesional pentru tine. Trebuie să iei inițiativă și să vezi ce poți face pe acest plan. Educația este foarte importantă pentru tine, de aceea trebuie să-ți pui mintea la contribuție și să materializezi cunoștințele pe care le-ai dobândit până acum. Muncește susținut!
Dacă vorbim despre sănătate, singura ta problemă pe acest plan este faptul că trebuie să-ți controlezi reacțiile negative. Chiar dacă anul 2018 vă va încerca pe mai multe planuri, inclusiv la nivelul sănătății, trebuie să fii conștient că totul are o rezolvare.

HOROSCOP 2018 - GEMENI
Dragoste și cuplu: Nu se schimbă niciun plan în aria sentimentală, dar cu siguranță vei avea parte de anumite surprize din partea partenerului sau a partenerei. Abia la jumătatea anului putem spune că relația pe care o ai s-ar putea dinamiza.
Cât despre bani și carieră, planul profesional este aglomerat, dar vei avea succes garantat. Va trebui să faci față provocărilor și să nu cedezi niciodată poziția pe care o ai.
Dacă vorbim despre sănătate, trebuie să devină o prioritate pentru tine. Mare atenție la starea ta de sănătate și ai grijă la ce eforturi depui.

HOROSCOP 2018 - RAC
Dragoste și cuplu
: Pentru tine, dragostea plutește în aer și te simți ca-n al noulea cer! Chiar dacă nu tot anul te vei simți împăcat/ă cu relația pe care o ai, trebuie să te aștepți și la scântei și certuri în cuplul conjugal. Pe plan social, vei ieși mai mult în oraș și vei consolida anumite prietenii îndepărtate.
Cât despre bani și carieră, anul 2018 va fi cireașa de pe tort! Planul profesional se va înbunătăți din ce în ce mai mult. Nu scăpa nicio oportunitate!
Dacă vorbim despre sănătate, ai grijă în ce îți investești energia și bunăstarea! Chiar dacă ai tendința de a te procupa de propria sănătate mai puțin decât ai făcut-o anul acesta, trebuie să iei în considerare faptul că s-ar putea să ai anumite "surprize" neplăcute.

HOROSCOP 2018 - LEU
Dragoste și cuplu
: Alertă maximă pentru nativii Leu! Planul sentimental va fi afectat în mare parte, dar trebuie mereu să fie precauți și să le ofere foarte multă atenție prietenilor săi. Chiar dacă apele nu sunt tocmai liniștite în relația de cuplu, prietenii vor fi mereu alături de nativii Leu.
Cât despre bani și carieră, veți depune foarte mult efort în planul profesional, pentru a câștiga bani în plus. Veți face față provocărilor și veți învinge cu capul sus! Chiar dacă șeful va pune presiune pe tine, trebuie să știi exact care sunt prioritățile tale.
Dacă vorbim despre sănătate, trebuie să ai mare atenție la starea ta, dar să gândești și pozitiv! Persoana iubită se va îngriji de tine.

HOROSCOP 2018 - FECIOARĂ
Dragoste și cuplu: Trebuie să acorzi mai multă importanță planului acestuia, chiar dacă ești parte a unei relații sau nu. Există posibilitatea să întâlnești persoane noi cu care vei avea în comun multe lucruri. Mare atenție la monotonie!
Cât despre bani și carieră, anul 2018 va fi unul foarte aglomerat în acest plan, pentru tine. Fii întotdeauna o persoană optimistă și vei avea parte doar de reușite. Chiar dacă tot ce ți-ai plănuit nu este conform planului tău, încearcă să vezi mai departe de obstacolele care vor apărea în calea ta.
Dacă vorbim despre sănătate, emoțiile ar putea să-ți afecteze starea de sănătate. Trebuie, mai întâi, să te bucuri de toate lucrurile care-ți plac, apoi să îl inspiri și pe partenerul tău.

HOROSCOP 2018 - BALANȚĂ
Dragoste și cuplu
: Planul amoros este afectat în...bine! Chiar dacă vor exista perioade tensionate și certuri în relația de cuplu, trebuie să fii recunoscător pentru faptul că partenerul sau partenera va rămâne lângă tine, indiferent de situație. Fiind o persoană carismatică, îți vei putea face noi prietenii.
Cât despre bani și carieră, anul 2018 va fi unul ofertant. Stai cu ochii în patru după oportunități și vei avea de câștigat.
Dacă vorbim despre sănătate, aceasta îți va fi amenințată, chiar dacă e la nivel emoțional sau fizic. Trebuie să-ți schimb stilul de viață pentru a te simți mai bine și mai împlinit cu tine însuți/însăți.

HOROSCOP 2018 - SCORPION
Dragoste și cuplu: Este foarte important să fii trup și suflet în relația ta. Dacă nu ai deocamdată una, cu siguranță îți vei întâlni sufletul pereche. Comunicarea este punctul cheie, iar provocările le vei trece cu capul sus.
Cât despre bani și carieră, ai foarte multe realizări în plan profesional și câștiguri incredibile!
Dacă vorbim despre sănătate, trebuie să-ți găsești un anumit echilibru. Sănătatea ta este foarte afectată!

HOROSCOP 2018 - SĂGETĂTOR
Dragoste și cuplu
: Povestea de iubire în care ești implicat/ă în acest moment este foarte importantă pentru tine. Chiar dacă în anul 2018 nu veți întâlni noi persoane care să vă satisfacă emoțonal, trebuie să știți că o prietenie mai veche ar putea.
Cât despre bani și carieră, te vei pune cu picioarele pe pământ! Vei avea câștiguri incredibile și vei avea un succes foarte mare pe plan profesional.
Dacă vorbim despre sănătate, vei fii foarte apatic și vei avea necazuri. Mare grijă la sănătatea ta!

HOROSCOP 2018 - CAPRICORN
Dragoste și cuplu
: Planul sentimental nu va fi o prioritate pentru tine, dar nici nu trebuie să-l excluzi. Trebuie să investești constant în oamenii care îți sunt alături trup și suflet.
Cât despre bani și carieră, trebuie să fii foarte calculat și rațional, când vine vorba despre planul financiar. Nu lua decizii pripite și atenție sporită la oportunități.
Dacă vorbim despre sănătate, nu te temi niciodată de o provocare. Ești foarte puternic și nu te dai în lături de la o problemă de sănătate. Grijă mare la agitația din jurul tău!

HOROSCOP 2018 - VĂRSĂTOR
Dragoste și cuplu
: Stresul și oboseala își spun cuvântul și nu ai timp de o viață amoroasă stabilă. Trebuie, mai întâi, să te calmezi, apoi să vezi ce faci în planul sentimental. Trebuoe să-ți recapeți echilibrul.
Cât despre bani și carieră, planul profesional pare a fi destul de ofertant. Nativii Vărsător trebuie să fie calculați și raționali, atunci când iau o decizie.
Dacă vorbim despre sănătate, organismul nu ține cu tine, de aceea trebuie să te calmezi și să lași nervii de o parte. Ai momente când vei avea îndoieli, dar și când trebuie neapărat să-ți iei o pauză.

HOROSCOP 2018 - PEȘTI
Dragoste și cuplu
: Nativii Pești trebuie să investească în relații lor amicale, chiar dacă planul sentimental nu o să fie foarte acaparat. Dacă ai o relație curentă, nu uita să îi oferi partenerului atenția pe care o merită.
Cât despre bani și carieră, planul financiar este vizat. Vei avea foarte multe câștiguri și te vei simți incredibil când o să vezi că portofelul tău se va "umfla". Mare atenție la piedicile și obstacolele care apar în calea succesului tău.
Dacă vorbim despre sănătate, moralitatea îți va fi afectată mai mult, decât o simplă răceală. Te vei simți pus la pământ, dar nu trebuie niciodată să-ți pierzi cumpătul, scrie astrodex.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

A.V.

În articolul
ZODIAC 2018! Previziunile astrologice pentru fiecare zodie, pe toate planurile
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:33
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
  • Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă
  • De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
Horoscop zilnic • ieri la 23:26
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
  • Horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
Stiri interne • ieri la 23:17
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
  • Mario Iorgulescu speră să fie liber
  • Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare
  • Declarațiile avocatului
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Showbiz international • ieri la 23:14
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
  • Moment istoric!
  • Arabia Saudită, prima participare la Miss World
  • Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:58
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
  • Imagine rară cu tatăl lui Andrei Bănuță
  • Cântărețul seamănă perfect cu părintele său
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
Stiri interne • ieri la 22:49
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
  • Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest
  • Familia a fost și în apartamentul unde a avut loc crima
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close