Adi de la Vâlcea a convins-o pe Denisa, fostă concurentă de la MPFM, să se mute în orașul lui natal! Avem imaginile de senzație

+4 click pentru
galerie

Denisa Nedelea, fostă concurentă la MPFM, și Adi de la Vâlcea. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Adi de la Vâlcea a reușit să o convingă pe Denisa, una dintre frumoasele tinere care au pășit în casa dragostei, să renunțe la Pitești pentru orașul său natal. Cum? Simplu: cu un scurt video pe care l-a făcut public pe o rețea de socializare, la care toate doamnele și domnișoarele au suspinat.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Denisa, fostă concurentă de la MPFM, a afirmat că ar fi dispusă să se mute în orașul natal al lui Adi de la Vâlcea, după ce manelistul a pus o înregistrare de câteva secunde cu un bolid de lux și un tânăr simpatic.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Trebuie să-l însor neapărat" e mesajul scris de carismaticul manelist. Iar fosta participantă de la "Mireasă pentru fiul meu" a lăsat comentariul: "Păi cum să nu mă mut la Vâlcea?". Desigur, afirmația a fost făcută în glumă, iar acest lucru pare susținut și de emoticoanele pe care le-a pus ulterior.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro