Alina Puşcaş, bătăi de cap: "Complicat cu..."

Alina Puşcaş este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz-ul românesc. Vedeta se poate lăuda cu un fizic impresionant la mai puţin de jumătate de an de când a devenit mămică.

Se pare că şi micuţul ei o ajută să fie într-o formă de zile mari, căci de fiecare dată când se trezeşte, Alina Puşcaş este lângă el pentru a avea grijă ca totul să fie în regulă. "El se trezeşte la 3, la 6", a scris vedeta pe pagina unui site de socializare. 

Mereu pe fugă, între rolul de mămică şi cariera de succes pe care o are, vedeta emisiunii "Te cunosc de undeva" pare să nu fie o împătimită a trezitului de dimineaţă. "Bună dimineaţa. Complicat cu trezitul asta", a mai completat Alina.

Fanii ei au încurajat-o şi i-au spus că are o mulţime de motive de bucurie.  "Ai destule motive frumoase pentru a te trezi cât mai devreme", a scris un internaut.

Are un băiat

Mihai Stoenescu, tatăl copilului pe care prezentatoarea TV l-a adus pe lume, este un renumit medic stomatolog. Vedeta a nascut pe 29 august, la o clinică particulară din Bucureşti. Alina Puşcaş este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Vai, dar ce imagine! Raluca, ai văzut? Pepe a apărut de ziua lui alături de o bombă sexy de la noi

Imagine de colecţie! Alina Pușcaș, în tandrețuri cu iubitul ei!

E.V

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro