Andreea Mantea a vorbit despre avort: "Dacă vă uitaţi la diverse poze pe internet sau în reviste..."

+3 click pentru
galerie

Andreea Mantea l-a născut pe David în pe 27 mai 2015. © Sursa foto: Facebook

Devenită mamă în urmă cu mai bine de doi ani, Andreea Mantea a fost întrebată de o fană ce părere are despre avort. Provocarea aceasta a venit în timpul unui live pe care prezentatoarea TV l-a făcut pe o reţea de socializare. Fără nicio reţinere, vedeta şi-a exprimat punctul ei de vedere despre întreruperea unei sarcini.

Andreea Mantea a spus că e împotriva avortului şi a declarat că femeile nu au niciun drept să facă acest lucru. Mai mult, ea a mărturisit că o întristează numai gândul.

"Nu am părere bună. (...). Trebuie să ne gândim că viaţa e dată de Dumnezeu, e o minune, şi nu avem niciun drept să facem asta. Din moment ce suntem binecuvântaţi, acel îngeraş ne-a ales să fim mama ei sau a lui, nu avem niciun drept să ne băgăm, să întrerupem această minune. Plus că dacă vă uitaţi la diverse poze pe internet sau în reviste despre felul în care se face avortul... e oribil. (...). Nu, nu avem dreptul să facem asta. Nu, nu vreau să vorbesc despre asta. Mă întristează numai gândul, mi se pare îngrozitor.", a declarat Andreea Mantea într-un live pe Facebook.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la "Burlăciţa", show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. David s-a născut pe 27 mai 2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro