Bagă spaima în concurenţi, iar acum Chef Cătălin Scărlătescu mai face o ispravă!
Publicat pe 03.07.2014 la 10:12 Actualizat pe 03.07.2014 la 13:34
Cătălin Scărlătescu, juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, show care va începe în această toamnă la Antena 1, organizează un eveniment culinar pentru toți iubitorii preparatelor cu iz de mare.
Cătălin Scărlătescu, juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, show care va începe în această toamnă la Antena 1, organizează un eveniment culinar pentru toți iubitorii preparatelor cu iz de mare.
Festivalul Scoicilor va avea loc pe data de 4-6 iulie, iar cei care vor ajunge acolo vor avea parte, pe lângă preparatele gătite chiar de chef Scărlătescu, și de muzică și relaxare în aer liber. Intrarea este liberă, iar chef Scărlătescu mărturisește că este nerăbdător să facă această prima ediție una memorabilă.
"Vor fi trei zile in care eu voi găti preparate din scoici, în feluri foarte variate. Îi aștept în aer liber pe toți cei cărora le este dor de aromele de mare, eu voi fi pe baricade și voi găti scoici în toate chipurile posibile", spune chef Scărlătescu.
Pasionat de mare, de călătoriile cu barca și de preparatele culinare pe bază de pește și fructe de mare, Cătălin Scărlătescu recunoaște că această inițiativă i se potrivește ca o mănușă. "M-am întors recent dintr-o expediție cu barca în Bulgaria și așa mi-a venit această idee. De câte ori plec pe mare, inevitabil, gătesc și astfel mi-am dat seama că mi-ar plăcea să pot să le aduc aroma mării, în farfurie, și celor care weekend-ul acesta rămân în București", mai spune juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”.