VIDEO / Bianca de la "Insula Iubirii" a rămas însărcinată! De necrezut cum a reacţionat iubitul ei, Liviu: "Am mai luat un test"

Bianca a făcut avort ca să participe la "Insula Iubirii" © Facebook

Vestea că Bianca a făcut avort a şocat pe toată lumea. În editiţia din această săptămână, Liviu a spus tot despre ce a pus-o pe iubita lui să facă pentru a veni la emisiune.

S-a aflat că Bianca a renunţat la o sarcină pentru a putea participa la emisiune. Se pare că blonda nu ar fi vrut să facă acest lucru, dar Liviu a forţat-o.

"A rămas însărcinată acum vreo trei luni. I-am zis să avorteze, că eu am vrut. Câteodată zicea că da, câteodată zicea că nu (n.r. vrea să păstreze copilul). Eu i-am explicat că dacă păstrăm copilul trebuie să se gândească bine ce facem. Erau două variante, ori să facă avort, ori să venim aici şi i-am spus că noi avem un contract şi nu ştiu cum o să facem şi a făcut avort. Ea vomita non stop. A luat medicamente doar, am mers la doctor şi e ca şi cum i-a venit ciclul. Nu avea nu ştiu câte luni. Nu a făcut chiuretaj. Nu era mare, după două săptămâni, o săptămână. A început să plângă şi <<Ce facem acum?>>. <<Ce vrei să facem, ne gândim şi vedem cum facem>>. Am mai luat un test, am văzut iar că e gravidă. Ea a spus că nu ar vrea să meargă. Eu i-am spus că aş vrea să mergem şi că dacă a promis un lucru, trebuie să îl facem", a dezvăluit Liviu la Antena 1.

În final, omul de afaceri de 43 de ani a recunoscut că a fost o greşeală să o pună pe iubita lui să avorteze.

Nu rata următoarea ediţie a emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii", de luni, de la ora 20:30 pe Antena 1!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro