Cine este bărbatul care îi va deveni soț Simonei Trașcă. Blonda l-a arătat întregii lumi

Simona Trașcă / foto: Facebook

Anul 2016 a venit cu o mare surpriză pentru o vedetă care s-a considerat ani de zile drept ghinionista showbiz-ului autohton.

Simona Trașcă este în al nouălea cer de când a fost cerută de soție, după ce s-a rugat timp de 13 ani să i se întâmple acest moment special.

Aceasta a dezvăluit astăzi și cine este tânărul care i-a furat inima. Bărbatul se numește Vasyy Borneu, iar recent, Simona a anunțat că s-a logodit cu el.

"36 de ani! La Mulţi Ani, mie! ❤ Şi am primit cel mai frumos cadou pentru care m-am rugat cam 13 ani la Dumnezeu şi, da, l-am primit cu lacrimi în ochi. Sunt fericită! Nu-mi vine să cred dar, daaaaa, sunt fericita! ❤❤ Vă doresc ca 2016 să fie cel mai bun" ❤ ❤", a scris Simona pe pagina sa de socializare.

Vasyy locuiește în Paris, iar într-una dintre fotografiile cu Simona, i-a mărturisit în limba franceză că o iubește.

Simona Traşcă este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul românesc, iar trecut ei amoros este unul cât se poate de tumultuos, finalul relaţiilor ei fiind marcat de câte un scandal de proporţii.

V.M

Citește și:
VIDEO / Simona Traşcă, prima declaraţie despre cererea în căsătorie! Care e povestea inelului şi de când se iubeşte cu viitorul soţ
O nouă nuntă în showbizul autohton! O blondă celebră fost cerută de soţie în noaptea de Revelion: "M-am rugat 13 ani la Dumnezeu şi l-am primit"
Terorizată de fostul iubit, s-a refugiat în braţele unui bărbat mai tânăr! Simona Traşcă vorbeşte pentru prima oară despre noua relaţie

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro