Ciuperci cu lămâie şi parmezan

+3 click pentru
galerie

Ciuperci cu lămâie şi parmeza © http://rasamalaysia.com

Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios acesta reţetă este soluţia perfectă. Ciuperci cu lămâie şi parmezan, uşor de preparat şi plin de gust. În mai puţin de 20 de minute poţi onţine o masă savuroasă.

INGREDIENTE:

- Două linguri de ulei de măsline;
- Patru căţei de usturoi;
- 500 de grame de ciuperci;
- O cană de supă de pui;
- 1/2 ceaşcă de smântână;
- 1/4 linguriţă de sare;
- Trei linguriţe de boia de ardei;
- O linguriţă de oregano;
- 1/2 ceaşcă de parmezan;
- 1/2 linguriţă de suc de lămâie;
- 1/2 lămâie, feliată;

Mod de preparare:

Se încălzeşte uleiul de măsline, într-o tigaie mare, la foc mediu. Se adaugă usturoiul  şi se căleşte timp de aproximativ un minut. Se adaugă ciupercile, se călesc timp de 2-3 minute, după care se adaugă supa de pui, smântâna, sarea, boiaua de ardei şi oregano. Se lasă la să fiarbă timp de aproximativ cinci minute. Apoi se adaugă parmezanul şi se mai ţine pe foc până ce acesta se topeşte. Se amestecă cu sucul de lămâie şi se îndepărtează de pe aragaz. Se asezonează cu felii de lămâie şi se serveşte imediat.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro