Cosmin şi Oana de la "Mireasă pentru fiul meu", surprinşi în pat în ipostaze tandre! Cei doi au uitat de camerele de supraveghere

Cosmin şi Oana de la "Mireasă pentru fiul meu" au uitat de camerele de supraveghere şi au fost surprinşi în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiţi au dat frâu liber pasiunii.

Oana şi Cosmin, concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu", pare mai îndrăgostiţi ca niciodată, iar gesturile de tandreţe sunt la ordinea zilei. De curând cei doi au fost surprinşi în timp ce se sărutau cu patos şi îşi şopteau vorbe frumoase.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Unul dintre băieţii de la "Mireasă pentru fiul meu" se pregăteşte să-şi ceară iubita de soţie! Detalii fierbinţi despre cum vrea să o convingă

VIDEO / Mirela Vaida a interzis FUMATUL în casa "Mireasă pentru fiul meu": "Ia că mă enervez"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro