Cristi Borcea n-a uitat de fosta soţie, Mihaela! După ce şi-a botezat fiul a dat fuguţa la ea

Mihaela, fosta soţie a lui Cristi Borcea © FOTO: Facebook

După botezul fiului său şi al Valentinei Pelinel, Cristi Borcea i-a făcut o vizită fostei sale soţii, Mihaela. La câteva ore, s-a întors în închisoare, deoarece permisia îi expira. 

Luni a avut loc botezul fiului lui Cristi Borcea, Milan Cristian, făcut cu Valentina Pelinel. Cristi Borcea a primit o permisie de o zi şi aşa a reuşit să participe la unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa fiului său. 

Imediat după fericitul eveniment, acesta a dat o fugă şi până la fosta sa soţie, Mihaela, care nu a fost prezentă la botezul lui Milan, confom  Antena Stars.

După vizita la fosta soţie, Cristi Borcea a plecat direct spre penitenciar, pentru a-şi ispăşi restul de pedepsă. 

Gigi Becali a făcut dezvăluiri uluitoare despre viaţa pe care o duce Cristi Borcea în spatele gratiilor. Conform latifundiarului din Pipera, fostul şef al clubului Dinamo a fost distrus de durere şi a plâns mai mereu că nu i s-a permis să îşi vadă fiul, însă la botezul acestuia a obţinut permisia. 
La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie. Atunci, l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.
Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în "Dosarul transferurilor".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

C.P.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro