Cum prepară Andreea Marin sarmalele! "Ştiu că nu au aceeaşi mireasmă, dar ne fac bine"
Publicat pe 19.12.2014 la 15:39 Actualizat pe 19.12.2014 la 15:53
Andreea Marin a declarat în repetate rânduri că este adepta unui stil de viaţă foarte sănătos, bazat pe o alimentaţie cu produse bio, smoothie-uri de fructe şi legume şi cure detox. De Crăciun, însă, vedeta nu va ezita să guste din mâncarea tradiţională românească.
Andreea Marin a declarat în repetate rânduri că este adepta unui stil de viaţă foarte sănătos, bazat pe o alimentaţie cu produse bio, smoothie-uri de fructe şi legume şi cure detox. De Crăciun, însă, vedeta nu va ezita să guste din mâncarea tradiţională românească.
Andreea Marin nu renunţă de tot la preparatele tradiţionale nu tocmai benefice pentru organism, ci le adaptează. De Crăciun, vedeta va găti sarmale, dar nu le va face cu carne de porc. "Nu e nevoie neapărat de o reţetă specială pentru un gust minunat. Doar de respectarea tradiţiei. Nu le facem cu carne de porc. Ştiu că nu e aceeaşi mireasmă, dar prefer ca la noi acasă să mâncăm ce ne face nouă bine", a declarat ea, într-un interviu pentru apropotv.ro.
Andreea a mai recunoscut că de pe masa de Crăciun nu-i lipsesc niciodată cozonacul cu nucă şi plăcintele cu brânză preparate la cuptor "de pământ".
Andreea Marin simte cel mai bine spiritul Sărbătorilor dacă le petrece în familie şi aşa va face şi în această iarnă. Cu toate acestea, după Revelion, diva va pelca într-o vacanţă la New York alături de Tuncay, soţul ei.
A.C.C.
Citeşte şi: