Decizie radicală pentru o celebritate sexy de la noi! Declarații EXCLUSIVE

A părăsit România de câteva luni pentru a-şi face un rost în altă parte şi se pare că a şi reuşit! Când credea că totul mrge ca pe roate, iar viaţa ei se aşează pe un făgaş normal, a primit cea mai dură lovitură şi anume moartea tatălui ei. Acum, la câteva săptămâni de la nefericitul eveniment, o vedetă de la noi s-a decis ce vrea să facă cu viaţa ei.

Deea, naşa de botez a fetiţei lui Beyonce de România cu Nicolae Guţă, a plecat acum câteva luni din ţară, într-o serie de spectacole de dans prin mai multe ţări din Europa, din care a reuşit să câştige destul de bine, stabilindu-se, se pare, definitiv în Germania.


Pentru a face faţă traiului din Germania, Deea are de gând să se înscrie chiar la şcoala de Germană, pentru a stăpâni cât mai bine limba oficială din ţara de adopţie. „Vreau să mă înscriu la şcoala de germană, iar în următoarele şase luni mă voi muta de tot acolo”, a declarat Deea în exclusivitate pentru Spynews.ro.


Nici pe plan sentimental nu o duce rău deloc, Deea găsindu-şi în Germania un iubit care o face să se simtă extrem de împlinită. Cu toate acestea, dorul nu poate fi potolit cu nimic, chiar dacă aici nu îşi mai vede niciun rost. „Îmi este foarte greu aici ( Germania n.r. ). Am un cerc de prieteni, pe iubitul meu, dar nu e la fel ca acasă. Acasă nu am ce să mai fac. Prefer să trăiesc aici, cu el”, a declarat Deea.

Citeşte şi:

Bărbații au de ce să sufere! O celebră dansatoare de la noi se MĂRITĂ!

Drama neştiută a naşei fetiţei lui Guţă: "Am pierdut copilul şi am dureri puternice abdominale!"

FOTO / Deea, naşa copilului lui Beyonce de România, SHOW INCENDIAR la "Star Matinal"! Pe Bote l-au luat căldurile


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro