Delia a risipit o avere în vacanţă, la Roma! Cât a costat-o fiecare moft

+2 click pentru
galerie

© Instagram

Se spune în popor că „obrazul subţire cu cheltuială se ţine”. Pe această zicală s-a bazat una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicală românească. Delia a băgat mâna adânc în buzunar, pentru a-şi satisface capriciile. 

Aflată într-o vacanţă la Roma, extravaganta artistă a profitat la maximum de timpul petrecut în superba capitală a Italiei. Cunoscută ca o împătimită a cumpăraturilor, senzuala artistă nu a ratat ocazia de a se înnoi, de Paşte. Delia s-a răsfăţat prin magazinele de lux şi a plecat cu pungile pline cu produse. În câteva minute, frumoasa cântăreaţă a reuşit să cheltuiască o sumă fabuloasă pentru orice român. Mai exact, Delia a risipit aproximativ 2.000 de euro, pe două perechi de încălţăminte semnate de designeri renumiţi. Presum o femeie care se respectă, vedeta  nu a ratat ocazia de a-şi achiziţiona şi câteva parfumuri de marcă, care i-au subţiat portofelul cu încă 1.000 de euro. Este clar! Îndrăgita cântăreaţă are o mână extrem de largă, atunci când iese la cumpărături.

Delia Matache s-a născut pe 7 Februarie 1982, în Bucureşti. Este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe şi vedete de televiziune de la noi din ţară. Delia s-a căsătorit în anul 2012 cu Răzvan Munteanu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptam şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro