Dezvăluiri şocante la "Mireasă pentru fiul meu"! O concurentă a recunoscut: "Am fost dansatoare, primeam bani în sutien"

Sursa foto: Antena 1

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul ei care i-a lăsat mască pe concurenţi şi pe fanii ei.

Luată la întrebări de moderatoarea emisiunii, Liliana s-a văzut în postura de a recunoaşte nişte lucruri pe care le-a făcut şi nu este mândră de ele.  Se pare că aceasta a lucrat ca dansatoare orientală și, în cadrul diferitelor evenimente, primea bani la sutien.„Era o firmă de animație și am fost ca dansatoare orientală la diferite nunți și petreceri”, a mărturisit sincer Liliana la Antena 1.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro