Drama unei mame! Mario, fiul Alexandrei Dinu a suportat a doua operaţie pe cord!

+6 click pentru
galerie

Alexandra Dinu a trecut din nou prin clipe groaznice. Mario a suferit o nouă intervenţie chirurgicală, la doar şase luni distanţă de prima. Deşi, la prima vedere s-a simţit bine, se pare că, la sfârşitul verii, au apărut nişte complicaţii şi juniorul lui Mutu a fost operat încă o dată.

În primăvara lui 2013, Mario, băiatul Alexandrei Dinu şi al lui Adi Mutu, era operat pe cord deschis, datorită unei malformaţii, descoperite în urma unei control de rutină. Pentru a fi siguri, medicii i-au făcut electrocardiografia, singura modalitate care poate depista astfel de afecţiuni, de zece ori, iar rezultatul şi concluzia au fost aceleaşi. Mario trebuia operat! Speriată, Alexandra a căutat cei mai buni medici şi, într-un final, după ce a analizat toate variantele, a ales un spital privat din Milano.

Intervenţia a fost un succes, totul a decurs bine, iar Mario s-a simţit minunat. Ba mai mult, la doar câteva săptîmâni după, îşi reluase deja activităţile şi după câteva luni, a revenit şi la antrenamentele de baschet, dar fără să forţeze. Până într-o zi, însă, când, potrivit unor apropiaţi ai Alexandrei, au apărut nişte complicaţii şi juniorul lui Mutu a fost dus din nou la spital pentru o nouă operaţie. Din nou emoţii, chin şi suferinţă atât pentru Alexandra, cât şi pentru familia ei, care a fost nevoită să treacă prin aceleaşi etape.

Totul s-a întâmplat înainte de Sărbătorile de iarnă, perioadă în care frumoasa actriţă a slăbit peste şase kilograme şi a ratat numeroase proiecte cinematografice pentru că trebuia să stea cu Mario, să aibă grijă de el şi să-i supravegheze fiecare mişcare.  Nu i-a fost deloc uşor, pentru că Mario este deja mare şi pune întrebări, se interesează de sănătatea lui, iar Alexandra a fost nevoită să-şi adune forţele şi să-l liniştească pe el, în primul rând, apoi să aibă grijă şi de ea. Au fost săptămâni grele şi momente cumplite pentru familia ei, dar, din fericire, totul a trecut. Mario este bine, sănătos şi, în scurt timp, va reveni la antrenamentele de baschet, sportul lui preferat.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro