Ea a înlocuit-o pe Mama-Natură? Imagini EXCLUSIVE cu noua ”pasiune” a fostului logodnic al Roxanei Ionescu

+5 click pentru
galerie

Despărțirea dintre Mama-Natură și logodnicul ei, Tinu Vidaicu, a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc, cu atât mai mult cu cât cei doi păreau să aibă planuri cât se poate de serioase. Cu toate acestea, se pare că nefericirea lui Tinu a fost rapid ”tratată” de o brunetă focoasă.

Mai exact, de ceva vreme încoace, se pare că omul de afaceri timișorean are o nouă pasiune, alpături de care se lasă, adeseori, fotografiat. Mai exact, este vorba de o brunetă cu forme de vis pe care ar fi cunoscut-o în clubul pe care îl patronează și care, de puțin timp încoace – mai exact, ca o stranie coincidență, de când a fost anunțată despărțirea dintre Tinu și Roxana Ionescu – promovează din greu afacerea acestuia, pe conturile ei de socializare. Și, evident, apare îmbrățișându-se cu fostul logodnic al bombei sexy, alături de mesaje care mai de care mai ”subtile”, la care amicii ei o felicită pentru sentimentele pe care le are.


În altă ordine de idei, bruneta pe care pare-se că ar fi cucerit-o Tinu este timișoreancă și ea, focoasa tânără fiind, astfel, tot timpul alături de omul de afaceri și, evident, dispusă să își clădească o relație care să nu sufere de problema distanței.

S-a iubit cu Mama-Natură timp de trei ani
„Este o fată cu adevărat extraordinară. M-a cucerit cu firea ei pozitivă, plină de entuziasm tot timpul. E plină de energie, e foarte fresh, tonică şi, normal, e foarte plăcută”, spunea Tinu Vidaicu pentru Spynews.ro, făcându-i o caracterizare scurtă frumoasei sale logodnice. Cu toate acestea, acum mai bine de trei luni, cei doi și-au spus ”Adio”, relația lor terminându-se discret, fără scandal, și fără să fie făcute publice motivele pentru care au preferat să se despartă.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro