Homepage » Monden » Emisiuni TV » Anamaria Prodan, cele mai importante declarații, în exclusivitate, la Acces Direct: ”Se tăvălea ca o râmă și ne ruga să îl iertăm. Cât de josnic!” / VIDEO

Anamaria Prodan, cele mai importante declarații, în exclusivitate, la Acces Direct: ”Se tăvălea ca o râmă și ne ruga să îl iertăm. Cât de josnic!” / VIDEO

Georgiana Prodan

De Georgiana Prodan.
Publicat pe 21.02.2022 la 17:17 Actualizat pe 21.02.2022 la 22:05

Anamaria Prodan a răspuns tuturor acuzațiilor pe care i le-a adus fostul ei partener de viață și cel care încă îi este soț, Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a dat cărțile pe față, în exclusivitate, la Acces Direct. Anamaria Prodan nu se mai abține și a răbufnit, așadar se pare că scandalul dintre cei doi continuă!

  • Anamaria Prodan, răspuns pentru Laurențiu Reghecampf
  • Sexy impresara, acuzații dure la adresa încă soțului ei
  • Ce se va întâmpla, de fapt, după divorț

Este război total, în continuare, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan nu s-a mai abținut, mai ales după prima ieșire publică a încă soțului ei, celebrul antrenor de la Craiova.

Anamaria Prodan, cele mai importante declarații

Declarațiile oferite de Laurențiu Reghecampf nu au făcut decât să o înfurie și mai tare pe Anamaria Prodan și să o facă să îi dea replica. Deși Laurențiu Reghecampf a dat de înțeles că nu dorește să vorbească nimic despre relația cu sexy impresara, totuși, a scos la iveală foarte multe detalii neștiute.

Noi, cei de acasă, noi, familia, nu am crezut nicio clipă că el va cădea. Asta este tipologia omului slab, a bărbatului slab, care a fost ținut pe linia de plutire de mine toată viața, de Anamaria Prodan, căci el așa m-a cunoscut. Așa eram, că eram fostă Dumitrescu, după numele soțului. Eu numele nu mi-l schimb”.

Anamaria Prodan, despre banii primiți de Laurențiu Reghecampf de la mama ei

Anamaria Prodan a mărturisit că Laurențiu Reghecampf a avut o relație cât se poate de apropiată cu mama ei, cu Ionela Prodan, însă a rămas dezamăgită atunci când a văzut ce poate să declare încă soțul ei despre cea care i-a dat viață.

Laurențiu Reghecampf am văzut că nici de fosta soacră nu își aducea aminte bine, nici câți bani are, nici cum are, dar, în rest, mergea săptămânal la soacra pe care o iubea foarte tare și o considera mama lui, ca să ia bani, să trăiască. L-a iertat de foarte multe ori, când știa cu ce nenorocite de femei umblă și îl învăța ca pe propriul copil și îi spunea, mama, tu nu poți să decazi, tu trebuie să crești. L-am învățat și eu, și mama mea, în fiecare secundă, cât de mândru să stea”.

Mama mea l-a pus pe Reghecampf să semneze de fiecare dată când a luat bani de la ea. Le-am depus la dosar, toți banii pe care mama mea i-a strâns și mi l-a lăsat, săraca, în bibliotecă, iar eu când am găsit dosarul era să fac infarct. Săraca, mă ajută și de dincolo de viață”.

Ce spune Anamaria Prodan despre amantele pe care le-a avut antrenorul de-a lungul timpului

Anamaria Prodan a dat de înțeles că era conștientă de faptul că nu era singura femeie din viața lui Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, a încercat să repare situația, să se reîndrăgostească unul de celălalt, însă lucrurile nu au mai funcționat așa cum și-a dorit ea.

Credeam că investește în case, în business-uri. El investea în prostituate. El investea în femei să spună ce, ăia sunt la fel, toți, ăla are amantă, de opt ani, îi deschide business-uri. Eu știu și cine este femeia. Lui îi e groază să facă partajul. El când a depus obligat aceste acte de divorț, câtă nesimțire să zacă într-un om, care eu să vin după tine în Arabia Saudită să te pun iar pe linia de plutire, păi el era la pământ. Eu am crezut că moarte într-o lună. Am hotărât pentru a mia oară că, gata, s-a terminat nebunia”.

Laurențiu Reghecampf i-a pus microfoane în casă Anamariei Prodan?!

Anamaria Prodan a continuat, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, cu dezvăluiri neașteptate. Chiar dacă Laurențiu Reghecampf se iubea nebunește cu Corina Caciuc, ar fi vrut să o spioneze pe soția lui, montând microfoane în casă.

Cloud-ul nu se sparge decât dacă lucrezi la ei, la Apple, ceea ce nu știe Reghecampf. Nu știe foarte multe lucruri care i se întâmplă în momentul ăsta. Doarme pe el. Nu știe pe cine are lângă el. El, când se va trezi, nu va mai exista. Banca nu trimite mail-uri cu statementurile. Noi suntem soț și soție de vreo 16 ani, avem acasă, fiecare, dosare cu facturi”.

Șoferul meu, care astăzi, pus de Reghecampf să îmi pună microfoane în casă, penal, caz penal, eu l-am găsit instantaneu, Dumnezeu mă iubește, eu l-am găsit noaptea, când am venit din Dubai, în prima noapte, acum șapte luni, m-am apucat de nebună să fac curățenie. Când ma băgat pe sub pat ca să șterg, era microfonul, era lipit, un microfon luat de pe piață cu trei milioane de lei vechi”.

Laurențiu Reghecampf, mustrat de Corina Caciuc?!

Anamaria Prodan a mărturisit că Laurențiu Reghecampf avea interzis de la amanta sa să mai publice fotografii cu familia lui. Sexy impresara l-ar fi sprijinit pe soțul ei până în ultima clipă, însă antrenorul a decis să meargă mai departe în continuare cu Corina Caciuc.

Aș fi vrut să-l filmez, să vezi cum se tăvălește o râmă în nisip, doar ca să îl iertăm. L-am prins în Costa Rica, de pe telefon, îi spuneam, te rog din suflet, ia-i telefonul acestei femei, șterge absolut tot ce are, dar șterge că o să ajungi dezastru. Asta o să ne strice familia, zicea că a șters tot. Noi aveam aceleași parole. A trebuit să pună parolele la mail-urile pe care noi le aveam numele ei și anul ei de naștere. Păi am încremenit toți”.

Îl omora Caciuc cu bătaia acasă, nu avea voie să pună poze cu familia. O mințea pe Caciuc și îi spunea că poza e de acum doi ani. Tu realizezi cât de josnic?! Nu mai are niciun ban. Omul trăiește din 15.000 de euro pe lună de la Craiova. Acei 15.000 nu îi ajung să trăiască, pentru că plătește o rată la mașină. A lăsat o singură mașină acasă, restul a furat cheile și actele și a fugit cu ele”.

Corina Caciuc, mesaje de amenințare pentru antrenor în ziua reînnoirii jurămintelor?!

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a primit mesaje de amenințare de la amanta lui, de la Corina Caciuc, chiar și atunci când se afla în fața altarului cu Anamaria Prodan, la aniversarea a 15 ani de căsătorie.

Nu am știut că în biserică, unul dintre prietenii comuni îi ținea telefonul și amanta îl teroriza. Eu l-am prins pe el a doua zi cu mesajele respective. De fiecare dată Reghecampf când avea parolă pe telefon era dezastru. A lăsat parola, în 30 de minute a venit nenorocirea. Are caz criminal deschis în Dubai, cu toate dovezile, în America și în România”.

Ce simte în prezent Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf

Sexy impresara a recunoscut că este în continuare îndrăgostită de Laurențiu Reghecampf, însă de versiunea ”veche” a celebrului antrenor, atunci când lucrurile între ei erau roz și antrenorul nu greșea în fața ei.

Dacă tu crezi că Laurențiu Reghecampf se va opri la Corina Caciuc, nu, va merge din rău în mai rău. Să dea Dumnezeu să fie femeia vieții lui. Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf, nu iubesc ceea ce astăzi toată România vede. Eu am pus pe Instagram o factură cu un ceas pe care el l-a vândut pe un sfert de bani, că nu mai avea din ce să trăiască”.

Citește și: Rebecca, fiica Anamariei Prodan, gest obscen pentru Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a spus că a ajutat-o: ”Asta e tot ce am de spus”

În articolul
Anamaria Prodan, cele mai importante declarații, în exclusivitate, la Acces Direct: ”Se tăvălea ca o râmă și ne ruga să îl iertăm. Cât de josnic!” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Lacrimi și durere în familia lui Costel Corduneanu, după moartea lui! Adrian Beleaua, fratele interlopului, a ajuns la capătul puterilor: ”Azi m-a luat...”/ FOTO
Showbiz intern • la 14:25
Lacrimi și durere în familia lui Costel Corduneanu, după moartea lui! Adrian Beleaua, fratele interlopului, a ajuns la capătul puterilor: ”Azi m-a luat...”/ FOTO
  • Fratele lui Costel Corduneanu l-a vizitat la mormânt
  • Adrian Beleaua trece prin momente cumplite
Gest șocant făcut de un român în Germania. Și-a înjunghiat colegul pentru o țigară
Stiri internationale • la 14:25
Gest șocant făcut de un român în Germania. Și-a înjunghiat colegul pentru o țigară
  • Gest șocant făcut de un român în Germania
  • Și-a înjunghiat colegul pentru o țigară
Fostul campion, Costică Căileanu, a murit în accidentul din Corbu. S-a stins din viață în urma unui impact cu o altă mașină / FOTO
Stiri interne • la 14:01
Fostul campion, Costică Căileanu, a murit în accidentul din Corbu. S-a stins din viață în urma unui impact cu o altă mașină / FOTO
  • A murit Costică Căileanu
  • Accidentul s-a produs între Corbu și Năvodari
Cele mai noi informații de la Formula 1. George Russell a primit Trofeo Bandini
Stiri internationale • la 13:44
Cele mai noi informații de la Formula 1. George Russell a primit Trofeo Bandini
  • Informații noi de la Formula 1
  • Ce se întâmplă în cea mai spectaculoasă cursă
Florin Piersic a fost mutat de la ATI! Actorul a început recuperarea și merge cu ajutorul unui cadru: „Evoluție favorabilă”
Showbiz intern • la 13:44
Florin Piersic a fost mutat de la ATI! Actorul a început recuperarea și merge cu ajutorul unui cadru: „Evoluție favorabilă”
  • Florin Piersic a fost mutat de la ATI!
  • Actorul a început recuperarea și merge cu ajutorul unui cadru
Andrada de la Mireasa continuă scandalul cu Antonia! Ce dovezi mai are împotriva iubitei lui Cristian Marinescu: ”Dacă nu terminăm jocul...” / FOTO
Showbiz intern • la 13:17
Andrada de la Mireasa continuă scandalul cu Antonia! Ce dovezi mai are împotriva iubitei lui Cristian Marinescu: ”Dacă nu terminăm jocul...” / FOTO
  • Este scandal între Antonia și Andrada de la Mireasa
  • Fosta concurentă a fost acuzată că minte
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"Luptăm pentru el". Sute de enoriaşi au protestat pentru a-şi păstra preotul, în Maramureş . Bărbatul a fost părăsit de soţie şi a divorţat acum 4 ani
recomandare pe observatornews.ro
"Luptăm pentru el". Sute de enoriaşi au protestat pentru a-şi păstra preotul, în Maramureş . Bărbatul a fost părăsit de soţie şi a divorţat acum 4 ani
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
recomandare pe as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
recomandare pe antena3.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
Se schimbă formula de calcul pentru salariul minim în România. Directiva care arată criteriile de care trebuie să se ţină cont
recomandare pe antena3.ro
Se schimbă formula de calcul pentru salariul minim în România. Directiva care arată criteriile de care trebuie să se ţină cont
Se schimbă regulile la ITP. Şoferii români care trebuie să facă ITP la maşină de două ori pe an. Klaus Iohannis a promulgat legea
recomandare pe antena3.ro
Se schimbă regulile la ITP. Şoferii români care trebuie să facă ITP la maşină de două ori pe an. Klaus Iohannis a promulgat legea
De ce ai nevoie până la final de an pentru succes, în funcţie de zodie. Nativii Berbec trebuie să aibă răbdare
recomandare pe playtech.ro
De ce ai nevoie până la final de an pentru succes, în funcţie de zodie. Nativii Berbec trebuie să aibă răbdare
Diferența uriașă de vârstă dintre Simona Halep și presupusul ei iubit! Ea are 32 de ani, iar el ar putea să-i fie tată
recomandare pe playtech.ro
Diferența uriașă de vârstă dintre Simona Halep și presupusul ei iubit! Ea are 32 de ani, iar el ar putea să-i fie tată
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Banii românilor vor fi verificați de ANAF! Se trece la confiscări
recomandare pe dailybusiness.ro
Banii românilor vor fi verificați de ANAF! Se trece la confiscări
Alertă! Condimente cancerigene vândute românilor
recomandare pe dailybusiness.ro
Alertă! Condimente cancerigene vândute românilor
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor
Close