Emoţionant! Măcinată de dor, Emilia de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a transmis un mesaj de dragoste iubitului ei. Cum arată acesta?

Sursa foto: Antena 1

Emilia de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost nevoită să plece pentru câteva zile în Republica Moldova ca să își rezolve problemele pe care le are cu viza.

Măcinată de dor, tânăra i-a transmis pe o reţea de socializare un mesaj de dragoste iubitului ei, Nicolae, care i-a emoţionant la maximum pe fanii unuia dintre cele mai iubite cupluri din sezonul cinci al celui mai urmărit show matrimonial din România. In imagine, Emilia a desenat în zăpadă o inimioară prin care şi-a arătat iubirea.

Concurenta de la ”Mireasă pentru fiul meu” a petrecut Revelionul departe de iubitul său, iar acum așteaptă să își rezolve problemele înainte să se întoarcă în competiția matrimonială și să plece apoi în Dubai, în vacanța pe care a câștigat-o alături de Tudor.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro